Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba arkadaşlar benide alın aranıza,bende perşembe günü başladım iğnelere,Allah nasip ederde bir aksilik çıkmazsa bizde bu ay tüp bebek yaptırıcaz,benim yanlış ameliyat sonucu 2 tüpümde kapalı,eşimdede morfoloji bozukluğu var.nedense içimde bu doktorda yanılıyor diye bir his var,artık tüm doktorlardan şüphelenir oldum.

bugün iğnelerimin 4.günü ve şimdilik herşey yolunda gözüküyor,yarın kontrolüm var ve aslında bu süreci tam olarak bilmiyorum bile,doktoruma sormadım bile.sonra kafamda büyütür gerilirim falan diye,herşey sırası gelince ben bilmeden olsun istiyorum.siz nasıl geçiriyorsunuz bu süreci arkadaşlar,dün birde internette bir yazı okudum canım çok sıkıldı,bu esnada kullanılan ilaçların yani iğnelerin yumurtalık kanseri yapma ihtimali olduğunu ve tüp bebekle doğan çocukların özürlü olma ihtimalinin çok olması.kendimi Allaha teslim ettim,çıktım bir yola,Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

hoşgeldinn...ameliyat sonrası tüplerinin kapalı olmasına çok üzüldüm..nerede oldun ameliyatını?
hayırlı olsun tedavin..bizde de morfoloji düşük..1 kez tüp ve 2 aşılama geçmişim var bnmde..
iğne yan etkisi ve özürlü çocuk demişsin içimi kararttın yahu..bu ihtimal herkeste olabilir cnm..ben çook yüksek oranda öyle bir ihtimal olacağını düşünmüyorum..
bnm kuzenin doğal yoldan hamile kaldı ve doğurdu..çocuğu özel çocuk..yani bu ihtimal herşeyde var..
bence kafanı bunlarla doldurma..
madem tedaviye başladın..pozitif ol cnm..çünkü bunun çok yararı oluyor..inşallah güzel sonuçlar alırsın arkadaşımm

hoşgeldin kuzum.hayırlı olsun tedavin.inşallah bu ilk ve son olur canım.sen hiiiç kafana takma öle yazıları boşver bol stres yapar onlar.bu etapta stres olma yeter gerisi allahtan.
düzenli dr a çağrılacaksın sonra da yumurtlar toplanacak ve son olarak transfer olcak.genel olarak kolay aslında.en zoru bence sonucu heyecanla beklemek.

canım inşallah herşey istediiğin gibi olur bende henüz çok yeniyim pek bi bilgim yok ama arkadaşlarım bildiklerini yazarlar sana...ama tüp bebekle olan cocuklar özürlü ihtimalinin çok olması gibi bişey sözkonusu deyil birçok arkadaşım var tüp bebek sayesinde anne olan hepsininde saglıklı bebekleri oldu rahat ol düşünme böyle şeyler..

öncelikle hoşgeldin..... umarım tedavin hayırlı sonucu bebekli olur.... belkide bilmemek en iyisi en azından gerilmiyosun.... zaten düşündüğün kadar zor bir süreç değil maneviyatı daha zor....... tüple doğan çocukların özürlü oldunu ilk defa senden duyuyorum,, bu bilginin aksine tüple olan çocuklar en iyi embriyolar seçildiği ve kontroller yapıldığı için çok daha iyi bebekler olıuyorlar....

benim 6 ay önceki raporumun süresi doldu diye yenisini çıkartmam gerekiyormuş yarın hastaneye gidicem boşuna gitmiyim diyorum.. yeni rapor içinde tekrar kimlik fotokopisi ,resim,900 iş günü doldurmuş prim sayısı dökümanı gibi şeyleri tekrardanmı götürmeliyim bilgisi olan varsa yazıversin )

canım rapor nasıl alınıyo ben evleneli 2 sene bitti 3 senneyi doldurmam gerekiyomuş ben alamıyomuyum acaba.raporlamı ugraşıcam diyodum ama baya fark oluyoo eyer alınabiliyosa bu şekilde bende alıyım

aslında ben 2 sene önce normal yolla hamile kalmıştım ancak 16 haftalıkken düşük yaptım,1 sene hamile kalamayıncadahsg çekildim temiz çıktı ama başka dr rahimde eğrilik var,tüpler boğum boğum dedi,laparoskopi ve histereskopi istedi bizde inandık yaptırdık.şimdi başka dr lar filminde hiçbir sorun yokmuş diyyor.neyse bu ameliyattan sonra yine hamile kalamayınca antalya memorialde tüp bebeğe gittik,dr 2.hsg istedi tüpler kapalı çıktı,eşimdede morfoloji 0.ameliyat olduğum dr ise antalya vitelade ali fuat şengör.
bu arada yazdıkların konusunda haklısın canım.

işte bu sürekli doktora gidip gelmeler stres yapıyor bende,bu yumurtalar toplanacak kelimesi bile geriyor beni.

haklısın canım,teşekkürler.

valla canım ben internetin yalancısıyım,araştırmamak lazım aslında bazı şeyleri.inşaallah hepimiz için hayırlısı olur arkadaşlar.AMİN.

yok be kuzuuuum hiiiç gerilme.hatta ben mutlu oluyodum mutlu sona yaklaşıyorum diye.(tabi negatif oldu ama neyse.)
zaten toplamada uyuyosun ooohhh mışıl mışıl. transfer durumunda biraz idrara sıkışık olma durumu zorluyo o kadar.gör bak çok kolay.

tabi arştırmak lazım canım benim ama olumsuz düşünme ALLAHIN dediği olur normal hamile kalıp bebegi sakat olan çokkkk insan var iyi düşün iyi olsunn daha yolun başındasın allahım gönlümüze göre versin kimseyi kimseye imrendirmesin herşey çok güzel olsun inşallah AMİNN..

canlar ben gideyim mutfağımı toplayayım... geri gelemem sanırım..... hepinize iyi geceler......... yarın güzel bir güne uyanmak dileğiyle.......

meraba kızlar nasılsınız biz bugun eşimle ilk defa oğlumuza bişeyler aldıkk insanın heyecanı dahada artıyor aldıklarını görünce bugünde babamız bize bi buket çiçek aldı anneler günü olduğu için çok duygulandııımm siz neler yapıyosunuz . geçmişi daha okumadım haberler varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…