Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne olacak okur okumaz aklıma geldi tabiki ekşınn
aklı yarınki ekşında

aaaa şekerim ilk kez mi ekşın yapcamda aklımdan çıkmasın...

ay bence o kendı kimliğini bilmiyo isimi bile farklı hamile olan bebekdelisi onun bebekdls arada eeee iiii iiii yutmuş .............
aklı karıştı sanırım yazdım onada sayfa nolarını verdim baksın kim kimdir kendi karar versin

süpersin yavrum yaa,,,üşenmemişsin bulmuşsunn,,zaten biri bebekdelisi,diğeri bebekdls,bugün benle konuşanın niki bebekdls,,ama bana bebekdelisi diye yazdı,

he valla hiç üşenmem eminim farklı kişiler olduğuna ama yinede ispatlamazsam olmazdı..

kolay gelsin şekerim.
ama kolaysa başıma gelmesin taammııı
evet hediyem mikemmellll..

Selam Arkadaşlar; hastaneden geldim benim yumoşlar büyümeye başlamış, 2 gündaha iğnem var perşembe tekrar kontrolüm var..

inşallah son iki iğnendir canım ve perşembe çatlatma iğnemi oluyorum diye gelirsin

baksettigin abitkisel karısım dimi aldınmı onu inşallh faydasını görürüsn dolu dolu pikaçularımız olsın inşalllahhhh

canım şimdi sana egunal simgeleri var yemek yapılan ütü yapan ekmek yapan evi süpüren hepsini koyar

turginur canım benim ütüleriimm ve çamaşırlariım hiç bitmez gün aşırı makinam çalışır eşim şağolsun hergün değiştirir üstünü bi pantolonu iki gün giysin dişimi kıracam o sebebten ütüm çok olur bende hiç sevmem ama mecbur iş başa düşünce . bizim oğlan çok fena kuzum yaa hiç durmuyoo çok sertt tekmeler atıyo şu bi kaç gündür daha fazla vuruyo kociş diyo heralde bizim oğlan erkenden gelecek duramıyo yerinde dedim allah korusun zamanında gelsin yavrum . senin kinede maşallaahh 20 30 tanemi vuruyo zamane çocuklarıı

kızlar hadı ben kacar evde girerim artık ama kesinlikler 4000 bensiz kutlamayın büyük buluşma olmadı gülden kazene söyler bizim msj dondurur

kızlar hadı ben kacar evde girerim artık ama kesinlikler 4000 bensiz kutlamayın büyük buluşma olmadı gülden kazene söyler bizim msj dondurur

tamam şekerim sensiz kutlamayız..
benimde işim var bende çıkıyorum şimdi..
geldiğimizde 4000.sayfayı beraber kutlarız...

Canım tedavin süresince,Allah hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah.

amin canım çok sağol

güzel haberlerle gel inşallah..
bakalım yumoşlar ne kadar büyüdüüü...

ama ben denemedim deneyenlerden biliyorum

çok sağol canım inşallah haberlerim güzel

maşallah ne güzel inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur hadi Allah yardımcın olsun canım

eşinin doğum günü kutlu olsun birlikte evlatlarınızla beraber nice mutlu senelere canım menim

kızlar şimdi geldim doktordan maşallah haberler iyi doktor çok olumu gelişiyo hiç endişe etme herşey Allahın izniyle güzel olacak dedi iki gün sonra yine kontrole çağırdı yumoşların erken çatlamaması için iğne verdi onuda kendisi yaptı ilk olaraktan doktorum çok iyi çok ilgili sağolsunşimdi hem gonal f lere devam hemde cetrotideye devam Allah yardımcım olsun benim ve herkesin

Son düzenleme:
canlaaar ben geldiiiiiiim.nasılız bakalım görüşmeyeliiii.ben çok iyiyim çok şükür.
zuzumla dr a beraber gittik.zuzumun bebişleri gördüm tam tahmin ettiğim gibi ikizzzzzz.
birisi hemen kalp atşlarını duyurdu dedim bu kesin kızzz.dğeride geçte olsa pıtpıtları gösterdiiii.ya mmüthiş bişi yaaa.allahım isteyen herkese versin bu güzelliklerden çifter çifter.
bana gelince dr tedaviye başlayalım dedi.Allahımında izniyle 3 haziranda lucrine başlıcammmm.

Merhaba hanımlar bsy sormak istiyorum
Tup bebek tedavisine başladım esim azospermi
Normalde adetimin11-12. Günlerinde yumurtam catlar..yani adet bitiminde hemen yumurtlarım
Bugün ignelerimin 5. Gunu puregon kulaniyorum iki gündüzde cetrotide kulaniyorum yumurtanın erken çatlamazsınız önlüyormuş
Cuma kontrole gitcem ama acaip akıntım var yumurtladigimi ben hep ondan anlarım 14-15 gun sonrada adet olurdum acaba erkenden çatlarım yumurtam kontrole Perşembe gideyim diyorum
Bu konuda tecrübesizim ilk tup bebek denemem bu ilaçları kullanırken kendiliğinden çatlamaz deilmi yumurtam

yok kuzum dert etme çatlamaz bende de müthiş derecede akıntı olmuştu çatlar demiştim ama hiiiç bişi olmadı kafanı yorma sen.

Ooooo hep destek tam destek olmuşş ne güsel yaaa..
Çok sevindimm..Maşallah subhanallah miniklere
Seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun cancım..İnş herşey sorunsuz ilerlesinn..

canlarımmm.... ben geldim.. size yeni evimden yerleşmiş ve tedaviye başlamış bir halde sesleniyorum....
biraz işim var yinede... ama internetimi hemen çektirdim.... nasılsınız bakalım? sizi ne çok özledim anlatamam.......sizden ayrı kaldım ama çok iş becerdim... tedavime pazartesi günü 150 lik puregonla başlamış bulunuyorum.. canlarım insallah bende size güzel haberler veriririm.. 5 senelik bebek hasretim diner... Rabbim arayan herkese versin insallah... bu arada iğnelerimi kendim yapıyorum..garip bir şeymiş iğne yapmak.. cuma günü yine kontrolüm var.. hayırlısı olsun....

ah be ne çok özlemişim sizle yazışmayı......

Deluu ne yapacann adamA dikkat et kalpten götürme Adamı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…