kızlar bişey soracam hani şimdi tüp bebek yapıyoruz ya ben en başta doktora ne kadara mal olur dedim bu arada ben özelde yaptırıyorum 5000 civarı dedi.
şimdi bu 5000 liraya ilaçlarda dahildir dimi çünkü şimdiye kadar ilaçlara 1000 liraya yakın gitti:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
himmm beklemek kolay dimi?
Hem daktir niye herkese 12 gun bana 15 diyo ki
:26:sizler kacinci gununde test yaptiniz.bide tutunm lekelenmesi her kesde oluyomu? Bende olmadi acaba tutunmadimi meleklerim bana:18::18:
canım bence eşin haklı senın dediğn gibi gidin bir konuşun yada sadece sen git neden 2 negatif diye bıraza bastır belki fiyat konusundada bıraz yardımcı olsunlarevet orada 2 negatıfım var ama onun dısında bır sıkıntım yoktu esım azo ama sperm buldular sadece bana embırıyo hanı kac hucrelı nasıl 1. kalıte dıyorlardı ama durumu yada bana e2 den baska kan tahlılı yapmadılar
benım oncekı testlerım vardı ordan yuruduler o yuzden esımde ılgılenemdıklerı ıcın ıstemıyor orayı sadece gel ac bakalım yaptıalr dıyo dedı doktor opudan sonra gelmedı gelemsını bekelerdı 1. de ılac vermedıler mı dıye hemsıresı bıze sordu folık asıt fln yok dedım bende vardı bır tane onu kullendım fln hanı bunalr olunca esım ondan pek sıcak bakmıyo ama ben bı gıdıp konuslaım neden 2 negatıfım var ona bakın demek ıstıyorum onlara
5000+ılac demedıyse evet 5000 ama bazıalrı dıyo 400 + ılaclar dıyo oda 5000 oluyo nerede yaptrıyorsun yerıde onemlı un yapmıssa ekstrada olabılır canım
bursa acıbademde yaptırıyorum canım ilaç +5000 demedi 5000 ivarı olur dedi o kadar yarın yine soracam
canım bence eşin haklı senın dediğn gibi gidin bir konuşun yada sadece sen git neden 2 negatif diye bıraza bastır belki fiyat konusundada bıraz yardımcı olsunlar
Selam millet nasisiniz. ben kotuyum agrilarim feci gelib gidiyo keske bugun olsaydi test gunum beklemek zor
dr 15 gun dedi ama ben 12 yaptiracam testi dayanamam
insallah hayirli haberler alirim.
:18:
sagol..canım ınsl..gerek kalmaz da kalırsada sene sonuna anca ne bırıkım yaparsak artık malum işçi maası evımıze cıkma ıstegı ınsl birde:) :26:
hayırlısı olsun RABBIM bekledıgımızı versın ınsl....
ınsl....
Yaptır derim. Al kocişi git, bir kan vermeye bakar. Bizim sonuc 1hafta-10 günde çıkmıştı sanırım..
Merhaba arkadaşlar,bu sabah dayanamayarak idrar testi yaptım daha 1 hafta oldu transfer olalı ,ilk önce silik ikinci çizgi çıktı sonra kayboldu tek çizgi oldutabii ki bu gün çok erken ama bir deneyeyim dedim.Aslında garip değilmi çizginin kaybolması....testte karar veremedi ne yapacağına:18:
gununu bekle bakım aaaaaaaaaaaaaaa
erken test yokkkkkkkkk
evet benim kuzucuklarim cok ozel onlari cok seviyorum insallah benimledirler. 7yildir onlari cok bekledim ama hep bi yokluk! bu defa o yoklugun kucagima ala bileceyim minik bir varliga donuseceyine inaniyorum Allahin izniyleevet kolay degıl ama ben bekledım gunumuuuuuuuuuuuuu
hayır oluyo olmak zorundada degılkı canım
senın bebeler ozel ondan yaaaaaaaaa
saat 15:00 daki ilk muayene ile tüp bebek (mini) serüvenim başlıyor.Hepimiz için hayırlısını diliyorum.
bursa acıbademde yaptırıyorum canım ilaç +5000 demedi 5000 ivarı olur dedi o kadar yarın yine soracam
kız bırak yaptırsın testini...
azerbaycanda rouz sultan orda transferden sonra taaaaa 15.güne test günü verdiler..
3.gün embriyosuna...biz 12.günde öğreniyoruz o da 12.gün yaptırsın testini..
MERHABA sara bende bursada yasıorum acıbadem ıcın ıyı şeyler duymuştum doktorun kım acaba?
merhaba tatlım doktorum şahin zeteroğlu duymuşsundur
hı hı şahin beyi duydumm..ama iyi fiyat vermişler ben daha pahalı bılıorumm valla
15 gunse vardır bızey ne bılım kuzu farklıdır dıycem ama degıldrı tup bebek tup bebektır dımı
tmm tm yaptırsın bakımmmmmmmmmmmm
evet şekerim tüp bebek tüp bebektir
Türkiye dışında yaptıranlar hep en erken 14.gün yaptırabildiler daha erkene test günü vermiyolar..
bizim daktırlar daha başarılı tüp bebek konusunda e o zaman ne diyoruz yabancı doktorların değil bizim doktorlarımızın vardır bir bildiği
evet şekerim tüp bebek tüp bebektir
Türkiye dışında yaptıranlar hep en erken 14.gün yaptırabildiler daha erkene test günü vermiyolar..
bizim daktırlar daha başarılı tüp bebek konusunda e o zaman ne diyoruz yabancı doktorların değil bizim doktorlarımızın vardır bir bildiği
ciddimisin :44::44::44::44::44: ne kadar mesela :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
6-7 mılyar canım tabı hastanenın kendısınden deıll ordan burda..yanı yaptıranlarr vardıı..yanıı bende o kadr cok sey duydum kı ozel tup bebek merkezlerıne cok guvenemıyorum ama hastane daha farklı sankıı ne bıleyım..hayırlısı olsunn...
aynen kurban olsunlar bızım doktorlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?