Tüp Bebek Günlüğümüz !

inş..evet reflü fenaymış..sırtıma çok vuruyor ağrısı..bir de bir sürü ilaç kullanıyorum..dok.bir şey olmaz diyor ama ne bilem içim rahat değil...

geçmiş olsun canım allah iyiliğini versin yediklerine dikkat et geç saatte yemek yeme ve biraz başın yukarıda yattın mı sıkıntıların azalır .....

hee seni yabancı sanırlar
hergünmi ekşın ihtmali varr:18:

yarama tuz basıyorsunuz bizde hemen hemen hergünden tık olmayan günlere geldik zorunlu ara (

nasılsın bakem?mide bulantın nasıl oldu?

iyiyim çok şükür canımm gündüz çoktu ama şimdi daha rahatım ...
sen nasılsın bakıyorumda birçok heyecanı birarada yaşıyorsun

hadı kızlar bende yatmaya gidiyorum benim herzaman bir yerim açık kalıyo hiç ustümü ortmem bihter kaçar öptüm sabah görüşürüz

Alemsın sen ya :))) elıf yarın ne yapıcan hepımız bılıyozzzzzzzz

alemim tabi alemim burda sizle takılıyom dersleirmde kalıyor..
neyse dua edeceniz yaaa..
bende ilk düşükleirm oldu çocuğum olmuyo diye düşü yaptığımda gititiğim daktıra gittim..
bana şu 5 günlük haplardan yazdı bide ilişki tarihleirni yazıd verdi elimize..
ayy negarip gelmişti dedimki doktorda biliyo naptığımızı..ondan sonra malesef çok şey yaşayacağımı bilemezdim
o neymişki....aynı 35 izmiirn anlattığı olay geldi aklıma kalp doktoru olayııı

İçimden tam zuzu nıye hıc yazısmıyor dıyordumkı yazılarını gordum..Bebişler nasıllllll oyyyy ısırıcam bak sozun var

sağol çooook iyiyim...öncelikle çok şükür rahatsızlığımın tedavisi var...ikincisi tedavim başladı...üçüncüsü eşim geliyor yarın...en kötü günümüz böyle olsun ..ALLAH (c.c.)dermansız dert vermesin hepimize...

şoooo alttakiler niye yazmıyonuz bişeylerr aaa tamam bend egidyom meydanı bana bıraktınız öylemiii

Ay sen ne dıyon bızde o tedavıden gectık ve daktırın su saatte ekşın dedıgı an eşimi görevden çağırdılar apar topar gıttı benımde 1 ayım mahvolmustu

Ay sen ne dıyon bızde o tedavıden gectık ve daktırın su saatte ekşın dedıgı an eşimi görevden çağırdılar apar topar gıttı benımde 1 ayım mahvolmustu

tühh yaa ama sinir bişeydi bee bizim gündü saati yoktuda ne bileyim amannn olcaksa rabbim vericekse zamanı,sayısı,güün yok bu işinn

İçimden tam zuzu nıye hıc yazısmıyor dıyordumkı yazılarını gordum..Bebişler nasıllllll oyyyy ısırıcam bak sozun var

onlar hızla büyümeye çalışıyorlar teyzesi sağlıkla doğsunlar ısırırsın tabiii bide yumuk yumuk olurlarsa tamam bak bensenin kızının fotolarına bakınca mıncıklayarak sevmek istiyorum elleri falan nasıl güzel allah bilir bebekliği ne tatlıydı

zuzucumn noldu kız hormonlar karıştı herhalde daha yolun başındasın canım yaaaa

daha yolun başı ama bol ekşınlardan sonra ekşınsız zor be

ohhh rabbim güzelliklerin devamını getirsin canım en yumuş yumuşundan bebişler göndersin

Ayyy cok tatlıydı zuzu doyaöadım bebeklıgıne buyudu cadı :) bak sana dıger tarafa bı tane bebeklını koyayım..

egunal naptın kız bize dedin ama sen burayımı açık bıraktın
yoksa horonmu tepiyon gidicez düğüne yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…