hosgeldın canım ıyılık saglık sen nasılsınnnnnnnnnnnnn
hava felaket yaaaaaaaaaaaaaaa
o ne fırtınaydı oyleeee
:18::18::18::18:
ben geldimmmmm nasılsınız kızlarrrr
nasılll yaaaaaaaaaaaaa((((((((((( çokk özür dilerimm canım yaaa.... işlerden pek gelemedim... neden oldu kii? (((
bende iyiyim canım oğluşla oda modellerine bakıyorum öyle cumartesi gidip sipariş vercez artık
hoşgeldin şekerim iyiyiz sen nasılsın bakiimm..
önemli değil kuzum..
değerim 160 dan 200 e çıktı o yüzden yeterli artmadığından doktor ,laçları kes kanamanın olmasını bekleyelim dedi..
zaten değer düşük başlamıştı o yüzden çok umutlu değildi doktorum..
yani kanamayla bebişim gitti..
fena tırstım hiiiç sorma canımm:18::18:
hoşgeldin şekerim iyiyiz sen nasılsın bakiimm..
önemli değil kuzum..
değerim 160 dan 200 e çıktı o yüzden yeterli artmadığından doktor ,laçları kes kanamanın olmasını bekleyelim dedi..
zaten değer düşük başlamıştı o yüzden çok umutlu değildi doktorum..
yani kanamayla bebişim gitti..
Öyle deme kuşum,adam sırlar perdesi fenomeniydi biara Eki Görüntüle 416721
çokk üzüldüm canım benim yaa.... hatırlattığm için çok özür dilerim....( sonuçta hamile kalabiliyorsun bu bile güzel demi canım.....
iyiyim canım sen nasılsın daha iyi misi? Allahım inş. tez zamanda kendiliğinden yollar meleğini sana
ama yaaaaa ben bu amcaya benzemek istemiyommm
önemli değil canım..
kanamam bitti bile..
bi dahaki denemeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir diye umuyorum...
iyiyim canım...
valla bende kendiliğinde olur ümdini taşıyorum..
bakalım kürler yumurta takibi bişeyler yapacam bekleme sürecini boş geçirmeye niyetim yok yani..
ne olacak okur okumaz aklıma geldi tabiki ekşınnKızlaaarrr yarın kocişimin hepi bört dey tu yu su var
Tahmin edin bakalım ne hediye düşündüm kendisine:44:
öpüyorum senı canım hadı çoz su karbonatın hikmetiniSenin için araştırmaları sürdüreceğim canikomKesin vardır,baksana yok yok
kız sen niye hiç totonun üzerinde durmuyosun ay ben yoruldumKIZLAR ben musterı zıyaretıne cıkıyorum gorusuruzz..
bende buna bir yorum yürütüyüm eksik kalırımbizim bebekdelisi arkadaşımızın ilk mesajı...yani bizimle tanışma mesajı...topiğimizin 2703.sayfasından alıntıdır...
ve bu da hamilelik haberini verdiği mesajı...bu da 2803.sayfadan alıntıdır...
toplamda kk da 64 mesajı olan bebekdelisi arkadaşımız en son kk ya 19.04.2012 de girmiş ve bize yazmıştır...
uzun lafın kısası hamişler topiğimizdeki bebekdls nickli hatunun iddia ettiği gibi bir durum yoktur...
hiç üşenmem ispatlarım böyle
canım kesın pazara gidecektın gözümden kaçmaz bugun salıben yağan yamur mağduruyumm sokağa çıkamıyomm..İşlerim vardıı..Yemek koydum ocağa..Ondan sessizimm:18::18::18::18::18::18:
bizim bebekdelisi arkadaşımızın ilk mesajı...yani bizimle tanışma mesajı...topiğimizin 2703.sayfasından alıntıdır...
ve bu da hamilelik haberini verdiği mesajı...bu da 2803.sayfadan alıntıdır...
toplamda kk da 64 mesajı olan bebekdelisi arkadaşımız en son kk ya 19.04.2012 de girmiş ve bize yazmıştır...
uzun lafın kısası hamişler topiğimizdeki bebekdls nickli hatunun iddia ettiği gibi bir durum yoktur...
hiç üşenmem ispatlarım böyle
kızlar hava burda çok sıkıcı yaa kapalı içim karardı walla...biraz uyumusum bende..şimdi anneme gidiomm..görüşürükkk öpüomm sizi çokkk
meraba lar kızlar nasılsınızz ütü yapıyodum bi uğrıyayım dedim 2 gündür oturmuyom totomun üstüne sabah kayınvalidenin yanındaydım eve geldim evi süpürdüm sildim şimdi ütü yapıyorum siz neler yapıyonuz egunal canım eşinin doğum günü demek düşündüğün hediye mikemmmeeeeelleşimin ne zamandır hasret kaldığı şeyy neyse topik açık drsun ütüme devam edeyiimmm
canım şimdi sana egunal simgeleri var yemek yapılan ütü yapan ekmek yapan evi süpüren hepsini koyarmeraba lar kızlar nasılsınızz ütü yapıyodum bi uğrıyayım dedim 2 gündür oturmuyom totomun üstüne sabah kayınvalidenin yanındaydım eve geldim evi süpürdüm sildim şimdi ütü yapıyorum siz neler yapıyonuz egunal canım eşinin doğum günü demek düşündüğün hediye mikemmmeeeeelleşimin ne zamandır hasret kaldığı şeyy neyse topik açık drsun ütüme devam edeyiimmm
canım kesın pazara gidecektın gözümden kaçmaz bugun salı
Selam Arkadaşlar; hastaneden geldim benim yumoşlar büyümeye başlamış, 2 gündaha iğnem var perşembe tekrar kontrolüm var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?