Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben geldimmmmm nasılsınız kızlarrrr

hoşgeldin şekerim iyiyiz sen nasılsın bakiimm..

nasılll yaaaaaaaaaaaaa ((((((((((( çokk özür dilerimm canım yaaa.... işlerden pek gelemedim... neden oldu kii? (((

önemli değil kuzum..
değerim 160 dan 200 e çıktı o yüzden yeterli artmadığından doktor ,laçları kes kanamanın olmasını bekleyelim dedi..
zaten değer düşük başlamıştı o yüzden çok umutlu değildi doktorum..
yani kanamayla bebişim gitti..

çokk üzüldüm canım benim yaa.... hatırlattığm için çok özür dilerim.... ( sonuçta hamile kalabiliyorsun bu bile güzel demi canım.....

iyiyim canım sen nasılsın daha iyi misi? Allahım inş. tez zamanda kendiliğinden yollar meleğini sana

Öyle deme kuşum,adam sırlar perdesi fenomeniydi biara Eki Görüntüle 416721

ama yaaaaa ben bu amcaya benzemek istemiyommm

çokk üzüldüm canım benim yaa.... hatırlattığm için çok özür dilerim.... ( sonuçta hamile kalabiliyorsun bu bile güzel demi canım.....

önemli değil canım..
kanamam bitti bile..
bi dahaki denemeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir diye umuyorum...

iyiyim canım sen nasılsın daha iyi misi? Allahım inş. tez zamanda kendiliğinden yollar meleğini sana

iyiyim canım...
valla bende kendiliğinde olur ümdini taşıyorum..
bakalım kürler yumurta takibi bişeyler yapacam bekleme sürecini boş geçirmeye niyetim yok yani..

canım ben bal,polen ve arısütü çok tükettim. ben ve tüketen çoğu arkadaşım bunun faydasını gördü. kesinlikle öneririm... bir de hayıt tohumu kullanmştım

Senin için araştırmaları sürdüreceğim canikom Kesin vardır,baksana yok yok
öpüyorum senı canım hadı çoz su karbonatın hikmetini

KIZLAR ben musterı zıyaretıne cıkıyorum gorusuruzz..
kız sen niye hiç totonun üzerinde durmuyosun ay ben yoruldum

bende buna bir yorum yürütüyüm eksik kalırım
ay bence o kendı kimliğini bilmiyo isimi bile farklı hamile olan bebekdelisi onun bebekdls arada eeee iiii iiii yutmuş .............

ben yağan yamur mağduruyumm sokağa çıkamıyomm..İşlerim vardıı..Yemek koydum ocağa..Ondan sessizimm:18::18::18::18::18::18:
canım kesın pazara gidecektın gözümden kaçmaz bugun salı

süpersin yavrum yaa,,,üşenmemişsin bulmuşsunn,,zaten biri bebekdelisi,diğeri bebekdls,bugün benle konuşanın niki bebekdls,,ama bana bebekdelisi diye yazdı,

kızlar hava burda çok sıkıcı yaa kapalı içim karardı walla...biraz uyumusum bende..şimdi anneme gidiomm..görüşürükkk öpüomm sizi çokkk

off ya,,türkiyenin heryerinde demekki aynı hava var,,,burasıda öyle,kapalı sıkıcı kasvetli yağmurluu,,içim daraldı valla

meraba lar kızlar nasılsınızz ütü yapıyodum bi uğrıyayım dedim 2 gündür oturmuyom totomun üstüne sabah kayınvalidenin yanındaydım eve geldim evi süpürdüm sildim şimdi ütü yapıyorum siz neler yapıyonuz egunal canım eşinin doğum günü demek düşündüğün hediye mikemmmeeeeell eşimin ne zamandır hasret kaldığı şeyy neyse topik açık drsun ütüme devam edeyiimmm

kolay gelsin canım,senin ütülerin hiç bitmiyor yaa,ben sevmiyorum hiççç ütüyü,,tekmeler nasıl bebişin,,alttaki yazıyı ıkuyunca aklıma geldi,en az 10 tekme yiyebilirsiniz yazıyo ya,ben bazen diyorum ki acaba kalp atışımı ?tekmemi?hiç durmadan 20-30 tane vuruyor

canım şimdi sana egunal simgeleri var yemek yapılan ütü yapan ekmek yapan evi süpüren hepsini koyar

Selam Arkadaşlar; hastaneden geldim benim yumoşlar büyümeye başlamış, 2 gündaha iğnem var perşembe tekrar kontrolüm var..

canım kesın pazara gidecektın gözümden kaçmaz bugun salı

Aaaa evet yavvrummm oda varr ama asıl işim yurtdışından bitkisel bir karışım için aracı olan arkidiş akupunktur daktırıma ilaçları bırakıp benden ücretini alıcaktı..Napıyim artık yarın netten havale şekli ile halledeceğim..o işim kaldı yaniii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…