Tüp Bebek Günlüğümüz !

ay kuzum kusura bakma unuttum ben bugun yapcam misafirim gelcek kaybetmeyim diye öyle yaptım
üzüldüm bak şimdi
ben pek sevmem zaten pasta kurabiye

üzülme tatlımm yaa,bana yasak yaa tatlı,ondan herşeye sarıyorum valla ,kesme şeker bile gözümde tütüyor:))düşün artık

canım filmi izle banada söyle bizde gidelimmcanım doğsun içine güzel şeyler bu son olucak inşaallahhh rabbimden duammm
canımsın.......... ayrıca görüntüsüde gayet güzeldi bence patanı hafife alma.... bir gün inşallah yemeyede gelirim........ bugün gün var midem bayram edicek yani:)))))))

dedim hadi topiği bugün de ben açayım ve kızları şaşırtayım:))))))))) o saatlerde hep uyanıp bi geziniyorum sonra geri yatıyorum......
oyyy erkende kalkarmış aaa pasta yiyecek ya günde heyecandan herhalde....ben geçmişi okurken tam saat 12lere gelince diyorum evett şimdii"tünaydın "mesajı akasyadanneyse çokta kaçırma günde ödem olur şişersin sonraa tamammı az az yeesanmamdaaa

hahhh haaa küçük emraha çok güldüüümmmmmm
bide beğen butonuna bende bunu beğendimmmmmmrabbim bu gecenin mahsülünü göndersin tez zamanda sizee bidahaki seneye kocişin doğum günü
kutlayın hemde doğum günü babası olarak...ozaman daha büyk pasta yapki başka şeylerde yazarsınnn

merhaba hanımlar eşim leptobu zararlı diye yasakladığı için sık sık giremiyorum ama burdaki herkezi merak ediyorum arada kaçak girip bakıyorum :) dün kontrolümüz vardı 11 haftalık oldu dutlarım.ultrason için ne zaman uzansam o masaya kalbim yerinden fırlıcak gibi oluyor hala korkularımı atlatamadım.dün bebeklerimden biri çok sakinken diğeri resmen şov yaptı bize öle hareketli öle şirin görünüyordu hiç kalkmak istemedim saatlerce izleye bilirim onları
bu arada yeni hamişlere bebekleri hayırlı olsun rabbim sorunsuz kucaklarına almayı nasip etsin bu yolda çaba gösteren tüm arkadaşlarımada allahım sabır ve isyan etmeden muratlarına ermeyi nasip etsin her gece uykumdan uyandığımda tüm arkadaşlarıma dua ediyorum rabbim kabul eder inşallah şimdilik haberler bu kadar hoşçakalın

ama kociş bayıldı zor ayılttım sonra süprizi söyleyince bi daha bayıldı ama süprizi kaçırmamak için hemen ayıldı

he valla hiç kaçırmadı süprizimi çok beğendi ve hemen BEĞEN butonuma bastı

Eee daha ne olsun şekerim ....

İlk fırsatta deneyeceğim,küçük yuvarlak borcamda pişirdin değilmi keki?

Zuzum ve zuzuları günaydıııın

canımsın.......... ayrıca görüntüsüde gayet güzeldi bence patanı hafife alma.... bir gün inşallah yemeyede gelirim........ bugün gün var midem bayram edicek yani:)))))))

Canım benim gün midenin günü demek, bol sohbetli ve afiyetli geçsin

beklerim kuzum her daim...
ay sen bugün güne gidiyosun demeeekkk...
e sen şimdi neler neler yersin orda bak aklıma kısır geldi hemen sabah sabah olsa yerdim valla..

Ayy evet kısır ... Olsada yesek ... :97:

maşallah canım allah dutlarını sana bağışlasın......

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

bende istiyorum kısırrr ve o pastadaaannn...egunal yine yazıom pastan çok güzeldi bacııım

:124::124::124::124::124::124:

:118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…