ee aldın iznide ondan demiiiii
[/B Kimyasal yasayan arkadaslar kanamanız kac gun surdu. Benım 5. gun bıtıyor ama baya yogun devam edıyorrr?
inş..evet reflü fenaymış..sırtıma çok vuruyor ağrısı..bir de bir sürü ilaç kullanıyorum..dok.bir şey olmaz diyor ama ne bilem içim rahat değil...
hee seni yabancı sanırlar
hergünmi ekşın ihtmali varr:18:
nasılsın bakem?mide bulantın nasıl oldu?
Alemsın sen ya :))) elıf yarın ne yapıcan hepımız bılıyozzzzzzzz
geçmiş olsun canım allah iyiliğini versin yediklerine dikkat et geç saatte yemek yeme ve biraz başın yukarıda yattın mı sıkıntıların azalır .....
yarama tuz basıyorsunuz bizde hemen hemen hergünden tık olmayan günlere geldik zorunlu ara(
iyiyim çok şükür canımm gündüz çoktu ama şimdi daha rahatım ...
sen nasılsın bakıyorumda birçok heyecanı birarada yaşıyorsun
hadı kızlar bende yatmaya gidiyorum benim herzaman bir yerim açık kalıyo hiç ustümü ortmembihter kaçar öptüm sabah görüşürüz
geçmiş olsun canım allah iyiliğini versin yediklerine dikkat et geç saatte yemek yeme ve biraz başın yukarıda yattın mı sıkıntıların azalır .....
yarama tuz basıyorsunuz bizde hemen hemen hergünden tık olmayan günlere geldik zorunlu ara(
iyiyim çok şükür canımm gündüz çoktu ama şimdi daha rahatım ...
sen nasılsın bakıyorumda birçok heyecanı birarada yaşıyorsun
Allah rahatlık versın cnm topikteki dıger arkadasları yatırayım bende yatıcam ınsallah
alemim tabi alemim burda sizle takılıyom dersleirmde kalıyor..
neyse dua edeceniz yaaa..
bende ilk düşükleirm oldu çocuğum olmuyo diye düşü yaptığımda gititiğim daktıra gittim..
bana şu 5 günlük haplardan yazdı bide ilişki tarihleirni yazıd verdi elimize..
ayy negarip gelmişti dedimki doktorda biliyo naptığımızı..ondan sonra malesef çok şey yaşayacağımı bilemezdim
o neymişki....aynı 35 izmiirn anlattığı olay geldi aklıma kalp doktoru olayııı
Ay sen ne dıyon bızde o tedavıden gectık ve daktırın su saatte ekşın dedıgı an eşimi görevden çağırdılar apar topar gıttı benımde 1 ayım mahvolmustu
İçimden tam zuzu nıye hıc yazısmıyor dıyordumkı yazılarını gordum..Bebişler nasıllllll oyyyy ısırıcam bak sozun var
zuzucumn noldu kız hormonlar karıştı herhalde daha yolun başındasın canım yaaaa
sağol çooook iyiyim...öncelikle çok şükür rahatsızlığımın tedavisi var...ikincisi tedavim başladı...üçüncüsü eşim geliyor yarın...en kötü günümüz böyle olsun ..ALLAH (c.c.)dermansız dert vermesin hepimize...
kızlar ben de yatayım sabah erkenden randevum...kendinize iyi bakın.ALLAHA emanet olun....
kızlar ben de yatayım sabah erkenden randevum...kendinize iyi bakın.ALLAHA emanet olun....
onlar hızla büyümeye çalışıyorlar teyzesi sağlıkla doğsunlar ısırırsın tabiii bide yumuk yumuk olurlarsa tamam bak bensenin kızının fotolarına bakınca mıncıklayarak sevmek istiyorum elleri falan nasıl güzel allah bilir bebekliği ne tatlıydı
daha yolun başı ama bol ekşınlardan sonra ekşınsız zor be
ohhh rabbim güzelliklerin devamını getirsin canım en yumuş yumuşundan bebişler göndersin
Ayyy cok tatlıydı zuzu doyaöadım bebeklıgıne buyudu cadı :) bak sana dıger tarafa bı tane bebeklını koyayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?