tahmin ettiğim sağlık ocağıysa çok uzak değil..bana da gel bir gün beklerim...
Akasyacim sırt ağrısı bende de felaket var korkuyorum bendem cok ayakta kalınca oluyor aslında arada gecelerim kalçalarım ağrıyor sanki kemiklerim sızlıyor gibi cok komiksin beni güldürdün edemiştin kiz sen hiç onu merak etme beğenmedikleri pozisyon olunca yatıştırıyorlar tekmeyi sipalarevet ya sırt ve bel ağrısı izin vermiyo rahat bir uykuya... sende de varmı bilmiyorum ama ben sanki nefes almakta zorlanıyorum... gecede böyle olunca habire su içiyorum o zamanda wc sorunu başlıyo:))))) bide işte ben sağıma yatıyorum kızımda sağıma toplanıyo hep eziyomuşum korkusu var içimde.... gerçi çok üstüne doğru yatınca anında dürtmeye başlıyo rahatsız olup:)) eşimde kızıyo zaten çok hızlı dönüyorum diye kızımı sarsıyosun diyo.... hakkattende sanki içimde bi top ordan oraya çarpıyomuş gibi oluyo....Ben de bazı zamanlar ayaktayken yürürken kızımın top gibi dolaşıp toplandığı mı hissediyorum bugün sabah Dr um kızdı bana kapıyı açtı bizi çağırdı içeri tabi ki ben yürümek bilmediğim icin koşar adımlarla gidiyordum ki hop durun yavaş ama bu nasıl yürümek dedi esinde verdi gazı bügü. Dışarıda isin vardı yürürken hep kendime yavaş yavaş diyorum icim den ben de yatakta dönmeyi hatta hamile gibi hareket etmeyi öğrenmedim
Haklisin cnm derdim zayıf gitmek değil zaten doguma hayatımda ilk defa 60 üstü kilo gordum battı balık yan gider dedim oh ver kebab ver pasta börek ohh sefan olsun yedim hemenKarasu bacim takilma kiloya kimse ebru salli gibi dogurmuyor 20 kilo ile doguran kizkardesime doktoru neler diyordu neler. Cop gibi bir kizimiz dogdu kizkardesim de yavas yavas verdi kiloyu. Sadece hamurislerini birak gerisinden bol vitamin al canimm opiyorum seni ve ince uzun prensesimizi
Canisis geldin mi bebegimm beklenn adetim bu sabah itibariyle geldi.. Az az kirmizilara dondu lekelenmelerim... Vatana millete hayirli olsun ne diyeyimm....Bugün dikkatli ve az yedim şimdi esimi bekliyorum yemeğimi de cok geç olmadan yemem lazım demek sizin de kiz çöp gibi benim kiz da ince uzun olacakmış öle dedii bakalım nasip dua edin de kızımı besleyin kendi yerime ne yesem yarıyor ki cnm bana da
sen neresindesin cnm??
Merhaba kizlar nasilsiniz gecmise bakmadim hepinizin iyi.oldugunu umuyorum
egunalcigim artik daha iyisindir umarim ben atlatmaya calisiyorum hala
Valla bu kış çok kara geçti,renklenmekten başka da alternatif yoktu
bende merakla sonu nereye varacak diye takipteyimAkraba çıkmak üzeresiniz canlarım
Akraba çıkmak üzeresiniz canlarım
arkadaşlar çıkıyorum ben ..yan binaya ablama çaya davet edildim gideyim bari küser şimdi..iyi akşamlar sizlere...
Bu arafa kizlar dun sabah kiz kardesim dogum yapti minik maymusumuz oldu masallah anneler gunu hediyemiz
dogumda kiz kardesimin yanindaydim son ana kadar cok cok acayip bir duyguymus bir mucizeye sahit olmak
sabaha kadar dogum gerceklesene kadar hepinize dua ettim rabbim hepimize bu duyguyu yasatsin insallah
hakikatten nerelisin sen?topağacı mah.diye geçiyor şimdiki adı mahallenin..ayazma market var burada en bilindik..
Gidersende ben küserim nolcak şimdi
Bu arafa kizlar dun sabah kiz kardesim dogum yapti minik maymusumuz oldu masallah anneler gunu hediyemiz
dogumda kiz kardesimin yanindaydim son ana kadar cok cok acayip bir duyguymus bir mucizeye sahit olmak
sabaha kadar dogum gerceklesene kadar hepinize dua ettim rabbim hepimize bu duyguyu yasatsin insallah
dur cevap yazayımda gideyim..çalışıyor ablam pek göremiyorum o yüzden...gerçekten gitmesem darılıyor..sen idare beni...küsme olur mu?
kız ayazmayı duydum ben yengem hep bahseder heeevallahi bak..
onlar bingöllüler cnmm
dur cevap yazayımda gideyim..çalışıyor ablam pek göremiyorum o yüzden...gerçekten gitmesem darılıyor..sen idare beni...küsme olur mu?
kız ayazmayı duydum ben yengem hep bahseder heeevallahi bak..
onlar bingöllüler cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?