Tüp Bebek Günlüğümüz !

oo baya bişeyler almışsın vallaa ama alışveriş yapmak bebiş için çok zevkli inşallahh tüm kardeşlerimize en kısa zamanda nasip olsun

yok ben illaki uyanırım kocamı öperde yollarım....... ama o gidice çaprazlama yayılıp yatağa uyuyom:)))))))

bişey almamışş sözdee bide alsann nasıl olacak acepp:):):):))feda olsun onlaraa:):):):)babalarının paralarını çatır çatır yesinlerrr:):):)

oyy kışa büyüycek annesi kalın örgülerde giyecek inşaallah..kızla rçok almayın yeğenimden biliyorum rabbim sağlık versin çabuk büyüüyolarr...
ben hiç dayanamam arkdaşlarada alrıdım yeğenime öyle kendimin olsa sizden çok bile alırımda

oo baya bişeyler almışsın vallaa ama alışveriş yapmak bebiş için çok zevkli inşallahh tüm kardeşlerimize en kısa zamanda nasip olsun

aminnnnnnnnnnn......... ve gerçekten çok zevkli okadar güzel minnacık elbiseler varki hani giyebileceğini bilsem alıcam ama annem kızıyo küçücük bebek bunları giyemez alma diyo....

aminnnnnnnnnnn......... ve gerçekten çok zevkli okadar güzel minnacık elbiseler varki hani giyebileceğini bilsem alıcam ama annem kızıyo küçücük bebek bunları giyemez alma diyo....

Aslında haklı kullanışlı şeyler almak lazım ama insan dayanamıyorr

yok ben illaki uyanırım kocamı öperde yollarım....... ama o gidice çaprazlama yayılıp yatağa uyuyom:)))))))

ya bendede vicdan azabı oluyor oan hissediyorum uyanıyorum canım ama bazen hiç duymuyom:)sorma bend eçok dağınık yatıyom ama daha çok popo dışaırda
cenin şeklinde eeepopomda büyük olduğundan yatağı kaplıyorummm

kızlarınki bi başka güzel yaaa deli oluyorum ben eskiden bukadarda yoktu yani...
hele yazlıklar bi alem..çok şık baskılı v.s. baharıma çok aldım dahada çabuk büyüyorlar hem fazlası fazla gerçekten...

kızlar yatıyorum benn iyigeceler..ya bende güzle rüya görsem çok odlu görmeyeli bebeklerimiii

bişey almamışş sözdee bide alsann nasıl olacak acepp:):):):))feda olsun onlaraa:):):):)babalarının paralarını çatır çatır yesinlerrr:):):)
valla fundacım almadım sanıyodum ama dolaba bakınca farkettim baya bişey olmuş:))))) insan dayanamıyo.... üstü yazılı zıbınlar var anne hakları çocuk hakları ile ilgiili kurallar yazıyo onlardan aldım eşim diyoki han baba hakları yazanı:)))))))))

evet tatlım ya oyüzden daha çok zıbın tulum tarzı şeyler alıyom çünkü annem haklı yeni doğduğunda başka bişey giyemez sonrda kış gelecek kışlık bişeyler almak lazım....... bende önceden hep kuzenlere alırdım rabbim nasip etti kendi yavruma alıyom
inşallah sende zeynebine alacaksın.............

Canlarımmmmm ben sıcacık yatagıma dogru uzuyorumm kutlamayıda yaptıkkk iyi olduu herkeze iyi gecelerr allah rahatlık versinn öpüyorumm

ay canım çok güldümmm yaa ee adam haklıı ne cevap verdinn:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…