Tanıdık tanımadık herkese selam kızlar. Maşallah topik çok hızlı ilerliyor. geçmişi okuyamadım pek. Bugün 2. Tüp bebek tedavimde transferim oldu, yatıyoruz 2 bebis adayımla birlikte. Allahım bu yola bas koyan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
kolum carptı diyince ıçımden eyvahhhh dedim çok zor ya canım sna kolay gelsın
Cok kahve icen biri degilim aslinda... Ama nedense canim kocaman bir fincan kahve istedi cezvenin devrilmesi beni durdurdu mu ? Hayiiiirrrray nasıl içiyosunuz ya ben hiç sevmem ve daha agzıma tadına bakmadı için bır yudumdan fazlasını almamışımdır
Tanıdık tanımadık herkese selam kızlar. Maşallah topik çok hızlı ilerliyor. geçmişi okuyamadım pek. Bugün 2. Tüp bebek tedavimde transferim oldu, yatıyoruz 2 bebis adayımla birlikte. Allahım bu yola bas koyan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Ahh ahh ne iyi olurduuu..
Bugünn şöyleedumanını sırf gıcıklığına suratına doğru üflerdimm yanee
Canım benim seni hep takip ediyorum hatırlarsın belki beni..
Tedaviye başladığını okumuştum diğer topikte..
Transferin bile olmuş maşallah
İnş Rabbim yüzünü yüzümüzü güldürsün..
Hayırlısı ile sağlıkla mutlulukla gelsin meleklerin..
gel sanada bırşeyler hazırlıyım mislerrrrrrrrrr gibi
Geçmiş olsun canım yaa, ama bak zaman geciyo yeniden başladık biz. Hulusi hoca kesinlikle bir numara bence. Çok güven veriyo, ekip süper zaten. Benim daha önceki çok maceralı geçmişti bunda da ilk macera bugun oldu, iki tane veriyolar ya sıpalardan biri gelmedi tupe yapışmış, tam bitti derken embriyolog farkedince tekrar verdiler, o da gitti kardeşinin yanına.
millstone zaman ne cabuk gecıyo deyınce ona ıstınaden yazdım
evet herseyı o yaptı semoşun kahvesınnede o döktüheee anladımmm demek herşeyin sorumlusu millstone aşkısımm
evet herseyı o yaptı semoşun kahvesınnede o döktü
kahvenı e cabuk içtin geldı sohbet sarmadımı
allah kabul etsın canım ...........Kızlar akşam namazımı icra edip geliyorum...
geldiğimde fevkaladenin fevkininde fevkinde sohbetler okumak istiyorum
canım pardon ya ben gec okudumya ondan oldu heraldekız kaç saat oldu anca geldim..eşim geldide geldim ayolll
Canım benim maşallah senin savaşçı meleklerineCanim hatirlıyorum tabiki seni, aynı dertten muzdaripiz yumurta rezervi az da olsa bak benim iki tane toplandı çok az nasıl dayanacaklar dedim ama ikiside sağlam çıktı. Sen şuan ne durumdasin geçmişi okuyamadım.
Eki Görüntüle 420485 Eki Görüntüle 420485 Eki Görüntüle 420485 Eki Görüntüle 420485 Eki Görüntüle 420485
Aşkısımmm beni görmüyoooooo...
su hatunn birgün beraber içelimmm
içelim bebem nezaman istersen ...............su hatunn birgün beraber içelimmm
içelim bebem nezaman istersen ...............
aaaaa gelmiyorum o zaman pis seniiii...
kendini zehirlediği yetmiyooo benide zehirleyecek çok ı lı hıııııııııııııııhhhhh sana işte
sende ağlamak için yer arıyosun depresif insan...
bu konuya daha uygun sarı kafaları kullanabilirdin :44::26:gibi...
ama sen ağlak sarı kafa koymuşun hemen yasaklıyorum o güzel gözlerine ağlamayı...
sensız olurmu canımBende olurum tabii fena içerimmm
tamam canım inşallh rabbım güzel hebrlerini aldıgımız zaman onu kutlarıztemam şu test tarihim geçsin..diğer arkadaşlarda müsait olunca..bi dibine vuralım hoş beş edelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?