Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok canım aldım ıgnemı menogon degıl menopur cılt altı degıl malesef kalcadan yapılıyomus buda hayırlısı bakalım
canım ya benim hiç bir biligim yok bende dün eve gittim arpora baktım banada 2250 gonal f 2250 cetrolin ve ovitre verdiler aslında fazla değil
benim doktorum hepsi tam gelir dedi ve ben subatta başlayıp 2 kutusunu kullanmıştım suan elimde 3 kutu var 2 kutu tekrar alacam yanı fazla değil eger iğne konusunda orda çalışan kısa saçlı nil var onun bende cep numarası var sana verbilirm

tabiki okuycazki yeğenlerimiz ne halde bilcez demi..
teyze olmak kolaymııseninki 1gr..ama ikitane olduğuna göre 2 gr taşıyon

yok canım aldım ıgnemı menogon degıl menopur cılt altı degıl malesef kalcadan yapılıyomus buda hayırlısı bakalım

Canım valla ilk kez senden duydum menopurun kalçadan yapıldığını...
doktorunun vardır bir bildiği demek...

canım bencede ya yanliş söylediler yada yanlış anladın onlar bazen ne dediğini bilmiyorlar agzından çıkanların farkında değiller sen hastaneyi ara sor

canım bencede ya yanliş söylediler yada yanlış anladın onlar bazen ne dediğini bilmiyorlar agzından çıkanların farkında değiller sen hastaneyi ara sor

ya bazen araştırmak iiy değil pimpirkli oluyoruz diyoruz ama uyanık akılılı hasta olmak şart bize...
mesela ben aşılamamın birinde faküldede doktor 2gün sonra aşı olcan dedi ama hiç iğneyi nezamn kesceğimzi söylemedi..
gdiip sormasam o akşamda vurunurdum bilmesem..gittim sordum peişndenn aaa tabi bugün vurlmuycan demezmii..
çok değişik şeylerd eyaşıyoruzz

yanlışlık var evet menapur deri altına yağılıyor menogon sa o kalçadan yapılıyoooo...

yanlışlık var evet menapur deri altına yağılıyor menogon sa o kalçadan yapılıyoooo...

evet kızlar ya sıze sorup bıraz daha rastırmasam ugrasacaktım valla bırını bul yaptır vs..
eczacı arkadasımı aradım hem derı altı hem kalaca olabılıyomus ama senın tedavınde derı altı olacak dedı ..
sonra netten de buldum vıdeo koymuslar sırıngaya cekıp ınsulın ucunu takıp yapılıyomus ..

ordakı hemsıre de ksanırım alcdan yapıcan kendın yapamazsın normal ıgneyle baskasının yapması lazım demıstı

evet ya okadar duyarsızlarkı bazen kendimi zor tutuyorum yapmamk için bende rapor alırken kalp hastası çıktım adam beni siyami hersege acıl gönderdi işin ilginç tarafı babam kalp krızından vefat etti aileden gelebiri dedi siyamı hersek kalp kastanesi hemen tekrar çekti adam suratıma bakıp gülü raporu aldıgım hastaneki salak hemşire yapıştırıken tam yapıştıramamış geri zekalı oldanda işaretler farklı çıkmış

benim eşimede menogon verdiklerinde koldan kalçadan bacaktan yapabılırsını dedi

ne ızledın balımmmmm

ecrin ne izledin dedinya bizim okuldayken hocamız vardı hep konuyu anlattıktan sonra sorardı bızde anlasak da anlamsak da hep anladık derdik korkudan bır gun çocugun birine sordu anladınmı diye oda evet anladım dedi kalk anlat bakıyım ne anladın dedi ama çocuk oyle dona kaldıkı çok gülmüştük ya

Son düzenleme:
bencede canım sen gene iyice araştır diyer topiklere de bak
ay bırde anlatma insanlara boş ver sonra canını sıkarlar kımseye hesap vermek zorunda değilsin olduktan sonrada doğan oldu dersin çıkarsın

valla o zaman hastanen de dediyse onu yapacaksın...
emin olmak için arayıp son kez sormanda fayda var..

amaaaann nereyi dek getirirsen oraya vur işte
demek her doktor aynı şekilde vermiyooo...
ben menogonu kalçadan yapılır diye biliyorum senin kocişine başka amaçlı verildiğinden her bi yanına yapabilirsin demiştir...

hepimize hayirli güzel bol bereketli ve rahmetli bir gün diliyorum bugün camide kermes var insallah esimle bir ziyaret edicez belki bununiye yazdin dersiniz ama gurbette olanlar icin böyle günler daha kiymetli oluyor iste... sanki bayram gibi bir hava oluyor bende icimdeki sevinci sizinle paylamak istedim...hepiniz icin rabbim izin verirse orda dua etmek istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…