Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok güzel başlıyorsun sende tedaviye çok güzel ve hayırlı sonuçlansın tedavin

posevondoik...poziifin yeni adıııbu kızın telefonu bi alem heeee alışana kadar ya başkasını ara biiryle konuşurken yada böyle yazar

başkada can send ebaşlıyomuşsun hayırlı uğurlu olsun tedavinnn...
egunalcimm ohh hayata dönme dizinin 1.günü tamamlanmış...
neler aldın izleyseyidlk bu diziyiii

evet şekerim bugün ilk bölümü bitti yarın olmaz ama sanırım çarşamba kendimi yine atarım dışarı
çok renkli mağazalar resmen içim açıldı bende bu renk cümbüşünden payımı aldım ve çok renkli giyinmeyen ben pembe bir spor pantolon aldım...sonra bi badi... sonra bi başka üst daha aldım...ama giyip çıkardıklarımın sayısını hatırlamıyorum anca 3 parça alabildim...asıl ayakkabı almam lazım onun içinde birgünümü harcarım kesin

dur kız şimdiden heyecan yapmayalım daha çok heyecanlı günlerimiz gelecek...
seninde test gününü beklemeye başlayacaz...
ve inşallah sıran gelmiştir ve anneliğinin resmileştiği günde kutlama yapacaz

özlenmezmi kuzum benimde gıda alışverişini özlemişliğim vardır

ama cicim sende bebiş var özlersin tabii gıda alışverişini

sağol canım..inşallah herşey yolunda gider...yarın da mide için endoskopim var..doktor yaptırabileceğimi söyledi..korkuyorum inş.bir sorun çıkmaz..

pembe pantolonmu

cnm gözünaydın..inşallah olacak ben çok umutluyum..hayırlısı olsunnnnnn

Son düzenleme:

waauuuwww....güldencim güle güle giy..iyi etmişsin bende nar çiçeği ve parlament mavisi almayı düşünüyorumm
ayakkabı bende istiyyooooorruuuuummm

güle güle giy bu yaz daha renli heryer..eee zayı folunca denedin durdun ben napıyım ahh ahhh..her renk var ama giyebilcemmi
bakalımm...bende ayakkabı aldım cnaım yandı ayağıma vurud altı patlaıd kabustu artık dolmuş kullanmıyom yürüyorum..
dün gittim altı patlattı diye yerine başka aldım inş. bu iyi gelir rahata benziyor...

waauuuwww....güldencim güle güle giy..iyi etmişsin bende nar çiçeği ve parlament mavisi almayı düşünüyorumm

bendee lacivert bide açık kahve keten pantul istiyommm

sağol canım..inşallah herşey yolunda gider...yarın da mide için endoskopim var..doktor yaptırabileceğimi söyledi..korkuyorum inş.bir sorun çıkmaz..

mideye baktırmamışmıydın sen...
inşallah bişey çıkmaz canım...
yarın haber ver mutlaka merak ederim...

pembe pantolonmu

eveeettt
ama pastel bir pembe çok sade cırt değil yani

hani altalta cevap yazıyorsunuz ya bir türlü yapamıyorum ya ...ne zormuş...

anlatırım cicim...
şöyleki;
her mesajın sağ alt köşeinde + işareti var..hangi mesajlara cevap yazmak istiyorsan bu + ya tıkla yani o mesajları seç..en son mesajıda seçince + nın hemen yanındaki alıntıyla cevapla butonuna tıkla ve karşına seçtiğin tüm mesajların bulunduğu bir mesaj kutusu açılacak..her mesaj [QUET...254125] böyle bir kodla başlar......[Q/OUT..] koduyla biter...bu kodun sonuna cevabını yazıyorsun bunu her mesaj için ayrı ayrı yapıyorsun...en sonunda da cevapla diyorsun ve mesajın yayınlanıyor yani önemli olan baştaki ve sondaki simgelere dokunmaman her mesaj son simgesinin bitimine cevabını yazıyorsun...dene bakalım..bu toplu cevap vermek içindi.dene bakalım anlatabilmişmiyim

ne güzel al valla..
ben daha bitirmedim alacam...
içim açıldı renklerden ama en önemlisi ayakkabı..,
aslında internet sitelerinden sipariş vermek istiyorum ama denemedende cesaret edmiyorum..
normalde 36 giyiyorum çok nadirde olsa bazı ayakkabıların kalıbı dar oluyor ve 37 giyebiliyorum..
o yüzden görerek deneyerek almam lazım..

canım hayırlı olsun inşallah.bişey sorucam bu hiberbaric oksijen tedavisi noluyo ben bilmiyomda:26::26::26:

saol canım benim.. Tabi kalitesi hakkında birsey demediler yarın arayacaklarmış ama biliyorsunuz ben 1 taneye razı olarak gitmiştim. Inşallah olsunda 1 taneside yeter :)

cal merhaba daha önce seninle başka topikte görüşmüştük benim de bugün opum oldu.6 taned e benden toplandı inş ii şekilde döllenirler beni de yarın arayacaklar hakkımızda hayırlısı

yok yaaa cnm git mağazaya şöylee giy..aynaya bir bak o an karar ver derim.. ayakkabı aşktır aşkk
ne güzel ayaylar küçük..bnmki 38 çok gidiyor bu numaralar her modelde kalamayabiliyor

cal merhaba daha önce seninle başka topikte görüşmüştük benim de bugün opum oldu.6 taned e benden toplandı inş ii şekilde döllenirler beni de yarın arayacaklar hakkımızda hayırlısı

nergizzz hoşgeldinn canım...
yarın yumoşlarından güzel haberler gelir inşallah...
Allah yardımcın olsun...

yok yaaa cnm git mağazaya şöylee giy..aynaya bir bak o an karar ver derim.. ayakkabı aşktır aşkk
ne güzel ayaylar küçük..bnmki 38 çok gidiyor bu numaralar her modelde kalamayabiliyor

evet bende öyle yapcemmm...
ama ayakkabı alıken bana fenalık geliyoooo...
çok sıkılıyorum...
çok topuk sevmem giymiyorum dümdüz babet arada bir giyiyorum...
benim istediğim az bi topuk o ara topuklarda pek çeşit yok...

beceremedim ya daha berbet oldu tek tek yazayım ben yinr..dediklerini yaptım.en az 15 karakter yazın diyor...aralara mı yazacaz bir de...

canım hayırlı olsun inşallah.bişey sorucam bu hiberbaric oksijen tedavisi noluyo ben bilmiyomda:26::26::26:
deneme yapıyorumm

deneme yapıyorum...

deneme yapıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…