hayırlı olsun canım Allah yüzünü güldürsün bebisine kavuştursun insallahcanlarımmm.... ben geldim.. size yeni evimden yerleşmiş ve tedaviye başlamış bir halde sesleniyorum....
biraz işim var yinede... ama internetimi hemen çektirdim.... nasılsınız bakalım? sizi ne çok özledim anlatamam.......sizden ayrı kaldım ama çok iş becerdim... tedavime pazartesi günü 150 lik puregonla başlamış bulunuyorum.. canlarım insallah bende size güzel haberler veriririm.. 5 senelik bebek hasretim diner... Rabbim arayan herkese versin insallah... bu arada iğnelerimi kendim yapıyorum..garip bir şeymiş iğne yapmak.. cuma günü yine kontrolüm var.. hayırlısı olsun....
ah be ne çok özlemişim sizle yazışmayı......
hayırlı olsun canım Allah yüzünü güldürsün bebisine kavuştursun insallah
slm kızlar bugün dr. gittik kuzularımı gördüm pıtpıtlarını duydum çok şükür allahıma .......
Ay maşallah kuzularına seninRabbim kaçağından almayı nasip etsin insallh hamdolsun Rabb'ime bugünleri gösterdi bize darısı bütün arkadaslarimiza
slm kızlar bugün dr. gittik kuzularımı gördüm pıtpıtlarını duydum çok şükür allahıma .......
Cnm Rabbim sana da nasip etsin insallh ay neguzel birbirinize destek olmuşsunuzcanlaaar ben geldiiiiiiim.nasılız bakalım görüşmeyeliiii.ben çok iyiyim çok şükür.
zuzumla dr a beraber gittik.zuzumun bebişleri gördüm tam tahmin ettiğim gibi ikizzzzzz.
birisi hemen kalp atşlarını duyurdu dedim bu kesin kızzz.dğeride geçte olsa pıtpıtları gösterdiiii.ya mmüthiş bişi yaaa.allahım isteyen herkese versin bu güzelliklerden çifter çifter.
bana gelince dr tedaviye başlayalım dedi.Allahımında izniyle 3 haziranda lucrine başlıcammmm.
demek siz sayıyorsunuz hareket ben saymıyorum hadı senin ki erkek benim ki kiz deli gibi tekme patlatıyor cok komik zaman zaman da ilginç geliyor gecen hafta gittiğim Dr aman allah bu kiz ne icim vuruyor masllh dediturginur canım benim ütüleriimm ve çamaşırlariım hiç bitmez gün aşırı makinam çalışır eşim şağolsun hergün değiştirir üstünü bi pantolonu iki gün giysin dişimi kıracamo sebebten ütüm çok olur bende hiç sevmem ama mecbur iş başa düşünce . bizim oğlan çok fena kuzum yaa hiç durmuyoo çok sertt tekmeler atıyo şu bi kaç gündür daha fazla vuruyo kociş diyo heralde bizim oğlan erkenden gelecek duramıyo yerinde dedim allah korusun zamanında gelsin yavrum . senin kinede maşallaahh 20 30 tanemi vuruyo zamane çocuklarıı
aminnnnnnn kuzum.. insallah... Rabbim sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin insallah.....
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
egunal... beni tedavidekiler listesine ekleyeceğine çok sevinçliyim.. kızlar şimdi ben 4 gün puregon kullanıp tekrar kontrole gideceğim.. beni hep böyle çağıracaklar mı kontrole.. yani ben izin alamıyorum ya çok ondan soruyorum..kızlar birde hafta sonu benim koci gelcek ya...ve biz taşıncaz diye çoookkk ayrı kaldık ya.. bu ilçları kullanırken ekşına izin var mı? dr. soramadım da...
Cnm benim hatırladığım kadarıyla opu ya kadar serbesti Benm ekimdeydi tedavim sonraki donmus ama opu once yumurta çatlatmaya iğnesi olana kadar serbesti eksin
merhaba arkadaşlar,
bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... kese boş ve küçülmüş... perşembe günü kürtaja gidiyorum.. bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...
merhaba arkadaşlar,
bugün doktora gittim ve maalesef korktuğum başıma geldi... kese boş ve küçülmüş... perşembe günü kürtaja gidiyorum.. bizimde mutluluğumuz 8 haftaymış...
bebeler rahat vermıyormu kuzum sana yaaaaaaaaa
egunal... beni tedavidekiler listesine ekleyeceğine çok sevinçliyim.. kızlar şimdi ben 4 gün puregon kullanıp tekrar kontrole gideceğim.. beni hep böyle çağıracaklar mı kontrole.. yani ben izin alamıyorum ya çok ondan soruyorum..kızlar birde hafta sonu benim koci gelcek ya...ve biz taşıncaz diye çoookkk ayrı kaldık ya.. bu ilçları kullanırken ekşına izin var mı? dr. soramadım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?