Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok sevindim canım darısı bizlerin başına.....vallahi benim biraz biyanım buruktu sankii inşallah herşey çok güzel olur hepimiz içinn...

kızlar rapor nasıl alınıyo ya bilen varsa yazıversin ......3 senenin dolması şartmı benim 2 sene bitti

hepimiz kendimize göre zor zamanlar geçirdik cnm..
sende öyle..inşallah tüple bebeğin gelecek sana..
düşük yapmana çook üzüldüm..Allahım kaybettiğin bebeğinin yerini tez zamanda doldursun..
yumoş toplamada hiçbirşey yok inanki..bende geriliyordum ama narkozu bir aldım kalktığımda sadece adet ağrısı gibi bir sancı çektim o da taş çatlasın 2 saat..
hatta buradaki arkadaşlarda beni rahatlatmıştılar o zaman..
sonra bebeğini verecekler vücuduna onu düşün ve rahatla bence..
ben bu son aşılamam olmazsa eylülde başlayacağım 2. tüp bebeğe..
bence netten bu tarz araştırmalarda yapma bu süreçte..bu seni dahada gerer ve rahatlamana hiçte yardımcı olmaz..

kızlar rapor nasıl alınıyo ya bilen varsa yazıversin ......3 senenin dolması şartmı benim 2 sene bitti

cnm sorun büyükse şart şurt yok ) benim eşim azolu olduğu için hemen verdiler raporu sizin sorun ne.... sorun büyük değilse 3 sene şart beklemelisin.....hastane sana bi kağıt veriyor içindeki evrakları tamamlıyıp hastaneye götürüyorsun bi kaç günde raporun çıkıyor......

canım eşimde 2 milyon siperm var canlılık morfoloji 0 varikosel ameliyatı salı günü 3 ay olucak sonuçları alıp eyer düzelme yoksa hemen tüp bebege ggecicez tatlım tüp bebek mmerkezi veriyo dimi kagıdı doldurup onlara gerimi veriyoruz... teşekkürler

çok sevindim canım darısı bizlerin başına.....vallahi benim biraz biyanım buruktu sankii inşallah herşey çok güzel olur hepimiz içinn...

canıım benimm rabbim tez zamandaa kucağını bebişle doldurdun hiç burkma o güze yüreğini bradaki herkez anne olacak rabbimin izniylee

canıım benimm rabbim tez zamandaa kucağını bebişle doldurdun hiç burkma o güze yüreğini bradaki herkez anne olacak rabbimin izniylee

amin canım benim ALLAHIM sag salim doğrmak nasp etsin analı babalı büyütsün.....bekliyoruz bakalım henüz çok yeniyim herşeyin hayırlısı olsun ....

evt cnm tüp bebek merkezi veriyor ama her merkez vermiyor bildiğim kadarıyla ben üniversite hastanesinden aldım tedavimde aynı has. devam ediyor..kağıtta yapman gereken şeyler yazıyor kimlik fotokopisi .2er adet resim. ssk işgünü prim sayısı 900 günü doldurmuş olucak vs gibi şeyler bunları çıkartıp hastaneye götürüyorun.sekreterler napman gerektiğini söylüyor zaten merak etme sen ben 2. yi çıkaracağım için sordum raporu aynı şeyleri istiyorlarsa yarın hastaneye boşu boşuna gitmiyim dedim bunlarsız olmuyorsa...

Oncelikle hosgeldin tedavin hayirli ugurlu sonu bebisli olsun insaallah tup bebek tedavisinde Yumurtalarin kalitesi artirilip en iyi spermler secilip embriyolar dollenip iclerinde en kkaliteliler yasadigi ve rahime yerlestirildigi. Icin. Bebislerimiz aksine cok zeki ve cok guzel oluyorlar Allah in izni ile hayatim sadece cok uzun sure ve ustuste kullanilan ilaclar olursa kanser riski tabii ki var ilac kullaniyoruz asiri hormon yuklemesi yapiyoruz dogal degil zorla bebis sahibi olmaya calisiyoruz Ama sen bunlara takilma tedavinin sonucuna odalklan mis kokulu minik prens yada prensesini kucagina alacagin gunleri dusun

anladım canım çok sagol hangi hastanede tedavi görüyosun...

kızlar tüp bebegi kadıköy şifa hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum doktor için çok iyi şeyler duydum içime sindi sanki (engin enginsu ) bilgisi olanlar sevinirim
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…