Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol canım ilk defa denediğim için hem çok heyecanlıyım hem korkuyorum içim bi garip :26::26::26::26::26::26::26:

tedavin hayırlı olsun cnm eşindede büyük sorun yoksa 2 yumurta sana yeter merak etme benim eşimdede sorun olduğu için bize 2 yumurta yetmiyo ((( du ilk tedavimde şimdi yine yumurtam 2 tn olursa busefer denicem mecburen

tedavin hayırlı olsun cnm eşindede büyük sorun yoksa 2 yumurta sana yeter merak etme benim eşimdede sorun olduğu için bize 2 yumurta yetmiyo ((( du ilk tedavimde şimdi yine yumurtam 2 tn olursa busefer denicem mecburen

tatlım bende de eşimde de sorun yok bi defa hamile kaldım bundan iki yıl önce ama yedi haftalıkken düştü sonrada bi daha olmadı artık beklemekten sıkıldık yaşımda ilerliyo 37 yaşındayım tüp bebek deneyelim dedik

sanada çok geçmiş olsun inşallah bebeklerimiz çok beklemeden gelir

Herkese selamlarr.Bugun opum yapıldı cok şükür iyi gecti. Bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum. İns. Sonradan başlamaz Agri sizi 17 Yumos toplandı.Sabirsizlikla yarın haberlerini bekliycem ins. guzel haberler alırım. Dr bana transferi muhtemelen bir ondaki aya bırakacak dedi. Ohss riskinden salayı norml catlama ignesi bile kullanmadım .Yinede iğne,bant ve hapları kullanıyorum. Su 3 gunu guzel anlatırsam emb. Durumuna göre kucuk bu ihtimalde olsa transfer yapılacak. Herseyin hayirlisi ama ben yinede dalarınızı bekliyorumm:)

bu mayıs sonu herkez tedaviye başlıyor artık ) hadi hayırlısıyla inş. uğurlu gelir 2012 bizlere bebeklerimizle...

TEdavileriniz hayırlı olsun bayanlarr...

sğolaasın gülümmmAllah söyletti galiba.ama ben daha tedavime başlamadım dr la yarın görüşcez değerlendirme yapacak bakalım.septumum vardı kalan parçayı 15 gün önce aldı.eğer uygun görürse başlıcaz.ben dua edip duruyom valla başlayalım desin diye.

canım benin hadi bakalım güzel güzel döllensinler artık...baya da iyi 17 yumurta...seni aşılama topiğinden takip ediyordum...RABBİM gönlüne göre versin...

selam kızlar ...bugün ilk doktordaydım..ilk iğnemi olacağım bugün..lucrinle puregon verdi...hadi hayırlısı artık....

hayırlı olsun tedavin inşallah bebeğin çok bekletmeden gelir canım

tedavin hayırlı olsun...en kısa zamanda anne olasın inşallah...

merhaba teşekkür ederim canım çok sağol inşallah senin tedavinde başarılı geçer ve bebeğin gelir

hayırlı olsun canım ,inşallah güzel güzel döllenirler ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur yumurta toplama işlemi nasıl ağrılımı ne kadar sürüyo :26::26::26::26::26::26:

kızlar egunal ne yapıyor bugün,,benim haberim yok,sabah okudum ,hastane yollarında olucam demiş,ama haber yok hala galiba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…