Canım Zuzum haklısın ...
Hayırlısıyla keseleride görecek,pıt pıtlarıda duyacaksın ....
Su topiğin bütün prenseslerine sırayla göz koymakta,biri onu durdursun
Aynen öyle...
Canım benim keyifli bir gün geçirmeni dilerim.
Canım geçmiş olsun aman bol bol dinlen,dikkat et ...
Doktorunla görüştünmü?Çarşambayı beklemesen :26: Hani bu durumda iğne veriliyormuş ya o nedenle ....
Günaydıııın canlar
Canım dilerim 12.günü değerin katlanır ve güzel haberlerini almak nasip olur.
Kanama için doktorunla görüştünmü?
günaydınlar iyi bir hafta olması dileğiyle ............................
günaydın güzel bir gün bizimle olsun
Günaydın kızlar dün foruma giremedim bu yüzden ilk olarak güzel kalpli arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum gecikmeli olarakİnşallah mutlu bir hafta olur hepimiz için....
Eki Görüntüle 415166 slmm şekerlerr..tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım geç oldu ama malum ben cmrt.pazarr yokumm kızlarr..:126:
selam kızlar hepınızın gecmıs anneler gununu kutluyorummmmm ve kocaman öpüyorumm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Günaydın güzel anne adayları anneler
Nasıl gecti hafta sonunuz
Herkes iyidir inşallah
Günaydınnn topiğimizin güzel hatunları...
Ben sabah erkenden anneme geldim ama annem yok
Çiçeklerini suladım evi havalandırdım...
Birazdan hazırlanıp çıkacam hayata dönüş operasyonumun ilk günü
Bugün hastane yollarına düşecek tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun...
gunaydın guzel yureklı arkadaslarımmmmmmm
cok guzel bır hafta olsun ıns ...
Herkese kocaman kucak dolusu gunaydinlaaaarr
Hepimiz guzel birgune uyanmisiz belli ki ...bu haftamiz. ve her haftamiz hep umut dolu mutluluk dolu gecsin guzel arkadaslarimmsabah jimnastigine ne dersiniz hep beraber zinde birgun icinn :116::122:
günaydın herkesee. dün bende giremedim topiğe hiç. annelerimizin, anne adaylarının ve geleceğin annelerinin anneler gününü kutlarım. umarım seneye her birimiz ya kucağında ya karnında ama mutlaka anne olarak kutlarız bu günü
öperim hepinizii
Bir süredir girmiyordum topiğe..Öncelikle tüm arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum.
Gökyüzü canım çok üzüldüm gerçekten..İnşallah çak beklmeden kavuşursun bebeğine .....
Kızlar iki gündür giremedim topic e, tüm anne adaylarının ve anne aday adaylarının anneler günü kutlu olsun.
Gökyüzü canım tam olarak ne olduğunu anlamadım (geçmişi okumak mümkün değil) ama bir kayıp söz konusu herhalde, çok üzüldüm canım, en kısa zamanda bebeklerine kavuşmanı diliyorum.
3. gündür bende yatıyorum evde kızlar. Cumartesi gününden beri lekelenmem devam ediyor. Cumartesi gecesi kanama şekline dönüştü, sonra tekrar kahverengi, siyah lekelere dönüştü, şimdilik de bu şekilde devam ediyor. Çarşamba günü doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum. Şİmdilik benden haberler bu kadar. Öpüyorum hepinizi..
GunAydin güzeller güzeli arkadaslarım
Günaydın millet , hepinize cok güzel bir hafta diliyorum:))
GuNaydin arkadaslarim dun giremedim cok yogundum simdi dr dan geldik ve kilo cok aldigimi acil yeme seklemin degsmesini soyledi ve ben cok korktum simdi kahvalti yapicam sadece yumurtapeynir ve bir dilim peksimet var menude bol protein yemem gerekiyormus 1hafta geri gidiyomusuz cok onemli degil diyor dr ama bence onemli hemn bol protein ve balik yicez artik kizim ince uzun olucakmis insallh oyle dedi de amcamiz siz nasilsiniz
görüştüm canım, ben zaten iğneleri kullanıyordum, ek bir ilaç verdi sabah akşam kullanıyorum, olabilecek şeyler diyor, hiç panik yapma diyor ama insan endişelenmekten kendini alamıyor. herhalde beni panik yapmamak için hemen gel demedi. bir de ben yalova da oturuyorum, doktorum istanbulda ısrarla dinlenmemi ssöyledi, onun içinde erkene almadı randevumu. bir an önce çarşamba olsun diye bekliyorum. bu yatmak da hiç bana göre değil. daha çok yoruluyorum sanki.
