cok sevındım canım yaaaaaaaaaaaaa
ohhh sukur rabbime yaaaa
bencede yapılmıyo dıye olmuyoruz ya beklesınlerrr
karılar gitti,ecrin geri döndüü
cok sevındım canım yaaaaaaaaaaaaa
ohhh sukur rabbime yaaaa
bencede yapılmıyo dıye olmuyoruz ya beklesınlerrr
canım cuma gunu yogundum gıremedım
ctesı pazar yokum genelde ....
dunde reklam vardı bugunde karıları goruyorlardı burda ıslerımde vardı 600 fırmaya mail atıyom arıyom ısım alıyom yanı anlıycan
Napıyim ya forum takibe girdim nerelerde ekşın var diye kendimi o topikte buldumm..Son zamanlarda diyetede kafayı takmadım değil hanii..
umutluyum tanıyor , ona sormak lazım, ama ben farklı kişilersiniz galiba dediğimde hayır o benim nikim diyor,beni o diyor,
hadı kızlar ben kaçar bir ara gelirim öpüldünüz yoklamaya ara ara devam etcem
Napıyim ya forum takibe girdim nerelerde ekşın var diye kendimi o topikte buldumm..Son zamanlarda diyetede kafayı takmadım değil hanii..
enteresan bir durum çok net dün gibi hatırlıyorum girip bu bilgileri verdiği günü hatta çok ilgimi çekmişti özel msj bile atmıştım ben ona spermle ilgili sorunu olduğu için ve hamileliği beni çok umutlandırmıştı...
enteresan bir durum çok net dün gibi hatırlıyorum girip bu bilgileri verdiği günü hatta çok ilgimi çekmişti özel msj bile atmıştım ben ona spermle ilgili sorunu olduğu için ve hamileliği beni çok umutlandırmıştı...
evetttttttt durumu netleştiriyorum hemen bebekdelisi farklı bi nick en son topiğe 19/04 te girmiş hamile bebeğiin doğum tarihi bil eyazıyor baktım 16/12/2012 diye yani o kız kendini harbi karıştırmış:)))))))))))
umutluyum tanıyor , ona sormak lazım, ama ben farklı kişilersiniz galiba dediğimde hayır o benim nikim diyor,beni o diyor,
karılar gitti,ecrin geri döndüü
efendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben burdayım :)))))))))))))))
anammm kızz kolay ıs mı o valla allah yardımcın olsun bebeimm..
valla takılısın bende dusunuyom ama bı yandan da hep yiyorumm..sadece dusunmekleee kalıyorummmm
elifimmm,ben 2 haftada 2 kilo verdimm,,benim diyetimi vereyim sanada madem,,gerçi hiç hoşuma gitmiyor benim kilo vermem amadoktoruma diyecem al bakk 2 kilo verdim,kına yak bi tarafına
Allah Allah çok tuhaf yani...
demek ısrarlı kendi nicki olduğundan..
neyse anlayacaz bi şekilde..çözerim ben şimdi..
aynen katılıyorum yazdıklarına elifcim..
hatta hamileyim diye yazmasa ve son adet tarihini vermese ben nasıl listeye bebeğin muhtemel doğum tarihini yazarım bi tarafımdan uydurmadım herhalde..
madem kendisi gelsin adam gibi açıklama yapsın ..bence başak kişiler..
aynen oyle hayatımmmmm
sagol canım valla bıtmez bu yaaaaaaaaaa
anladım canım,o jeli enjekte ediyorsun evet , ben sabahları sıkardım , bi 10 dakika yatardım,sonra kalkardım,kullanımı kolay zaten, ama ilerleyen günlerde kahverengi akıntı olarak geri dönecektir,sakın endişelenme,şimdiden söyleyim,buda ne diye panik olma yani,genelde 3.ayına kadar kullandırıyor doktorlar,
teşekkürler bilgi için :) ben günde 2 kez kullanacam sabah akşam.
infertileyede faydası varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?