Tüp Bebek Günlüğümüz !

hastalığımla ilgili bir şeyler yazmıştım ama silindi..evet sen demiştin arkadaşım ama dok.ısrarla başka yerlere yöneltti.

Mide rahatsızlıkları bi çok hastalıkla karıştırılıyooo işte böyle anlaşılana kadar mide dışında heryere bakılıyooo ama ilk mideye bakılmalı sırtına göğsüne vuran ağrılarıda olur millet bunu kalbim ağrıyooo sanır...aslında ağızdan kan gelmesi çok önemli bir belirti mide olduğunu anlamak için bunu doktor nasıl anlamamış bende bunu anlamıyorum..ben bile sen yazınca sıkıntını ilk mideye baktırdınmı dedim..
Allah doktorun iyisiyle karşılaştırsın bizi boşuna o kadar zaman uğraştın..

bendeeeeeee
soğan kürüyle başlıyorum bi kaç güne
ohhhh miissss soğan kokacam

Gulden bır aktarla konustuk kendıne cok guvenıyor. Kendısınınde yıllarca cocugu olmamıs ve bu hazırladı karısım sayesınde(once Allahın ıznıyle) olmus. Ve olmaması cok zor dıyor. Allahın ıznıyle sonuc alacaksınız dıyor. Karısımın karanlıkta beklemesı gerekıyormus bu nedenle pazartesı alıcaz. Dur bı denıyeyım olursa sanada gonderırımBenım aktar bebegım topikte tek kalmasın kuzum aktar kardes yap sende ona

ay semracım aşkısı için birgünlüğüne külkedisi ol nolcakki..
iyi tamam tamam aşkısı kahveyi döksün ben gelir temizlerim

yaaaa bak merak ettim şimdi acaba içinde ne varki:44:
kesin doğuracan diyoo yani..
ama bende istiyorum hemen..
senin denemenimi bekleyecem yaaa...
adı neymiş ne kadara satıyooo hadi hepsini cevapla cereni doğurmam lazım bir an önce

Ay teyzesı yesın CERENİİİİİ, kızım kardesı... Fiyatını solemedı gulden para onemlı degıl dedı adam benım esım cok sıkıntı cektı olsun yeter dedı. pazartesı alıcaz. Mayalanması gerekıyormus ve asla ısık almamalıymıs o surede. Inanamadım bende cok guvenıyor kendıne. Bu aktar benım lıseden ogretmenımın yegenı. Adam yumurtlama gununden adet surelerıne vede catlamaya kadar herseyı bılıyorKuzum ıstersen hemen sanada yaptırırım yeterkı ceren gelsinnnnnnnnnnnnnn....

inş..evet reflü fenaymış..sırtıma çok vuruyor ağrısı..bir de bir sürü ilaç kullanıyorum..dok.bir şey olmaz diyor ama ne bilem içim rahat değil...

valla 3 ay boş yere kendimi yedim bitirdim..neyse en azından tedavisi var çık şükür...

yaa bana söylee amaa bende zeynebi doğurmak istiyom bian önceki çok yaşlı anne olmayımm,egunaldan sonra da bana gönder hep aktar
koklu bebi yapalımmmm
pek çok şey yedim ama pek memnun kalmadım:))))
aaa niden canım..ağzına layık bişey yokmuydu...üzüldüm şimdi amaa
Kokar dımı kaderım ne guzel
hehh hee kokar kokarr
Selam canlarım nasilsinz ben bugün geç geldim biraz ne var ne yok bakalım
aleykümselam...iyiz sen neden geç geldin nerde geziyodun kzıınla
sen gelene kadar çok iyiydi ama sen gelince herşey bittiiii
aaaaa:26::26:
ya bende merek ettim şimdiii:44:
Ayy warya aynen bendeeee

o zaman lorkeye devam ..haziran sonu kaynımın düğünü var elti olaraktan zayıflamam şart yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…