telden kutlama smile koyamıyorum bnm yerimede kutlayıııınnn
ahh canım iki gündür bi, pastadır gidiyor şimdide ksır eklendii...naptın sen test yapmıyonmu bugünnnn..
eski filmlerden istersen başka isimlerde düşünürüm sana...... sende bana yazarsın izleyecek iyi film bulmakta zorlaanıyoz artık.......
cnm haftaya o muhabbet...nedense bugün çok üzgünüm hiç içimdn birsey gelmiyor...ben bebik itiyorum.bugün aklımdan hiç çıkmıyor bebiş
cnm haftaya o muhabbet...nedense bugün çok üzgünüm hiç içimdn birsey gelmiyor...ben bebik itiyorum.bugün aklımdan hiç çıkmıyor bebiş
canım filmi izle banada söyle bizde gidelimmcanım doğsun içine güzel şeyler bu son olucak inşaallahhh rabbimden duammm
oyyy erkende kalkarmış aaa pasta yiyecek ya günde heyecandan herhalde....ben geçmişi okurken tam saat 12lere gelince diyorum evett şimdii"tünaydın "mesajı akasyadanneyse çokta kaçırma günde ödem olur şişersin sonraa tamammı az az yee sanmamdaaa
hahhh haaa küçük emraha çok güldüüümmmmmm
bide beğen butonuna bende bunu beğendimmmmmmrabbim bu gecenin mahsülünü göndersin tez zamanda sizee bidahaki seneye kocişin doğum günü
kutlayın hemde doğum günü babası olarak...ozaman daha büyk pasta yapki başka şeylerde yazarsınnn
merhaba hanımlar eşim leptobu zararlı diye yasakladığı için sık sık giremiyorum ama burdaki herkezi merak ediyorum arada kaçak girip bakıyorum :) dün kontrolümüz vardı 11 haftalık oldu dutlarım.ultrason için ne zaman uzansam o masaya kalbim yerinden fırlıcak gibi oluyor hala korkularımı atlatamadım.dün bebeklerimden biri çok sakinken diğeri resmen şov yaptı bize öle hareketli öle şirin görünüyordu hiç kalkmak istemedim saatlerce izleye bilirim onları
bu arada yeni hamişlere bebekleri hayırlı olsun rabbim sorunsuz kucaklarına almayı nasip etsin bu yolda çaba gösteren tüm arkadaşlarımada allahım sabır ve isyan etmeden muratlarına ermeyi nasip etsin her gece uykumdan uyandığımda tüm arkadaşlarıma dua ediyorum rabbim kabul eder inşallah şimdilik haberler bu kadar hoşçakalın
hıim bende senden sabırsızım bu hafta sanıyorum niyeyse ama çok olmuyormu haftaya..
aa yapma canım inşaallah aklından çıkmayan bebiş göbüşte tutunuyordur rabbimin mucizesi olu rinşaallah..
hiç belli olmaz inşaallajh aşı yeğenimiz olur cnaımm..bol bol esmaül hüsna oku..nas felak rahatlarsın...
Canım benim ılık bir duş al,tatlı bişeyler ye,dua et,yürüyüşe çık... dağıt üzerindeki ağır havayıAllah'ın izniyle olacak vakti geldiğinde,elimizden geleni yapıyoruz...
canım inş sonucun pozitif olur RABBİMtez zamanda göndersin bu hasret bitsin artık inş
sagolun kızlar..ama bu tarz gelgitler normaldir heralde..yok kendimi temizlğe vericem ama test günü yaklaşıyor..şöyle iki cam silsem rahatlıycam ama yok olmazz..ikisimi duşu alim biraz dua edim hem kendime hem size..sonra ütülerim var..cnm ası olalı 1 hafta oldu bugün
yok be canım şaka yapıyorumm,,canım istesede yiyemeyeğim için:))ama gerçekten güzel olmuştu pastacığınn,,kocişin de beğenmiştir kesin,,,
hahhh haaa küçük emraha çok güldüüümmmmmm
bide beğen butonuna bende bunu beğendimmmmmmrabbim bu gecenin mahsülünü göndersin tez zamanda sizee bidahaki seneye kocişin doğum günü
kutlayın hemde doğum günü babası olarak...ozaman daha büyk pasta yapki başka şeylerde yazarsınnn
merhaba hanımlar eşim leptobu zararlı diye yasakladığı için sık sık giremiyorum ama burdaki herkezi merak ediyorum arada kaçak girip bakıyorum :) dün kontrolümüz vardı 11 haftalık oldu dutlarım.ultrason için ne zaman uzansam o masaya kalbim yerinden fırlıcak gibi oluyor hala korkularımı atlatamadım.dün bebeklerimden biri çok sakinken diğeri resmen şov yaptı bize öle hareketli öle şirin görünüyordu hiç kalkmak istemedim saatlerce izleye bilirim onları
bu arada yeni hamişlere bebekleri hayırlı olsun rabbim sorunsuz kucaklarına almayı nasip etsin bu yolda çaba gösteren tüm arkadaşlarımada allahım sabır ve isyan etmeden muratlarına ermeyi nasip etsin her gece uykumdan uyandığımda tüm arkadaşlarıma dua ediyorum rabbim kabul eder inşallah şimdilik haberler bu kadar hoşçakalın
İlk fırsatta deneyeceğim,küçük yuvarlak borcamda pişirdin değilmi keki?
bende istiyorum kısırrr ve o pastadaaannn...egunal yine yazıom pastan çok güzeldi bacııım
günaydın arkadaşlar.
ya bence titizliğin verdiği sıkıntı bu bana birazda böyle geldii..oyüzdne diyorum ekinede sanada...
bende ilk yıllar sizin gibiydim ama tedavilerden düşüklerden sonra değiştim...
artık sallamaya alışınki tedavi olurusnuz inşaallah hamile kalırısnız..
eski hayatınız düzeniniz olmayabilir oyüzden bize çok temizlik iyi gelmiyor..evişleri hep rahmi sarsıcı şeyler ya eşya itersinya çırparsın yada süprüge tamamen
hareketli olay...ılık duşunu al duanı et..bide yüüryüşe çık nefes al ver dışaırda süper gelicekkk...
pastanın dışıda çok güzeldi bikere ben hazır sandım ilk gördüğümde sonra okuyunca anladım senin yaptığını..tmm cnm yeterki buluşalım pasta börek çörek Allah ne verdiyse artık..
slm kızlar muhabbetinize dalıcam ama tedavide lucrin kullanan varmı??ne için veriliyo bu iğne bilemedimde..diğerleri işe yaramadı bunumu deniyo dr. acaba???
KIZLARRR eşim bugün sperm testi verecekti ama tam olarak verememiş şimdi aradı nolucak sonuçlar yanlış çıkabilir dimi
anaaa,,akasyaa,sen bu saatte nasıl kalktın kız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?