Allah iyiliğini versin canısııııı..
Kaş yaparken göz çıkarmak bu olsa gerekk..
Ayy kahve istedi canımm..Daha yeni çekilmişş mis gibi kahvemde var aslında biri pişirsede içsemmm:26::26::26::26::26::26:
ay nasıl içiyosunuz ya ben hiç sevmem ve daha agzıma tadına bakmadı için bır yudumdan fazlasını almamışımdırAşkısı ben geliyorum pişirmeye...
Karşılıklı hüpletiriz...
kolum carptı diyince ıçımden eyvahhhh dedim çok zor ya canım sna kolay gelsın
Bak öle büle derken su hatunun gözünden kaçmamışım..İkramaya julietta kdr ve senn gözleriniz beni aramış..İnan çok mutlu oldum heeee..Yerim ben sizi kızlarr..
Tatlımm 2 gündür pek evde değildimm..
Dün önce kadıköye gidip kpss için dersaneye yazıldım sonra eltimin kızını dersaneden alıp alışverişe çıktık..Ona ciciler aldık..Akşam 8 de eve geldimm..Ölüyordum yorgunluktan,duştu evi toplamaydı derken bir baktım evde bir minik herif bir koca bebek(eşim ve emuşum) açızz açızz yemek hazırla diyorlarr..Haydaa yemek hazırla falan derken gecede giremedim..
Bugünde ümraniyeye gittim akşam üstü geldimm..
Gezenti oldum son zamanlardaa..
Öpüyorumm çok.
canım 5:30 da eve geldim eşim yok kendıme bırşeyler hazırladım yedım baya oldu yanıkız bihter çabuk geçmişsin işten eve yemeğinizi yedinizmi barii...
Tanıdık tanımadık herkese selam kızlar. Maşallah topik çok hızlı ilerliyor. geçmişi okuyamadım pek. Bugün 2. Tüp bebek tedavimde transferim oldu, yatıyoruz 2 bebis adayımla birlikte. Allahım bu yola bas koyan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Tanıdık tanımadık herkese selam kızlar. Maşallah topik çok hızlı ilerliyor. geçmişi okuyamadım pek. Bugün 2. Tüp bebek tedavimde transferim oldu, yatıyoruz 2 bebis adayımla birlikte. Allahım bu yola bas koyan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Gulden kzi gece yarim saat sonra donecem dedin ben gormedim geceyarim saatte bitti mi. Hemen dondun mu
canım hadı maşallh inşallah 2 bebişini sana sıkı sıkıya tutunur vet canım maşallhahımız var 2 -3 günde 100 deviriyoruz vallah ır kaçırdınmı bırdaha toparlamak çok zor oluyoTanıdık tanımadık herkese selam kızlar. Maşallah topik çok hızlı ilerliyor. geçmişi okuyamadım pek. Bugün 2. Tüp bebek tedavimde transferim oldu, yatıyoruz 2 bebis adayımla birlikte. Allahım bu yola bas koyan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Ahh ahh ne iyi olurduuu..Aşkısı ben geliyorum pişirmeye...
Karşılıklı hüpletiriz...
resım yuklıycektım ama beceremedım yaaaaaaaa
canım 5:30 da eve geldim eşim yok kendıme bırşeyler hazırladım yedım baya oldu yanı
gel sanada bırşeyler hazırlıyım mislerrrrrrrrrr gibiohhh afiyet olsun canımm..
bende bi açım ki ama kocişimle yemek istiyorum inşallah geç kalmaz..
Ahh ahh ne iyi olurduuu..
Bugünn şöyleedumanını sırf gıcıklığına suratına doğru üflerdimm yanee ..
Yaaa amaa nedenkiiii
kızlar gercekten ya zaman nasıl gecıyo herkes bırer bırer hamile oldu aramızdan ayrıldı aramızdan ayrılmayanlarda var ama gercekten çok şey paylaştık burda
senden önce ben sana yazdım...
demek transferini oldun...
arada bir seni takip ettim huluciğimin hastası olmandan kaynaklı..
2 yumurtanın toplnadığını okumuştum en son demek ikiside göbişte şimdi çok şükür...
bende en son 15 gün önce değerim düşünce ilaçları kestik ve kanamayla bebişlerim gitti...
hulusi hocanın hastasıyım bende...
ve üzerine doktor tanımıyorum...
inşallah hastanenin panosundaki bebekler gibi bebeklerimiz olur bizimde...
Ahh ahh ne iyi olurduuu..
Bugünn şöyleedumanını sırf gıcıklığına suratına doğru üflerdimm yanee
Canım benim seni hep takip ediyorum hatırlarsın belki beni..
Tedaviye başladığını okumuştum diğer topikte..
Transferin bile olmuş maşallah
İnş Rabbim yüzünü yüzümüzü güldürsün..
Hayırlısı ile sağlıkla mutlulukla gelsin meleklerin..
millstone zaman ne cabuk gecıyo deyınce ona ıstınaden yazdımaaaaa gelmiyorum o zaman pis seniiii...
kendini zehirlediği yetmiyooo benide zehirleyecek çok ı lı hıııııııııııııııhhhhh sana işte
sende ağlamak için yer arıyosun depresif insan...
bu konuya daha uygun sarı kafaları kullanabilirdin :44::26:gibi...
ama sen ağlak sarı kafa koymuşun hemen yasaklıyorum o güzel gözlerine ağlamayı...
he valla noldu kız geçmişe döndün birden içlendinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?