Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bir bardak çok az yaaa en az iki bardak içseydin bari sütü yaa neyse peynir yoğurt falan yiyiyomusun

benim kalsiyum stoğum sağlamdır:)))))) deli gibi peynir tüketirim en az altı çeşit peynir var dolabımda:)))) peynir olmasa ben aç kalırmışım:)))))))) normal yoğurt pek yemiyorum ama çocuk gibi donino yiyom

o anlamda şanslıyım benim kociş kıyamaz bana sen yat der kahvaltı etmeden gider.... gerçi ben mutlaka uyanırım ve onu yolcu ederim ama kahvaltıyla falan uğraşmıyom..........

Aynı ben benim eşim daha bana kahvaltı hazırlayıp bırakıyor ben hiç sevmiyorum kahvaltı hazırlamayı

Aman iyi bari peynir yemen yeter zaten. bende yoğurt yemeyi çok seviyorum ama evde mayalanan yoğurt

gülden gelmez ama kdr her an gelebilir
heh hee gelmez tabi gülden sabah erekn kalkıyoo..nasılda bildin geleceğimii
geceleri bi enerji geliyo bana
banada bende önce ders çalıştım sonrada yerelrdeydim mekik çekiyodum yalancı bisiklet çeviriydoumkociş pcden kalktı namaza bende buraya
koştum diyoki hemen kaptınn
inşallah gelir muhabbeti koyulaştırırdıkk:):):)
geldi geldiii..eşimde ayakta ayrın 10daymış tören 19mayıs içinde adamın yüüzndne alıştım gece oturmasına zatenn
hamiş olunca mecbur içiceksin kuzu.......

ayy bende sütü çok severim üşürsem sıcak sıcak..yoks anormalde soğukta seviyommm

ne iyi yaptıınn kutlamayı yapalım hepberaberr:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…