selam kızlar
sonunda bende aranıza katılıorum sabah hastaneden geldim 21.gün çağırdılar yani 1 haziranda , uzun protokol olacakmış sinir oldum ben acele ettikçe süreç uzuyor ne güsel kendimi hazırlamıştım bugün başlıyorum diye
Selam kızlar,
Bugün işe geldim birkaç saatliğine, bankada falan da işlerim var. Sizler nasılsınız?
bende haberlerde dinlemişdim kadın baya gençti amaSabah Fatih Portakal ile Çalar Saat'te izledim;Almanya'da 15 kez tüp bebek denemesi yapılan bir bayan 16.denemede hamile kalmış.
Cnm walla somin sevmem hic dil baligi yerim ama severim onu insallh bundan sonra yicem bol bol protein cnm beslemem lazim kuzumu 475 gr olmus 1hafta geti oldugumuz icin cok kilo almamis ince uzun olucak insallh
tünaydın güzeller................
Selam kızlar,
Bugün işe geldim birkaç saatliğine, bankada falan da işlerim var. Sizler nasılsınız?
slm kızlar nasılsın ....................................
tuana profil resmini değiştirmişsin ama ben hiç begenmedimkorkuyorum
Sabah Fatih Portakal ile Çalar Saat'te izledim;Almanya'da 15 kez tüp bebek denemesi yapılan bir bayan 16.denemede hamile kalmış.
canım su topiğn bütün prenseslerine göz koydu demişin ya ne olacak sankı dostugumuzu pekiştirirz kocaman bir aile oluruz........................
ay çok sıkıldım kimse yok tuana tutttttt:121:
neeecok sabırlıymısss maşallahh
çok sevinirim canım ya baktıkca bir tuaf oluyorum kendim için istiyosam namaerdim burda hamile bayanlar var mideleri bulanırslmm sekerr ıyı sen nasılsınn??
anaaa bu da mı korkuncc kızz bence deıll ama değiştirim bi araaa kusumm...
neeecok sabırlıymısss maşallahh
canım aşk olsun hürrem 1 sezona 3 çocuk sığdırıyoda ben neden doğurmuyum ayyyy vallah bakabilsem geleceklerini garantıleyebilsem 5-6-7 fark etmez çok kardeş iyidir severim yanı ne güzelYavrum kaç erkek doğurmayı planlıyosun ? :44:
Yoksa şahane ...
canım benımde var ama canım hiç çalışmakistemiyo nedense sürekli uyumak istiyorumayy kızzz benım sıkılmaya halım yok valla koca koca dosyalar var onumdeee kontrol etmem gerekennn bı bakayım dedım ne var ne yokk
selam kızlar
sonunda bende aranıza katılıorum sabah hastaneden geldim 21.gün çağırdılar yani 1 haziranda , uzun protokol olacakmış sinir oldum ben acele ettikçe süreç uzuyor ne güsel kendimi hazırlamıştım bugün başlıyorum diye
canım aşk olsun hürrem 1 sezona 3 çocuk sığdırıyoda ben neden doğurmuyum ayyyy vallah bakabilsem geleceklerini garantıleyebilsem 5-6-7 fark etmez çok kardeş iyidir severim yanı ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?