Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok be kuzum hiç sıkılmam inan.bizde ilk denemelerde hep sorduk.aklına takılan ne olursa hiç çekinme.biz burda birbirimize destek ve yardım için varız dimi.

çok sağol canım Allah senden razı olsun

sen hangi ilaçları kullanmıştın bugün doktor bana bide cetrotide yazdı ama onları henüz vurmayacakmışım bide ovitrelle sanırım buda çatlatma iğnesi ama cetrotide nin içinde alerjisi olanlar gerekli önlem alındıktan sonra vursun yazıyo bende de ürtike var o yüzden biraz tedirgin oldum yarınkikontrolde doktora soracam bakalım ne diyecek

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ,
en korktuğum kısım opu kısmı ,narkoz almaktan acayip tırsıyom ben bayılırım zaten narkoza gerek kalmaz
bisürü bebişin olur inşallah

Ay yok kuzum en kolayı oymuş:) Bende histeroskopi olduğumda ilk bayıldım. Bir stres ya ayılamazsam ya bayilamazsam:) Bu 2.bayilma deneyimim ama ok guzel uyanmak bile istemiyorsun o derece:) İns.cnm amnın hepimiz kavuşalım bebiklerimize

canım cetrodite zamannı dr sana sölicek zaten iki iğneyide yapcan bi günde.cetrodite yumoşların vaktinden önce yani istenen zamandan önce çatlamasını engelliyo.en son ovitrelle yapılcak iki gün sonrada opu.
yalnız bu ürtiker meselesini dr a mutlaka danış önemli.

benim korkum birazda bu ürtikerden dolayı zaten ooof oof Allah yardımcımız olsun :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

mrb arkadaslar benimde 5. günüm transferimin heycanla bekliyorum inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi dualar tekkendime degil tüm isteyen kardeşlerime ALLAHIM kabul eder inş amin

mrb arkadaslar benimde 5. günüm transferimin heycanla bekliyorum inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi dualar tekkendime degil tüm isteyen kardeşlerime ALLAHIM kabul eder inş amin

amin canım inşallah bebeğin sana sana sıkı sıkı tutunur

benim korkum birazda bu ürtikerden dolayı zaten ooof oof Allah yardımcımız olsun :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

yok canısı hiç endişe etme dr gereken önlemi alacaktır mutlaka.içini ferah tut.bu dönemleri rahat geçirmen gerçekten çok önemli.
bie kötü şeyler söyleme.böle söyleyince çağırıyoz resmen aksilikleri.iyi düşünki iyi olsun sonu.

merhaba canım hayırlı olsun,
listeden baktımda sendede rezerv azlıgı varmış kaç yumurtan oldu ne kadar igne kullandın.

saol canım ,

tedaviye başlarken 5-6 yumi vardı iğnelerden sonra 1 tane kaldı..tedavim 20 gün filan sürdü iğne çok kullandım. Ilk başta yumi görünce sanırım düşük dozda başlamıştı doktorum.
Vazgeçmedim iptal etmedim bugün opum oldu ve 1 yumi almaya girdiler 3 tane buldular.

ohhhhhhhhhhhh cok sevındım bebegımmmmmmmm
3 de kalıtelı bır sekılde dollensın ınsssss

egunal gezinti canım hayata dönüş operasyonun ilk günü bugun sanırım alışverişe gidecekti

evet canım yaptım alışverişimi geldim ama çok yoruldum ilk günden formumu kaybetmişim bir iki güne devamını yapacam alışverişin

kızlar egunal ne yapıyor bugün,,benim haberim yok,sabah okudum ,hastane yollarında olucam demiş,ama haber yok hala galiba???

şekerim ben gezmelere gittim..

selam kızlar ...bugün ilk doktordaydım..ilk iğnemi olacağım bugün..lucrinle puregon verdi...hadi hayırlısı artık....

ay çok sevindim elifcim...
hayırlı olsun..ilk tüp bebek denemen son olsun ve uğratırmadan Rabbim bebeğini göndersin sana...

Maşallahhh...
Benimde ilk tüp bebişte 19 yumoş toplandı küçükler bırakılmıştı...
Ama o küçükler beni ohss yaptı lütfen çok dikkat et kendine...
Yarında güzel haberlerini alacaz Allahın izniyle..

hayırlı olsunnn efenimmmm....
nasibinde varsa 1 yumoşta anne yapar seni böyle düşün...
sayılara baksaydı bu iş ben çoktan anne olmuştum...
sen elinden geleni yapıyorsun sonuda iyi olacak inşallah..

cannlar ben geldimmmm.kanamam hala devam dr u aradım adet olman normal dedi.yarın gel bi bakalım değerlendirme yaparız dedi.allahımmmm inşallahhh tedavime başlar yaaaa.dua edin kızlar nolurrrrrr.

canııımmm cann...
inşallah yarın başlarsın canım bak heyecanlandım şimdi...
yine bir tedavi koştumacasına gireceksin...
ne çabuk geçti günler önceki tedavin daha aklımda...

benim gibi olmuşsun bende hastaneye kısa protokol olsun ve hemen başlayım diye gitmiştim daktır nayır nolamaz dedi ve adetin 21.gününe attı tedaviyi...napalım sonu güzel olsun inşallah..

Selam kızlar,
Bugün işe geldim birkaç saatliğine, bankada falan da işlerim var. Sizler nasılsınız?

amaaa dikkatli ol lütfen nolur nolmaz...
daha yeni ayaklandın...

tanrımm bu reklamlar ne yaa topiği daracık bırakmışş

reklam kadınlardan önce topiği daraltıp inceltmiş demek faydalı bi ürün

günaydınnnn canlarımmmyenii haftamız işşallahh hepimiz için çok güzel geçerr...hepiniizii çok sewiyorumm..özledimm sizi yawwwmalum bugün benim temizlikk günüm ara ara yanınızda olabilcemm

ben geldim hadi sende gel hasret giderelim

kilo aldım deyip duruyordun demek sıkıntı olmaya başladı...
şimdi daha sağlıklı beslenirsin hem sen kontrollü kilo alırsın heme prensesimiz beslenmiş olur...
ben proteinciyimdir fena halde sende gel peşimden şimdi...

Canım benim keyifli bir gün geçirmeni dilerim.

saol canım valla kendime geldim ama çabuk yoruldum resmen formdan düşmüşüm...

haklısın canım hep iyi düşünmek lazım Allah büyük bu uğurda neler çektiğimizi insanların neler söylediğni ve biz bunları duyarken ne kadar üzüldüğümüzü biliyo yardım eder elbet sana bişey diyeyim mi ama bana gülme anneler gününde eşim anneler günümü bile kutlamadı bazen çok sevdiğimiz eşlerimiz bile bizi anlamıyo bende kendime hediye aldım üzerinde en güzel koku senin gül tenin anneler günün kutlu olsun annecim yazan bi kupa iyi etmişmiyim neyse çok sağol ilgilendiğin için canım ben şimdi çıkıyorum mesai bitiyor akşam evden girerim inşallah Allaha emanet ol kendine iyi bak

Son düzenleme:
ohhhhhhhhhhhh cok sevındım bebegımmmmmmmm
3 de kalıtelı bır sekılde dollensın ınsssss

saol canım benim.. Tabi kalitesi hakkında birsey demediler yarın arayacaklarmış ama biliyorsunuz ben 1 taneye razı olarak gitmiştim. Inşallah olsunda 1 taneside yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…