taam kuzum önemli olan cevap yazmış olman:)))))) napıyo senin kız?????
canım sagolldirekt geçmişe dalınca görmemişim ama yardıma geldim hadi gayret
canım bir bardak çok az yaaa en az iki bardak içseydin bari sütü yaa neyse peynir yoğurt falan yiyiyomusun
o anlamda şanslıyım benim kociş kıyamaz bana sen yat der kahvaltı etmeden gider.... gerçi ben mutlaka uyanırım ve onu yolcu ederim ama kahvaltıyla falan uğraşmıyom..........
Valla bazı günler çok az kıpraşıyor bazen hiç durmuyor anlayamadım bende:) Bugün maşallahımız vardı
Aynı ben benim eşim daha bana kahvaltı hazırlayıp bırakıyor ben hiç sevmiyorum kahvaltı hazırlamayı
benim kalsiyum stoğum sağlamdır:)))))) deli gibi peynir tüketirim en az altı çeşit peynir var dolabımda:)))) peynir olmasa ben aç kalırmışım:)))))))) normal yoğurt pek yemiyorum ama çocuk gibi donino yiyom
ooooo seninki daha da iyiymiş........ gerçi benimkide pazarları hazırlar............
heh hee gelmez tabi gülden sabah erekn kalkıyoo..gülden gelmez ama kdr her an gelebilir
banada bende önce ders çalıştım sonrada yerelrdeydim mekik çekiyodum yalancı bisiklet çeviriydoumgeceleri bi enerji geliyo bana
geldi geldiii..eşimde ayakta ayrın 10daymış tören 19mayıs içinde adamın yüüzndne alıştım gece oturmasına zatenninşallah gelir muhabbeti koyulaştırırdıkk:):):)
hamiş olunca mecbur içiceksin kuzu.......
benimkide bugun hep sakindi şimdi başladı kendi kendine oynamaya:))))))))
benimkide bugun hep sakindi şimdi başladı kendi kendine oynamaya:))))))))
hoşgeldinnnnnnn.............. içime doğdu kız geleceğin:))))))) sor fundaya...........
valla yalan yok hafta içi hafta sonu farketmez ben hiç hazırlamıyorum. Bu sabah kalktım yumurtamı kaynatmış:)
heh hee gelmez tabi gülden sabah erekn kalkıyoo..nasılda bildin geleceğimii
banada bende önce ders çalıştım sonrada yerelrdeydim mekik çekiyodum yalancı bisiklet çeviriydoumkociş pcden kalktı namaza bende buraya
koştum diyoki hemen kaptınn
geldi geldiii..eşimde ayakta ayrın 10daymış tören 19mayıs içinde adamın yüüzndne alıştım gece oturmasına zatenn
ayy bende sütü çok severim üşürsem sıcak sıcak..yoks anormalde soğukta seviyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?