Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aşkısı ben geliyorum pişirmeye...
Karşılıklı hüpletiriz...
ay nasıl içiyosunuz ya ben hiç sevmem ve daha agzıma tadına bakmadı için bır yudumdan fazlasını almamışımdır

Tanıdık tanımadık herkese selam kızlar. Maşallah topik çok hızlı ilerliyor. geçmişi okuyamadım pek. Bugün 2. Tüp bebek tedavimde transferim oldu, yatıyoruz 2 bebis adayımla birlikte. Allahım bu yola bas koyan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Milstone bacim noruyon dondun demek eve ben de sakarligim ustumde simdi mutfak halilarini makineye atcagim allahtan kucuk parcalar kocis ne zamandir yika diyordu orali olmuyordum napalim reglim bitsin dip kose temizlige girisecem tramnsfer oncesi icin. Mutfaktan baslayacagoz anlasilan

Gulden kzi gece yarim saat sonra donecem dedin ben gormedim geceyarim saatte bitti mi. Hemen dondun mu

senden önce ben sana yazdım...
demek transferini oldun...
arada bir seni takip ettim huluciğimin hastası olmandan kaynaklı..
2 yumurtanın toplnadığını okumuştum en son demek ikiside göbişte şimdi çok şükür...
bende en son 15 gün önce değerim düşünce ilaçları kestik ve kanamayla bebişlerim gitti...
hulusi hocanın hastasıyım bende...
ve üzerine doktor tanımıyorum...
inşallah hastanenin panosundaki bebekler gibi bebeklerimiz olur bizimde...

Hayırlı olsun cnmm. Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..

Gulden kzi gece yarim saat sonra donecem dedin ben gormedim geceyarim saatte bitti mi. Hemen dondun mu

şekerim akşam saatinde dedim yarım saate gelirim diye kocişim erken gelince gelemedim..
saat 10 gibiydi bir ara baktım size sonra suitime çekildim

canım hadı maşallh inşallah 2 bebişini sana sıkı sıkıya tutunur vet canım maşallhahımız var 2 -3 günde 100 deviriyoruz vallah ır kaçırdınmı bırdaha toparlamak çok zor oluyo

Aşkısı ben geliyorum pişirmeye...
Karşılıklı hüpletiriz...
Ahh ahh ne iyi olurduuu..
Bugünn şöylee dumanını sırf gıcıklığına suratına doğru üflerdimm yanee

Canım benim seni hep takip ediyorum hatırlarsın belki beni..
Tedaviye başladığını okumuştum diğer topikte..
Transferin bile olmuş maşallah
İnş Rabbim yüzünü yüzümüzü güldürsün..
Hayırlısı ile sağlıkla mutlulukla gelsin meleklerin..

kızlar gercekten ya zaman nasıl gecıyo herkes bırer bırer hamile oldu aramızdan ayrıldı aramızdan ayrılmayanlarda var ama gercekten çok şey paylaştık burda

Ahh ahh ne iyi olurduuu..
Bugünn şöylee dumanını sırf gıcıklığına suratına doğru üflerdimm yanee..

aaaaa gelmiyorum o zaman pis seniiii...
kendini zehirlediği yetmiyooo benide zehirleyecek çok ı lı hıııııııııııııııhhhhh sana işte

Yaaa amaa nedenkiiii

sende ağlamak için yer arıyosun depresif insan...
bu konuya daha uygun sarı kafaları kullanabilirdin :44::26: gibi...
ama sen ağlak sarı kafa koymuşun hemen yasaklıyorum o güzel gözlerine ağlamayı...

kızlar gercekten ya zaman nasıl gecıyo herkes bırer bırer hamile oldu aramızdan ayrıldı aramızdan ayrılmayanlarda var ama gercekten çok şey paylaştık burda

he valla noldu kız geçmişe döndün birden içlendinmi

Geçmiş olsun canım yaa, ama bak zaman geciyo yeniden başladık biz. Hulusi hoca kesinlikle bir numara bence. Çok güven veriyo, ekip süper zaten. Benim daha önceki çok maceralı geçmişti bunda da ilk macera bugun oldu, iki tane veriyolar ya sıpalardan biri gelmedi tupe yapışmış, tam bitti derken embriyolog farkedince tekrar verdiler, o da gitti kardeşinin yanına.

hayırlı olsun canım bebişlerin sıkı sıkı tutunsun

millstone zaman ne cabuk gecıyo deyınce ona ıstınaden yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…