Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlı olsun canım Allah yüzünü güldürsün bebisine kavuştursun insallah

slm kızlar bugün dr. gittik kuzularımı gördüm pıtpıtlarını duydum çok şükür allahıma .......

cok sevindim zuzucum ustelikde ikizlar masallahhhh
ben henuz doktora gitmedim benim kide cuma gun
insallah bende senin gibi o pt piti duyarim
ama benimki tek embriyoydu yani bi tane pit duycaz allahimin izniyle
insallahhhhhhhhhhhh

Cnm Rabbim sana da nasip etsin insallh ay neguzel birbirinize destek olmuşsunuz
demek siz sayıyorsunuz hareket ben saymıyorum hadı senin ki erkek benim ki kiz deli gibi tekme patlatıyor cok komik zaman zaman da ilginç geliyor gecen hafta gittiğim Dr aman allah bu kiz ne icim vuruyor masllh dedi Benim esim de senin ki gibi hemen hemen bizde de hergün makine çalışıyor ama Allah'tan ütü yü ben yapmıyorum ben bu hamileliği cok sevdim yumurtalarım yettiği sürece geri kalan ömrümü surekli doğurarak geçirebilirim Oy ne guzel olur en az10cocuk oh oh

egunal... beni tedavidekiler listesine ekleyeceğine çok sevinçliyim.. kızlar şimdi ben 4 gün puregon kullanıp tekrar kontrole gideceğim.. beni hep böyle çağıracaklar mı kontrole.. yani ben izin alamıyorum ya çok ondan soruyorum..kızlar birde hafta sonu benim koci gelcek ya...ve biz taşıncaz diye çoookkk ayrı kaldık ya.. bu ilçları kullanırken ekşına izin var mı? dr. soramadım da...

Cnm benim hatırladığım kadarıyla opu ya kadar serbesti Benm ekimdeydi tedavim sonraki donmus ama opu once yumurta çatlatmaya iğnesi olana kadar serbesti eksin

Cnm benim hatırladığım kadarıyla opu ya kadar serbesti Benm ekimdeydi tedavim sonraki donmus ama opu once yumurta çatlatmaya iğnesi olana kadar serbesti eksin

kuzum valla ne yapayım bilemedim..gerçi benimki tedaviden bile korkar yanaşır mı bilmem ama.. yanaşmak iserse diye sordum......

merhaba arkadaşlar,

bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... kese boş ve küçülmüş... perşembe günü kürtaja gidiyorum.. bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...

merhaba arkadaşlar,

bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... kese boş ve küçülmüş... perşembe günü kürtaja gidiyorum.. bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...

canım..Rabbim sabır versin insallah.... en tez zamanda da bebeğine kavuştursun....

merhaba arkadaşlar,

offff..cnm çok üzüldüm ama yaa..
diyecek birşey bulamıyorum..Allahım sana sabrını versin arkadaşım..Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün..

bebeler rahat vermıyormu kuzum sana yaaaaaaaaa

canim 3 kese var ama sadece 1 tane kalp atisi duyduk. Bu progesteron igneleri bulanti yapiyor cok..

opu ya 4 gun kalana kadar serbest canim. Hayirli olsun tedavin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…