sağol canım..e2 çok yyüksek değil dedi ama niye üstüste iki gün çağırdı kafam takıldı...
Ne oldu kdr bıseymı kacırdım ben nıye telaslısın ..:18::18::18::18::44:
ama doğru 3kişi namaza gitti cemaat azaldı..
kızlar allah kabul etsin namazlarınız ben kılamıyorum reglim malum
slm kızlarrr,
var mı güzel hyaberlerrr yeni hamişler nasılsınız? ne var ne yok?
ben bugün dr a gittim ikili tarama yapıldı kanama alanlarım daha ıyı artık işe başlıyorum inşallah pazartesi. tüm ilaçları da bıraktık sadece vitamin ve kan sulandırı iğneye devamm..cinisyete dair hiç bi ipucu yokama şükür bebeiş iyi.. içim biraz daha rahat ama işe vaşlamaktan kokuyorum..
akşamınız güzel olsun............
iyi akşamlar kızlar...
benim bugün kontrolüm vardı..üç gündür kullanıyorum iğneleri..6 yumurta var..hepside 12-13 mm miş..ama çok çabuk olgunlaşmış..e2 istedi sonuca göre ayarlayacağız dedi ilacını neyse düşürdüler ve yarın tekrar kontrol dedi..niye ki sorun mu var ki?bir de iki gün önce endoskopi oldum reflüm varmış..kanamam o yüzdenmiş..3 aydır boş yere antibiyotik kullanıyormuşum...
Ne oldu kdr bıseymı kacırdım ben nıye telaslısın ..
yazmıştım ya mülakatttt
:18::18::18:ama biliyorum arkamda ordu giib dua edenim olucak sırtım yere gelmez benim...canlarımmmm
herzaman dualarımızdasın canımyazmıştım ya mülakatttt
:18::18::18:ama biliyorum arkamda ordu giib dua edenim olucak sırtım yere gelmez benim...canlarımmmm
sağol canım..e2 çok yyüksek değil dedi ama niye üstüste iki gün çağırdı kafam takıldı...
evet söylemiştin.ama önce akciğere bakalım dediler..akciğerden röntgen,tomoğrafi ve Bronkoskopi çektirdiler..beklemek zulümdü ya ..bir şey çıkamyınca k.b.b git dediler oda kılcak damarlarında yırtık var dedi..neyse ki hastalığım belli oldu en azından..ama çook korktum ne yalan diyeyyim...Allahrazı olsun canım...bende kırmızlardan epeydir ibadetten uzak kalmıştım bugün kendimi huzurlu hissediyorum..
Maşallahhhh
çok sevindim canım.diğer ilaçları kesmiş doktorun herşey yoluna giriyor çok şükür..
haklısın işe başmaya korkuyorsun ama Allahın izniyle hiç bişey olmayacak..
iyi akşamlar cicim ne yedin
iyi akşamlar elifcim..
ben sana kan geliyor dediğinde midene baktır demiştim sende mide sıkıntısı kanama yaparmı diye sormuştın bende evet demiştim maalesef doğru işte...sen yazonca ilk aklıma mide geldi...çok geçmiş olsun...daha dikkatli beslenmen gerekecek...Maşallah bu arada yumoşları epey büyütmüşsün evet biraz hızlı büyümüş yarınki e2 hormonuna göre doz ayarlaması yapılır...
Bun ekiz anlamadim kendimi kulkedisi gibi hissettim biran o masadaki gibi yalniz elife kahkaha atmak da hic yakismaz. ... Cadi gulden hemen askisini kayiriveriyo goruyo mususnuzohhhh döksün aşkısımmm herşeyi yapabilir ooo...
semrada napalım temizleyeck artık
Evet yaaa ben de reglim saka mka yarin 5. Gunum cyclo ya baslicamama doğru 3kişi namaza gitti cemaat azaldı..
kızlar allah kabul etsin namazlarınız ben kılamıyorum reglim malum
Canim hadi bakalim ins bi problem cikmadan yumoslar olgunlasip toplanirlar... Reflu cok kotu bacimm Allah yardimcin olsun tez zamanda iyiles insaallah...benim bugün kontrolüm vardı..üç gündür kullanıyorum iğneleri..6 yumurta var..hepside 12-13 mm miş..ama çok çabuk olgunlaşmış..e2 istedi sonuca göre ayarlayacağız dedi ilacını neyse düşürdüler ve yarın tekrar kontrol dedi..niye ki sorun mu var ki?bir de iki gün önce endoskopi oldum reflüm varmış..kanamam o yüzdenmiş..3 aydır boş yere antibiyotik kullanıyormuşum...
Hosgeldın kuzucuk..
Ya kızlar bırsey soylıycem ben sıze. Bir karar aldım ve artık bıtkılerle ugrasmaya karar verdım.Her yolu denedım olmadı sımdı sıra aktarlarda. Tüp bebek olmassa belki aktar bebek olur benımkı
Ya kızlar bırsey soylıycem ben sıze. Bir karar aldım ve artık bıtkılerle ugrasmaya karar verdım.Her yolu denedım olmadı sımdı sıra aktarlarda. Tüp bebek olmassa belki aktar bebek olur benımkı
canımsın..........sen gelince daha ha güzel oldu...........................
benim bugün kontrolüm vardı..üç gündür kullanıyorum iğneleri..6 yumurta var..hepside 12-13 mm miş..ama çok çabuk olgunlaşmış..e2 istedi sonuca göre ayarlayacağız dedi ilacını neyse düşürdüler ve yarın tekrar kontrol dedi..niye ki sorun mu var ki?bir de iki gün önce endoskopi oldum reflüm varmış..kanamam o yüzdenmiş..3 aydır boş yere antibiyotik kullanıyormuşum...
inşaallah canım hem kokulu kokulu olur bitki kokarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?