yok be kuzum hiç sıkılmam inan.bizde ilk denemelerde hep sorduk.aklına takılan ne olursa hiç çekinme.biz burda birbirimize destek ve yardım için varız dimi.
geçmiş olsun canım ,
en korktuğum kısım opu kısmı ,narkoz almaktan acayip tırsıyom ben bayılırım zaten narkoza gerek kalmaz
bisürü bebişin olur inşallah
inşallah transferinde başarılı geçer ve bebğin önce göbeğine sonra kucağına konar canım
çok sağol canım Allah senden razı olsun
sen hangi ilaçları kullanmıştın bugün doktor bana bide cetrotide yazdı ama onları henüz vurmayacakmışım bide ovitrelle sanırım buda çatlatma iğnesi ama cetrotide nin içinde alerjisi olanlar gerekli önlem alındıktan sonra vursun yazıyo bende de ürtike var o yüzden biraz tedirgin oldum yarınkikontrolde doktora soracam bakalım ne diyecek
canım cetrodite zamannı dr sana sölicek zaten iki iğneyide yapcan bi günde.cetrodite yumoşların vaktinden önce yani istenen zamandan önce çatlamasını engelliyo.en son ovitrelle yapılcak iki gün sonrada opu.
yalnız bu ürtiker meselesini dr a mutlaka danış önemli.
mrb arkadaslar benimde 5. günüm transferimin heycanla bekliyorum inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi dualar tekkendime degil tüm isteyen kardeşlerime ALLAHIM kabul eder inş amin
amin canım inşallah bebeğin sana sana sıkı sıkı tutunur
benim korkum birazda bu ürtikerden dolayı zaten ooof oof Allah yardımcımız olsun :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
merhaba canım hayırlı olsun,
listeden baktımda sendede rezerv azlıgı varmış kaç yumurtan oldu ne kadar igne kullandın.
saol canım ,
tedaviye başlarken 5-6 yumi vardı iğnelerden sonra 1 tane kaldı..tedavim 20 gün filan sürdü iğne çok kullandım. Ilk başta yumi görünce sanırım düşük dozda başlamıştı doktorum.
Vazgeçmedim iptal etmedim bugün opum oldu ve 1 yumi almaya girdiler 3 tane buldular.
egunal gezinti canım hayata dönüş operasyonun ilk günü bugun sanırım alışverişe gidecekti
kızlar egunal ne yapıyor bugün,,benim haberim yok,sabah okudum ,hastane yollarında olucam demiş,ama haber yok hala galiba???
selam kızlar ...bugün ilk doktordaydım..ilk iğnemi olacağım bugün..lucrinle puregon verdi...hadi hayırlısı artık....
Herkese selamlarr.Bugun opum yapıldı cok şükür iyi gecti. Bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum. İns. Sonradan başlamaz Agri sizi17 Yumos toplandı.Sabirsizlikla yarın haberlerini bekliycem ins. guzel haberler alırım. Dr bana transferi muhtemelen bir ondaki aya bırakacak dedi. Ohss riskinden salayı norml catlama ignesi bile kullanmadım .Yinede iğne,bant ve hapları kullanıyorum. Su 3 gunu guzel anlatırsam emb. Durumuna göre kucuk bu ihtimalde olsa transfer yapılacak. Herseyin hayirlisi ama ben yinede dalarınızı bekliyorumm:)
merhaba kızlar bende ilk defa tüp bebek yaptıracağım bugün 5.iğnemi vuracağım gonal f 300 mg ile başladık doktor bugünkü ultrason muayenesinde iki tane yumoş büyümeye başlamış dedi bu iyi bişey dimi ama iki tane olması şansımı azaltırmı sizce tecrübelerinizden faydalanmak istriyorum yardım ederseniz sevinirim
cannlar ben geldimmmm.kanamam hala devam dr u aradım adet olman normal dedi.yarın gel bi bakalım değerlendirme yaparız dedi.allahımmmm inşallahhh tedavime başlar yaaaa.dua edin kızlar nolurrrrrr.
selam kızlar
sonunda bende aranıza katılıorum sabah hastaneden geldim 21.gün çağırdılar yani 1 haziranda , uzun protokol olacakmış sinir oldum ben acele ettikçe süreç uzuyor ne güsel kendimi hazırlamıştım bugün başlıyorum diye
Selam kızlar,
Bugün işe geldim birkaç saatliğine, bankada falan da işlerim var. Sizler nasılsınız?
tanrımm bu reklamlar ne yaa topiği daracık bırakmışş
günaydınnnn canlarımmmyenii haftamız işşallahh hepimiz için çok güzel geçerr...hepiniizii çok sewiyorumm..özledimm sizi yawww malum bugün benim temizlikk günüm ara ara yanınızda olabilcemm
GuNaydin arkadaslarim dun giremedim cok yogundum simdi dr dan geldik ve kilo cok aldigimi acil yeme seklemin degsmesini soyledi ve ben cok korktum simdi kahvalti yapicam sadece yumurtapeynir ve bir dilim peksimet var menude bol protein yemem gerekiyormus 1hafta geri gidiyomusuz cok onemli degil diyor dr ama bence onemli hemn bol protein ve balik yicez artik kizim ince uzun olucakmis insallh oyle dedi de amcamiz siz nasilsiniz
Canım benim keyifli bir gün geçirmeni dilerim.
yok canısı hiç endişe etme dr gereken önlemi alacaktır mutlaka.içini ferah tut.bu dönemleri rahat geçirmen gerçekten çok önemli.
bie kötü şeyler söyleme.böle söyleyince çağırıyoz resmen aksilikleri.iyi düşünki iyi olsun sonu.
ohhhhhhhhhhhh cok sevındım bebegımmmmmmmm
3 de kalıtelı bır sekılde dollensın ınsssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?