Tüp Bebek Günlüğümüz !

arkadaşım benim de opu günümü hesaplar mısın tahmini?son adet tarihim 12 mayıs..şu an yumurtalar 12-13 mm...bu arada 27 mayıs evlilik yıldönümüm..o güne denk gelir mi acaba?

şekerim sen 27 mayısa göbişine bebişlerini almış olursun yumoşlar bu hızla büyürse ne opusu o güne opu kalmaz ama kabaca bi hesap yapalım yine..
3 günde 12-13 mm olmuş yumoşlar bu hızla giderse 21 mayıs pazartesi opuda olursun...3.gün transferi yapılırsa 24 mayısta da transferin olur...
yani 27 mayısa hiç bişi kalmaz...

amin...evet çok zor ama bir sene daha böyle idare etmek zorundayız...ama kavuşma anı çoook tatlı oluyor...evliliğimiz sanki yeni başlamış gibi oluyor..senin için daha zor olsa gerek ama sanırım ailen yakınındaydı...

Uyusun kuzucum uyusunda buyusun tatlımı tatı bır bebıs olucak ya soylerken bıle dıslerımı sıkıyorum sankı yanımdada ısırıcakmısım gıbı

İnsallh cnm insallh dediğin gibi olucak biraz yaramaz olucaz galiba ama zaman zaman bir vuruyor yerimde sallanıyorum resmen İsir sen bnm kizimii ay hemen gelse keske Eylül bası

erkeklerin karakteri genelde...benimkide çok ciddi oluyor bazen yani odun...

ana kutlamada yapamayız di mi?

Ewet ama bir aktarın jinekolok gibi konusmasıda cok komıkGulmemek ıcın zor tuttum kendımı
komik ama onda ne varki bikaç bilgi olsun yeter ..ben tüp bebek merkezind eonu gördüm sekreter yapıcka nerdeyse transferi..
kız ben bile yaaprım opu transferr
gel seni götürelim bol bol oyna ünlü bir oyuncu getirdim derim yöreselde giyersinben tam alışamadım horona..
çok büüyük değişim yapıyon bende aynııbari pis olmasın diyee

ahh canım ezdilermi senii..oyy geçmiş oslun berbat bişey yaa bişeyin dökülmesii...ohh makinaya sığan halın va rne güzel...
gel sne buraya ben yapıcam koca kupa kahvee onu iç kafa sağlam konuşalımm

ah canım yaaa kıyamam çok uğraştın demek...
bana hıııhhhh lasanda ben seni seviyorum

ama olsun madem kıyasıya bir yarış var çeşitlerde sende beğenip beğenmeme konusunda özgürsün yarış var sonuçta...
çok çeşit olana kadar az olup lezzetli olaymış keşke...

Ewet ama bir aktarın jinekolok gibi konusmasıda cok komıkGulmemek ıcın zor tuttum kendımı

evet komik ama çocuk hasreti çekince olayın içine direk girmiş adam..
tedavi sürecinden geçmişler belliki...
aktar deyip geçmemek lazım alternatif tıp bi yerde yaptıkları

saolasın canım cevabın ıcın ...

rica ederim efenim..

canım aynı pepedeki oynayan çocuklara benzıyo

eveeetttt
sendemi pepecisin
paşalarım yüzünden bende pepeci oldum...

ıyı geceler kızlar hepınıze hergun ugrarım artık sıze

iyi geceler şekerim..
ne demek uğrarım her daim takıl bize...

erkeklerin karakteri genelde...benimkide çok ciddi oluyor bazen yani odun...

yani benim hormonlar tavan yapmış adama asansörde sarılıyom onun dediğine bak hıhhh
ama yok eve gelincede diyokii"bende bazen karşıdan bakınca diyomki şu kızı ben alsaydım "

Ah evet cnm haklisin bizim de öyle heyecanlı oluyor aslında bnm ailem yakında ama biliyormusun beni onlar bile sıkıyor esimi istiyorum ama Allah razı olsun beni kollamaya yanlız bırakmamaya çalışıyorlar ama ben öyle degildim Şimdi hersey ve herkes beni sıkıyor bizde dogumu bekliyoruz cnm istanbula esimin yanna yerleşimcim ama annemsz bakamm ben enaz 2ay yardım ihtiyacım olucak napalim yeniden flört ediyor gibiyiz Zaten biz 2.5 ay icinde evlendik tanıştık nişandk ve evlendik

Bak ınan ben tam bır kısırlık tedavısı uygularım.
YUMURTA TAKIBI YAPILIR
ASILAMA YAPILIR
TUP YAPILIR

YUMURTA TAKIBI YAPILIR
ASILAMA YAPILIR
TUP YAPILIR

gel seni götürelim bol bol oyna ünlü bir oyuncu getirdim derim yöreselde giyersinben tam alışamadım horona..
çok büüyük değişim yapıyon bende aynııbari pis olmasın diyee

ha ha haaayyy ünlü oyuncu demek...
beni takdim ederkende sahne adı egunal dersin...
milletde bişi sanır değişik gelince ismim
tabii değiştimek lazım günlükleri o kadar da olmaz dimi
ama ben kociş gelmeden duş alır miss kokar öyle beklerim her an ekşın riskimiz varda
hazıroldayımdır her daim

kız azıcık elleşek sadece...

tamam elleşin ama ölçüyü kaçırmayın...
tıbbın yasaklarını ihlal etmeyelim lütfen

YUMURTA TAKIBI YAPILIR
ASILAMA YAPILIR
TUP YAPILIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…