Tüp Bebek Günlüğümüz !

senı ve telefonunu tebrık edıorumm kızzz bnde dıorum bu kız nerelerrrdeee..huu hanımm nasılsınn bakalımm???
insallah pozıtıf sonuc alırsın canımm yaa..
Saol bacim ne edeyim dun gece 2 posta yagmuru yedik pestilim cikmis eve geldimm attim dinlendimm sersem gibiyimm. Aksam yemegi icin mutfaga gecmem lazim is cok evde ...
selam kızlar ben bügün kötüyüm küçük kızkardeşim i acile götürdüler bügünde doktor böbrek büyümesi var demişş vcanım çok sıkkın büyüme hakkında bilgisi olan varmı
Cok gecmis olsun bacimm Allah acil sifalar versin lkardesine insaallah
Ne uyapayim bitanem buna da sukur diyorum insaallah bir kac ay icinde duzelecek bu durum duzelmezse buna alisacagim ve bir duzene oturtacam insaallah kopmaz Merak etmeyinn ben haberlerinizi alir sizi de habersiz birakmam:2::2:

olmaz dıye bılıyorum canım ama ıstersen ara doktorunu

3 gun dıkkat et canım persembe ve cuma rapor al c.tesı pazar evde dursan yeter sana
ananas ve kabak cekırdegı tuket bol bol kabız olma sakın
İns cnm doktorumu aradım olmaz dedi ama vesvese iste
inşallah canım.. Benimde ilk denemem.. Ilk başlarda cok sıkıntı stres yaptım olan yumoşlarımda gitti. Sonra bıraktım peşini. şimdi sakin sakin bekliyorum

Bu iki gündür korkuyorum ins Rabbim korktuklarımıza sinamaz sonu guzel olur ins bide esim azospermi belkide sperm bulunmaz hiç yumurtalarım toplanmaz bile

arkadaşlar nasılsınız ben az önce eve geldim kan sonucumu aldım 0.5 yani bu seferde olmadı kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş tüp bebek macerasıda burda bitti rabbim inşallah doğal yolla verir

Gecmis olsn cnm üzüle sperm ve yumurta varsa eninde sonunda hamile kalırsın inan beterin beteri var esim azospermi 4 gun sonra amlyt olacak sperm çıkmazsa bı ömür cocuğum olmuycak
İnan sperm bulunsun sürekli tup bebek tedavisi olurum yeterki sperm çıksın

İns cnm doktorumu aradım olmaz dedi ama vesvese iste

Bu iki gündür korkuyorum ins Rabbim korktuklarımıza sinamaz sonu guzel olur ins bide esim azospermi belkide sperm bulunmaz hiç yumurtalarım toplanmaz bile

oyle dusunme canım benım esımde oyle bulunur sıkıntı yapma
yumurtaları dondur olmazsa

arkadaşlar nasılsınız ben az önce eve geldim kan sonucumu aldım 0.5 yani bu seferde olmadı kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş tüp bebek macerasıda burda bitti rabbim inşallah doğal yolla verir

hakkında hayırlısı olsun zor bı durum ınsallah dedıgın gıbı hayırlı zamanda ugrastırmadan kendılıgınden verır Rabbım

rabbim sabrını versin........ dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşursun.......

Sonmunda telefonun altindan girdim ustunden ciktim siteyi acabildimm nasilsiniz arkidesler ben var ya sizi cooooooookkk ozledim hepinize kocaman sariliyorve opuyooooruuummm
bizde senı çok özledik canım

selam kızlar ben bügün kötüyüm küçük kızkardeşim i acile götürdüler bügünde doktor böbrek büyümesi var demişş vcanım çok sıkkın büyüme hakkında bilgisi olan varmı

canım geçmiş olsun ya rabbım şifasını versin ama sende kendine dikkat et senınde karnında bir canlı var

oyle dusunme canım benım esımde oyle bulunur sıkıntı yapma
yumurtaları dondur olmazsa

İns bulunur cnm inan bulunsa hamile olmuş kdr sevincem
Sadece yumurta donduruluyormu ilk ke duydum ama sperm yoksa yumurtam donsa ne ise yararki(((((((
Sizin azo sebebiniz neydi cnm kac sperm bulundu

Sadece yumurta donduruluyormu ilk ke duydum ama sperm yoksa yumurtam donsa ne ise yararki(((((((

sadece yumurtada donduruluyo canım merak etme

eşinde hiç sperm olmasa bile ilaçla falan bi şekilde yapıyolar tasalanma tıp o kadar ilerlediki
hiç spermi olmayan erkeklerin bile çocuğu oluyo
artık eşinden alınan kök hücreden falan yapılıyo
sanırım bi araştır netten istersen

Amelıyatsız var bızde sukur canım
10-15-20 degısıyor sperm var oluyor esımde sımdı kurler uyguluyoruz
kecıboynuuz +balpolen arsutu + caksır otu bırde gnc urunu olan bır ılac
kurdesen var esımde kronık urtıker kızarıyor ve spermlerı olduruyor pıs koca
kan degerlerı cok yuksek vucutta kendını korumaya kalkınca sonuc ordata canım hayırlısı herseyınnn

tatlım doktorun yumoşların erken çatlamaması için iğne vermedi ben dünden beri günde bi defada onun için iğne kullanıyorum

üzüldüm canım Allah sabır versin herşerde bi hayır vardır bundada bi hayır aramak lazım inşallah Allahım bebeğini doğal yoldan gönderir canım menim

geçmiş olsun ürtiker spermlerimi öldüryo nasıl yani :26::26::26::26::26::26:

Doktoruma gidince soyluycek bunu bakalım nediycek
Cok stresliyim sanki bügü. Ateşim çıktı termometrem var ama ölçmek istemiyorum
Hayırlısıysa su günleri kazasın atlayıp onuncu iyi olarak görsek

Mslh size mslh:) bizde amlytta 1 tane sperm çıksa inan üretim var diye sevincem :) bizde arisutu al polen keciboynuzu pekmezi kullandık esim sıkıldı bu ay sadece proxeed plus endol ve trental kullanıyor ins çıkar sperm

Cnm puregon kullandım ilk 3 gun bu son 3 gündüzde puregona ek olarak cetrotide verdi internetten baktım yumurtanın erken çatlamasini önlüyormuş ama internetten araştırdım bunu kalınmasına rağmen erken çalayıp tedavisi ertelenende varmış(((

canım çok üzüldüm ya rabbım sabır versin ......................................

[ı] geçmiş olsun ürtiker spermlerimi öldüryo nasıl yani :26::26::26::26::26::26:[/ı]

kronık ürtiker canım yanı kan degerlerı yuksen ve vucudu kızarıyo nokta nokta oluyor
15-20 dak gecıyor o sıraka antıkorlarda kendını savunmaya alıyor ve bızım spermler gıdıyor vucutta canlı buldugu hucrelere saldırıyor anlıycan
kalp krızı gecırme rıskı cok fazla yerınden cıkıcak bıgı atıyo mesala

Son düzenleme:

sagol canım benımmmmmm
cıkacak kuzum dert etmeeeee

Canım üzüldüm Allah yardım etsin... Dilerim en kısa zamanda meleğin kendiliğinden geliverir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…