TEdavileriniz hayırlı olsun bayanlarr...
sağol canım ilk defa denediğim için hem çok heyecanlıyım hem korkuyorum içim bi garip :26::26::26::26::26::26::26:
tedavin hayırlı olsun cnm eşindede büyük sorun yoksa 2 yumurta sana yeter merak etme benim eşimdede sorun olduğu için bize 2 yumurta yetmiyo((( du ilk tedavimde şimdi yine yumurtam 2 tn olursa busefer denicem mecburen
cannlar ben geldimmmm.kanamam hala devam dr u aradım adet olman normal dedi.yarın gel bi bakalım değerlendirme yaparız dedi.allahımmmm inşallahhh tedavime başlar yaaaa.dua edin kızlar nolurrrrrr.
TEdavileriniz hayırlı olsun bayanlarr...
Herkese selamlarr.Bugun opum yapıldı cok şükür iyi gecti. Bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum. İns. Sonradan başlamaz Agri sizi17 Yumos toplandı.Sabirsizlikla yarın haberlerini bekliycem ins. guzel haberler alırım. Dr bana transferi muhtemelen bir ondaki aya bırakacak dedi. Ohss riskinden salayı norml catlama ignesi bile kullanmadım .Yinede iğne,bant ve hapları kullanıyorum. Su 3 gunu guzel anlatırsam emb. Durumuna göre kucuk bu ihtimalde olsa transfer yapılacak. Herseyin hayirlisi ama ben yinede dalarınızı bekliyorumm:)
selam kızlar ...bugün ilk doktordaydım..ilk iğnemi olacağım bugün..lucrinle puregon verdi...hadi hayırlısı artık....
tedavin hayırlı olsun...en kısa zamanda anne olasın inşallah...
sen ne yaptın bugün?
inşallah canım hemen başlasın...beklemek insanı yiyip bitiriyor...
Herkese selamlarr.Bugun opum yapıldı cok şükür iyi gecti. Bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum. İns. Sonradan başlamaz Agri sizi17 Yumos toplandı.Sabirsizlikla yarın haberlerini bekliycem ins. guzel haberler alırım. Dr bana transferi muhtemelen bir ondaki aya bırakacak dedi. Ohss riskinden salayı norml catlama ignesi bile kullanmadım .Yinede iğne,bant ve hapları kullanıyorum. Su 3 gunu guzel anlatırsam emb. Durumuna göre kucuk bu ihtimalde olsa transfer yapılacak. Herseyin hayirlisi ama ben yinede dalarınızı bekliyorumm:)
hayırlı olsun tedavin inşallah bebeğin çok bekletmeden gelir canım
merhaba teşekkür ederim canım çok sağol inşallah senin tedavinde başarılı geçer ve bebeğin gelir
evet ya sırt ve bel ağrısı izin vermiyo rahat bir uykuya... sende de varmı bilmiyorum ama ben sanki nefes almakta zorlanıyorum... gecede böyle olunca habire su içiyorum o zamanda wc sorunu başlıyo:))))) bide işte ben sağıma yatıyorum kızımda sağıma toplanıyo hep eziyomuşum korkusu var içimde.... gerçi çok üstüne doğru yatınca anında dürtmeye başlıyo rahatsız olup:)) eşimde kızıyo zaten çok hızlı dönüyorum diye kızımı sarsıyosun diyo.... hakkattende sanki içimde bi top ordan oraya çarpıyomuş gibi oluyo....
canım bende nefes almakta zorluk yok,ama gece çok su içtiğim için sık sık kalkıyorum wc ye,sağda nsola dönerken mutlaka uyanıyorum yani her saat başı uyanıyorum,ben genelde soluma yatıyorum,dimi yaa çok komik oluyor bende üstüne yatınca tekme atıyo bitane,:))kesin rahatsız oluyolar,nasıl çok hızlı dönüyosun hayret yaaa,ben kımıldayamıyorum bel ağrısından,eniştede şimdiden kızına düşkün sarsılmasını bile istemiyolar:))
çook sağol ...çok heyecanlıyım ben de...
canım bende nefes almakta zorluk yok,ama gece çok su içtiğim için sık sık kalkıyorum wc ye,sağda nsola dönerken mutlaka uyanıyorum yani her saat başı uyanıyorum,ben genelde soluma yatıyorum,dimi yaa çok komik oluyor bende üstüne yatınca tekme atıyo bitane,:))kesin rahatsız oluyolar,nasıl çok hızlı dönüyosun hayret yaaa,ben kımıldayamıyorum bel ağrısından,eniştede şimdiden kızına düşkün sarsılmasını bile istemiyolar:))
ayyy ne güzel...tekmelemesi bile müthiştir...RABBİM sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?