arkadaşım benim de opu günümü hesaplar mısın tahmini?son adet tarihim 12 mayıs..şu an yumurtalar 12-13 mm...bu arada 27 mayıs evlilik yıldönümüm..o güne denk gelir mi acaba?
Rabbim nazardan korusun sizii benim de esim gelicek bende boynuna atlamak istiyorummm cok özlüyorum herhafta enaz4gun yok yanımda bu donemde esimin yanımda olmaması sıkıcı oluyor Rabbim ebedi ayrılık vermesin insallh birbirimizin bastonlu hallerinide gorelim
canım aynı pepedeki oynayan çocuklara benzıyobendeeeeee
Eki Görüntüle 420632 Eki Görüntüle 420632 Eki Görüntüle 420632
ama benim halayım lorke lorke değil ha uşak ha
Uyusun kuzucum uyusunda buyusun tatlımı tatı bır bebıs olucak ya soylerken bıle dıslerımı sıkıyorum sankı yanımdada ısırıcakmısım gıbı
ayyy çok romantik..:123::127: :132:hepsini anladımda en son napyonuz bende anlamadım
gözünaydınnnn canım...bende dün akşam üstü eşime aşık oldum bikere daha..
ben eve gelirkene oda okuldan geliyodu apartmanın önünde karşılaştık şöyle akrşıdan bakarkene kanım kaynadı yani
gece olsa kimse olmasa koşup türk filimleirndeki gibi boynuna atlıycaktım ama asansöre kaldı hevesim onunda verdiği tepki"
terliyim"..bu erkekler bazen odun oluyorr
şekerim sen 27 mayısa göbişine bebişlerini almış olursun yumoşlar bu hızla büyürse ne opusu o güne opu kalmaz ama kabaca bi hesap yapalım yine..
3 günde 12-13 mm olmuş yumoşlar bu hızla giderse 21 mayıs pazartesi opuda olursun...3.gün transferi yapılırsa 24 mayısta da transferin olur...
yani 27 mayısa hiç bişi kalmaz...
komik ama onda ne varki bikaç bilgi olsun yeter ..ben tüp bebek merkezind eonu gördüm sekreter yapıcka nerdeyse transferi..Ewet ama bir aktarın jinekolok gibi konusmasıda cok komıkGulmemek ıcın zor tuttum kendımı
gel seni götürelim bol bol oyna ünlü bir oyuncu getirdim derim yöreselde giyersin.ay ne güzel yaa laz düğünü görmeyeli epey zaman oldu bende horon oynamak isterdim amaaa...
fena güzel oynarım yanii.bi de foklörcü kimliğim vardır benim bişeyden de eksik kalmam yani
ooo süpperrrr...
bende kociş gelecek diye bi efoşmanımı çıkarıp ötekini giyiyorum
günlük olanla karşısına çıkmayım diye ne kadar özeniyorum bak
Maasallah yedin yedin begenmedin demek peki elifnaz ne diyor bu duruma. O da mi begenmedi yoksa aksya sultan
Ezile Ezile siliyorum yerleri h...arcadin beni milstone un askina sana cok ii li bir hiiiiiiiiiiiiihhh cekiyorum ve konuyu kapatiyorum zaten temizledim yerleri halilarda. Makinede yikaniyor su anda...kocisi bekliyorum gelir birazdan eve. Siz de ne var ne yok
Maasallah yedin yedin begenmedin demek peki elifnaz ne diyor bu duruma. O da mi begenmedi yoksa aksya sultan
Ezile Ezile siliyorum yerleri h...arcadin beni milstone un askina sana cok ii li bir hiiiiiiiiiiiiihhh cekiyorum ve konuyu kapatiyorum zaten temizledim yerleri halilarda. Makinede yikaniyor su anda...kocisi bekliyorum gelir birazdan eve. Siz de ne var ne yok
maximum 6 oda okadar uğraştığı için:)))))) benim bu katıldığım gün akraba günü ve tahmin edeceğin gibi kıyasıya bi yarış var çeşit çok bol oluyo ama bugün ne salata çeşitlerini ne tuzluları beğenmedim tatlılar idare ederdi:))))) biri duysa bulupta bunuyo der ama napayım:)))))))))))))))
Ewet ama bir aktarın jinekolok gibi konusmasıda cok komıkGulmemek ıcın zor tuttum kendımı
saolasın canım cevabın ıcın ...
canım aynı pepedeki oynayan çocuklara benzıyo
ıyı geceler kızlar hepınıze hergun ugrarım artık sıze
erkeklerin karakteri genelde...benimkide çok ciddi oluyor bazen yani odun...
amin...evet çok zor ama bir sene daha böyle idare etmek zorundayız...ama kavuşma anı çoook tatlı oluyor...evliliğimiz sanki yeni başlamış gibi oluyor..senin için daha zor olsa gerek ama sanırım ailen yakınındaydı...
ana kutlamada yapamayız di mi?
hayııırrrr sakın haaaa elleşmeyinnn
kız azıcık elleşek sadece...
komik ama onda ne varki bikaç bilgi olsun yeter ..ben tüp bebek merkezind eonu gördüm sekreter yapıcka nerdeyse transferi..
kız ben bile yaaprım opu transferr
gel seni götürelim bol bol oyna ünlü bir oyuncu getirdim derim yöreselde giyersinben tam alışamadım horona..
çok büüyük değişim yapıyon bende aynııbari pis olmasın diyee
ahh canım ezdilermi senii..oyy geçmiş oslun berbat bişey yaa bişeyin dökülmesii...ohh makinaya sığan halın va rne güzel...
gel sne buraya ben yapıcam koca kupa kahvee onu iç kafa sağlam konuşalımm
komik ama onda ne varki bikaç bilgi olsun yeter ..ben tüp bebek merkezind eonu gördüm sekreter yapıcka nerdeyse transferi..
gel seni götürelim bol bol oyna ünlü bir oyuncu getirdim derim yöreselde giyersinben tam alışamadım horona..
ahh canım ezdilermi senii..oyy geçmiş oslun berbat bişey yaa bişeyin dökülmesii...ohh makinaya sığan halın va rne güzel...
kız azıcık elleşek sadece...
oyy oyyy bu kadar hasrete nefes yeticekmi..egunal patron az izin verseydinn sende nasıl hesap yaptın yaayok canım işin şakası sarılır yatarız zaten onun nefesi yeter bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?