GuNaydin arkadaslarim dun giremedim cok yogundum simdi dr dan geldik ve kilo cok aldigimi acil yeme seklemin degsmesini soyledi ve ben cok korktum simdi kahvalti yapicam sadece yumurtapeynir ve bir dilim peksimet var menude bol protein yemem gerekiyormus 1hafta geri gidiyomusuz cok onemli degil diyor dr ama bence onemli hemn bol protein ve balik yicez artik kizim ince uzun olucakmis insallh oyle dedi de amcamiz siz nasilsiniz
günaydınnnn canlarımmmyenii haftamız işşallahh hepimiz için çok güzel geçerr...hepiniizii çok sewiyorumm..özledimm sizi yawww malum bugün benim temizlikk günüm ara ara yanınızda olabilcemm
tünaydın güzeller................
saoll canımmmm benimmmHamarat Ekinim,pembe patiklim günaydın hoşgeldin.
Kolaylıklar dilerim ...
tünaydın güzeller................
İnsallh cnm aral bey inemsiz dedi fakat aslinda onemlidir ileriki haftalarda 32.haftadan sonra 1degilde 2hafta geri giderse o zamn sorun olur ama hep sizin bugune kadar geri geldi bebek ince uzun olucak dedi insallh cnm kapatiriz bu farki cok acilmaz insallh teyzesi sana kolay gelsin temiz teyzemiz bizimahhh kzummm sen şişko muu olmussunnnboşwer ya bebiş ii olsundaa prenses ince uzun olcak demek manken gibi maşşallah ona sen yediklerine dikkat et 1 hafta kapanır hemen sıkma canını sakın
canım sen kendine kilo almışsın demekki,kaç kilo aldın toplamda?korkma yaa,,sağlıklı olsunda ince uzun olsun ,doğunca kilo alır o,ama sen yemene içmene dikkat et yinede,yoğurt ye bol bol,buğday ekmeği ye,benimde 1 hafta önden gidiyomuş,aslında benide korkutuyor bu önden yada geriden gitmeleri,daha erken alabilirler doğuma gibime geliyor,Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin bizlere
Canım benim hoşgeldinAfiyet olsun
(Somon ve dil balığını tavsiye ederim buarada)
Anladım canım
Kuzucuğunla konuşa konuşa keyfini çıkar pijama+terlik+tv günlerinin canikom
iyim tatlım... birde deliksiz uyuyabilsem daha iyi olucam:)))))) sen nasılsın? kabızlık sorunu ne oldu?tünaydın canımmm,,,nasılsın
canımmmmmmm..... temizlik gününsaoll canımmmm benimmmkolaysa başına gelsinnnn canımcımmm
tünaydınnn güzell anneee
Herkeze günaydınnn.......anneme kahvaltıya gidiyorum kızlar gelince görüşürüz....
İnsallh cnm aral bey inemsiz dedi fakat aslinda onemlidir ileriki haftalarda 32.haftadan sonra 1degilde 2hafta geri giderse o zamn sorun olur ama hep sizin bugune kadar geri geldi bebek ince uzun olucak dedi insallh cnm kapatiriz bu farki cok acilmaz insallh teyzesi sana kolay gelsin temiz teyzemiz bizim
cnm olsun onde gitsin daha iyi cok ta gutmesin tabi bnm abimn oglunun gelisimi 2hafta once gidiyordu ve bizim oglan 34.haftada basladi cikma telasina 37.haftaya kadar ilac ve igne ile durdu pasa sinra 37+o da geldi sukur cok sagliklidi ben cnm askinda hic makarna pilav yemiyorum ben harekt etmiyorum isimu yapan var evde sadece aksam sofra hazrliyorum bugun yuruyuse basliyorum hamilelik yoga ya izin verdi bol sut ve yigurt tuketiyorum cnm aslunda ben abarttim amn hamileyim diye toplam 12 kilo almis girunuyorum fakat ekimde ki ilktedavimde ki kiloma bakiyorlar bir daha ocak ta kiloma bakilmamis sen kac kilo aldin
iyim tatlım... birde deliksiz uyuyabilsem daha iyi olucam:)))))) sen nasılsın? kabızlık sorunu ne oldu?
