Tüp Bebek Günlüğümüz !

GuNaydin arkadaslarim dun giremedim cok yogundum simdi dr dan geldik ve kilo cok aldigimi acil yeme seklemin degsmesini soyledi ve ben cok korktum simdi kahvalti yapicam sadece yumurtapeynir ve bir dilim peksimet var menude bol protein yemem gerekiyormus 1hafta geri gidiyomusuz cok onemli degil diyor dr ama bence onemli hemn bol protein ve balik yicez artik kizim ince uzun olucakmis insallh oyle dedi de amcamiz siz nasilsiniz

görüştüm canım, ben zaten iğneleri kullanıyordum, ek bir ilaç verdi sabah akşam kullanıyorum, olabilecek şeyler diyor, hiç panik yapma diyor ama insan endişelenmekten kendini alamıyor. herhalde beni panik yapmamak için hemen gel demedi. bir de ben yalova da oturuyorum, doktorum istanbulda ısrarla dinlenmemi ssöyledi, onun içinde erkene almadı randevumu. bir an önce çarşamba olsun diye bekliyorum. bu yatmak da hiç bana göre değil. daha çok yoruluyorum sanki.

günaydınlar iyi bir hafta olması dileğiyle ............................

günaydın güzel bir gün bizimle olsun

Günaydın kızlar dün foruma giremedim bu yüzden ilk olarak güzel kalpli arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum gecikmeli olarak İnşallah mutlu bir hafta olur hepimiz için....

Eki Görüntüle 415166 slmm şekerlerr..tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım geç oldu ama malum ben cmrt.pazarr yokumm kızlarr..:126:

selam kızlar hepınızın gecmıs anneler gununu kutluyorummmmm ve kocaman öpüyorumm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Günaydın güzel anne adayları anneler
Nasıl gecti hafta sonunuz
Herkes iyidir inşallah

gunaydın guzel yureklı arkadaslarımmmmmmm
cok guzel bır hafta olsun ıns ...

Herkese kocaman kucak dolusu gunaydinlaaaarr
Hepimiz guzel birgune uyanmisiz belli ki ...bu haftamiz. ve her haftamiz hep umut dolu mutluluk dolu gecsin guzel arkadaslarimm sabah jimnastigine ne dersiniz hep beraber zinde birgun icinn :116::122:

Bir süredir girmiyordum topiğe..Öncelikle tüm arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum.

Gökyüzü canım çok üzüldüm gerçekten..İnşallah çak beklmeden kavuşursun bebeğine .....

Eki Görüntüle 415247

Hepimiz için güzel bir hafta olması dileğiyle...

GunAydin güzeller güzeli arkadaslarım

Günaydın millet , hepinize cok güzel bir hafta diliyorum:))

günaydınnnn canlarımmmyenii haftamız işşallahh hepimiz için çok güzel geçerr...hepiniizii çok sewiyorumm..özledimm sizi yawwwmalum bugün benim temizlikk günüm ara ara yanınızda olabilcemm

Canım benim hoşgeldin Afiyet olsun

(Somon ve dil balığını tavsiye ederim buarada)

Anladım canım

Kuzucuğunla konuşa konuşa keyfini çıkar pijama+terlik+tv günlerinin canikom

ahhh kzummm sen şişko muu olmussunnnboşwer ya bebiş ii olsundaaprenses ince uzun olcak demek manken gibi maşşallah onasen yediklerine dikkat et 1 hafta kapanır hemen sıkma canını sakın

günaydınnnn canlarımmmyenii haftamız işşallahh hepimiz için çok güzel geçerr...hepiniizii çok sewiyorumm..özledimm sizi yawwwmalum bugün benim temizlikk günüm ara ara yanınızda olabilcemm

Hamarat Ekinim,pembe patiklim günaydın hoşgeldin.

