Tüp Bebek Günlüğümüz !

korkudan aklındakını unutmustur cocukkkkkk yaaaaaaaaa
Bızde oyleydık anlamadık desek senın gozunun ıcıne bakarak anlatırlardı

Son düzenleme:

ALLAH RAZI OLSUN CANIMMM
neden oyle dıyelım tabıkıde paylasıcaksın bızılmle bunları aaaaaaaaaa
nasılsın bakalımmmmm

saol canım..
haklısın tabii gurbette olmak bazı günlere daha bi anlam katıyordur...
güzelce vakit geçir bebişinle...
sen bebeği görmeye doktora gitmedinmi niye yamıyosun ne durumdasınız...

mrb kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim yazamıyorum uzun zamandır burdan size neler olup bitiyo merak ediyorum telefondan face deki grubu takip etmeye çalışıyorum ama yine de çok bilgim yok. yeni topik mi açılmış fazla anlayamadım ama listeler için galiba. inş hepiniz iysinizdir. ben memleketteyim annemlerde kafa dağıtıyorum bi güzel,haziran da da tatile gidicez temmuz da kuzenimin düğünü var bunları atlattıktan sonra da üçüncü tedaviye başlıycaz inş temmuz ağustos gbi. bnden böyle işte haberler hepinizi çok öpüyorum

ahhh inşallah zuzum inşallah..yok cnm temizlik yapmadım..sadece çamaşır astım bugün kendimi zorlamadan.ütülerim çok birikti.eşimin iki parca birşeyini ütülemem lazım zuzum..yardım edenim yok agır işler degilde günlük bikaçiş yapıyorum mecburen cnm...bnm yegenlerim nasıl annesiii oyyy yerim ben onlarıı

ALLAH RAZI OLSUN CANIMMM
neden oyle dıyelım tabıkıde paylasıcaksın bızılmle bunları aaaaaaaaaa
nasılsın bakalımmmmm
cok sükür iyiyiz canim sakin günler geciriyoruz rabbimin izniyle ve bol bol dua ediyoruz hepimize ayrica bebisimle ardada girip teyzeleri neler yazmis okuyoruz....

saol canım..
haklısın tabii gurbette olmak bazı günlere daha bi anlam katıyordur...
güzelce vakit geçir bebişinle...
sen bebeği görmeye doktora gitmedinmi niye yamıyosun ne durumdasınız...

tesekkür ederiz teyzesi pazartesi bulustuk bebisimle cok güzel anlardi agzimdada hepimize dualarim vardi rabbim dedim herkeze tüm arkadaslarima yasat bu güzel duyduyu diye yalvardim bebisimiz cok sükür iyi ve hareketliydi artik bugün itibariyle 12 haftayi doldurduk sanki bir balikdi kayiyordu sürekli icimde dr herseyin normal ilerledigini söyledi ucaga binmemede izin verdi cok sükür sanirim yakinda bize tr gözükdü insallah...

rabbim dualarını kabul etsin seni çook iyi anlıyorum çünkü kendi akrabalarımdan biliyorumm...

ah canım benim yardım edenin olmaması da zor valla allah kolaylık versin karnındakine can versin ömür versin ....
onlarda allaha emanet hızla buyuyorlar galiba içerde çalışmalar devam ediyoo

merhaba kızlar bugünkü kontrol de iyi geçti doktor herşey yolunda gidiyo dedi cumartesi bi daha kontrole gidecem büyük ihtimal o gün çatlatma iğnesi vurı-ulacak pazarteside yumoşlarıda toplayacaklarmış dua edin bana kızlar dualarınıza ihtiyacım var

aminnn cnm bnm..inşallah RAbbim ol demiştir yavruma..yardım eden varda olmasın lafı ediltikten sonra hiçbir anlamı kalmıyor cnm..maşallahhh onlara..büyüsünlerde hayırlısıyla kucagına gelsinle kuşummm

cnm hayırlı olsunnnn..güzel güzel yumoşların olsun ve kaliteli embriyolar olsun sonrada senin bedeninde can bulsunlsr inşallah..Allah yardımcın olsunnn

bende seni özledim amaaaa...
canım listeler için mecburiyetten açtım topikleri..
zaten başka yoluda yokmuş böyle yapmalıymışım...
bak bak baaakk bi de tedavi zamanını bile belirlemiş...
ne güzel herşeyi hallet sonra hooopp bebişlerine kavuşmaya...

