- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.166
- 333
evet canım yaptım alışverişimi geldim ama çok yoruldum ilk günden formumu kaybetmişim bir iki güne devamını yapacam alışverişin
şekerim ben gezmelere gittim..
ay çok sevindim elifcim...
hayırlı olsun..ilk tüp bebek denemen son olsun ve uğratırmadan Rabbim bebeğini göndersin sana...
Maşallahhh...
Benimde ilk tüp bebişte 19 yumoş toplandı küçükler bırakılmıştı...
Ama o küçükler beni ohss yaptı lütfen çok dikkat et kendine...
Yarında güzel haberlerini alacaz Allahın izniyle..
hayırlı olsunnn efenimmmm....
nasibinde varsa 1 yumoşta anne yapar seni böyle düşün...
sayılara baksaydı bu iş ben çoktan anne olmuştum...
sen elinden geleni yapıyorsun sonuda iyi olacak inşallah..
canııımmm cann...
inşallah yarın başlarsın canım bak heyecanlandım şimdi...
yine bir tedavi koştumacasına gireceksin...
ne çabuk geçti günler önceki tedavin daha aklımda...
benim gibi olmuşsun bende hastaneye kısa protokol olsun ve hemen başlayım diye gitmiştim daktır nayır nolamaz dedi ve adetin 21.gününe attı tedaviyi...napalım sonu güzel olsun inşallah..
amaaa dikkatli ol lütfen nolur nolmaz...
daha yeni ayaklandın...
reklam kadınlardan önce topiği daraltıp inceltmiş demek faydalı bi ürün
ben geldim hadi sende gel hasret giderelim
kilo aldım deyip duruyordun demek sıkıntı olmaya başladı...
şimdi daha sağlıklı beslenirsin hem sen kontrollü kilo alırsın heme prensesimiz beslenmiş olur...
ben proteinciyimdir fena halde sende gel peşimden şimdi...
saol canım valla kendime geldim ama çabuk yoruldum resmen formdan düşmüşüm...
haklısın canım hep iyi düşünmek lazım Allah büyük bu uğurda neler çektiğimizi insanların neler söylediğni ve biz bunları duyarken ne kadar üzüldüğümüzü biliyo yardım eder elbet sana bişey diyeyim mi ama bana gülme anneler gününde eşim anneler günümü bile kutlamadı bazen çok sevdiğimiz eşlerimiz bile bizi anlamıyo bende kendime hediye aldım üzerinde en güzel koku senin gül tenin anneler günün kutlu olsun annecim yazan bi kupa iyi etmişmiyimneyse çok sağol ilgilendiğin için canım ben şimdi çıkıyorum mesai bitiyor akşam evden girerim inşallah Allaha emanet ol kendine iyi bak
kuzum geldinmi sennn nettin bakıym.
hayata dönüş operasnyonun ilk günü nasıl geçti
merhaba herkese..
opumu oldum kızlar. şuan iyiyim..
mrb arkadaslar benimde 5. günüm transferimin heycanla bekliyorum inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi dualar tekkendime degil tüm isteyen kardeşlerime ALLAHIM kabul eder inş amin
saol canım ,
tedaviye başlarken 5-6 yumi vardı iğnelerden sonra 1 tane kaldı..tedavim 20 gün filan sürdü iğne çok kullandım. Ilk başta yumi görünce sanırım düşük dozda başlamıştı doktorum.
Vazgeçmedim iptal etmedim bugün opum oldu ve 1 yumi almaya girdiler 3 tane buldular.
Sende de mi rezerv azlıgı var canım..
saol canım benim.. Tabi kalitesi hakkında birsey demediler yarın arayacaklarmış ama biliyorsunuz ben 1 taneye razı olarak gitmiştim. Inşallah olsunda 1 taneside yeter :)
evet canısı eğer başlarsa çoook mutlu olcam.inan umut etmeyi özledim be kzuummmmm.artık bizde girelim dimi koşuşuturmacaya.bakalım artık hayırlısı tabi Allahtan.hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın allahımmm.
