Tüp Bebek Günlüğümüz !

ahh canım iki gündür bi, pastadır gidiyor şimdide ksır eklendii...naptın sen test yapmıyonmu bugünnnn..

cnm haftaya o muhabbet...nedense bugün çok üzgünüm hiç içimdn birsey gelmiyor...ben bebik itiyorum.bugün aklımdan hiç çıkmıyor bebiş

eski filmlerden istersen başka isimlerde düşünürüm sana...... sende bana yazarsın izleyecek iyi film bulmakta zorlaanıyoz artık.......

ayy ben size liste yapayım yarın yayınlayım :))) ama ilk aklıma gelen eğlenmek gülmek isityosanız HANGOVER süper komik eğlenceli 1 ve 2 var ikiside çok keyifli izlemediysen tabi ..bide geçen akşam izledim iyi olan kazansın diye bir film oda çok keyifliydi. hmmm bide benim en en en ene ennn vazgeçilmez filmim alacakaranlık serisi izlemediysen mutlaka izle izleyin benim izlediğim en romantik aşk filmi vampir olduğu için genelde önyargı oluyo ama öyle bi vampire can kurban :))))))))))

cnm haftaya o muhabbet...nedense bugün çok üzgünüm hiç içimdn birsey gelmiyor...ben bebik itiyorum.bugün aklımdan hiç çıkmıyor bebiş

hıim bende senden sabırsızım bu hafta sanıyorum niyeyse ama çok olmuyormu haftaya..
aa yapma canım inşaallah aklından çıkmayan bebiş göbüşte tutunuyordur rabbimin mucizesi olu rinşaallah..
hiç belli olmaz inşaallajh aşı yeğenimiz olur cnaımm..bol bol esmaül hüsna oku..nas felak rahatlarsın...

Canım benim ılık bir duş al,tatlı bişeyler ye,dua et,yürüyüşe çık... dağıt üzerindeki ağır havayı Allah'ın izniyle olacak vakti geldiğinde,elimizden geleni yapıyoruz...

INS HAYATIM YAAAAAAAAAA KISMET ARTIK

allah bagıslasın canımmmm

Canım benim ılık bir duş al,tatlı bişeyler ye,dua et,yürüyüşe çık... dağıt üzerindeki ağır havayı Allah'ın izniyle olacak vakti geldiğinde,elimizden geleni yapıyoruz...

sagolun kızlar..ama bu tarz gelgitler normaldir heralde..yok kendimi temizlğe vericem ama test günü yaklaşıyor..şöyle iki cam silsem rahatlıycam ama yok olmazz..ikisimi duşu alim biraz dua edim hem kendime hem size..sonra ütülerim var..cnm ası olalı 1 hafta oldu bugün

ya bence titizliğin verdiği sıkıntı bu bana birazda böyle geldii..oyüzdne diyorum ekinede sanada...
bende ilk yıllar sizin gibiydim ama tedavilerden düşüklerden sonra değiştim...
artık sallamaya alışınki tedavi olurusnuz inşaallah hamile kalırısnız..
eski hayatınız düzeniniz olmayabilir oyüzden bize çok temizlik iyi gelmiyor..evişleri hep rahmi sarsıcı şeyler ya eşya itersinya çırparsın yada süprüge tamamen
hareketli olay...ılık duşunu al duanı et..bide yüüryüşe çık nefes al ver dışaırda süper gelicekkk...

yok be canım şaka yapıyorumm,,canım istesede yiyemeyeğim için:))ama gerçekten güzel olmuştu pastacığınn,,kocişin de beğenmiştir kesin,,,

saol kuzum...
evet kocacım beğendi

inşallah canım bende bi daha ki kociş doğum gününde doğurmuş olmak istiyorum

Maşallahhh..

Allah nazarlardan korusun..Sağlık versin üç kalbede...

İlk fırsatta deneyeceğim,küçük yuvarlak borcamda pişirdin değilmi keki?

24 cm lik kek kalıbında pişirdim canım gayet iyi bir büyüklük..
daha küçüğü olur ama 24 cm den büyük çapta olmasın sakın..ince düşer...
ben bile piştikten sonra daha küçüğüylemi yapsaydım dedim..

bende istiyorum kısırrr ve o pastadaaannn...egunal yine yazıom pastan çok güzeldi bacııım

evet canım güzel oldu pasta görüntü hariç..
inşallah hepberaber pasta yiyebileceğimiz bir gün geçirmek nasip olur...
bak ilk buluşmamızda pasta yiyelim tamammı

günaydın arkadaşlar.

günaydın şekerim..

pastanın dışıda çok güzeldi bikere ben hazır sandım ilk gördüğümde sonra okuyunca anladım senin yaptığını..tmm cnm yeterki buluşalım pasta börek çörek Allah ne verdiyse artık..

haklısın cnm.ama elden ne gelir..şeytan dürtüyor ssnki.birde evimizi alınca salonumu bembeyaz yapim diyorum..o zaman dşün sen beni birde

pastanın dışıda çok güzeldi bikere ben hazır sandım ilk gördüğümde sonra okuyunca anladım senin yaptığını..tmm cnm yeterki buluşalım pasta börek çörek Allah ne verdiyse artık..

kız nasıl hazır sandın o kadar kocaman yazı oluyomu hazırlarda yazıyı öyle bi yazmışım ki süsleyeme yer kalmadı

slm kızlar muhabbetinize dalıcam ama tedavide lucrin kullanan varmı??ne için veriliyo bu iğne bilemedimde..diğerleri işe yaramadı bunumu deniyo dr. acaba???

KIZLARRR eşim bugün sperm testi verecekti ama tam olarak verememiş şimdi aradı nolucak sonuçlar yanlış çıkabilir dimi

slm kızlar muhabbetinize dalıcam ama tedavide lucrin kullanan varmı??ne için veriliyo bu iğne bilemedimde..diğerleri işe yaramadı bunumu deniyo dr. acaba???

uzun protokol olanlar hepimiz kullandık...
yumurtaların kontrollü büyümesi için yumurta sayısı çok olanlarda veriliyor...
çok yumurta demek yüksek e2 hormonu yani ohss riski demek o nedenle yumurtaları kontrol etmek için kullanılıyor..

KIZLARRR eşim bugün sperm testi verecekti ama tam olarak verememiş şimdi aradı nolucak sonuçlar yanlış çıkabilir dimi

haliyle detaylı yazamadığın için ben şu kısmına tahminen yorum yapayım...
eğer her zamankinden az geldiyse sadece toplam sperm sayısı düşük çıkar bi de miktarının normal değer aralığında daha az olduğunu görürsün..
bir çok kriter % yani yüzde olarak hesaplandığından bu oran değişmez...
her bilgiyi doğru alamasakta morfoloji,hareket yani en önemlileri hakkında bilgiyi doğru alırız merak etme..
sonuç çıkar çıkmaz yaz bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…