canım merhaba nasılsın hatirladınmı benı canım zeynep kamilde mi yaptıyodun sen burda emelsunar diye arkadaşımız var ondan bilgi alabılırsıngunaydın arkadaslar bende bugunlerde tup bebek tedavısıne baslıyorum da burada tecrubelı arkadalar var gordugum kadarıyla
ya sımdı gıtmeden arayayım dedım de hastaeyı lekelenmelerı de adetten sayıyormuyum dıye ..
ılk gun veya 2. gun gel demıstı cunku bana ..
benım dunden oncekı sabah akıntı gıbı ufacık bısey geldı
dunde gunluk pedde bıle cok az olan damlacıklar geldı bugunde hala sokulemedı
kadında kanamanın yogun oldugu gunu ılk gun say ona gore gel dedı olemı yapmak lazım demekkı
bugun gıtmeyeyyımmı bosu bosuna
can ciğer sen nasılsın doktordan haber gelmiş hangi merkezdıgünaydın can ciğer kuzu sarmalarımmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakemmmmmmmmmm
tünaydın güzeller...............
heyttttttttttttttttttttttttt ben geldimmmmmmmmmmmmmmm özlediniz mi beni
canım merhaba nasılsın hatirladınmı benı canım zeynep kamilde mi yaptıyodun sen burda emelsunar diye arkadaşımız var ondan bilgi alabılırsın
can ciğer sen nasılsın doktordan haber gelmiş hangi merkezdı
Canlarım selam nasılsınız?
İşteyim bugün sabahtan beri toplantım vardı. Öğleden sonra eve gidicem inşallah, bir geçmişi okuyup geliyorum hemen.
tesekkur ederım canım sorularım oldukca basınızı agrıtırım artıkGünaydın canım tedavin şimdiden hayırlı olsun hepimiz bayağı tecrübe sahibi olduk elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
heyttttttttttttttttttttttttt ben geldimmmmmmmmmmmmmmm özlediniz mi beni
canım merhaba nasılsın hatirladınmı benı canım zeynep kamilde mi yaptıyodun sen burda emelsunar diye arkadaşımız var ondan bilgi alabılırsın
can ciğer sen nasılsın doktordan haber gelmiş hangi merkezdı
Selam millet nasisiniz. ben kotuyum agrilarim feci gelib gidiyo keske bugun olsaydi test gunum beklemek zorrouz un test günü bugün değil cicim..
bugün yabangülünün test sonucunu bekliyoruz..
Nasılsiniz herkes iyidir inşallah
Defnelma tedavin başlamış çok sevindim
Ben halen bekliyorum kırmızıları gelmedi bir türlü
Pembe hayale ne oldu kızlar kaçırdım durumunu
Hepinize birden günaydınnn olsun efenim...
iyiyim canım evi biraz temizleyim diyorum..
sonra akşam için mutfağa girebilirim ama henüz bir plan yapmadım..
sen nasılsın kuzum..
ikili test zamanıda gelmişşş..
Allah yardımcınız olsun sonucunuz süpperrr çıksın inşallah...
ama şekerim sen zaten aramızdasın benide alın aranıza demeye ne gerek var...
zuzu ara ara giriyo topiğe..
uzaktan gözlemcimiz olma yakın temasa geçelim...
Amiinnn...
hayırlısı olsun RABBIM bekledıgımızı versın ınsl....hıııııı tamam o zaman canım inşallah çabuk sökülüp başlarsın bir an önce
bende bu ay ilk defa tüp bebek denemesine başladım bugün 7.günüm inşallah başarılı olur Allahın izniyle
ınsl....Selam millet nasisiniz. ben kotuyum agrilarim feci gelib gidiyo keske bugun olsaydi test gunum beklemek zor
dr 15 gun dedi ama ben 12 yaptiracam testi dayanamam
insallah hayirli haberler alirim.
