merhaba nasılsın arkadaşım..var mı bir değişiklik...ben bu akşam başlıyorum iğnelere...hadi hayırlısı bakalım....
iyiyim hastanedaşım, doktordaşımmm
sen nasılsın?
hayırlısı olsun iğnelerin..bol bol yumi olsun inlakkah hemde ne kalitelisinden
görüşürüz birgün malum yerde inşallahhhh
beceremedim ya daha berbet oldu tek tek yazayım ben yinr..dediklerini yaptım.en az 15 karakter yazın diyor...aralara mı yazacaz bir de...
egunal[/B .!.:]....ve sondaki .[/QUO..]
koyu renk yazdığım simgelere dokunma şimdi sana aşağıda daha detaylı anlatacam...mesela bu mesajıma cevap yazmak istedin...
* mesajımın sağ alt köşesinde + Simgesine basıyorsun ve hemen yanındaki ALINTIYLA CEVAPLA yazısına tıklıyorsun...
* karşınaegunal=1254415 .!.:merhaba elif nasılsınnn:)) .[/QUOT..]egunal=1254415 .!.:gibi bir yazı çıkacak işte bu yazının hemen aşağısına bana cevanını yazacaksın tekrarlıyorum sakın hiç bişeyi silme sadece altına cevabını yaz..hadi bekliyorum...bu mesajıma alıntı yap.
sağol canım..iyiyim çokk şükür...kısmetse karşılaşırız...sen nerede oturuyorsun?
merhaba kızlar bende ilk defa tüp bebek yaptıracağım bugün 5.iğnemi vuracağım gonal f 300 mg ile başladık doktor bugünkü ultrason muayenesinde iki tane yumoş büyümeye başlamış dedi bu iyi bişey dimi ama iki tane olması şansımı azaltırmı sizce tecrübelerinizden faydalanmak istriyorum yardım ederseniz sevinirim
cannlar ben geldimmmm.kanamam hala devam dr u aradım adet olman normal dedi.yarın gel bi bakalım değerlendirme yaparız dedi.allahımmmm inşallahhh tedavime başlar yaaaa.dua edin kızlar nolurrrrrr.
selam kızlar ...bugün ilk doktordaydım..ilk iğnemi olacağım bugün..lucrinle puregon verdi...hadi hayırlısı artık....
Herkese selamlarr.Bugun opum yapıldı cok şükür iyi gecti. Bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum. İns. Sonradan başlamaz Agri sizi17 Yumos toplandı.Sabirsizlikla yarın haberlerini bekliycem ins. guzel haberler alırım. Dr bana transferi muhtemelen bir ondaki aya bırakacak dedi. Ohss riskinden salayı norml catlama ignesi bile kullanmadım .Yinede iğne,bant ve hapları kullanıyorum. Su 3 gunu guzel anlatırsam emb. Durumuna göre kucuk bu ihtimalde olsa transfer yapılacak. Herseyin hayirlisi ama ben yinede dalarınızı bekliyorumm:)
bu mayıs sonu herkez tedaviye başlıyor artık) hadi hayırlısıyla inş. uğurlu gelir 2012 bizlere bebeklerimizle...
topiğin butun kızlarına gözmü koydun su hatun
benım şu dünürlük işini tekrar gözden geçirmem gerek
ya dünür yapma vaalllaha camenta nın yüzünden olurmmu öle şey sen benim kıymetlı dünürümsün birde belki ikiz oğlum olacakkk aaaaaaaa
merhaba herkese..
opumu oldum kızlar. şuan iyiyim..
