Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sağlıkla,mutlulukla,aşkla nice güzel yıllarınız olsun canım

Canım maşallah çok sevindim,haydi hayırlısı Rabbim yardım etsin ve hep güzel haberler vermek nasip etsin inşallah

Egunal,Honeymooner,Ecrin_mert,Millstone,Asyaaaaaaaaaa,Srln hatunlar pek suskunsunuz :44:

bizim bebekdelisi arkadaşımızın ilk mesajı...yani bizimle tanışma mesajı...topiğimizin 2703.sayfasından alıntıdır...

ve bu da hamilelik haberini verdiği mesajı...bu da 2803.sayfadan alıntıdır...

hamileyim kızlar değerim 819.7 dua eden herkese teşekkür ederim.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :) :) :)

toplamda kk da 64 mesajı olan bebekdelisi arkadaşımız en son kk ya 19.04.2012 de girmiş ve bize yazmıştır...
uzun lafın kısası hamişler topiğimizdeki bebekdls nickli hatunun iddia ettiği gibi bir durum yoktur...
hiç üşenmem ispatlarım böyle

kızlar hava burda çok sıkıcı yaa kapalı içim karardı walla...biraz uyumusum bende..şimdi anneme gidiomm..görüşürükkk öpüomm sizi çokkk

Egunalim Sadettin Teksoyum benim

hahahah tahmin etmistim, kendimce tedavi sonrasi en iyi hediye soyle esasli, bol atraksiyonlu eksin demistim

Egunal,Honeymooner,Ecrin_mert,Millstone,Asyaaaaaaaaaa,Srln hatunlar pek suskunsunuz :44:

anam gecmis oku oku bitmedi, midem bulaniyo boole bir huysuzluk var uzerimde...

Egunalim Sadettin Teksoyum benim

anaammm kız benzetecek başka birini bulamadınmı

hahahah tahmin etmistim, kendimce tedavi sonrasi en iyi hediye soyle esasli, bol atraksiyonlu eksin demistim
anam gecmis oku oku bitmedi, midem bulaniyo boole bir huysuzluk var uzerimde...

evet aklın yolu bir
ama ben bu kadar erken kırmızıların biteceğini hesaplamamıştım önce bana süpriz oldu yarında kocişime süprayz olacak

ben yağan yamur mağduruyumm sokağa çıkamıyomm..İşlerim vardıı..Yemek koydum ocağa..Ondan sessizimm:18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…