aa bende çok severim türk kayfesiniiay nasıl içiyosunuz ya ben hiç sevmem ve daha agzıma tadına bakmadı için bır yudumdan fazlasını almamışımdır
Cok kahve icen biri degilim aslinda... Ama nedense canim kocaman bir fincan kahve istedi cezvenin devrilmesi beni durdurdu mu ? Hayiiiirrrr
Ortaligi temizlerken tekara uyaptim kahve mi veEe afiyetle ictim hem de kocamanm bir upa turk kahvesi hehehheh
Maasallahj kuzucuklarinla sana siki siki tutunsun bebislerin hayatimm el mubdi oku bol bol faydasini gorurusun insaallah..
nasıl yuklenıyo bana anlatsanıza..Yaaa amaa nedenkiiii
nasıl yuklenıyo bana anlatsanıza..
iyi akşamlar kızlar...
İyi akşamlar elıf nasılsın
sen gelince daha ha güzel oldu...........................akşamınız güzel olsun............
sağol canım sen nasılsın?toparladın mı biraz?
geçmiş olsun canım reflu çok zor ya inşallh e2de yüksek çıkmazbenim bugün kontrolüm vardı..üç gündür kullanıyorum iğneleri..6 yumurta var..hepside 12-13 mm miş..ama çok çabuk olgunlaşmış..e2 istedi sonuca göre ayarlayacağız dedi ilacını neyse düşürdüler ve yarın tekrar kontrol dedi..niye ki sorun mu var ki?bir de iki gün önce endoskopi oldum reflüm varmış..kanamam o yüzdenmiş..3 aydır boş yere antibiyotik kullanıyormuşum...
geçmiş olsun canım reflu çok zor ya inşallh e2de yüksek çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?