kzılar maşallh kimseler kalmamış yoklama yapcam
valla bılmıyorum bu kuzu bunu gecenlerde okumustum bu yazıyı sımdıı gene okudum gıdıp gorusucem bakalım ne olacak
cok sagol emegın ıcın
arkadaşlar nasılsınız ben az önce eve geldim kan sonucumu aldım 0.5 yani bu seferde olmadı kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş tüp bebek macerasıda burda bitti rabbim inşallah doğal yolla verir
Mslh size mslh:) bizde amlytta 1 tane sperm çıksa inan üretim var diye sevincem :) bizde arisutu al polen keciboynuzu pekmezi kullandık esim sıkıldı bu ay sadece proxeed plus endol ve trental kullanıyor ins çıkar sperm
Cnm puregon kullandım ilk 3 gun bu son 3 gündüzde puregona ek olarak cetrotide verdi internetten baktım yumurtanın erken çatlamasini önlüyormuş ama internetten araştırdım bunu kalınmasına rağmen erken çalayıp tedavisi ertelenende varmış(((
kronık ürtiker canım yanı kan degerlerı yuksen ve vucudu kızarıyo nokta nokta oluyor
15-20 dak gecıyor o sıraka antıkorlarda kendını savunmaya alıyor ve bızım spermler gıdıyor vucutta canlı buldugu hucrelere saldırıyor anlıycan
kalp krızı gecırme rıskı cok fazla yerınden cıkıcak bıgı atıyo mesala
ben yeni uyandım dunurum
yoklama yaparken torpil geçersin bana
Eğer bu yöntemden bahsediyorsa o kullanılan hapın fiyatı çok uygun.Tedavi neredeyse maddi manevi dondurulmuş transferi gibi gelir.Ne zaman gidiyorsun görüşmeye ?
[ı] inşallah öyle bi sorun olmaz canım kalbini ferah tut[/ı]
[ı] hıııı geçmiş olsun canım tedavisi yokmu :26::26::26::26:[/ı]
Canım ıste 2500 dedı fıyatı zaten eger esım tmm derse tabı su ark. yazdım bazı sıkıntılar var 2 sayfa once falan 26 mayıs gıbı gıderız bu hafta gıdeme ısım var cunku ....
bencede bu bayayanda sıkıntı yoksa yumurta varsa yapıyorlar kısmet canım hayırlısı bakalım
ben cumaya ızın aldımdı patronum gelmıyon cuma dımı dedı yok dedım durum degısıtı dedım boyle boyle 2000 dusur soyle dıyo
canım benim bilmiyordum,geçmiş olsun,rabbim yardım etsin inşallah,duamla...
sagol canım doktor ıyıde ıste unlu olunca ılgı azalıyo sanırsam esımde o yuzden sıcak degıl
eger 2000 olur ve takstı olursa yaparım dıye dusunuyorum
çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum..
nasılsın canımmmmmm
canım inşallah gönlünce olur ve en hayırlı,sağlıklı şekilde aşkınızın meyvesine kavuşursunuz
iyiyim demeyi çok istiyorum... Sizinde moralinizi bozmamak için pek uğramıyorum ... Ama canım feci şekilde sıkkın... Yarın kürtaja gidiyorum.. Allah kimsenin başına vermesin böyle acıyı... Bende umutlar tükeniyor yavaş yavaş...
sen bızım moralımızı bozmassın balım destek oluruz bız sana ...
Rabbım sabır versın hıc umut yokmu bı ark kurtajda kalp atısını duydulardı rabbım sanada mucıze gondersın ıns.
Canim insaallah sorunsuz bi sekilde sonu bebisle biter tedavin... Ilk tedavin son olsun cok sey bilmek de iyi degil inan bana cok sey bilince her belirtiyi baska yoruyorsun stres ustune stres yasiyorsun...Ya ins cnm bnm ins ilk tedavim bu benim onun için nasıl olduğunu bilmiyorum ama cok korkuyorum ins sorunsuz sekilde atlatiriz
Canim cok uzuldum ...insaallah vardir bunda bi hayir ve dedigin gibi dogal yolla gelme ihtimali varsa bebegin oyle yada boyle gelecek insaallah zamani geldigindearkadaşlar nasılsınız ben az önce eve geldim kan sonucumu aldım 0.5 yani bu seferde olmadı kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş tüp bebek macerasıda burda bitti rabbim inşallah doğal yolla verir
Stres yok diyor daktirlarimiz bebeeemm no stres don't panik sakin sakin bekleyecegiz nasibizde varsa bebis kucaklamak dogacaklar kucagimizainşallah canım.. Benimde ilk denemem.. Ilk başlarda cok sıkıntı stres yaptım olan yumoşlarımda gitti. Sonra bıraktım peşini. şimdi sakin sakin bekliyorum
Ozlem hasret hic bitmiii hayatimizda bebebeeemmbizde senı çok özledik canım
canım geçmiş olsun ya rabbım şifasını versin ama sende kendine dikkat et senınde karnında bir canlı var
Takilma hayatim cetrotide erken catlatmaz yumurtayi o catlayanalrin baska bir sorunu vardir mutlaka baska degeRleri yuksektir biz de kullandik o igneleri benim zamaninda opumda yapildi 4 tane embriyom bekliyor bu ay sonunda kavusacam insaallah bebislerime 5 aydir bekliyorum ben yillardir bekleyenlerimiz var hepimizin umudu ayni sen de Allah a emanet devam et dua et ve bekleMslh size mslh:) bizde amlytta 1 tane sperm çıksa inan üretim var diye sevincem :) bizde arisutu al polen keciboynuzu pekmezi kullandık esim sıkıldı bu ay sadece proxeed plus endol ve trental kullanıyor ins çıkar sperm
Cnm puregon kullandım ilk 3 gun bu son 3 gündüzde puregona ek olarak cetrotide verdi internetten baktım yumurtanın erken çatlamasini önlüyormuş ama internetten araştırdım bunu kalınmasına rağmen erken çalayıp tedavisi ertelenende varmış(((
Kiz bu ne topic aski okul yillarina geri mi donduk mahmut hocaaaA nerdesin Hafize ana gene ogretmen kiligina girmis yoklama yapiyoooo:2::2:kzılar maşallh kimseler kalmamış yoklama yapcam
valla sabahtan beri ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti... Galiba hiç umut yok çünkü 7+4 üm ve sadece kese var... O da küçülmüş zaten... Ama yinede bir umut belki yarın son anda birşey görünür diyorumda.. Benimki kendimi kandırmaktan başka birşey değil... Maddi manevi çok yıprandık... Kürtaj içinde 1100 tl istiolarmecbur vericez napıcaz... Yapışıklık veya enfeksiyon kapabilirmişim kürtaj olmazsam...
cok ıstemısler yaaaaaaaaa
ıns duyarsın canım benım allahtan umut kesılmez dımı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?