Günaydın güzel anne adayları anneler
Nasıl gecti hafta sonunuz
Herkes iyidir inşallah
günaydınlar iyi bir hafta olması dileğiyle ............................
günaydın güzel bir gün bizimle olsun
Günaydın kızlar dün foruma giremedim bu yüzden ilk olarak güzel kalpli arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum gecikmeli olarakİnşallah mutlu bir hafta olur hepimiz için....
Eki Görüntüle 415166 slmm şekerlerr..tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım geç oldu ama malum ben cmrt.pazarr yokumm kızlarr..:126:
selam kızlar hepınızın gecmıs anneler gununu kutluyorummmmm ve kocaman öpüyorumm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Günaydın güzel anne adayları anneler
Nasıl gecti hafta sonunuz
Herkes iyidir inşallah
Günaydınnn topiğimizin güzel hatunları...
Ben sabah erkenden anneme geldim ama annem yok
Çiçeklerini suladım evi havalandırdım...
Birazdan hazırlanıp çıkacam hayata dönüş operasyonumun ilk günü
Bugün hastane yollarına düşecek tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun...
günaydınlar iyi bir hafta olması dileğiyle ............................
günaydın güzel bir gün bizimle olsun
Günaydın kızlar dün foruma giremedim bu yüzden ilk olarak güzel kalpli arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum gecikmeli olarakİnşallah mutlu bir hafta olur hepimiz için....
Eki Görüntüle 415166 slmm şekerlerr..tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım geç oldu ama malum ben cmrt.pazarr yokumm kızlarr..:126:
selam kızlar hepınızın gecmıs anneler gununu kutluyorummmmm ve kocaman öpüyorumm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Herkese kocaman kucak dolusu gunaydinlaaaarrGünaydınnn topiğimizin güzel hatunları...
Günaydınnn topiğimizin güzel hatunları...
gunaydın guzel yureklı arkadaslarımmmmmmm
cok guzel bır hafta olsun ıns ...
Herkese kocaman kucak dolusu gunaydinlaaaarr
Hepimiz guzel birgune uyanmisiz belli ki ...bu haftamiz. ve her haftamiz hep umut dolu mutluluk dolu gecsin guzel arkadaslarimmsabah jimnastigine ne dersiniz hep beraber zinde birgun icinn :116::122:
çok şükür iyiyim canım daha hamileyim bile diyemiyorum boşlukta gibiyim keseleri gördükten sonra rahatlarım herhalde insan pozitife çok anlam yüklüyor onu gördükten sonra da hep bir endişe hali ve birşeyleri beklemek le geçiyor normal hamileler gibi pozitif kan sonucunu görüp hamileyim diye rahat rahat gezemiyoruz en azından ben bu durumdayım tabi şükürler olsun rabbime bugünlere kadar geldim gördüm...
tabı canım daha ne istiyo ama nede olsa kız evı naz evı alana kadar anlı şanlı 3 davullu düğün yaparım vallaha
dünür güle güle gene bekleriz gelinler iyi bak tamammı
evdeydim cicim ama yarından itibaren çıkmaya başlıyorum..
fena eve kapandım mutfak alıverişini bile kocacım yaptı hep..
bende kimseyle karşılaşmayım diye kimseye laf anlatacak halim yok diye evden çıkmadım taaaa ne zamandır..
ama artık yeterrr...
hayata dönüş operasyonun start alıyor..
önce gıda alışverişi yapacam uzunn uzuuunnnn...
sınra kendime alışveriş yapacam...
ne güzel bak bugün bir sürü dua etmişler sende Aminnn demişsin...
aslında güçlü olmak değilde alışmak galiba yaşadığımız..
bi zaman sonra sanırım söylenenler bile daha az incitmeye başlıyor bizi..
3. gündür bende yatıyorum evde kızlar. Cumartesi gününden beri lekelenmem devam ediyor. Cumartesi gecesi kanama şekline dönüştü, sonra tekrar kahverengi, siyah lekelere dönüştü, şimdilik de bu şekilde devam ediyor. Çarşamba günü doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum. Şİmdilik benden haberler bu kadar. Öpüyorum hepinizi..
GunAydin güzeller güzeli arkadaslarım
Günaydın millet , hepinize cok güzel bir hafta diliyorum:))
Merhaba herkese.transferimin 8.gunu kahverengi,siyah ve ardından bildiginiz adet kanamasına çevirdi ve 10.gun dayanamadım kan verdim 33 çıktı aslında 12.gun olarak yarin vermem gerekiyordu.sizce nedir?yerlesme kanamasını,ustune gorme mı? İlk denemem ve ne dusunecegimi şaşırdım artık.deger yarin ikiye katlarsa sevinmeli miyim?yardim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?