biriniz gelse sobelicem.ama yoksunuz ki....
sobe......hoşgeldin devrem...82 lisin galiba..bende tedavideyim canım.. Bakalım neler olacak.. Insallah bebişlerimize kavuşuruz..
evet 82 li...yani artık 30 yaşındayız...valla sende oldumu bilmiyorum ama 30 yaş bebekte olmayınca beni olumsuz etkiledi...zaman çok hızlı geçiyor dedim...sen nerde tedavi görüyorsun
şimdi çıkmam gerekiyor yarın mutlaka görüşelim...herkese iyi akşamlar
Herkese iyi aksamlar, biraz gecmisi okuyim hemen donucem :)
cannlar ben geldim ne var ne yokkk nasılız bakalım bugün?
İyi akşamlar,hoşgeldinizNasılsınız?
hoşbuldummm kuzum iyiyim şükür sen nasılsın bakalımmmm...
kız ben tam dıyecek tım salı varda perşembe varmıyıdı
bu arda kaç gündür milllstone yok dimi gözümdenmı kaçtı acaba egunal senın haberin vardır
sorarım bakalım... tabi benim dr. söylerse....biraz ciddi benim dr. korkmazsam sorarım...:18:
ben geldim...tedaviye dondurulmuşlarla başlayacağım...2012 inş. Iyi gelir hepimize...
cannlar ben geldim ne var ne yokkk nasılız bakalım bugün?
İyi aksamlarrrr.. Nasılsınız kıslar
İyi akşamlar,hoşgeldinizNasılsınız?
Iyi aksamlar hatus yemek telasinda galiba ....bende yeme yaparen bir kahve yapayim dedim kendime ...kahveyi pisirdimmm kolum bir carpti cezveyi devirdim ocak yerler hali bilasik makinasi hepsi batti. Simdi mutfagi toparlamakla mesgulum
kolum carptı diyince ıçımden eyvahhhh dedim çok zor ya canım sna kolay gelsınIyi aksamlar hatunlar yemek telasinda galiba ....bende yeme yaparen bir kahve yapayim dedim kendime ...kahveyi pisirdimmm kolum bir carpti cezveyi devirdim ocak yerler hali bulasik makinasi hepsi batti. Simdi mutfagi toparlamakla mesgulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?