Saol bacim ne edeyim dun gece 2 posta yagmuru yedik pestilim cikmis eve geldimm attim dinlendimm sersem gibiyimm. Aksam yemegi icin mutfaga gecmem lazim is cok evde ...senı ve telefonunu tebrık edıorumm kızzz bnde dıorum bu kız nerelerrrdeee..huu hanımm nasılsınn bakalımm???
insallah pozıtıf sonuc alırsın canımm yaa..
Cok gecmis olsun bacimm Allah acil sifalar versin lkardesine insaallahselam kızlar ben bügün kötüyüm küçük kızkardeşim i acile götürdüler bügünde doktor böbrek büyümesi var demişş vcanım çok sıkkın büyüme hakkında bilgisi olan varmı
Ne uyapayim bitanem buna da sukur diyorum insaallah bir kac ay icinde duzelecek bu durum duzelmezse buna alisacagim ve bir duzene oturtacam insaallah kopmaz Merak etmeyinn ben haberlerinizi alir sizi de habersiz birakmam:2::2:son 4 günün test için eğer test hassas bir testse çok çok silikte olsa çıkabilirdi...
valla görünüp kaybolanını ilk kez duyuyorum yani
testin fotosunu çekip buraya koyabilirmisin bi bakayım..
şekerim öyle tencere yemekleri yapmayacam aparatif bilişer olacak..
zaten pastayı kendi ellerimle yapıyorum...
kekini pişirdim birazdan süslemeye geçicem soğumasını bekliyorum...
bu arada da evi süpürecem..
sonra hoooppp bıcı bıcıyaaa...
miiissss olayım..
ama bizde seni öslüyooozzz bu telefondan takılmak yaramadı resmen iletişimimiz koptu yani..
arkadaşlar nasılsınız ben az önce eve geldim kan sonucumu aldım 0.5 yani bu seferde olmadı kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş tüp bebek macerasıda burda bitti rabbim inşallah doğal yolla verir
İns cnm doktorumu aradım olmaz dedi ama vesvese isteolmaz dıye bılıyorum canım ama ıstersen ara doktorunu
3 gun dıkkat et canım persembe ve cuma rapor al c.tesı pazar evde dursan yeter sana
ananas ve kabak cekırdegı tuket bol bol kabız olma sakın
inşallah canım.. Benimde ilk denemem.. Ilk başlarda cok sıkıntı stres yaptım olan yumoşlarımda gitti. Sonra bıraktım peşini. şimdi sakin sakin bekliyorum
arkadaşlar nasılsınız ben az önce eve geldim kan sonucumu aldım 0.5 yani bu seferde olmadı kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş tüp bebek macerasıda burda bitti rabbim inşallah doğal yolla verir
İns cnm doktorumu aradım olmaz dedi ama vesvese iste
Bu iki gündür korkuyorum ins Rabbim korktuklarımıza sinamaz sonu guzel olur ins bide esim azospermi belkide sperm bulunmaz hiç yumurtalarım toplanmaz bile
bizde senı çok özledik canımSonmunda telefonun altindan girdim ustunden ciktim siteyi acabildimm nasilsiniz arkidesler ben var ya sizi cooooooookkk ozledim hepinize kocaman sariliyorve opuyooooruuummm
selam kızlar ben bügün kötüyüm küçük kızkardeşim i acile götürdüler bügünde doktor böbrek büyümesi var demişş vcanım çok sıkkın büyüme hakkında bilgisi olan varmı
oyle dusunme canım benım esımde oyle bulunur sıkıntı yapma
yumurtaları dondur olmazsa
İns bulunur cnm inan bulunsa hamile olmuş kdr sevincem
Sadece yumurta donduruluyormu ilk ke duydum ama sperm yoksa yumurtam donsa ne ise yararki(((((((
Sizin azo sebebiniz neydi cnm kac sperm bulundu
İns bulunur cnm inan bulunsa hamile olmuş kdr sevincem
Sadece yumurta donduruluyormu ilk ke duydum ama sperm yoksa yumurtam donsa ne ise yararki(((((((
Sizin azo sebebiniz neydi cnm kac sperm bulundu
KiZlar benim bugün 6. Gunum iğnede 8. Günde kontrole gitcem acaip akıntım var erkenden yumurtam çatlamaz deilmi korkuyorum doktora gittiğimde yumurttan çatlamış tup bebek tedaviniz iptal oldu derse diye
Böle bsy olmaz deilmi doktoru aradım az once icin rahat olsun cuma kontrole gel dedi..
Amelıyatsız var bızde sukur canım
10-15-20 degısıyor sperm var oluyor esımde sımdı kurler uyguluyoruz
kecıboynuuz +balpolen arsutu + caksır otu bırde gnc urunu olan bır ılac
kurdesen var esımde kronık urtıker kızarıyor ve spermlerı olduruyor pıs koca
kan degerlerı cok yuksek vucutta kendını korumaya kalkınca sonuc ordata canım hayırlısı herseyınnn
sadece yumurtada donduruluyo canım merak etme
eşinde hiç sperm olmasa bile ilaçla falan bi şekilde yapıyolar tasalanma tıp o kadar ilerlediki
hiç spermi olmayan erkeklerin bile çocuğu oluyo
artık eşinden alınan kök hücreden falan yapılıyo
sanırım bi araştır netten istersen
Mslh size mslh:) bizde amlytta 1 tane sperm çıksa inan üretim var diye sevincem :) bizde arisutu al polen keciboynuzu pekmezi kullandık esim sıkıldı bu ay sadece proxeed plus endol ve trental kullanıyor ins çıkar spermAmelıyatsız var bızde sukur canım
10-15-20 degısıyor sperm var oluyor esımde sımdı kurler uyguluyoruz
kecıboynuuz +balpolen arsutu + caksır otu bırde gnc urunu olan bır ılac
kurdesen var esımde kronık urtıker kızarıyor ve spermlerı olduruyor pıs koca
kan degerlerı cok yuksek vucutta kendını korumaya kalkınca sonuc ordata canım hayırlısı herseyınnn
Cnm puregon kullandım ilk 3 gun bu son 3 gündüzde puregona ek olarak cetrotide verdi internetten baktım yumurtanın erken çatlamasini önlüyormuş ama internetten araştırdım bunu kalınmasına rağmen erken çalayıp tedavisi ertelenende varmıştatlım doktorun yumoşların erken çatlamaması için iğne vermedi ben dünden beri günde bi defada onun için iğne kullanıyorum
üzüldüm canım Allah sabır versin herşerde bi hayır vardır bundada bi hayır aramak lazım inşallah Allahım bebeğini doğal yoldan gönderir canım menim
canım çok üzüldüm ya rabbım sabır versin ......................................arkadaşlar nasılsınız ben az önce eve geldim kan sonucumu aldım 0.5 yani bu seferde olmadı kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş tüp bebek macerasıda burda bitti rabbim inşallah doğal yolla verir
[ı] geçmiş olsun ürtiker spermlerimi öldüryo nasıl yani :26::26::26::26::26::26:[/ı]
Mslh size mslh:) bizde amlytta 1 tane sperm çıksa inan üretim var diye sevincem :) bizde arisutu al polen keciboynuzu pekmezi kullandık esim sıkıldı bu ay sadece proxeed plus endol ve trental kullanıyor ins çıkar sperm
Cnm puregon kullandım ilk 3 gun bu son 3 gündüzde puregona ek olarak cetrotide verdi internetten baktım yumurtanın erken çatlamasini önlüyormuş ama internetten araştırdım bunu kalınmasına rağmen erken çalayıp tedavisi ertelenende varmış(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?