Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canımcımm hep böyle çağrılıyor hatta toplamaya yakın daha sık çağırıyorlar...
tedavin hayırlı olsun...puregonu kaçlık kullanıyorsun...sadece puregon mu

150 lik kullanıyorum şimdilik ilk 4 gün. yarın randevum var.. bakalım ne olacak..

kızlar geçmişe daldım şöyle bir. ama okuyamadım tabikide hepsini...hızınıza yetişmek kolay değil.

eline yüregine nefesine ve parmaklarına sağlık
ve ben korkmaya başladım opuya dayanırımda tranfer olursa çok kötü denk gelecek birde bunun önce yada sonra olma olayı var hayırlısı bakalım

sınav öncesimi oluyor transfer cnm..hayırlıdı olsun be kuzum..birax sıkıntılı olur..bnmde eylül düğüne denk gelecek diye ekime ayarlıycm tüpü heralde..ona göre ayarlama sansın yokmu cnm.bir sonraki ay mesela

çok sağol canım cevapladığın için
inşallah senin bebeğin bu sıkıntılara gerek kalmadan kendiliğinden gelir

nasılsınız bakalım? var mı güzel gelişmeler..?ben şimdilik iyiyim.. puregona devam şimdilik.. yarın orgalutran getir dedi dr. o ne işe yarıyorsa. orgalutranda mı göbekten olacak?

nasılsınız bakalım? var mı güzel gelişmeler..?ben şimdilik iyiyim.. puregona devam şimdilik.. yarın orgalutran getir dedi dr. o ne işe yarıyorsa. orgalutranda mı göbekten olacak?

kevgire dönük yeminlennnn yeterki bebeler gelsinn..hayırlı olsun cnmmm

Canım merhaba hoşgeldin.

Orgalutran, LH’ın erken yükselmesini engelliyor bende kullanmıştım.

canlarr ben namazı kılıp üst komşuya kahveye çıkıcam..öpüyorumm sizleriii akşama görüşürüzzzz

tamam bihtercim akşama görüşürüz

çok sağol canım cevapladığın için
inşallah senin bebeğin bu sıkıntılara gerek kalmadan kendiliğinden gelir

Aminnn inşallahh canım kimsenin emeği boşa gitmesin..

iyiyiz kuzum...
şekerim o iğne diğer puregonun 6.günü itibariyle uygulanır...
amacıda yumurtaların kendiliğinden yani erkenden çatlamasını önlemek...
çatlatma iğnesini vurman yakındır demek oluyooo aynı zamanda...
veee deri altı uygulanır yani göbişinden vurulacak..

waaauww ne güzell öpücükler cnm bunlar coook tesekkür ederimmm mucukk

fena öperimmm

canım benim puregonun 4. günü olacak bugün. yarında kan tahlili ve orgalutrandan 1 tane yanında getir demiş dr. çatlatma iğnesine az kaldı yani... vay be bebeğime bir adım daha mı yaklaştım yani... süpermiş bu ya....

Kızlar ben namazımı icraa edeyim arkasından da hepimize dua edeyim Allah kabul ederse...
Tekrar görüşene dek esen kalın

hemen bu mesajıda cevplayım öyle kalkayım..
şekerim ultrasonda yumoşların son durumuna bakar büyümüşlerse ve çatlamaya yakınsa o iğneyi yarın vurur...
her ihtimale karşı yanında getir demiştir...
evet yaklaşmışsın..
yarın en büyük yumoşun kaç mm olmuş öğren opu gününü tahmin ederiz doktor söylemesede..

sorarım bakalım... tabi benim dr. söylerse....biraz ciddi benim dr. korkmazsam sorarım...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…