Telden girdigim icin arad guuncelliyorum sayfayi ama disardayydim okuya$madim saufalar ucmus okuuyarak geldim ama cevaplamaya kalkinca ekran corbaya dondu ben de mecburen herkese ortak yaziyorum napyim beklenen adetim geldi sonunda adet sokturucu ise yaradi. Bu adetle basliyorum insaallah adetimin 12. Gunu doktor randevum var hiperbaric oksijen tedavisiyle transfere kadar yogun bi sekilde maratonum baslayacak insaallah bu bu ilk transferim son olur ....Guldencigim basliyoruz hayatim haydi bismillah. Ilk doktor randevum 25 mayis. Insaallah
cannlar şimdilik be çıkıyorum eşimi dışarda çaya davet ettim ok dedi.akşama gelcem anacım özleyin beni haaaa
Telden girdigim icin arad guuncelliyorum sayfayi ama disardayydim okuya$madim saufalar ucmus okuuyarak geldim ama cevaplamaya kalkinca ekran corbaya dondu ben de mecburen herkese ortak yaziyorum napyim beklenen adetim geldi sonunda adet sokturucu ise yaradi. Bu adetle basliyorum insaallah adetimin 12. Gunu doktor randevum var hiperbaric oksijen tedavisiyle transfere kadar yogun bi sekilde maratonum baslayacak insaallah bu bu ilk transferim son olur ....Guldencigim basliyoruz hayatim haydi bismillah. Ilk doktor randevum 25 mayis. Insaallah
inşallah canım emin ol senin kadar başlamanı istiyorum..
Allah yoluna koysun herşeyide başla hemen
süüppperrrr demek ilk randevuda belli oldu...
ay ne güzel yaaa hep başlangıç haberleri aldım bugün...
Allah yolunu açık etsin sağlık versin inşallah...
sonunda da bu kadar bekleme ve emeğini Rabbim bebeğinle mükafatlandırsın...
ben yeşilçay içiyorum şimdi kocişin gelmezse sen bize gel yeşil siyah her türlü çay demlerim ben sana
yaşasııınnnnn çok sevindim nihayet başlıyacaksın... rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin seninle ilgili.... ay inşallah herşey çooookkk güzeel gidicek, heycanlandım valla........
Aslinda ben heyecanli degildim size yazarken kalbim kutkut basladi ustune sizin guzel dilekleriniz ve. Dualariniz ne bileyim heyecanlandim duygulandimm..m.. Allahim 5 aydir bekliyorum. Sizinle o kadar cok test gunu bekledim ki bazen posevondoik bazen negatiflerde birlikte agladik..sanki sira bana gelmeyecek gibiydi. Simdi ne hisettigimi bilemiyorumm korku sevinc endise mutluluk hepsi bir arada 3*bbim kolaylik versin tedaviye baslamis baslayacak sonuc bekleyen herkese...sizden baska kimseyle paylasmiyorum tedaviye gectigimi beklemedeyim dedim herkese ... Rabbim gondeirse mucizemi o zaman soyleyecegm aileme veakrabalarimaa...:2:
önce gıda alışverişi yaptım uzuuuuunnn uzuuuunnnn gıda alışverişi özlenirmi ben özlemişim valla
sonrada bi kaç mağaza gezdim bişiler aldım ama yetmedi çok yorulmuştum dayanamadım döndüm...
ilk fırsatta devam edecem..
tabii bazı insanlarla karşılaştım e haliyle sordular bende ayaküstü cevaplar verdim geçtim...
yani pek bi iyi geldi..
çok sevindimmm ama beeennnnn...
demek 1 beklerken 3 yumoş çıktı süppperrrr
Rabbim hepsinden güzel haberler almayı nasip etsin yarın...
çok geçmiş olsun canım..
iyiki vazgeçmemişsin bak soruyordun acaba devam etsemmi etmesemmi diye..
çok şükür 3 yumoşumuz oldu..
Az kalmış ne güzel..
inşallah anneliğinin kan değeriyle resmileştiğinide görecez...
Allah hepimizin yardımcısı olsun zor süreçler bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?