Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hürrem'in "-Hünkarım gebeğğğyiiim" demesi geldi aklıma

Canım benim Allah gönlüne göre versin,sağlık versin,imkan versin prenseslerimiz yabancı ellere gitmesin o halde.

yanı inşallah canım rabbım 1 taneyi bir versin sağlıklı sıhatlı çok şükür derim evet canım sizin prensesleri benim prense alacammmmmmmmmmmmmmm

yanı inşallah canım rabbım 1 taneyi bir versin sağlıklı sıhatlı çok şükür derim evet canım sizin prensesleri benim prense alacammmmmmmmmmmmmmm

Prenslerin tuvalet eğitimi konusunda yardım almaları şart o halde...No saksı,yes klozet

canım benımde var ama canım hiç çalışmakistemiyo nedense sürekli uyumak istiyorum

ayy sormaa yaaa cok canım sıkılıyo artık su hee..çalış çalış nereye kadarrrr

Duyduğumda bende aynı yorumu yaptım kuzum.Sabrını veren Allah selamete çıkarmış çok şükür.Ama kadıncağız fizyolojik ve psikolojik olarak çok yorulmuştur...

aynen canım yaa bende aksam baska bı tedavı yontemı dınledım sadece hap ıle ığnesız tedavı 5 gun sure kullanıyormussun yumurta kalıtesını arrtırıyormuss..iğneler artık tarıhe karıscak falan dıyoduu..

bu reklam ne yaaaa ???? bari gördükten sonra tıklayıp kapatma şansımız olsun hem bu topikteki kadınların bunlara ihtiyacı yok :)))))

merhaba kızlar bende ilk defa tüp bebek yaptıracağım bugün 5.iğnemi vuracağım gonal f 300 mg ile başladık doktor bugünkü ultrason muayenesinde iki tane yumoş büyümeye başlamış dedi bu iyi bişey dimi ama iki tane olması şansımı azaltırmı sizce tecrübelerinizden faydalanmak istriyorum yardım ederseniz sevinirim

cannlar ben geldimmmm.kanamam hala devam dr u aradım adet olman normal dedi.yarın gel bi bakalım değerlendirme yaparız dedi.allahımmmm inşallahhh tedavime başlar yaaaa.dua edin kızlar nolurrrrrr.

canımmm sayıya takılma hiç.bir tane olsun tutunsun yeterki.önemli olan kaliteli büyümesi ve sana iyi tutunması gülüm.bunları düşünüp hiiiç kafanı yorma.
tedavin hayırlı olsun bu arada inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur.

sağol canım menim Allah hepimizin yardımcısı olsun

tatlımm kımse bılmesee bız bılıyoz kendımızı yaa

kızzz nabersınızz yahuu...
iyiyiz şekerim... hava yine kapalı ve yağmurlu insanın içi daralıyo....

cannlar ben geldimmmm.kanamam hala devam dr u aradım adet olman normal dedi.yarın gel bi bakalım değerlendirme yaparız dedi.allahımmmm inşallahhh tedavime başlar yaaaa.dua edin kızlar nolurrrrrr.

inşallah bitanemmm......

TEdavileriniz hayırlı olsun bayanlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…