Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugün bizim tüpçüye 40-45 yaşalrında bir çift geldi..belediye ücretsiz tüp yaptıracakmış çok hoşuma gitti..çokk tatlılardı ya..inş.yüzleri güler...

ama doğru 3kişi namaza gitti cemaat azaldı..
kızlar allah kabul etsin namazlarınız ben kılamıyorum reglim malum

Allahrazı olsun canım...bende kırmızlardan epeydir ibadetten uzak kalmıştım bugün kendimi huzurlu hissediyorum..

Maşallahhhh
çok sevindim canım.diğer ilaçları kesmiş doktorun herşey yoluna giriyor çok şükür..
haklısın işe başmaya korkuyorsun ama Allahın izniyle hiç bişey olmayacak..

akşamınız güzel olsun............

iyi akşamlar cicim ne yedin

iyi akşamlar kızlar...

iyi akşamlar elifcim..
ben sana kan geliyor dediğinde midene baktır demiştim sende mide sıkıntısı kanama yaparmı diye sormuştın bende evet demiştim maalesef doğru işte...sen yazonca ilk aklıma mide geldi...çok geçmiş olsun...daha dikkatli beslenmen gerekecek...Maşallah bu arada yumoşları epey büyütmüşsün evet biraz hızlı büyümüş yarınki e2 hormonuna göre doz ayarlaması yapılır...

sağol canım..e2 çok yyüksek değil dedi ama niye üstüste iki gün çağırdı kafam takıldı...

hiç endişelenecek bişey yok yumoşlar belli bir büyüklüğe ulaşınca hergün gitmeye başlarsın normal yanii..
e2 konusunda çok şey yaşamış ve doktora yapmış biri olarak korkma diyorum sana...
ne güzel işte hızlı büyümüş yumoşlar daha az iğneyle sonuca gideceksin ne güzel...

evet söylemiştin.ama önce akciğere bakalım dediler..akciğerden röntgen,tomoğrafi ve Bronkoskopi çektirdiler..beklemek zulümdü ya ..bir şey çıkamyınca k.b.b git dediler oda kılcak damarlarında yırtık var dedi..neyse ki hastalığım belli oldu en azından..ama çook korktum ne yalan diyeyyim...

Ya kızlar ben sıze bırsey soylıycektım. Bir karar aldım bundan sonra bıtkılerle ugrasıcam bıraz. Neyapayım heryolu denedım yıllardır sonuc alamadım sımdı sıra aktarlarda

ohhhh döksün aşkısımmm herşeyi yapabilir ooo...
semrada napalım temizleyeck artık
Bun ekiz anlamadim kendimi kulkedisi gibi hissettim biran o masadaki gibi yalniz elife kahkaha atmak da hic yakismaz. ... Cadi gulden hemen askisini kayiriveriyo goruyo mususnuz
ama doğru 3kişi namaza gitti cemaat azaldı..
kızlar allah kabul etsin namazlarınız ben kılamıyorum reglim malum
Evet yaaa ben de reglim saka mka yarin 5. Gunum cyclo ya baslicam
Canim hadi bakalim ins bi problem cikmadan yumoslar olgunlasip toplanirlar... Reflu cok kotu bacimm Allah yardimcin olsun tez zamanda iyiles insaallah...

Ya kızlar bırsey soylıycem ben sıze. Bir karar aldım ve artık bıtkılerle ugrasmaya karar verdım.Her yolu denedım olmadı sımdı sıra aktarlarda. Tüp bebek olmassa belki aktar bebek olur benımkı

Ya kızlar bırsey soylıycem ben sıze. Bir karar aldım ve artık bıtkılerle ugrasmaya karar verdım.Her yolu denedım olmadı sımdı sıra aktarlarda. Tüp bebek olmassa belki aktar bebek olur benımkı

bendeeeeeee
soğan kürüyle başlıyorum bi kaç güne
ohhhh miissss soğan kokacam

sen gelince daha ha güzel oldu...........................
canımsın..........

kuzu endişe etme benim değerlerim iyi olduğu halde hergün kontrole gidip e2 vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…