:))) saol hemşerim tramvaya atlasam gelirim
canım ya benim hiç bir biligim yok bende dün eve gittim arpora baktım banada 2250 gonal f 2250 cetrolin ve ovitre verdiler aslında fazla değilyok canım aldım ıgnemı menogon degıl menopur cılt altı degıl malesef kalcadan yapılıyomus buda hayırlısı bakalım
canım sana özelden mesaj atmaya çalışıyorum.ama özel msj kutun dolu olduğu için yollayamıyorum.bi zahmet bi kaç mesajını siler misin.daha sonra tekrar yollamaya çalışacağım.
yok canım aldım ıgnemı menogon degıl menopur cılt altı degıl malesef kalcadan yapılıyomus buda hayırlısı bakalım
canım bencede ya yanliş söylediler yada yanlış anladın onlar bazen ne dediğini bilmiyorlar agzından çıkanların farkında değiller sen hastaneyi ara sorCanım valla ilk kez senden duydum menopurun kalçadan yapıldığını...
doktorunun vardır bir bildiği demek...
canım bencede ya yanliş söylediler yada yanlış anladın onlar bazen ne dediğini bilmiyorlar agzından çıkanların farkında değiller sen hastaneyi ara sor
yanlışlık var evet menapur deri altına yağılıyor menogon sa o kalçadan yapılıyoooo...canım bencede ya yanliş söylediler yada yanlış anladın onlar bazen ne dediğini bilmiyorlar agzından çıkanların farkında değiller sen hastaneyi ara sor
canım bencede ya yanliş söylediler yada yanlış anladın onlar bazen ne dediğini bilmiyorlar agzından çıkanların farkında değiller sen hastaneyi ara sor
Canım valla ilk kez senden duydum menopurun kalçadan yapıldığını...
doktorunun vardır bir bildiği demek...
yanlışlık var evet menapur deri altına yağılıyor menogon sa o kalçadan yapılıyoooo...
evet ya okadar duyarsızlarkı bazen kendimi zor tutuyorumya bazen araştırmak iiy değil pimpirkli oluyoruz diyoruz ama uyanık akılılı hasta olmak şart bize...
mesela ben aşılamamın birinde faküldede doktor 2gün sonra aşı olcan dedi ama hiç iğneyi nezamn kesceğimzi söylemedi..
gdiip sormasam o akşamda vurunurdum bilmesem..gittim sordum peişndenn aaa tabi bugün vurlmuycan demezmii..
çok değişik şeylerd eyaşıyoruzz
benim eşimede menogon verdiklerinde koldan kalçadan bacaktan yapabılırsını dediyanlışlık var evet menapur deri altına yağılıyor menogon sa o kalçadan yapılıyoooo...
filmimizi izledik geldik
çok ağırlarrr
ecrin ne izledin dedinya bizim okuldayken hocamız vardı hep konuyu anlattıktan sonra sorardı bızde anlasak da anlamsak da hep anladık derdik korkudan bır gun çocugun birine sordu anladınmı diye oda evet anladım dedi kalk anlat bakıyım ne anladın dedi ama çocuk oyle dona kaldıkı çok gülmüştük yane ızledın balımmmmm
bencede canım sen gene iyice araştır diyer topiklere de bakevet kızlar ya sıze sorup bıraz daha rastırmasam ugrasacaktım valla bırını bul yaptır vs..
eczacı arkadasımı aradım hem derı altı hem kalaca olabılıyomus ama senın tedavınde derı altı olacak dedı ..
sonra netten de buldum vıdeo koymuslar sırıngaya cekıp ınsulın ucunu takıp yapılıyomus ..
ordakı hemsıre de ksanırım alcdan yapıcan kendın yapamazsın normal ıgneyle baskasının yapması lazım demıstı
evet kızlar ya sıze sorup bıraz daha rastırmasam ugrasacaktım valla bırını bul yaptır vs..
eczacı arkadasımı aradım hem derı altı hem kalaca olabılıyomus ama senın tedavınde derı altı olacak dedı ..
sonra netten de buldum vıdeo koymuslar sırıngaya cekıp ınsulın ucunu takıp yapılıyomus ..
ordakı hemsıre de ksanırım alcdan yapıcan kendın yapamazsın normal ıgneyle baskasının yapması lazım demıstı
evet ya okadar duyarsızlarkı bazen kendimi zor tutuyorumyapmamk için bende rapor alırken kalp hastası çıktım adam beni siyami hersege acıl gönderdi işin ilginç tarafı babam kalp krızından vefat etti aileden gelebiri dedi siyamı hersek kalp kastanesi hemen tekrar çekti adam suratıma bakıp gülü raporu aldıgım hastaneki salak hemşire yapıştırıken tam yapıştıramamış geri zekalı oldanda işaretler farklı çıkmış
benim eşimede menogon verdiklerinde koldan kalçadan bacaktan yapabılırsını dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?