mrb arkadaslar benimde 5. günüm transferimin heycanla bekliyorum inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi dualar tekkendime degil tüm isteyen kardeşlerime ALLAHIM kabul eder inş amin
Telden girdigim icin arad guuncelliyorum sayfayi ama disardayydim okuya$madim saufalar ucmus okuuyarak geldim ama cevaplamaya kalkinca ekran corbaya dondu ben de mecburen herkese ortak yaziyorum napyim beklenen adetim geldi sonunda adet sokturucu ise yaradi. Bu adetle basliyorum insaallah adetimin 12. Gunu doktor randevum var hiperbaric oksijen tedavisiyle transfere kadar yogun bi sekilde maratonum baslayacak insaallah bu bu ilk transferim son olur ....Guldencigim basliyoruz hayatim haydi bismillah. Ilk doktor randevum 25 mayis. Insaallah
evet şekerim bugün ilk bölümü bitti yarın olmaz ama sanırım çarşamba kendimi yine atarım dışarı
çok renkli mağazalar resmen içim açıldı bende bu renk cümbüşünden payımı aldım ve çok renkli giyinmeyen ben pembe bir spor pantolon aldım...sonra bi badi... sonra bi başka üst daha aldım...ama giyip çıkardıklarımın sayısını hatırlamıyorum anca 3 parça alabildim...asıl ayakkabı almam lazım onun içinde birgünümü harcarım kesin
waauuuwww....güldencim güle güle giy..iyi etmişsin bende nar çiçeği ve parlament mavisi almayı düşünüyorumm
ayakkabı bende istiyyooooorruuuuummm
canım nerde yanlış yaptığın çok belli...
sana dediğim gibi baştakiegunal[/B .!.:]....ve sondaki .[/QUO..]
koyu renk yazdığım simgelere dokunma şimdi sana aşağıda daha detaylı anlatacam...mesela bu mesajıma cevap yazmak istedin...
* mesajımın sağ alt köşesinde + Simgesine basıyorsun ve hemen yanındaki ALINTIYLA CEVAPLA yazısına tıklıyorsun...
* karşınaegunal=1254415 .!.:merhaba elif nasılsınnn:)) .[/QUOT..]bebeğim yaptım yukarıda yazdım sen farketmedin galiba..ama bu öğretme azmini ayakta alkışlıyorum öpüyorun seni...egunal=1254415 .!.:gibi bir yazı çıkacak işte bu yazının hemen aşağısına bana cevanını yazacaksın tekrarlıyorum sakın hiç bişeyi silme sadece altına cevabını yaz..hadi bekliyorum...bu mesajıma alıntı yap.
sağol canım..iyiyim çokk şükür...kısmetse karşılaşırız...sen nerede oturuyorsun?
ataşehir cnm sen??
Ohhh sefan olsun kuşum,güle güle iyi günlerde giy
Aynen canım bende nar çiçeği ve çimen yeşili istiyorum :124:
güle güle giy bu yaz daha renli heryer..eee zayı folunca denedin durdun ben napıyım ahh ahhh..her renk var ama giyebilcemmi
bakalımm...bende ayakkabı aldım cnaım yandı ayağıma vurud altı patlaıd kabustu artık dolmuş kullanmıyom yürüyorum..
dün gittim altı patlattı diye yerine başka aldım inş. bu iyi gelir rahata benziyor...
bendee lacivert bide açık kahve keten pantul istiyommm
deneme yapıyorumm
deneme yapıyorum...
deneme yapıyorum.....
ümraniye devlet hast.çok yakınım..kazım karabekir olarak geçiyor...
saol canım daha güzelleri senin olsun..
sen daha iddialısın renkte valla her renk pantolon var bu sene...
Canııım teşekkür ederim
Evet canım giyselerimle yeşillenmeye,renklenmeye niyetliyim bu sezonBelki bir nebze enerji gelir üzerime
ben oraya çok gidip geliyorum biliyorum kuzum dayım orada benim..
neresinde oturuyor?
valla öyle bende de bi renklenme sevdası var bu sene...
mağaza vitrinleri çok renkli sanırım bizi etkilediler...
Aynen canım bende nar çiçeği ve çimen yeşili istiyorum :124:
k.karabekir mahallesindeler cnm..eski top sahası vardı şimdi park ve sağlık ocağı oldu orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?