ay ne kadar moral verdin ya
evet canımcımm hep böyle çağrılıyor hatta toplamaya yakın daha sık çağırıyorlar...
tedavin hayırlı olsun...puregonu kaçlık kullanıyorsun...sadece puregon mu
eline yüregine nefesine ve parmaklarına sağlık
ve ben korkmaya başladım opuya dayanırımda tranfer olursa çok kötü denk gelecek birde bunun önce yada sonra olma olayı var hayırlısı bakalım
çatlatma iğnesini akşam vuracaksın gecede olabilir onu doktor belirler...
mesela akşam cumartesi akşam 9 da vurdun pazartesi sabah 9 da yumurta toplamada olursun...
yani akşam hangi saatte vurusan 36 saat sonra sabah o saatte opu olursun...
milyonda bir görülen bişey çatlamaması benim en son tüp bebeğimde başıma geld maalesef..
ultrasonda 20 ye yakın yumoş görünüyordu normalde en fazla 30 dk süren yumurta toplama işlemi bende bir saat sürmüş ve sadece 1 yumoş alabilmişlerdi..
sonra ben opudan çıktım bir saat beklettiler çatlamasını beklediler yumoşların ve tekrar opuya girdim yine bir saatten fazla sürdü ve bu kezde 2 yumoş alabildiler...
birer saat arayla 2 kez anestezi alıp opuya girdim...
o kadar yumurta çatlamamış çatlayabilen 3 tanesinide zorla topladılar.
anlayacağın çatlatma iğnesi görevini görmemiş milyonda bir olan şeyde benşm başıma geldi...
ama ilk tüp bebek denememdede 19 yumoş toplandı 20dk da işlem bitmiş ve çok rahat geçirmiştim...
ayrıca herşeyi sorabilirsin cicim...
cametne seni öpmüyorum bunu gönderiyorum
nasılsınız bakalım? var mı güzel gelişmeler..?ben şimdilik iyiyim.. puregona devam şimdilik.. yarın orgalutran getir dedi dr. o ne işe yarıyorsa. orgalutranda mı göbekten olacak?
nasılsınız bakalım? var mı güzel gelişmeler..?ben şimdilik iyiyim.. puregona devam şimdilik.. yarın orgalutran getir dedi dr. o ne işe yarıyorsa. orgalutranda mı göbekten olacak?
kevgire dönük yeminlennnn yeterki bebeler gelsinn..hayırlı olsun cnmmm
evet canım haklısın evet neler çekmişdim inşallh denk gelmez gelirsede allahın emri ayarlama çalışacagız biz 2010 mart ayında eşimde problem oldugunu öğrendik zaman nasıl geciyo rabbım kımsenın emegını boşa cıkarmasın
hadı bihter kacar evde görüşürüz öptüm cametne seni öpmüyorum bunu gönderiyorum
çok sağol canım cevapladığın için
inşallah senin bebeğin bu sıkıntılara gerek kalmadan kendiliğinden gelir
waaauww ne güzell öpücükler cnm bunlar coook tesekkür ederimmm mucukk
canlarr ben namazı kılıp üst komşuya kahveye çıkıcam..öpüyorumm sizleriii akşama görüşürüzzzz
iyiyiz kuzum...
şekerim o iğne diğer puregonun 6.günü itibariyle uygulanır...
amacıda yumurtaların kendiliğinden yani erkenden çatlamasını önlemek...
çatlatma iğnesini vurman yakındır demek oluyooo aynı zamanda...
veee deri altı uygulanır yani göbişinden vurulacak..
canım benim puregonun 4. günü olacak bugün. yarında kan tahlili ve orgalutrandan 1 tane yanında getir demiş dr. çatlatma iğnesine az kaldı yani... vay be bebeğime bir adım daha mı yaklaştım yani... süpermiş bu ya....
hemen bu mesajıda cevplayım öyle kalkayım..
şekerim ultrasonda yumoşların son durumuna bakar büyümüşlerse ve çatlamaya yakınsa o iğneyi yarın vurur...
her ihtimale karşı yanında getir demiştir...
evet yaklaşmışsın..
yarın en büyük yumoşun kaç mm olmuş öğren opu gününü tahmin ederiz doktor söylemesede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?