bendeee,deliksiz uyumak istiyorum aama,bel ağrısı ve wc sorunu olmasa çok sevinicem,kabızlık kalamdı sanırım,2 hafta çektirdi bana,libalaks yaptık ,son konuştuğumuzda,o gecede yaptım onun sayesinde,,çok şükür düzene girdim artık,hergün çıkıyororumm maşallahhhh diyeyim,,,Allahım kimseye vermesin çok zormuşşş
Canım Zuzum haklısın ...
Hayırlısıyla keseleride görecek,pıt pıtlarıda duyacaksın ....
Su topiğin bütün prenseslerine sırayla göz koymakta,biri onu durdursun
Aynen öyle...
Canım benim keyifli bir gün geçirmeni dilerim.
Canım geçmiş olsun aman bol bol dinlen,dikkat et ...
Doktorunla görüştünmü?Çarşambayı beklemesen :26: Hani bu durumda iğne veriliyormuş ya o nedenle ....
Günaydıııın canlar
Canım dilerim 12.günü değerin katlanır ve güzel haberlerini almak nasip olur.
Kanama için doktorunla görüştünmü?
elif naptın düngece kavgalara karışmaıdn demi aklım sende kaldı:26:
kız onda kavgaya karışacak göz var mı??
o eğlenmiştir
iyim tatlım... birde deliksiz uyuyabilsem daha iyi olucam:)))))) sen nasılsın? kabızlık sorunu ne oldu?
bendeee,deliksiz uyumak istiyorum aama,bel ağrısı ve wc sorunu olmasa çok sevinicem,kabızlık kalamdı sanırım,2 hafta çektirdi bana,libalaks yaptık ,son konuştuğumuzda,o gecede yaptım onun sayesinde,,çok şükür düzene girdim artık,hergün çıkıyororumm maşallahhhh diyeyim,,,Allahım kimseye vermesin çok zormuşşş
evet ya sırt ve bel ağrısı izin vermiyo rahat bir uykuya... sende de varmı bilmiyorum ama ben sanki nefes almakta zorlanıyorum... gecede böyle olunca habire su içiyorum o zamanda wc sorunu başlıyo:))))) bide işte ben sağıma yatıyorum kızımda sağıma toplanıyo hep eziyomuşum korkusu var içimde.... gerçi çok üstüne doğru yatınca anında dürtmeye başlıyo rahatsız olup:)) eşimde kızıyo zaten çok hızlı dönüyorum diye kızımı sarsıyosun diyo.... hakkattende sanki içimde bi top ordan oraya çarpıyomuş gibi oluyo....
Karasu bacim takilma kiloya kimse ebru salli gibi dogurmuyor 20 kilo ile doguran kizkardesime doktoru neler diyordu neler. Cop gibi bir kizimiz dogdu kizkardesim de yavas yavas verdi kiloyu. Sadece hamurislerini birak gerisinden bol vitamin al canimm opiyorum seni ve ince uzun prensesimiziGuNaydin arkadaslarim dun giremedim cok yogundum simdi dr dan geldik ve kilo cok aldigimi acil yeme seklemin degsmesini soyledi ve ben cok korktum simdi kahvalti yapicam sadece yumurtapeynir ve bir dilim peksimet var menude bol protein yemem gerekiyormus 1hafta geri gidiyomusuz cok onemli degil diyor dr ama bence onemli hemn bol protein ve baalik yicez artik kizim ince uzun olucakmis insallh oyle dedi de amcamiz siz nasilsiniz
Canisis geldin mi bebegimm beklenn adetim bu sabah itibariyle geldi.. Az az kirmizilara dondu lekelenmelerim... Vatana millete hayirli olsun ne diyeyimm....Allah iyiliğinizi versinn..
Bak bendeki gözlere varmı o gözzz ivetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?