Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlı olsun canım ,inşallah güzel güzel döllenirler ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur yumurta toplama işlemi nasıl ağrılımı ne kadar sürüyo :26::26::26::26::26::26:

canım yumurta toplama işlemi yarım saat kadar sürüyo sen uyuyosun zaten hissetmiyosun.uyanınca biraz ağrın oluyo adet ağrısı gibi ağrı kesici yaıyolar ondana sonra hiç bişi kalmıyo.heyecanla yumoşlardan gelecek haberleri bekliyosun.

canım su topiğn bütün prenseslerine göz koydu demişin ya ne olacak sankı dostugumuzu pekiştirirz kocaman bir aile oluruz........................

topiğin butun kızlarına gözmü koydun su hatun
benım şu dünürlük işini tekrar gözden geçirmem gerek

Son düzenleme:
ayy sormaa yaaa cok canım sıkılıyo artık su hee..çalış çalış nereye kadarrrr
ya bendede hep bir uyku halı uykuya hiç doyamıyorum ne olacak benım sonum

iyiym tatlım sen nasılsın???
iyilik vallaha ne olsun çalışıyoz

selam kızlar ...bugün ilk doktordaydım..ilk iğnemi olacağım bugün..lucrinle puregon verdi...hadi hayırlısı artık....
hadı hayırlı olsun inşallh görürz senı

topiğin butun kızlarına gözmü koydun su hatun
benım şu dünürlük işini tekrar gözden geçirmem gerek
ya dünür yapma vaalllaha camenta nın yüzünden olurmmu öle şey sen benim kıymetlı dünürümsün birde belki ikiz oğlum olacakkk aaaaaaaa

hayırlı olsun canım ,inşallah güzel güzel döllenirler ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur yumurta toplama işlemi nasıl ağrılımı ne kadar sürüyo :26::26::26::26::26::26:

İns. Cnm yaa emeklerimizin karşılıklarını alirizz Toplama işlemi yarım saat sürdü. Miss gibi uyumuştum zaten:) Cikigimda hafif adet sancısı gibi agri vardı. Şimdide ara ara kramp gibi giriyo ama korktuğum gibi olmadı rahat gecti. İns. sonrasında boyle devam eder

canım benin hadi bakalım güzel güzel döllensinler artık...baya da iyi 17 yumurta...seni aşılama topiğinden takip ediyordum...RABBİM gönlüne göre versin...

Cnm, yaa catlama ignesi vurulsam o sayı 50 yi bulurduda Dr riske atmak istemedi ohhs'den dolayı o yüzden bünyemin olgunlanstirdiklarini topladı:) Pis bir yumurta yapım var iste düşük dozda bile cok olması önüne gecilemiyor .:/ İns. Kaliteli öle bebislerim 3 asilamada olmayınca tüpe transfer olduk iste hayirlisi bakalım :)

bu aşamada herkes aynı şeyleri yaşıyordur eminim....çünkü duygularımızı kontrol altına alamıyoruz bu konuda bu da çok normal canım...

evet sanırım öyle Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın

hıııııım cevapladığın için sağol canım çok teşekkür ederim transfer işleminde uyutmuyolar dimi o ağrılımı peki ben kendimi fazla kasıyorum galiba ultrason muayenesinde bile canım yanıyo :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ikiz oğlanmı
iyide benim bir kızım var şimdilik

inşallah transferinde başarılı geçer ve bebğin önce göbeğine sonra kucağına konar canım

kızlar gonal f nin 5.inci iğneside yaptım az önce inşallah yumoşlarım güzel gelişir

yok be kuzu transferde canın yanmıo sadece idrara sıkışık olma durumu biraz zorluoy o kadar.ben çok sıkışıktımbikaç kez boşalttılar.eğer kendini kasmazsan çoook rahat geçer.hem bebeişlerin sana gelişini görüyosun negüzel yat izlemene bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…