haliyle detaylı yazamadığın için ben şu kısmına tahminen yorum yapayım...
eğer her zamankinden az geldiyse sadece toplam sperm sayısı düşük çıkar bi de miktarının normal değer aralığında daha az olduğunu görürsün..
bir çok kriter % yani yüzde olarak hesaplandığından bu oran değişmez...
her bilgiyi doğru alamasakta morfoloji,hareket yani en önemlileri hakkında bilgiyi doğru alırız merak etme..
sonuç çıkar çıkmaz yaz bize...
uzun protokol olanlar hepimiz kullandık...
yumurtaların kontrollü büyümesi için yumurta sayısı çok olanlarda veriliyor...
çok yumurta demek yüksek e2 hormonu yani ohss riski demek o nedenle yumurtaları kontrol etmek için kullanılıyor..
KIZLARRR eşim bugün sperm testi verecekti ama tam olarak verememiş şimdi aradı nolucak sonuçlar yanlış çıkabilir dimi
sagol canım anladım zaten önemli olan morfoloji hareket 0 dı inşallah onlarda bi düzelme olur sonuçları yarın alıcaz canım yazarım size olmazsa tekrar vericek napalım öpüyorum
hımm teşekkürler.bende e2 dengesizliği olduğundan iptal olmuştu tedavim:)demek o yüzden verilmiş...
akşama görüşürüz güzeller........ öptüm hepinizi............
[
canummmm...kalk hemen yap kendine ısla bulguruu hem bulgur faydalı süt yaparrsenin iki zuzun var şimdiden depola
sütleriniii
cnm haftaya o muhabbet...nedense bugün çok üzgünüm hiç içimdn birsey gelmiyor...ben bebik itiyorum.bugün aklımdan hiç çıkmıyor bebiş
sagolun kızlar..ama bu tarz gelgitler normaldir heralde..yok kendimi temizlğe vericem ama test günü yaklaşıyor..şöyle iki cam silsem rahatlıycam ama yok olmazz..ikisimi duşu alim biraz dua edim hem kendime hem size..sonra ütülerim var..cnm ası olalı 1 hafta oldu bugün
sende antlya tüp bebek merkznde tedavi gördün demi doktorun kimdi nasıl merkez tavsiyen hangi doktor oulr canım ben ali fuat beye gidiyorum beraber çlıştıklarını söyledi bende ona ameliyat olmuştm o yüzden ali fuat by ilgileniyo opu ve transferi inş kemal beyi düşünüyorm hayırlısı
slm kızlar dun yazmıstım yarın baslıyorum dıye ..
bugun hastaneden geldım menopur 225 vurulacak ama canım sıkıldı cılt altı degıl kalcadan normal enjeksıyonmus hergun yapacak bırını bulmam lazım :26:
bugun 2. gunum ve baslıyorum ıgneye bu ıgneyı kullanan oldumu ıcınızde hıc..
bıde zeynep kamılde oluyorum tedavımı ıcınızde sankı bırı orda olmustu emelsunar mı tam ısmını hatırlayamadım da
:)))) yapacak halim yok canım ama ilk fırsatta yaptırırım.......
canım rabbim inşallah ol demiştir bende aşılama yeğenim olsun istiyorummmm......
aklındandeğil göbüşden çıkmasınnn.....
daha temzilik ütü diyor ya çok kızarım sanakızım bebişi düşün kır dizini oturrr....
hemşerim gel ben sana yaparım kısırı ayyy as ermeyede baslamıssın ohhhohhhh gercıgecmısı okumadan yorum yapıyorum ama:):26:
ben belsindeyım gelde yapımm kısırı sana:)
hayırlı olsunn...
menapur cilt altıdır sanırım sen menagon kullanacaksın o kalçadan yapılıyor çünkü..
evet aramızda kullanan çok oldu bu iğneyi...
doğru hatırlamışsın canım emel sunar yakın zamanda zeynep kamilde tedavisini oldu..
oyy oyyy zuzununda çizelgesi varmış taa maaşaallah canım ..rabbim kuzulaırnı korusun senin...
aayyy başaldımı halsizlik bulantı ne güselllll..başka biri okusa özendiğine bak der delimi bunlar
yok deli değilde biraz görmemişizz...
.napıyım yakın olsa koşar gelir yaaprdım yerdik afiyetle
dün yaptım canım altında bilgiler varya bide resim bakmak okumak hoşuma gidiyor onun için yaptım. aminnn canım sende bebişlerini göbüşüne al onlarda senin içini bulandırıp dursunlar inşallah ....
ay benım üç kalpli meleğim nasıslın maşallh rabbım nazarlardan saklasınmerhaba hanımlar eşim leptobu zararlı diye yasakladığı için sık sık giremiyorum ama burdaki herkezi merak ediyorum arada kaçak girip bakıyorum :) dün kontrolümüz vardı 11 haftalık oldu dutlarım.ultrason için ne zaman uzansam o masaya kalbim yerinden fırlıcak gibi oluyor hala korkularımı atlatamadım.dün bebeklerimden biri çok sakinken diğeri resmen şov yaptı bize öle hareketli öle şirin görünüyordu hiç kalkmak istemedim saatlerce izleye bilirim onları
bu arada yeni hamişlere bebekleri hayırlı olsun rabbim sorunsuz kucaklarına almayı nasip etsin bu yolda çaba gösteren tüm arkadaşlarımada allahım sabır ve isyan etmeden muratlarına ermeyi nasip etsin her gece uykumdan uyandığımda tüm arkadaşlarıma dua ediyorum rabbim kabul eder inşallah şimdilik haberler bu kadar hoşçakalın
zzuz canım maşallh artık tam tuturuyosun akasya bıttı sıra sana geldi maşallhaınz var hamile kalınca sizde bbaya bır değişiklikler seziyorum
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?