ecrin ne izledin dedinya bizim okuldayken kocamız vardı hep konuyu anlattıktan sonra sorardı bızde anlasakda anlamsakda hep anladık derdik korkudan bır gun çocugun birine sordu anladınmı diye oda evet anladım dedi kalk anlat bakyım ne anladın dedim ama çocuk oyle dona kaldıkı çok gülmüştük ya60 60:
canım napıyosun nasılsın dün müşteriye bir gittin bir daha senı görmedik
hepimize hayirli güzel bol bereketli ve rahmetli bir gün diliyorum bugün camide kermes var insallah esimle bir ziyaret edicez belki bununiye yazdin dersiniz ama gurbette olanlar icin böyle günler daha kiymetli oluyor iste... sanki bayram gibi bir hava oluyor bende icimdeki sevinci sizinle paylamak istedim...hepiniz icin rabbim izin verirse orda dua etmek istiyorummmm
hepimize hayirli güzel bol bereketli ve rahmetli bir gün diliyorum bugün camide kermes var insallah esimle bir ziyaret edicez belki bununiye yazdin dersiniz ama gurbette olanlar icin böyle günler daha kiymetli oluyor iste... sanki bayram gibi bir hava oluyor bende icimdeki sevinci sizinle paylamak istedim...hepiniz icin rabbim izin verirse orda dua etmek istiyorummmm
:)))) yapacak halim yok canım ama ilk fırsatta yaptırırım.......
canım rabbim inşallah ol demiştir bende aşılama yeğenim olsun istiyorummmm......
aklındandeğil göbüşden çıkmasınnn.....
daha temzilik ütü diyor ya çok kızarım sanakızım bebişi düşün kır dizini oturrr....
cok sükür iyiyiz canim sakin günler geciriyoruz rabbimin izniyle ve bol bol dua ediyoruz hepimize ayrica bebisimle ardada girip teyzeleri neler yazmis okuyoruz....ALLAH RAZI OLSUN CANIMMM
neden oyle dıyelım tabıkıde paylasıcaksın bızılmle bunları aaaaaaaaaa
nasılsın bakalımmmmm
saol canım..
haklısın tabii gurbette olmak bazı günlere daha bi anlam katıyordur...
güzelce vakit geçir bebişinle...
sen bebeği görmeye doktora gitmedinmi niye yamıyosun ne durumdasınız...
ahhh inşallah zuzum inşallah..yok cnm temizlik yapmadım..sadece çamaşır astım bugün kendimi zorlamadan.ütülerim çok birikti.eşimin iki parca birşeyini ütülemem lazım zuzum..yardım edenim yok agır işler degilde günlük bikaçiş yapıyorum mecburen cnm...bnm yegenlerim nasıl annesiii oyyy yerim ben onlarıı
rabbim dualarını kabul etsin seni çook iyi anlıyorum çünkü kendi akrabalarımdan biliyorumm...
ah canım benim yardım edenin olmaması da zor valla allah kolaylık versin karnındakine can versin ömür versin ....
onlarda allaha emanet hızla buyuyorlar galiba içerde çalışmalar devam ediyoo
merhaba kızlar bugünkü kontrol de iyi geçti doktor herşey yolunda gidiyo dedi cumartesi bi daha kontrole gidecem büyük ihtimal o gün çatlatma iğnesi vurı-ulacak pazarteside yumoşlarıda toplayacaklarmış dua edin bana kızlar dualarınıza ihtiyacım var
cnm hayırlı olsunnnn..güzel güzel yumoşların olsun ve kaliteli embriyolar olsun sonrada senin bedeninde can bulsunlsr inşallah..Allah yardımcın olsunnn
mrb kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim yazamıyorum uzun zamandır burdan size neler olup bitiyo merak ediyorum telefondan face deki grubu takip etmeye çalışıyorum ama yine de çok bilgim yok. yeni topik mi açılmış fazla anlayamadım ama listeler için galiba. inş hepiniz iysinizdir. ben memleketteyim annemlerde kafa dağıtıyorum bi güzel,haziran da da tatile gidicez temmuz da kuzenimin düğünü var bunları atlattıktan sonra da üçüncü tedaviye başlıycaz inş temmuz ağustos gbi. bnden böyle işte haberler hepinizi çok öpüyorum
cok sükür iyiyiz canim sakin günler geciriyoruz rabbimin izniyle ve bol bol dua ediyoruz hepimize ayrica bebisimle ardada girip teyzeleri neler yazmis okuyoruz....
tesekkür ederiz teyzesi pazartesi bulustuk bebisimle cok güzel anlardi agzimdada hepimize dualarim vardi rabbim dedim herkeze tüm arkadaslarima yasat bu güzel duyduyu diye yalvardim bebisimiz cok sükür iyi ve hareketliydi artik bugün itibariyle 12 haftayi doldurduk sanki bir balikdi kayiyordu sürekli icimde dr herseyin normal ilerledigini söyledi ucaga binmemede izin verdi cok sükür sanirim yakinda bize tr gözükdü insallah...
merhaba kızlar bugünkü kontrol de iyi geçti doktor herşey yolunda gidiyo dedi cumartesi bi daha kontrole gidecem büyük ihtimal o gün çatlatma iğnesi vurı-ulacak pazarteside yumoşlarıda toplayacaklarmış dua edin bana kızlar dualarınıza ihtiyacım var
çok sevindim canım..
ne güzel herşey yolunda...
bende cumartesi çatlatma iğnemi vurmuş pazartesi opu olmuştum perşembede bebişlerimi göbişime almıştım...
evet canım ya görüşemiyoduk sende maşallh hiç yerinde durmuyosunki özletiyosun kendiniSlmm canım..inegöle gittik bebem yaa ee donuste de eve dondum yoruldum kızm..ne gezentı ıs buda heeee evde zaten gırmıorum o yuzden bugun gorusebıldık kuzucuk sen nasılsn?
ooooo kimler gelmiş kimler tedavınde belli olmuş canım hadı inşallh rabbım bu sefer bebegınle senı buluştururmrb kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim yazamıyorum uzun zamandır burdan size neler olup bitiyo merak ediyorum telefondan face deki grubu takip etmeye çalışıyorum ama yine de çok bilgim yok. yeni topik mi açılmış fazla anlayamadım ama listeler için galiba. inş hepiniz iysinizdir. ben memleketteyim annemlerde kafa dağıtıyorum bi güzel,haziran da da tatile gidicez temmuz da kuzenimin düğünü var bunları atlattıktan sonra da üçüncü tedaviye başlıycaz inş temmuz ağustos gbi. bnden böyle işte haberler hepinizi çok öpüyorum
sağol canım çok iyisin
çatlatma iğnesi vurduktan sonra ne kadar zaman sonra
yumurta toplanıyo iğne olur olmaz
çatlıyomu yumoşlar belki çok acemice
rular ama hiç bilgim olmadığından soruyorum canım
Bugün ne durgun bir gün topikte ses yok...
Noluyoooooo kızlaaaarrr nerdesinizzz...
evet evet kimse yokk..pszara gittiler heraldeee...ben bile telden katılıyorum nerede bu tüpçüleeerrrr kızzlaaaaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?