Tüp Bebek Günlüğümüz !

Nasılsiniz herkes iyidir inşallah
Defnelma tedavin başlamış çok sevindim
Ben halen bekliyorum kırmızıları gelmedi bir türlü
Pembe hayale ne oldu kızlar kaçırdım durumunu

heyttttttttttttttttttttttttt ben geldimmmmmmmmmmmmmmm özlediniz mi beni

canım merhaba nasılsın hatirladınmı benı canım zeynep kamilde mi yaptıyodun sen burda emelsunar diye arkadaşımız var ondan bilgi alabılırsın

günaydın can ciğer kuzu sarmalarımmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakemmmmmmmmmm
can ciğer sen nasılsın doktordan haber gelmiş hangi merkezdı

Canlarım selam nasılsınız?
İşteyim bugün sabahtan beri toplantım vardı. Öğleden sonra eve gidicem inşallah, bir geçmişi okuyup geliyorum hemen.

tünaydın güzeller...............

ozledım balımmmmmmmm
kadıkoy sıfa bırgul sarıkamıs canım

Canlarım selam nasılsınız?
İşteyim bugün sabahtan beri toplantım vardı. Öğleden sonra eve gidicem inşallah, bir geçmişi okuyup geliyorum hemen.

hosgeldın kuzummmmmmmmm ıyıdr sen nasılınnnnnn

Günaydın canım tedavin şimdiden hayırlı olsun hepimiz bayağı tecrübe sahibi olduk elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
tesekkur ederım canım sorularım oldukca basınızı agrıtırım artık

tabıkı hatırlıyorum canım sen hangı asamdasın neler yapıyorsun ...
dedıgın arkadasın mesajlarını okudum dun yenı negatıf haberı aldı sanırım
pek memnun da degıldı zeynep kamılden hayırlısı kafamı cok bulandırmak ıstemıyorum fazla arastırıp ..
nıyet ettım basladım hayırlısı bakalım bıde bende de esımde de cıddı bı sıkıntı yok gozle gorulur o yuzden nasıbımızde varsa olur dıe dusunuyorum
yoksa ıkıncıde baska bı yerde deneyebılırım belkı
suan ılkını ozelde yaptıracak yeterlı ımkanım yok bırde

rouz un test günü bugün değil cicim..
bugün yabangülünün test sonucunu bekliyoruz..
Selam millet nasisiniz. ben kotuyum agrilarim feci gelib gidiyo keske bugun olsaydi test gunum beklemek zor
dr 15 gun dedi ama ben 12 yaptiracam testi dayanamam
insallah hayirli haberler alirim.
:18:

Nasılsiniz herkes iyidir inşallah
Defnelma tedavin başlamış çok sevindim
Ben halen bekliyorum kırmızıları gelmedi bir türlü
Pembe hayale ne oldu kızlar kaçırdım durumunu

ikimizde aynı seviyedeyiz sanırım.... :) bende bekliyorum kırmızıları nolucak nasıl gelicek tatlı yememiz lazımmış sanırım

sagol..canım ınsl..gerek kalmaz da kalırsada sene sonuna anca ne bırıkım yaparsak artık malum işçi maası evımıze cıkma ıstegı ınsl birde:) :26:

hayırlısı olsun RABBIM bekledıgımızı versın ınsl....
Selam millet nasisiniz. ben kotuyum agrilarim feci gelib gidiyo keske bugun olsaydi test gunum beklemek zor
ınsl....

Kızlar benım sımdı 2 negatıfım varya genetık test yaptırmam gerekıyor dımı bılen bıraz bılgı verebılırmı

Bize ilk negatiften sonra yapmışlardı.

bendemi yaptırsam acaba:44:

Yaptır derim. Al kocişi git, bir kan vermeye bakar. Bizim sonuc 1hafta-10 günde çıkmıştı sanırım.

İyi canım, aynı yani hala lekelenme devam ediyor. Allahtan kırmızı değil kahverengi. Popom artık iğneden isyan etmiş durumda.

ozledım balımmmmmmmm
kadıkoy sıfa bırgul sarıkamıs canım

bizde senı özledik canım

evet canım bizde subatta başlamıstık eşimin degeri 0 olunca iptal ettik bakalım umutta emre beye tedavı oldu çok şukur yeniden çıkış oldu bu ay bir aksılık çıkmazsa başlıyacaz hayılısı olsun canım inşallh zaten olacaksa heryerlde olur rabbım yeterki nasıp etsın buraya uğra öpüyorum seni

Merhaba arkadaşlar,bu sabah dayanamayarak idrar testi yaptım daha 1 hafta oldu transfer olalı ,ilk önce silik ikinci çizgi çıktı sonra kayboldu tek çizgi oldu tabii ki bu gün çok erken ama bir deneyeyim dedim.Aslında garip değilmi çizginin kaybolması....testte karar veremedi ne yapacağına:18:

valla canım yaptrıcaktım ama kafam ıyıce karıstı yanı bılmıyommmm

nasıl gıdıyor canım
benım duruma ne dıyonnnnn

gununu bekle bakım aaaaaaaaaaaaaaa
erken test yokkkkkkkkk

bol bol dinlen yorma kendini testide günün bekle canım accık sabır

amin sağol canım

nasıl gıdıyor canım
benım duruma ne dıyonnnnn
canım ne desem bilmiyorum ama sonuçta 2 tane başarız tüp bebek denenmen var bence gerekli olan testleri yaptır daha sonra tedıye başla aklında soru işareti kalmaz ama gene en iyi sen bılrsın benim eşimde seninki gibi inatlaşıyo yeter artık 3 senedir neler çektim diyo bende alltan girip üsten çıkıp ikna ettiriyorum ama bence sen eşini tek gönderme yanında sende git çünkü ben öyle yapıyorumz ozman daha ıyı oluyor benım eşim tek gittiğ zaman orda birşeye sinirleniyo bırakıp eve geliyo inşallh hakkında hayırlı olur bebem rabbım emeklerini boşa çıkarmasın

canım umarım tutmuştur ama bencede gününü beklemelisin tuttu deyipte sonradan tutmadığını öğrenirsen çok üzülürsün biraz daha sabır

evet orada 2 negatıfım var ama onun dısında bır sıkıntım yoktu esım azo ama sperm buldular sadece bana embırıyo hanı kac hucrelı nasıl 1. kalıte dıyorlardı ama durumu yada bana e2 den baska kan tahlılı yapmadılar
benım oncekı testlerım vardı ordan yuruduler o yuzden esımde ılgılenemdıklerı ıcın ıstemıyor orayı sadece gel ac bakalım yaptıalr dıyo dedı doktor opudan sonra gelmedı gelemsını bekelerdı 1. de ılac vermedıler mı dıye hemsıresı bıze sordu folık asıt fln yok dedım bende vardı bır tane onu kullendım fln hanı bunalr olunca esım ondan pek sıcak bakmıyo ama ben bı gıdıp konuslaım neden 2 negatıfım var ona bakın demek ıstıyorum onlara

kızlar bişey soracam hani şimdi tüp bebek yapıyoruz ya ben en başta doktora ne kadara mal olur dedim bu arada ben özelde yaptırıyorum 5000 civarı dedi.
şimdi bu 5000 liraya ilaçlarda dahildir dimi çünkü şimdiye kadar ilaçlara 1000 liraya yakın gitti:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…