Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu sene hamile kalamayanlarıda hamile duyuyorum.İnşallah sana da nasip eder.

kolum carptı diyince ıçımden eyvahhhh dedim çok zor ya canım sna kolay gelsın

ay nasıl içiyosunuz ya ben hiç sevmem ve daha agzıma tadına bakmadı için bır yudumdan fazlasını almamışımdır
Cok kahve icen biri degilim aslinda... Ama nedense canim kocaman bir fincan kahve istedi cezvenin devrilmesi beni durdurdu mu ? Hayiiiirrrr
Ortaligi temizlerken tekara uyaptim kahve mi veEe afiyetle ictim hem de kocamanm bir upa turk kahvesi hehehheh

Maasallahj kuzucuklarinla sana siki siki tutunsun bebislerin hayatimm el mubdi oku bol bol faydasini gorurusun insaallah..

Canim hatirlıyorum tabiki seni, aynı dertten muzdaripiz yumurta rezervi az da olsa bak benim iki tane toplandı çok az nasıl dayanacaklar dedim ama ikiside sağlam çıktı. Sen şuan ne durumdasin geçmişi okuyamadım.

gel sanada bırşeyler hazırlıyım mislerrrrrrrrrr gibi

canııımmmmm hemen bi sarılayım sana
dayanamadım küçükte olsa ekmek arası yaptım baktım karnımdan gelen sesler dinmiyooo susturayım dedim

ilk tüpte yaşadıklarından da haberim var dediğin gibi zaman geçiyor...
demek seninde maceralı oldu benim hem opum hem transferim iki kere oldu..
ultrasonda 20 ye yakın görünen yumurtam çatlama iğnesi görevini görmediğinden çatlamamış ilk opuda bir tane, bir saat sonra gidiğim ikinci opuda da 2 tane yumurta anca alabildiler toplamda 3 yumurtam olmuştu diğerleri bende kaldı...milyonda bir olur o da seni buldu dedi hulusi..transferde de işlem bitti derken bi daha tekrarlandı...bebeklerim benimle kalamadı maalesef ama inşallah senden güzel haberler gelir bu kez sıkı sıkı tutunurlar annelerine ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin...

Kızlar akşam namazımı icra edip geliyorum...
geldiğimde fevkaladenin fevkininde fevkinde sohbetler okumak istiyorum

Canim hatirlıyorum tabiki seni, aynı dertten muzdaripiz yumurta rezervi az da olsa bak benim iki tane toplandı çok az nasıl dayanacaklar dedim ama ikiside sağlam çıktı. Sen şuan ne durumdasin geçmişi okuyamadım.
Canım benim maşallah senin savaşçı meleklerine
benim 2 tedavi yumiler büyümediğinden iptal oldu..
En son geçen ay ilaçsız bir bakalım dedi daktırım solda 1 tane aday adayım vardı ama oda kendiliğinden büyümeyince başlamadan serüvenim bitti.
Beklemedeyim yanii..

Nedenn aşkısııı görüyom yaaa..
Bende akşamı kıldım geldimmm..Namaz kılan sarı kafada bulsan ne süper olucak heee

bende kılayımda geleyimm..birazdan buradayımmmmmm..
Allah kabul etsin kızlarrrrr

Bunları diyorsan doğru söze ne hacet dedim..Sustum aşkısıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…