:18:
Kızlar benım sımdı 2 negatıfım varya genetık test yaptırmam gerekıyor dımı bılen bıraz bılgı verebılırmı
bendemi yaptırsam acaba:44:
hosgeldın kuzummmmmmmmm ıyıdr sen nasılınnnnnn
bizde senı özledik canım
ozledım balımmmmmmmm
kadıkoy sıfa bırgul sarıkamıs canım
hosgeldın kuzummmmmmmmm ıyıdr sen nasılınnnnnn
evet canım bizde subatta başlamıstık eşimin degeri 0 olunca iptal ettik bakalım umutta emre beye tedavı oldu çok şukur yeniden çıkış oldu bu ay bir aksılık çıkmazsa başlıyacaz hayılısı olsun canım inşallh zaten olacaksa heryerlde olur rabbım yeterki nasıp etsın buraya uğra öpüyorum senitesekkur ederım canım sorularım oldukca basınızı agrıtırım artık
tabıkı hatırlıyorum canım sen hangı asamdasın neler yapıyorsun ...
dedıgın arkadasın mesajlarını okudum dun yenı negatıf haberı aldı sanırım
pek memnun da degıldı zeynep kamılden hayırlısı kafamı cok bulandırmak ıstemıyorum fazla arastırıp ..
nıyet ettım basladım hayırlısı bakalım bıde bende de esımde de cıddı bı sıkıntı yok gozle gorulur o yuzden nasıbımızde varsa olur dıe dusunuyorum
yoksa ıkıncıde baska bı yerde deneyebılırım belkı
suan ılkını ozelde yaptıracak yeterlı ımkanım yok bırde
Bize ilk negatiften sonra yapmışlardı.
Yaptır derim. Al kocişi git, bir kan vermeye bakar. Bizim sonuc 1hafta-10 günde çıkmıştı sanırım.
İyi canım, aynı yani hala lekelenme devam ediyor. Allahtan kırmızı değil kahverengi. Popom artık iğneden isyan etmiş durumda.
bizde senı özledik canım
evet canım bizde subatta başlamıstık eşimin degeri 0 olunca iptal ettik bakalım umutta emre beye tedavı oldu çok şukur yeniden çıkış oldu bu ay bir aksılık çıkmazsa başlıyacaz hayılısı olsun canım inşallh zaten olacaksa heryerlde olur rabbım yeterki nasıp etsın buraya uğra öpüyorum seni
Selam millet nasisiniz. ben kotuyum agrilarim feci gelib gidiyo keske bugun olsaydi test gunum beklemek zor
Selam millet nasisiniz. ben kotuyum agrilarim feci gelib gidiyo keske bugun olsaydi test gunum beklemek zor
sagol..canım ınsl..gerek kalmaz da kalırsada sene sonuna anca ne bırıkım yaparsak artık malum işçi maası evımıze cıkma ıstegı ınsl birde:) :26:
hayırlısı olsun RABBIM bekledıgımızı versın ınsl....
ınsl....
canım ne desem bilmiyorum ama sonuçta 2 tane başarız tüp bebek denenmen var bence gerekli olan testleri yaptır daha sonra tedıye başla aklında soru işareti kalmaz ama gene en iyi sen bılrsın benim eşimde seninki gibi inatlaşıyo yeter artık 3 senedir neler çektim diyo bende alltan girip üsten çıkıp ikna ettiriyorum ama bence sen eşini tek gönderme yanında sende git çünkü ben öyle yapıyorumz ozman daha ıyı oluyor benım eşim tek gittiğ zaman orda birşeye sinirleniyo bırakıp eve geliyo inşallh hakkında hayırlı olur bebem rabbım emeklerini boşa çıkarmasınnasıl gıdıyor canım
benım duruma ne dıyonnnnn
Merhaba arkadaşlar,bu sabah dayanamayarak idrar testi yaptım daha 1 hafta oldu transfer olalı ,ilk önce silik ikinci çizgi çıktı sonra kayboldu tek çizgi oldutabii ki bu gün çok erken ama bir deneyeyim dedim.Aslında garip değilmi çizginin kaybolması....testte karar veremedi ne yapacağına:18:
canım ne desem bilmiyorum ama sonuçta 2 tane başarız tüp bebek denenmen var bence gerekli olan testleri yaptır daha sonra tedıye başla aklında soru işareti kalmaz ama gene en iyi sen bılrsın benim eşimde seninki gibi inatlaşıyo yeter artık 3 senedir neler çektim diyo bende alltan girip üsten çıkıp ikna ettiriyorum ama bence sen eşini tek gönderme yanında sende git çünkü ben öyle yapıyorumz ozman daha ıyı oluyor benım eşim tek gittiğ zaman orda birşeye sinirleniyo bırakıp eve geliyo inşallh hakkında hayırlı olur bebem rabbım emeklerini boşa çıkarmasın
himmm beklemek kolay dimi?gununu bekle bakım aaaaaaaaaaaaaaa
erken test yokkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?