Tüp Bebek Günlüğümüz !

sobe......hoşgeldin devrem...82 lisin galiba..bende tedavideyim canım.. bakalım neler olacak.. insallah bebişlerimize kavuşuruz..

sobe......hoşgeldin devrem...82 lisin galiba..bende tedavideyim canım.. Bakalım neler olacak.. Insallah bebişlerimize kavuşuruz..

evet 82 li...yani artık 30 yaşındayız...valla sende oldumu bilmiyorum ama 30 yaş bebekte olmayınca beni olumsuz etkiledi...zaman çok hızlı geçiyor dedim...sen nerde tedavi görüyorsun

evet 82 li...yani artık 30 yaşındayız...valla sende oldumu bilmiyorum ama 30 yaş bebekte olmayınca beni olumsuz etkiledi...zaman çok hızlı geçiyor dedim...sen nerde tedavi görüyorsun

şimdi çıkmam gerekiyor yarın mutlaka görüşelim...herkese iyi akşamlar

canım ben izmirdeyim..aslında yaş değilde evliliğimde ilerleyen seneler beni üzüyor sanırsam..

Herkese iyi aksamlar, biraz gecmisi okuyim hemen donucem :)

hoşgeldin canım.. bende az sonra çıkıcam.. bıcı bıcımı yapıp gelirim...

kız ben tam dıyecek tım salı varda perşembe varmıyıdı

bu arda kaç gündür milllstone yok dimi gözümdenmı kaçtı acaba egunal senın haberin vardır

Bak öle büle derken su hatunun gözünden kaçmamışım..İkramaya julietta kdr ve senn gözleriniz beni aramış..İnan çok mutlu oldum heeee..Yerim ben sizi kızlarr..
Tatlımm 2 gündür pek evde değildimm..
Dün önce kadıköye gidip kpss için dersaneye yazıldım sonra eltimin kızını dersaneden alıp alışverişe çıktık..Ona ciciler aldık..Akşam 8 de eve geldimm..Ölüyordum yorgunluktan,duştu evi toplamaydı derken bir baktım evde bir minik herif bir koca bebek(eşim ve emuşum) açızz açızz yemek hazırla diyorlarr..Haydaa yemek hazırla falan derken gecede giremedim..
Bugünde ümraniyeye gittim akşam üstü geldimm..
Gezenti oldum son zamanlardaa..
Öpüyorumm çok.

sorarım bakalım... tabi benim dr. söylerse....biraz ciddi benim dr. korkmazsam sorarım...:18:

sormadan da anlarsın cicim..
hemşireye not aldırıyordur herhalde dosyana yazılıyordur işte o hemşireye söylerken dikkatli dinle

ben geldim...tedaviye dondurulmuşlarla başlayacağım...2012 inş. Iyi gelir hepimize...

hoşgeldin şekerim...
hayırlı olsun tedavin inşallah bebeğine kavuşursun..

Herkese iyi aksamlar, biraz gecmisi okuyim hemen donucem :)

cannlar ben geldim ne var ne yokkk nasılız bakalım bugün?

İyi aksamlarrrr.. Nasılsınız kıslar

iyi akşamlar güzel insanlar...

Iyi aksamlar hatunlar yemek telasinda galiba ....bende yeme yaparen bir kahve yapayim dedim kendime ...kahveyi pisirdimmm kolum bir carpti cezveyi devirdim ocak yerler hali bulasik makinasi hepsi batti. Simdi mutfagi toparlamakla mesgulum

Son düzenleme:
Iyi aksamlar hatus yemek telasinda galiba ....bende yeme yaparen bir kahve yapayim dedim kendime ...kahveyi pisirdimmm kolum bir carpti cezveyi devirdim ocak yerler hali bilasik makinasi hepsi batti. Simdi mutfagi toparlamakla mesgulum

Allah iyiliğini versin canısııııı..
Kaş yaparken göz çıkarmak bu olsa gerekk..
Ayy kahve istedi canımm..Daha yeni çekilmişş mis gibi kahvemde var aslında biri pişirsede içsemmm:26::26::26::26::26::26:

Aşkısı ben geliyorum pişirmeye...
Karşılıklı hüpletiriz...

Son düzenleme:
Iyi aksamlar hatunlar yemek telasinda galiba ....bende yeme yaparen bir kahve yapayim dedim kendime ...kahveyi pisirdimmm kolum bir carpti cezveyi devirdim ocak yerler hali bulasik makinasi hepsi batti. Simdi mutfagi toparlamakla mesgulum
kolum carptı diyince ıçımden eyvahhhh dedim çok zor ya canım sna kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…