Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam kızlar
sonunda bende aranıza katılıorum sabah hastaneden geldim 21.gün çağırdılar yani 1 haziranda , uzun protokol olacakmış sinir oldum ben acele ettikçe süreç uzuyor ne güsel kendimi hazırlamıştım bugün başlıyorum diye

tedavin hayırlı sonucu bebekli olsun... geç olsun ama güç olmasın.... uzun yada kısa önemli olan iyi bir tedavi geçirip bebişine kavuşman...

tuana profil resmini değiştirmişsin ama ben hiç begenmedim korkuyorum

Son düzenleme:
Sabah Fatih Portakal ile Çalar Saat'te izledim;Almanya'da 15 kez tüp bebek denemesi yapılan bir bayan 16.denemede hamile kalmış.

canım su topiğn bütün prenseslerine göz koydu demişin ya ne olacak sankı dostugumuzu pekiştirirz kocaman bir aile oluruz........................

Cnm walla somin sevmem hic dil baligi yerim ama severim onu insallh bundan sonra yicem bol bol protein cnm beslemem lazim kuzumu 475 gr olmus 1hafta geti oldugumuz icin cok kilo almamis ince uzun olucak insallh

Canım benim ye tabii,yarasın kuzumuza

tünaydın güzeller................

Tünaydın hoşgeldiiin

Selam kızlar,
Bugün işe geldim birkaç saatliğine, bankada falan da işlerim var. Sizler nasılsınız?

Canım hoşgeldin İşlerinde kolaylıklar olsun...

slm kızlar nasılsın ....................................

slmm sekerr ıyı sen nasılsınn??

tuana profil resmini değiştirmişsin ama ben hiç begenmedim korkuyorum

anaaa bu da mı korkuncc kızz bence deıll ama değiştirim bi araaa kusumm...

Sabah Fatih Portakal ile Çalar Saat'te izledim;Almanya'da 15 kez tüp bebek denemesi yapılan bir bayan 16.denemede hamile kalmış.

neee cok sabırlıymısss maşallahh

canım su topiğn bütün prenseslerine göz koydu demişin ya ne olacak sankı dostugumuzu pekiştirirz kocaman bir aile oluruz........................

Yavrum kaç erkek doğurmayı planlıyosun ? :44:

Yoksa şahane ...

slmm sekerr ıyı sen nasılsınn??

anaaa bu da mı korkuncc kızz bence deıll ama değiştirim bi araaa kusumm...

neee cok sabırlıymısss maşallahh
çok sevinirim canım ya baktıkca bir tuaf oluyorum kendim için istiyosam namaerdim burda hamile bayanlar var mideleri bulanır

Yavrum kaç erkek doğurmayı planlıyosun ? :44:

Yoksa şahane ...
canım aşk olsun hürrem 1 sezona 3 çocuk sığdırıyoda ben neden doğurmuyum ayyyy vallah bakabilsem geleceklerini garantıleyebilsem 5-6-7 fark etmez çok kardeş iyidir severim yanı ne güzel

Canım benim tedavin hayırlı olsun önemli olan güzel bir tedavi geçirmen

canım aşk olsun hürrem 1 sezona 3 çocuk sığdırıyoda ben neden doğurmuyum ayyyy vallah bakabilsem geleceklerini garantıleyebilsem 5-6-7 fark etmez çok kardeş iyidir severim yanı ne güzel

Hürrem'in "-Hünkarım gebeğğğyiiim" demesi geldi aklıma

Canım benim Allah gönlüne göre versin,sağlık versin,imkan versin prenseslerimiz yabancı ellere gitmesin o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…