Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne pazarı kız perşembe pazarınızmı var...
hepsi bir olup aynı yere gittiler acaba

hee persembe bizimkii..ama gitmek ayrı dert senede 10 kez ancak gidiyorum..çok uzak..yoksa pazar hastasıyımdır hee...gitmiştir onlar şekerim yoksa hepsi burda olurlardııı

şimdi şöyleki yanılmıyorsam tabii ve hatırladığıma göre (konuya bir türlü giremiyorum )
gonal f i vurmaya başlayacaksın takii çatlatma iğnesine kadar çatlatma iğnesine son 2 gün kalada o dediğin iğneyi vuruyorsun en son iğnende ovitrelle yani çatlatma iğnesi oluyor taammıııı kızııımmmmm

çok güzel anlattın peki ben kaç gün ilaçları kullancam çünkü ben ayın 28 hasta olsam hemen hemen nasıl lacak benım tedavım

hee persembe bizimkii..ama gitmek ayrı dert senede 10 kez ancak gidiyorum..çok uzak..yoksa pazar hastasıyımdır hee...gitmiştir onlar şekerim yoksa hepsi burda olurlardııı

Ben eskiden çok severdim ama artık hiç sevmiyorum nedense,acayip angarya geliyo...

ya hazıranın 9-10 da aöf sınavı var onudan önce olursam nasıl sınava giderim onun hesaplamaya çalışıyorum cuma filan olursa ondan korkuyorum

Sarı meleğim iş başında

Allah gönlünün güzelliğinde versin herseyi kuşum

çok güzel anlattın peki ben kaç gün ilaçları kullancam çünkü ben ayın 28 hasta olsam hemen hemen nasıl lacak benım tedavım

şimdi o da şöyle oluyooo...
tabii bunlar tahmini gün ve sayılar olacak..
28 inde adet olsan 2.gün gonal f e başlarsın yani 29.da...
yumurta gelişimine göre en az 7 gün en fazla 10 gün vurabilirsin..
bu da çatlatma iğneni en erken 4 en geç 7 haziranda vurman demek
opu ya da en erken 6 haziranda en geç 10 haziranda girmiş olursun..
yumoşlardan gelecek habere göre 3.gün transferi yapılacaksa en erken 9 haziran en geç 13 haziranda transferin olur..
5.gün embriyosu transfer edileceksede en erken 11 haziranda en geçte 15 haziranda transferin olur...
nasıl çok açıklayıcı oldu dimi

Son düzenleme:
ya hazıranın 9-10 da aöf sınavı var onudan önce olursam nasıl sınava giderim onun hesaplamaya çalışıyorum cuma filan olursa ondan korkuyorum

En erken 9 haziran en geç 13 haziran :18: Yeni stresin hayırlı olsun :18:

En kötü ihtimalle varsa büt.e kalırsın,dert etme,kısmet...

eline yüregine nefesine ve parmaklarına sağlık
ve ben korkmaya başladım opuya dayanırımda tranfer olursa çok kötü denk gelecek birde bunun önce yada sonra olma olayı var hayırlısı bakalım

eline yüregine nefesine ve parmaklarına sağlık
ve ben korkmaya başladım opuya dayanırımda tranfer olursa çok kötü denk gelecek birde bunun önce yada sonra olma olayı var hayırlısı bakalım

canım ne demek...
bence 11 haziran da transferin olacak
şimdiden bunların stresini yaşama herşey olacağına varıyor...
eminim dek gelmeyecektir dert etme lütfen...
unutma bi kaç gün öncesine kadar hiç tüp bebek aşamasına gelememe ihtimalin vardı...
bunu atlattın çok şükür keyfini çıkar artık ne güzel başlıyorsun tedaviye kendine stres etmek için konu arama..
onu o gün gelince düşünürsün doktorunla ayarlarsınız...

valla kafa insanlarla gidince güzel be cnm ama diyorum ya gidemiyorum.marketlerden manavdan idare ediyorumm
yok kız ben sebze meyve değil benimki kyafer alışverşinde pazarı seviyom geziyom dolaşıyım aman bende gider marketten alırım

evet canım haklısın evet neler çekmişdim inşallh denk gelmez gelirsede allahın emri ayarlama çalışacagız biz 2010 mart ayında eşimde problem oldugunu öğrendik zaman nasıl geciyo rabbım kımsenın emegını boşa cıkarmasın
hadı bihter kacar evde görüşürüz öptüm cametne seni öpmüyorum bunu gönderiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…