Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla bılmıyorum bu kuzu bunu gecenlerde okumustum bu yazıyı sımdıı gene okudum gıdıp gorusucem bakalım ne olacak
cok sagol emegın ıcın

Eğer bu yöntemden bahsediyorsa o kullanılan hapın fiyatı çok uygun.Tedavi neredeyse maddi manevi dondurulmuş transferi gibi gelir.Ne zaman gidiyorsun görüşmeye ?

inşallah öyle bi sorun olmaz canım kalbini ferah tut

hıııı geçmiş olsun canım tedavisi yokmu :26::26::26::26:

ben yeni uyandım dunurum
yoklama yaparken torpil geçersin bana

Eğer bu yöntemden bahsediyorsa o kullanılan hapın fiyatı çok uygun.Tedavi neredeyse maddi manevi dondurulmuş transferi gibi gelir.Ne zaman gidiyorsun görüşmeye ?

Canım ıste 2500 dedı fıyatı zaten eger esım tmm derse tabı su ark. yazdım bazı sıkıntılar var 2 sayfa once falan 26 mayıs gıbı gıderız bu hafta gıdeme ısım var cunku ....
bencede bu bayayanda sıkıntı yoksa yumurta varsa yapıyorlar kısmet canım hayırlısı bakalım
ben cumaya ızın aldımdı patronum gelmıyon cuma dımı dedı yok dedım durum degısıtı dedım boyle boyle 2000 dusur soyle dıyo

Canım benim bilmiyordum,geçmiş olsun,Rabbim yardım etsin inşallah,duamla...

sagol canım doktor ıyıde ıste unlu olunca ılgı azalıyo sanırsam esımde o yuzden sıcak degıl
eger 2000 olur ve takstı olursa yaparım dıye dusunuyorum

Canım inşallah gönlünce olur ve en hayırlı,sağlıklı şekilde aşkınızın meyvesine kavuşursunuz

sen bızım moralımızı bozmassın balım destek oluruz bız sana ...
Rabbım sabır versın hıc umut yokmu bı ark kurtajda kalp atısını duydulardı rabbım sanada mucıze gondersın ıns.

sen bızım moralımızı bozmassın balım destek oluruz bız sana ...
Rabbım sabır versın hıc umut yokmu bı ark kurtajda kalp atısını duydulardı rabbım sanada mucıze gondersın ıns.

valla sabahtan beri ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti... galiba hiç umut yok çünkü 7+4 üm ve sadece kese var... o da küçülmüş zaten... ama yinede bir umut belki yarın son anda birşey görünür diyorumda.. benimki kendimi kandırmaktan başka birşey değil... maddi manevi çok yıprandık... kürtaj içinde 1100 tl istiolar mecbur vericez napıcaz... yapışıklık veya enfeksiyon kapabilirmişim kürtaj olmazsam...

Ya ins cnm bnm ins ilk tedavim bu benim onun için nasıl olduğunu bilmiyorum ama cok korkuyorum ins sorunsuz sekilde atlatiriz
Canim insaallah sorunsuz bi sekilde sonu bebisle biter tedavin... Ilk tedavin son olsun cok sey bilmek de iyi degil inan bana cok sey bilince her belirtiyi baska yoruyorsun stres ustune stres yasiyorsun...
arkadaşlar nasılsınız ben az önce eve geldim kan sonucumu aldım 0.5 yani bu seferde olmadı kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş tüp bebek macerasıda burda bitti rabbim inşallah doğal yolla verir
Canim cok uzuldum ...insaallah vardir bunda bi hayir ve dedigin gibi dogal yolla gelme ihtimali varsa bebegin oyle yada boyle gelecek insaallah zamani geldiginde
inşallah canım.. Benimde ilk denemem.. Ilk başlarda cok sıkıntı stres yaptım olan yumoşlarımda gitti. Sonra bıraktım peşini. şimdi sakin sakin bekliyorum
Stres yok diyor daktirlarimiz bebeeemm no stres don't panik sakin sakin bekleyecegiz nasibizde varsa bebis kucaklamak dogacaklar kucagimiza
bizde senı çok özledik canım

canım geçmiş olsun ya rabbım şifasını versin ama sende kendine dikkat et senınde karnında bir canlı var
Ozlem hasret hic bitmiii hayatimizda bebebeeemm
Takilma hayatim cetrotide erken catlatmaz yumurtayi o catlayanalrin baska bir sorunu vardir mutlaka baska degeRleri yuksektir biz de kullandik o igneleri benim zamaninda opumda yapildi 4 tane embriyom bekliyor bu ay sonunda kavusacam insaallah bebislerime 5 aydir bekliyorum ben yillardir bekleyenlerimiz var hepimizin umudu ayni sen de Allah a emanet devam et dua et ve bekle
kzılar maşallh kimseler kalmamış yoklama yapcam
Kiz bu ne topic aski okul yillarina geri mi donduk mahmut hocaaaA nerdesin Hafize ana gene ogretmen kiligina girmis yoklama yapiyoooo:2::2:

cok ıstemısler yaaaaaaaaa
ıns duyarsın canım benım allahtan umut kesılmez dımı ama

cok ıstemısler yaaaaaaaaa
ıns duyarsın canım benım allahtan umut kesılmez dımı ama

evet canım, inşallah bir mucize olur....

karnım ve belim ağrımaya başladı.. inşallah yarına kadar başlamaz kanamam çok ağrılı olabilir kanama başlarrsa hberleşelim dedi. gece başlarsa ne olacak dedim, panik yapma sabah hemen konuşuruz dedi zaten ilaçlarıda hemen kestirdi... dünden beri ilaçları bıraktım...

ne yapalım hakkımızda hayırlısı... ne diyeyim başka...

hepimizin hakkımızda hayırlısı...

canımmm şimdi girebildim yanlış mı görüyorum kürtaj mı dedin? neden böyle oldu inanılmaz üzgünüm şuanda şok oldum ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…