Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba arkadaşlar, Allah inşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder:)

benim bir sorum var. Kuzenim tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. şuan iki haftalık. ona soramadım ama bundan sonra bebek düşmez mi, yani normal hamile kalanlara göre hala bir risk var mı ? varsa ne zaman rahatlıkla hamileliğine sevinebileceğiz?

teşekkürler

evet canısı eğer başlarsa çoook mutlu olcam.inan umut etmeyi özledim be kzuummmmm.artık bizde girelim dimi koşuşuturmacaya.bakalım artık hayırlısı tabi Allahtan.hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın allahımmm.

çok iyi etmişsin kuzummm.bende senin anneler gününü kutluyorummmmmm inşallah seneye bebiş kucağında gireersin anneler gününe.
ilgilenmek ne demek kuzum herzaman.görüşmek üzere.

kuzum geldinmi sennn nettin bakıym.

hayata dönüş operasnyonun ilk günü nasıl geçti

önce gıda alışverişi yaptım uzuuuuunnn uzuuuunnnn gıda alışverişi özlenirmi ben özlemişim valla
sonrada bi kaç mağaza gezdim bişiler aldım ama yetmedi çok yorulmuştum dayanamadım döndüm...
ilk fırsatta devam edecem..
tabii bazı insanlarla karşılaştım e haliyle sordular bende ayaküstü cevaplar verdim geçtim...
yani pek bi iyi geldi..

merhaba herkese..

opumu oldum kızlar. şuan iyiyim..

çok sevindimmm ama beeennnnn...
demek 1 beklerken 3 yumoş çıktı süppperrrr
Rabbim hepsinden güzel haberler almayı nasip etsin yarın...
çok geçmiş olsun canım..
iyiki vazgeçmemişsin bak soruyordun acaba devam etsemmi etmesemmi diye..
çok şükür 3 yumoşumuz oldu..

mrb arkadaslar benimde 5. günüm transferimin heycanla bekliyorum inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi dualar tekkendime degil tüm isteyen kardeşlerime ALLAHIM kabul eder inş amin

Az kalmış ne güzel..
inşallah anneliğinin kan değeriyle resmileştiğinide görecez...
Allah hepimizin yardımcısı olsun zor süreçler bunlar...

Telden girdigim icin arad guuncelliyorum sayfayi ama disardayydim okuya$madim saufalar ucmus okuuyarak geldim ama cevaplamaya kalkinca ekran corbaya dondu ben de mecburen herkese ortak yaziyorum napyim beklenen adetim geldi sonunda adet sokturucu ise yaradi. Bu adetle basliyorum insaallah adetimin 12. Gunu doktor randevum var hiperbaric oksijen tedavisiyle transfere kadar yogun bi sekilde maratonum baslayacak insaallah bu bu ilk transferim son olur ....Guldencigim basliyoruz hayatim haydi bismillah. Ilk doktor randevum 25 mayis. Insaallah

cannlar şimdilik be çıkıyorum eşimi dışarda çaya davet ettim ok dedi.akşama gelcem anacım özleyin beni haaaa

ayy canım çok sevindim,bak iyiki vazgeçmemişsin,,,3 yumurta süperr olmuş,şimdi haber bekleyeceksin dimi , hadi inşallah hayırlı haberler gelir yumoşların hakkında

Sende de mi rezerv azlıgı var canım..

saol canım benim.. Tabi kalitesi hakkında birsey demediler yarın arayacaklarmış ama biliyorsunuz ben 1 taneye razı olarak gitmiştim. Inşallah olsunda 1 taneside yeter :)

evet canım bendede aynı sorun var bende bugün gidecegim kontrole kısmetse ignelere başlarım yarın

inşallah canım emin ol senin kadar başlamanı istiyorum..
Allah yoluna koysun herşeyide başla hemen

süüppperrrr demek ilk randevuda belli oldu...
ay ne güzel yaaa hep başlangıç haberleri aldım bugün...
Allah yolunu açık etsin sağlık versin inşallah...
sonunda da bu kadar bekleme ve emeğini Rabbim bebeğinle mükafatlandırsın...

cannlar şimdilik be çıkıyorum eşimi dışarda çaya davet ettim ok dedi.akşama gelcem anacım özleyin beni haaaa

ben yeşilçay içiyorum şimdi kocişin gelmezse sen bize gel yeşil siyah her türlü çay demlerim ben sana

yaşasııınnnnn çok sevindim nihayet başlıyacaksın... rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin seninle ilgili.... ay inşallah herşey çooookkk güzeel gidicek, heycanlandım valla........

geçmişi okumuyorum çünkü gıcık oldum reklamlaraaa
selam kızlarr...akşam oldu ama ben anca girdimmm...
bu sabah namzına uyandım ki kahve leke gelmiş yani reglimi oluyorum vucudum halsizdi kursada gidemedim...
bazı aylar sanki görmediğim bişey gibi yada adet gerginliğinden çok üzülüyorum adet olunca
donmuş topiğindne bi arkdşaımız 5.denemesinde hamiş yani 8.gün yaptı 33 çıktı bugün 10.gün 102 çıkmış ...
donmuş nasip olamdı tazeler oldu rabbim herkesinkini tamamına erdirsin...
İKRAMAYA....CANIM hayırlı uğurlu olsun reglinde tedavinde canım benimmmmmm....bebişine kavuş sende bu son tedavin olsun
ilk ve son transferin olsun emiii...

başkada can send ebaşlıyomuşsun hayırlı uğurlu olsun tedavinnn...
egunalcimm ohh hayata dönme dizinin 1.günü tamamlanmış...
neler aldın izleyseyidlk bu diziyiii

kızlar adet demişken size bişey diyecektim unutmuşum
ya ben 2aydır buay bazen unuttuğum oldu ama günde bir abrdak hayıt içiyorum ve adetlerim sancılı geeçrdi
benim hoş buda bende sonradan oldu nasıl sonradan hamile kalamaz olduysam
maaşallah diyeyim bugün ilk günüm ve ben yatak odamda dolap bile düzelttim yemek yaptım normalde feci olurdum
yarında böyle olursam az var tabi ama benim için çok önemli gelişme ağrımmın çok olmaması..
hayıtı araştırın faydası çok..acı ama olsun zehir değil yaa

yaşasııınnnnn çok sevindim nihayet başlıyacaksın... rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin seninle ilgili.... ay inşallah herşey çooookkk güzeel gidicek, heycanlandım valla........

Aslinda ben heyecanli degildim size yazarken kalbim kutkut basladi ustune sizin guzel dilekleriniz ve. Dualariniz ne bileyim heyecanlandim duygulandimm..m.. Allahim 5 aydir bekliyorum. Sizinle o kadar cok test gunu bekledim ki bazen pozitif alip sevindik halaylar cektik bazen negatiflerde birlikte agladik..sanki sira bana gelmeyecek gibiydi. Simdi ne hisettigimi bilemiyorumm korku sevinc endise mutluluk hepsi bir arada Rabbim kolaylik versin tedaviye baslamis baslayacak sonuc bekleyen herkese...sizden baska kimseyle paylasmiyorum tedaviye gectigimi beklemedeyim dedim herkese ... Rabbim gondeirse mucizemi o zaman soyleyecegm aileme veakrabalarimaa...:2:

Son düzenleme:

herşey güzel olucakkkkkkkkkkk

özlenmezmi kuzum benimde gıda alışverişini özlemişliğim vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…