Kolaylıklar dilerim ...

canım sen kendine kilo almışsın demekki,kaç kilo aldın toplamda?korkma yaa,,sağlıklı olsunda ince uzun olsun ,doğunca kilo alır o,ama sen yemene içmene dikkat et yinede,yoğurt ye bol bol,buğday ekmeği ye,benimde 1 hafta önden gidiyomuş,aslında benide korkutuyor bu önden yada geriden gitmeleri,daha erken alabilirler doğuma gibime geliyor,Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin bizlere

ahhh kzummm sen şişko muu olmussunnnboşwer ya bebiş ii olsundaaprenses ince uzun olcak demek manken gibi maşşallah onasen yediklerine dikkat et 1 hafta kapanır hemen sıkma canını sakın
İnsallh cnm aral bey inemsiz dedi fakat aslinda onemlidir ileriki haftalarda 32.haftadan sonra 1degilde 2hafta geri giderse o zamn sorun olur ama hep sizin bugune kadar geri geldi bebek ince uzun olucak dedi insallh cnm kapatiriz bu farki cok acilmaz insallh teyzesi sana kolay gelsin temiz teyzemiz bizim

cnm olsun onde gitsin daha iyi cok ta gutmesin tabi bnm abimn oglunun gelisimi 2hafta once gidiyordu ve bizim oglan 34.haftada basladi cikma telasina 37.haftaya kadar ilac ve igne ile durdu pasa sinra 37+o da geldi sukur cok sagliklidi ben cnm askinda hic makarna pilav yemiyorum ben harekt etmiyorum isimu yapan var evde sadece aksam sofra hazrliyorum bugun yuruyuse basliyorum hamilelik yoga ya izin verdi bol sut ve yigurt tuketiyorum cnm aslunda ben abarttim amn hamileyim diye toplam 12 kilo almis girunuyorum fakat ekimde ki ilktedavimde ki kiloma bakiyorlar bir daha ocak ta kiloma bakilmamis sen kac kilo aldin

Canım benim hoşgeldin Afiyet olsun

(Somon ve dil balığını tavsiye ederim buarada)

Anladım canım

Kuzucuğunla konuşa konuşa keyfini çıkar pijama+terlik+tv günlerinin canikom

Cnm walla somin sevmem hic dil baligi yerim ama severim onu insallh bundan sonra yicem bol bol protein cnm beslemem lazim kuzumu 475 gr olmus 1hafta geti oldugumuz icin cok kilo almamis ince uzun olucak insallh

tünaydın canımmm,,,nasılsın
iyim tatlım... birde deliksiz uyuyabilsem daha iyi olucam:)))))) sen nasılsın? kabızlık sorunu ne oldu?

saoll canımmmm benimmmkolaysa başına gelsinnnn canımcımmm

tünaydınnn güzell anneee
canımmmmmmm..... temizlik günün((( kolay gelsin sana..... aslında benimde temizlik günüm olması lazım ama hiç aldırdığım

Herkeze günaydınnn.......anneme kahvaltıya gidiyorum kızlar gelince görüşürüz....

afiyet olsun..............

bende şeker çıktı ya,ondan önde gidiyomuş,ama hoşuma gitmiyor bu önde gitmeler yinede,,hareket etmen lazım tabi canım,ben çalışıyorum ya sürekli hareket halindeyim,bir pazar günleri evdeyim,bazende diyorum aman sağlıklı olsunlarda ha önden ha geriden farketmez ama kafama takılıyor işte bazen,bende 10 kilo almıştım,yaptığım diyetle 1 kilo vermişim,22 mayısta kontrole gidicem , şekerimede bakacaklar,benim her ay baktı kiloma ,ilk hamile kaldığım kiloma göre bakıyor doktor,ben kiloya takmıyorum aslında ama doktorlar çok kızıyolar kilo alınca,sonuçta o bizim elimizde veririz onları sonra,zaten bu kadar uğraştan sonra kavuşucaz bebeklerimize ,kim takar kiloyu dimi ama boşver,,

Görüştüm kanama beklemediğimiz bir durum ama 12.gun kan degerine göre tekrar konuşalım dedi Cumartesi ağlamalardan mahfoldum,pazar gunu 33gorunce sevinçten ağladım bı de inşallah yarin güzel hbr alırım teşekkür ederim :18:

Karasu bacim takilma kiloya kimse ebru salli gibi dogurmuyor 20 kilo ile doguran kizkardesime doktoru neler diyordu neler. Cop gibi bir kizimiz dogdu kizkardesim de yavas yavas verdi kiloyu. Sadece hamurislerini birak gerisinden bol vitamin al canimm opiyorum seni ve ince uzun prensesimizi
Allah iyiliğinizi versinn..
Bak bendeki gözlere varmı o gözzz ivetttt
Canisis geldin mi bebegimm beklenn adetim bu sabah itibariyle geldi.. Az az kirmizilara dondu lekelenmelerim... Vatana millete hayirli olsun ne diyeyimm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…