Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın kızlar dün foruma giremedim bu yüzden ilk olarak güzel kalpli arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum gecikmeli olarak İnşallah mutlu bir hafta olur hepimiz için....

slmm şekerlerr..tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım geç oldu ama malum ben cmrt.pazarr yokumm kızlarr..:126:

Günaydınnn topiğimizin güzel hatunları...
Ben sabah erkenden anneme geldim ama annem yok
Çiçeklerini suladım evi havalandırdım...
Birazdan hazırlanıp çıkacam hayata dönüş operasyonumun ilk günü
Bugün hastane yollarına düşecek tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun...

günaydınlar iyi bir hafta olması dileğiyle ............................

günaydın güzel bir gün bizimle olsun

Günaydın kızlar dün foruma giremedim bu yüzden ilk olarak güzel kalpli arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum gecikmeli olarak İnşallah mutlu bir hafta olur hepimiz için....

Eki Görüntüle 415166 slmm şekerlerr..tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım geç oldu ama malum ben cmrt.pazarr yokumm kızlarr..:126:

selam kızlar hepınızın gecmıs anneler gununu kutluyorummmmm ve kocaman öpüyorumm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Günaydın güzel anne adayları anneler
Nasıl gecti hafta sonunuz
Herkes iyidir inşallah

gunaydın guzel yureklı arkadaslarımmmmmmm
cok guzel bır hafta olsun ıns ...

gunaydın canım annen neredeki :44:
hadı bakalım bol enerjılı bır gun olsun kuzummmmm

günaydınlar iyi bir hafta olması dileğiyle ............................

günaydın güzel bir gün bizimle olsun

Eki Görüntüle 415166 slmm şekerlerr..tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım geç oldu ama malum ben cmrt.pazarr yokumm kızlarr..:126:

selam kızlar hepınızın gecmıs anneler gununu kutluyorummmmm ve kocaman öpüyorumm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Herkese kocaman kucak dolusu gunaydinlaaaarr
Hepimiz guzel birgune uyanmisiz belli ki ...bu haftamiz. ve her haftamiz hep umut dolu mutluluk dolu gecsin guzel arkadaslarimm sabah jimnastigine ne dersiniz hep beraber zinde birgun icinn :116::122:

OHH ıyı yaparsın canımm benımm..sakın gec kalmaa erkenn gellll..amannn gec kalmaa erkenn gell..diorumm snaaa

gunaydın guzel yureklı arkadaslarımmmmmmm
cok guzel bır hafta olsun ıns ...

insallah canımm ama ben gene sıkıldımm işe gelince yahuuu

Herkese kocaman kucak dolusu gunaydinlaaaarr
Hepimiz guzel birgune uyanmisiz belli ki ...bu haftamiz. ve her haftamiz hep umut dolu mutluluk dolu gecsin guzel arkadaslarimm sabah jimnastigine ne dersiniz hep beraber zinde birgun icinn :116::122:

ohoooo kızımm iş yerınde ne jımnastiğii sen yapp biz izleyelim....

günaydın herkesee. dün bende giremedim topiğe hiç. annelerimizin, anne adaylarının ve geleceğin annelerinin anneler gününü kutlarım. umarım seneye her birimiz ya kucağında ya karnında ama mutlaka anne olarak kutlarız bu günü

öperim hepinizii

Bir süredir girmiyordum topiğe..Öncelikle tüm arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum.

Gökyüzü canım çok üzüldüm gerçekten..İnşallah çak beklmeden kavuşursun bebeğine .....

Kızlar iki gündür giremedim topic e, tüm anne adaylarının ve anne aday adaylarının anneler günü kutlu olsun.

Gökyüzü canım tam olarak ne olduğunu anlamadım (geçmişi okumak mümkün değil) ama bir kayıp söz konusu herhalde, çok üzüldüm canım, en kısa zamanda bebeklerine kavuşmanı diliyorum.

3. gündür bende yatıyorum evde kızlar. Cumartesi gününden beri lekelenmem devam ediyor. Cumartesi gecesi kanama şekline dönüştü, sonra tekrar kahverengi, siyah lekelere dönüştü, şimdilik de bu şekilde devam ediyor. Çarşamba günü doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum. Şİmdilik benden haberler bu kadar. Öpüyorum hepinizi..

Merhaba herkese.transferimin 8.gunu kahverengi,siyah ve ardından bildiginiz adet kanamasına çevirdi ve 10.gun dayanamadım kan verdim 33 çıktı aslında 12.gun olarak yarin vermem gerekiyordu.sizce nedir?yerlesme kanamasını,ustune gorme mı? İlk denemem ve ne dusunecegimi şaşırdım artık.deger yarin ikiye katlarsa sevinmeli miyim?yardim lütfen

Canım Zuzum haklısın ...

Hayırlısıyla keseleride görecek,pıt pıtlarıda duyacaksın ....

tabı canım daha ne istiyo ama nede olsa kız evı naz evı alana kadar anlı şanlı 3 davullu düğün yaparım vallaha

dünür güle güle gene bekleriz gelinler iyi bak tamammı

Su topiğin bütün prenseslerine sırayla göz koymakta,biri onu durdursun

Aynen öyle...

Canım benim keyifli bir gün geçirmeni dilerim.

Canım geçmiş olsun aman bol bol dinlen,dikkat et ...

Doktorunla görüştünmü?Çarşambayı beklemesen :26: Hani bu durumda iğne veriliyormuş ya o nedenle ....

GunAydin güzeller güzeli arkadaslarım

Günaydın millet , hepinize cok güzel bir hafta diliyorum:))

Günaydıııın canlar

Canım dilerim 12.günü değerin katlanır ve güzel haberlerini almak nasip olur.

Kanama için doktorunla görüştünmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…