Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba nasılsın arkadaşım..var mı bir değişiklik...ben bu akşam başlıyorum iğnelere...hadi hayırlısı bakalım....

iyiyim hastanedaşım, doktordaşımmm
sen nasılsın?
hayırlısı olsun iğnelerin..bol bol yumi olsun inlakkah hemde ne kalitelisinden
görüşürüz birgün malum yerde inşallahhhh

beceremedim ya daha berbet oldu tek tek yazayım ben yinr..dediklerini yaptım.en az 15 karakter yazın diyor...aralara mı yazacaz bir de...

canım nerde yanlış yaptığın çok belli...
sana dediğim gibi baştaki

Canım merhaba aramıza hoşgeldin. Tedavin hayırlı & uğurlu olsun,sonu bebişli olsun inşallah.

cannlar ben geldimmmm.kanamam hala devam dr u aradım adet olman normal dedi.yarın gel bi bakalım değerlendirme yaparız dedi.allahımmmm inşallahhh tedavime başlar yaaaa.dua edin kızlar nolurrrrrr.

Canım haydi hayırlısı Allah yardım etsin

selam kızlar ...bugün ilk doktordaydım..ilk iğnemi olacağım bugün..lucrinle puregon verdi...hadi hayırlısı artık....

Canım tedavin hayırlı & uğurlu olsun,Allah yüzünü güldürsün inşallah.

Canım geçmiş olsun,hayırlı olsun Allah sağlıkla kuzucuklarına kavuşmayı nasip etsin inşallah.

bu mayıs sonu herkez tedaviye başlıyor artık ) hadi hayırlısıyla inş. uğurlu gelir 2012 bizlere bebeklerimizle...

Amiiin canım inşallah

topiğin butun kızlarına gözmü koydun su hatun
benım şu dünürlük işini tekrar gözden geçirmem gerek

Canım geçir valla, Su hatun tüm prenses annelerine mavi boncuk dağıtıyor,çapkın kaynoş

ya dünür yapma vaalllaha camenta nın yüzünden olurmmu öle şey sen benim kıymetlı dünürümsün birde belki ikiz oğlum olacakkk aaaaaaaa

merhaba herkese..

opumu oldum kızlar. şuan iyiyim..

Canım geçmiş olsun,hayırlı olsun

mrb arkadaslar benimde 5. günüm transferimin heycanla bekliyorum inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi dualar tekkendime degil tüm isteyen kardeşlerime ALLAHIM kabul eder inş amin

Canım hayırl olsun,kuzucuğun sana sımsıkı tutunsun ve Rabbim hiç ayırmasın inşallah.

Canım benim hayırlı olsun Rabbim yardımcın olsun,yüzünü güldürsün inşallah.

Ohhh sefan olsun kuşum,güle güle iyi günlerde giy

waauuuwww....güldencim güle güle giy..iyi etmişsin bende nar çiçeği ve parlament mavisi almayı düşünüyorumm
ayakkabı bende istiyyooooorruuuuummm

Aynen canım bende nar çiçeği ve çimen yeşili istiyorum :124:

Ohhh sefan olsun kuşum,güle güle iyi günlerde giy
Aynen canım bende nar çiçeği ve çimen yeşili istiyorum :124:

saol canım daha güzelleri senin olsun..
sen daha iddialısın renkte valla her renk pantolon var bu sene...

ama niye öyle diyosunnn sende bulursun kıyafet sanki kapılardan sığamıyooo hatunnn...
ayakkabı çok önemli yaa..
rahat olması lazım ben yürümeyi çok severim o yüzden de rahat olsun isterim hep..
keten pantolon çok görmedim sanırım daha çıkmadı biraz daha bekle derim..

deneme yapıyorumm

deneme yapıyorum...

deneme yapıyorum.....

bende denemelerini aşkışlıyorumm

saol canım daha güzelleri senin olsun..
sen daha iddialısın renkte valla her renk pantolon var bu sene...

Canııım teşekkür ederim

Evet canım giyselerimle yeşillenmeye,renklenmeye niyetliyim bu sezon Belki bir nebze enerji gelir üzerime

Canııım teşekkür ederim

Evet canım giyselerimle yeşillenmeye,renklenmeye niyetliyim bu sezon Belki bir nebze enerji gelir üzerime

valla öyle bende de bi renklenme sevdası var bu sene...
mağaza vitrinleri çok renkli sanırım bizi etkilediler...

Merhaba kizlar nasilsiniz gecmise bakmadim hepinizin iyi.oldugunu umuyorum
egunalcigim artik daha iyisindir umarim ben atlatmaya calisiyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…