ne olacak okur okumaz aklıma geldi tabiki ekşınn
aklı yarınki ekşında
aklı karıştı sanırım yazdım onada sayfa nolarını verdim baksın kim kimdir kendi karar versinay bence o kendı kimliğini bilmiyo isimi bile farklı hamile olan bebekdelisi onun bebekdls arada eeee iiii iiii yutmuş .............
süpersin yavrum yaa,,,üşenmemişsin bulmuşsunn,,zaten biri bebekdelisi,diğeri bebekdls,bugün benle konuşanın niki bebekdls,,ama bana bebekdelisi diye yazdı,
meraba lar kızlar nasılsınızz ütü yapıyodum bi uğrıyayım dedim 2 gündür oturmuyom totomun üstüne sabah kayınvalidenin yanındaydım eve geldim evi süpürdüm sildim şimdi ütü yapıyorum siz neler yapıyonuz egunal canım eşinin doğum günü demek düşündüğün hediye mikemmmeeeeelleşimin ne zamandır hasret kaldığı şeyy neyse topik açık drsun ütüme devam edeyiimmm
Selam Arkadaşlar; hastaneden geldim benim yumoşlar büyümeye başlamış, 2 gündaha iğnem var perşembe tekrar kontrolüm var..
baksettigin abitkisel karısım dimi aldınmı onu inşallh faydasını görürüsn dolu dolu pikaçularımız olsın inşalllahhhhAaaa evet yavvrummm oda varr ama asıl işim yurtdışından bitkisel bir karışım için aracı olan arkidiş akupunktur daktırıma ilaçları bırakıp benden ücretini alıcaktı..Napıyim artık yarın netten havale şekli ile halledeceğim..o işim kaldı yaniii..
kolay gelsin canım,senin ütülerin hiç bitmiyor yaa,ben sevmiyorum hiççç ütüyü,,tekmeler nasıl bebişin,,alttaki yazıyı ıkuyunca aklıma geldi,en az 10 tekme yiyebilirsiniz yazıyo ya,ben bazen diyorum ki acaba kalp atışımı ?tekmemi?hiç durmadan 20-30 tane vuruyor
canım şimdi sana egunal simgeleri var yemek yapılan ütü yapan ekmek yapan evi süpüren hepsini koyar
kızlar hadı ben kacar evde girerim artık ama kesinlikler 4000 bensiz kutlamayın büyük buluşmaolmadı gülden kazene söyler bizim msj dondurur
sağlıkla,mutlulukla,aşkla nice güzel yıllarınız olsun canım
Canım maşallahçok sevindim,haydi hayırlısı Rabbim yardım etsin ve hep güzel haberler vermek nasip etsin inşallah
Canım tedavin süresince,Allah hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah.
güzel haberlerle gel inşallah..
bakalım yumoşlar ne kadar büyüdüüü...
ama ben denemedim deneyenlerden biliyorum
selam kızlarr.. Nasılsınız. Valla sabah kalkıp işe geldim. Topiği açtım ara sıra göz atıorum ama pek yazamıyorum. Dün gelmeyince işler birikmiş.
Kızlarr inatla tek yumurta olsun napalım dedim ve sonuna kadar geldim biliyosunuz. Dün 3 yumoş buldup aldılar. Sabah telefon geldi .
Veeeeee...............,
3 yumoşun hepsi döllenmiş. Gelişimleri güzelmiş. Perşembe günü transfere çağırdılar.
kocişime hepi bört dey tu yu hediyem daha doğrusu süprizim ekşınnn
Kırmızılar bugün gidiyooo belli...
iğnelerdi opuydu transferdi derken 1,5 ay olmuş ekşın hayatımıza ara vereli kanka olmamıza az kalmıştı
ve yarın kendisine süpriz yapiciimmmm
hediyesini dayanamadım dün verdim zaten
kendi parasıyla adama hediye aldım..
evde giymelik yazlık bişilere ihtiyacı vardı bende en güzelinden aldım...
Merhaba hanımlar bsy sormak istiyorum
Tup bebek tedavisine başladım esim azospermi
Normalde adetimin11-12. Günlerinde yumurtam catlar..yani adet bitiminde hemen yumurtlarım
Bugün ignelerimin 5. Gunu puregon kulaniyorum iki gündüzde cetrotide kulaniyorum yumurtanın erken çatlamazsınız önlüyormuş
Cuma kontrole gitcem ama acaip akıntım var yumurtladigimi ben hep ondan anlarım 14-15 gun sonrada adet olurdum acaba erkenden çatlarım yumurtam kontrole Perşembe gideyim diyorum
Bu konuda tecrübesizim ilk tup bebek denemem bu ilaçları kullanırken kendiliğinden çatlamaz deilmi yumurtam
canlaaar ben geldiiiiiiim.nasılız bakalım görüşmeyeliiii.ben çok iyiyim çok şükür.
zuzumla dr a beraber gittik.zuzumun bebişleri gördüm tam tahmin ettiğim gibi ikizzzzzz.
birisi hemen kalp atşlarını duyurdu dedim bu kesin kızzz.dğeride geçte olsa pıtpıtları gösterdiiii.ya mmüthiş bişi yaaa.allahım isteyen herkese versin bu güzelliklerden çifter çifter.
bana gelince dr tedaviye başlayalım dedi.Allahımında izniyle 3 haziranda lucrine başlıcammmm.
yok kuzum dert etme çatlamaz bende de müthiş derecede akıntı olmuştu çatlar demiştim ama hiiiç bişi olmadı kafanı yorma sen.
slm kızlar bugün dr. gittik kuzularımı gördüm pıtpıtlarını duydum çok şükür allahıma .......
tatlım sevindim hadi hayırlısı.benim de dün opum oldu darısı başına.inş herşey çok güzel olur
inşallah son iki iğnendir canım ve perşembe çatlatma iğnemi oluyorum diye gelirsin
slm kızlar bugün dr. gittik kuzularımı gördüm pıtpıtlarını duydum çok şükür allahıma .......
kocişime hepi bört dey tu yu hediyem daha doğrusu süprizim ekşınnn
Kırmızılar bugün gidiyooo belli...
iğnelerdi opuydu transferdi derken 1,5 ay olmuş ekşın hayatımıza ara vereli kanka olmamıza az kalmıştı
ve yarın kendisine süpriz yapiciimmmm
hediyesini dayanamadım dün verdim zaten
kendi parasıyla adama hediye aldım..
evde giymelik yazlık bişilere ihtiyacı vardı bende en güzelinden aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?