oyyyy yerim ben onu...
kız ne çabuk geçti 12 hafta..
Maşallah
e tabii riskli dönemde bitti sayılır Türkiye sizi bekler artık...
bi dahaki randevuda cinsiyeti belli olur belkide...

çok sevindim canım..
ne güzel herşey yolunda...
bende cumartesi çatlatma iğnemi vurmuş pazartesi opu olmuştum perşembede bebişlerimi göbişime almıştım...

Bugün ne durgun bir gün topikte ses yok...
Noluyoooooo kızlaaaarrr nerdesinizzz...

çok sevindim canım..
ne güzel herşey yolunda...
bende cumartesi çatlatma iğnemi vurmuş pazartesi opu olmuştum perşembede bebişlerimi göbişime almıştım...

sağol canım çok iyisin

çatlatma iğnesi vurduktan sonra ne kadar zaman sonra
yumurta toplanıyo iğne olur olmaz
çatlıyomu yumoşlar belki çok acemice
rular ama hiç bilgim olmadığından soruyorum canım

Slmm canım..inegöle gittik bebem yaa ee donuste de eve dondum yoruldum kızm..ne gezentı ıs buda hee ee evde zaten gırmıorum o yuzden bugun gorusebıldık kuzucuk sen nasılsn?
evet canım ya görüşemiyoduk sende maşallh hiç yerinde durmuyosunki özletiyosun kendini

ooooo kimler gelmiş kimler tedavınde belli olmuş canım hadı inşallh rabbım bu sefer bebegınle senı buluşturur

sağol canım çok iyisin

çatlatma iğnesi vurduktan sonra ne kadar zaman sonra
yumurta toplanıyo iğne olur olmaz
çatlıyomu yumoşlar belki çok acemice
rular ama hiç bilgim olmadığından soruyorum canım

çatlatma iğnesini akşam vuracaksın gecede olabilir onu doktor belirler...
mesela akşam cumartesi akşam 9 da vurdun pazartesi sabah 9 da yumurta toplamada olursun...
yani akşam hangi saatte vurusan 36 saat sonra sabah o saatte opu olursun...
milyonda bir görülen bişey çatlamaması benim en son tüp bebeğimde başıma geld maalesef..
ultrasonda 20 ye yakın yumoş görünüyordu normalde en fazla 30 dk süren yumurta toplama işlemi bende bir saat sürmüş ve sadece 1 yumoş alabilmişlerdi..
sonra ben opudan çıktım bir saat beklettiler çatlamasını beklediler yumoşların ve tekrar opuya girdim yine bir saatten fazla sürdü ve bu kezde 2 yumoş alabildiler...
birer saat arayla 2 kez anestezi alıp opuya girdim...
o kadar yumurta çatlamamış çatlayabilen 3 tanesinide zorla topladılar.
anlayacağın çatlatma iğnesi görevini görmemiş milyonda bir olan şeyde benşm başıma geldi...
ama ilk tüp bebek denememdede 19 yumoş toplandı 20dk da işlem bitmiş ve çok rahat geçirmiştim...
ayrıca herşeyi sorabilirsin cicim...

kızlar bana kızacaksınız sürekli topikdesin nasıl bılmezsın ama kapataslak biliyorum benım sorum bıze gonal f ve cetrolin ve ovitre verdiler ben gecen tedavıde 4 gün gonal kullandım zaten sonra iptal edildi daha sonra nasıl devam edecekti cetrolini nezman kullanacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…