Tüp Bebek Günlüğümüz !

sagol canım anladım zaten önemli olan morfoloji hareket 0 dı inşallah onlarda bi düzelme olur sonuçları yarın alıcaz canım yazarım size olmazsa tekrar vericek napalım öpüyorum

hımm teşekkürler.bende e2 dengesizliği olduğundan iptal olmuştu tedavim:)demek o yüzden verilmiş...

sagol canım anladım zaten önemli olan morfoloji hareket 0 dı inşallah onlarda bi düzelme olur sonuçları yarın alıcaz canım yazarım size olmazsa tekrar vericek napalım öpüyorum

İnşallah iyi sonuç çıkar canım...
bence bi daha vermenize gerek kalmayacak...

hımm teşekkürler.bende e2 dengesizliği olduğundan iptal olmuştu tedavim:)demek o yüzden verilmiş...

rica ederim efenim...

akşama görüşürüz güzeller........ öptüm hepinizi............

gidiyosun demekk..
benim içinde ye tamammııı...
günlere katılmayalı epey zaman oldu...

canım sana özelden mesaj atmaya çalışıyorum.ama özel msj kutun dolu olduğu için yollayamıyorum.bi zahmet bi kaç mesajını siler misin.daha sonra tekrar yollamaya çalışacağım.

sende antlya tüp bebek merkznde tedavi gördün demi doktorun kimdi nasıl merkez tavsiyen hangi doktor oulr canım ben ali fuat beye gidiyorum beraber çlıştıklarını söyledi bende ona ameliyat olmuştm o yüzden ali fuat by ilgileniyo opu ve transferi inş kemal beyi düşünüyorm hayırlısı

slm kızlar dun yazmıstım yarın baslıyorum dıye ..
bugun hastaneden geldım menopur 225 vurulacak ama canım sıkıldı cılt altı degıl kalcadan normal enjeksıyonmus hergun yapacak bırını bulmam lazım :26:
bugun 2. gunum ve baslıyorum ıgneye bu ıgneyı kullanan oldumu ıcınızde hıc..

bıde zeynep kamılde oluyorum tedavımı ıcınızde sankı bırı orda olmustu emelsunar mı tam ısmını hatırlayamadım da

[

canummmm...kalk hemen yap kendine ısla bulguruu hem bulgur faydalı süt yaparrsenin iki zuzun var şimdiden depola
sütleriniii

:)))) yapacak halim yok canım ama ilk fırsatta yaptırırım.......

cnm haftaya o muhabbet...nedense bugün çok üzgünüm hiç içimdn birsey gelmiyor...ben bebik itiyorum.bugün aklımdan hiç çıkmıyor bebiş

canım rabbim inşallah ol demiştir bende aşılama yeğenim olsun istiyorummmm......

aklındandeğil göbüşden çıkmasınnn.....

daha temzilik ütü diyor ya çok kızarım sana kızım bebişi düşün kır dizini oturrr....

merhaba canım tedavin hayırlı olsun benım takiplerimi sinan kurşuna yaptırdım opum ve transferim antalya tüp bebekte oldu
kemal bey çok yoğun olduğu için opuya hasan bey transfere murat bey girdi benım.
ali fuata l bende gittim ilk tüp denememi 2 aşılamamı ve lap.ameliyatımı yaptı ama ben kendisindne memnun kalmadım
sorduğum sorulara cevap vermiyor ve muayanede o kadar acele ediyorki girip çıkmam 5 dk.almıyordu
buda benı rahatsız etti açıkçası umarım sen memnun kalırsın

hayırlı olsunn...
menapur cilt altıdır sanırım sen menagon kullanacaksın o kalçadan yapılıyor çünkü..
evet aramızda kullanan çok oldu bu iğneyi...
doğru hatırlamışsın canım emel sunar yakın zamanda zeynep kamilde tedavisini oldu..

hemşerim gel ben sana yaparım kısırı ayyy as ermeyede baslamıssın ohhhohhhh gercıgecmısı okumadan yorum yapıyorum ama:):26:

ben belsindeyım gelde yapımm kısırı sana:)

oyy oyyy zuzununda çizelgesi varmış taa maaşaallah canım ..rabbim kuzulaırnı korusun senin...
aayyy başaldımı halsizlik bulantı ne güselllll..başka biri okusa özendiğine bak der delimi bunlar
yok deli değilde biraz görmemişizz...
.napıyım yakın olsa koşar gelir yaaprdım yerdik afiyetle

yok canım aldım ıgnemı menogon degıl menopur cılt altı degıl malesef kalcadan yapılıyomus buda hayırlısı bakalım

dün yaptım canım altında bilgiler varya bide resim bakmak okumak hoşuma gidiyor onun için yaptım. aminnn canım sende bebişlerini göbüşüne al onlarda senin içini bulandırıp dursunlar inşallah ....

dün yaptım canım altında bilgiler varya bide resim bakmak okumak hoşuma gidiyor onun için yaptım. aminnn canım sende bebişlerini göbüşüne al onlarda senin içini bulandırıp dursunlar inşallah ....

aaa tabi yapcan canım benim..senin hakkın artıkk
bende okuyom siiznkileri bazen noluyo orada diyeee
inşaallahh aminnnnnnnnnnnn..

ya ben sımdı ınernetten baktım ama orda da ınsulın ıgne ucu takıp yapılıyo dıe anlatıyo hemsıre ama saf kadın bana kalcdan dıye bılıyorum dedı hastanede kı ...

kesın bılen varmı kızlar menopur 3 toz 2 su karıstırıp yapıcam kalcdan mı gobekten mı oluyor bu

ay benım üç kalpli meleğim nasıslın maşallh rabbım nazarlardan saklasın

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
zzuz canım maşallh artık tam tuturuyosun akasya bıttı sıra sana geldi maşallhaınz var hamile kalınca sizde bbaya bır değişiklikler seziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…