Tüp Bebek Günlüğümüz !

ay nasıl içiyosunuz ya ben hiç sevmem ve daha agzıma tadına bakmadı için bır yudumdan fazlasını almamışımdır
aa bende çok severim türk kayfesinii

ooo canım bir koca kupa çok olmamışmı..:26:napcan hayırdır gece mesainmi var uykun gelmesin diyee
yada yada kutlamamı yapcan burda tek başına

herkes kaçmış birden yaa...
bende yüüryüşüm yaptım geldim duşumu aldım mis oldum mis...
cnaımd akahve çekti yaapyımd akocişimle içelim bari çokta güzel yaparım haaa..
tabi ilk istemeye geldikleirnde güzel yapamamıştım acemiydimm

ama doğru 3kişi namaza gitti cemaat azaldı..
kızlar allah kabul etsin namazlarınız ben kılamıyorum reglim malum

slm kızlarrr,
var mı güzel hyaberlerrr yeni hamişler nasılsınız? ne var ne yok?
ben bugün dr a gittim ikili tarama yapıldı kanama alanlarım daha ıyı artık işe başlıyorum inşallah pazartesi. tüm ilaçları da bıraktık sadece vitamin ve kan sulandırı iğneye devamm..cinisyete dair hiç bi ipucu yok ama şükür bebeiş iyi.. içim biraz daha rahat ama işe vaşlamaktan kokuyorum..

mesaj yazarmış gibi açtın dimi ilk..Üstte insert image var.Ona tıklayıp dosyaları seç diyip bilgisayarındaki dosyayı seçip eklentiyi yükle diyorsun cnm..Büle oluyorr..İnş anlatabilmişimdir..

benim bugün kontrolüm vardı..üç gündür kullanıyorum iğneleri..6 yumurta var..hepside 12-13 mm miş..ama çok çabuk olgunlaşmış..e2 istedi sonuca göre ayarlayacağız dedi ilacını neyse düşürdüler ve yarın tekrar kontrol dedi..niye ki sorun mu var ki?bir de iki gün önce endoskopi oldum reflüm varmış..kanamam o yüzdenmiş..3 aydır boş yere antibiyotik kullanıyormuşum...

geçmiş olsun canım reflu çok zor ya inşallh e2de yüksek çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…