KIZLAR ben musterı zıyaretıne cıkıyorum gorusuruzz..
kocişime hepi bört dey tu yu hediyem daha doğrusu süprizim ekşınnn
Kırmızılar bugün gidiyooo belli...
iğnelerdi opuydu transferdi derken 1,5 ay olmuş ekşın hayatımıza ara vereli kanka olmamıza az kalmıştı
ve yarın kendisine süpriz yapiciimmmm
hediyesini dayanamadım dün verdim zaten
kendi parasıyla adama hediye aldım..
evde giymelik yazlık bişilere ihtiyacı vardı bende en güzelinden aldım...
selam kızlarr.. Nasılsınız. Valla sabah kalkıp işe geldim. Topiği açtım ara sıra göz atıorum ama pek yazamıyorum. Dün gelmeyince işler birikmiş.
Kızlarr inatla tek yumurta olsun napalım dedim ve sonuna kadar geldim biliyosunuz. Dün 3 yumoş buldup aldılar. Sabah telefon geldi .
Veeeeee...............,
3 yumoşun hepsi döllenmiş. Gelişimleri güzelmiş. Perşembe günü transfere çağırdılar.
Canım uygulayabiliyorsan ne ala ...
Ana öğünler neysede ara öğünleri yerine getirebilmek pek kolay değil.
mecburum uygulamaya canım,ara öğünler daha kolay geliyor bana,işyerime beslenme çantamla geliyorum
slm arkadaşlar...bu cuma 13 nisan test günüm. iki balst transferi yapıldı 29 martta adetimin 20. günü..ve adetim 5 gün gecikti..az karıncalanma ve hafif geçici sancılar harici adet belirtim yok...ama sağ kasığım batıp duruyoo midem bulanıyoo baş dönmesi var, belime sancılar girip duruyo ve göğüsler fena durumda....adet gecikmesi bir hamileik belirtisi olabilirmi ? nolur bu drumu yaşayan yada birşey bilen varsa bişi desin bana..beklemek çok zor...
hamileyim kızlar değerim 819.7 dua eden herkese teşekkür ederim.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :) :) :)
bizim bebekdelisi arkadaşımızın ilk mesajı...yani bizimle tanışma mesajı...topiğimizin 2703.sayfasından alıntıdır...
ve bu da hamilelik haberini verdiği mesajı...bu da 2803.sayfadan alıntıdır...
toplamda kk da 64 mesajı olan bebekdelisi arkadaşımız en son kk ya 19.04.2012 de girmiş ve bize yazmıştır...
uzun lafın kısası hamişler topiğimizdeki bebekdls nickli hatunun iddia ettiği gibi bir durum yoktur...
hiç üşenmem ispatlarım böyle
kocişime hepi bört dey tu yu hediyem daha doğrusu süprizim ekşınnn
Kırmızılar bugün gidiyooo belli...
iğnelerdi opuydu transferdi derken 1,5 ay olmuş ekşın hayatımıza ara vereli kanka olmamıza az kalmıştı
ve yarın kendisine süpriz yapiciimmmm
hediyesini dayanamadım dün verdim zaten
kendi parasıyla adama hediye aldım..
evde giymelik yazlık bişilere ihtiyacı vardı bende en güzelinden aldım...
Egunal,Honeymooner,Ecrin_mert,Millstone,Asyaaaaaaaaaa,Srln hatunlar pek suskunsunuz :44:
mecburum uygulamaya canım,ara öğünler daha kolay geliyor bana,işyerime beslenme çantamla geliyorum
Egunal,Honeymooner,Ecrin_mert,Millstone,Asyaaaaaaaaaa,Srln hatunlar pek suskunsunuz :44:
Egunalim Sadettin Teksoyum benim
hahahah tahmin etmistim, kendimce tedavi sonrasi en iyi hediye soyle esasli, bol atraksiyonlu eksin demistim
anam gecmis oku oku bitmedi, midem bulaniyo boole bir huysuzluk var uzerimde...
kızlar hava burda çok sıkıcı yaa kapalı içim karardı walla...biraz uyumusum bende..şimdi anneme gidiomm..görüşürükkk öpüomm sizi çokkk
ben yağan yamur mağduruyumm sokağa çıkamıyomm..İşlerim vardıı..Yemek koydum ocağa..Ondan sessizimm:18::18::18::18::18::18:
ama benim miniğim çarşamba günü gittiiii sen bilmiyormusunnnn
ben yağan yamur mağduruyumm sokağa çıkamıyomm..işlerim vardıı..yemek koydum ocağa..ondan sessizimm:18::18::18::18::18::18:
hahahah tahmin etmistim, kendimce tedavi sonrasi en iyi hediye soyle esasli, bol atraksiyonlu eksin demistim
Anam gecmis oku oku bitmedi, midem bulaniyo boole bir huysuzluk var uzerimde...
ben geldimmmmm nasılsınız kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?