heee kaç gec eburda kutlama yapcam diye kocam aç gitti okula...
hep sizin yüzünüzdensitemde ediyor bazen bende kıyamıyorum koca erkek öğrencilerle uğraşıyor aç aç ders olurmuu
kahvaltı çok önemli bide yattığım yerden canım meyve ye canım ceviz at ağzına diyom ya deli oluyo kalkmadıysanda sus diyor zaten
geç kalmışım okula
bazende dargın gitmesin diye kapıda öpüyom karnı aç bari yüreği tok olsun diye
aslında çok bişey almadım 3tulum 5 zıbın 2içdış zıbın 2şort 2elbiseli tulum 5 alt 5 üst bir hastane çıkışı ve çorap 3 tanede altüst takım birde gecelik gibi bişey:)))))) annemin ördüklerini saymıyom........
aslında çok bişey almadım 3tulum 5 zıbın 2içdış zıbın 2şort 2elbiseli tulum 5 alt 5 üst bir hastane çıkışı ve çorap 3 tanede altüst takım birde gecelik gibi bişey:)))))) annemin ördüklerini saymıyom........
oo baya bişeyler almışsın vallaa ama alışveriş yapmak bebiş için çok zevkli inşallahh tüm kardeşlerimize en kısa zamanda nasip olsun
yok ben illaki uyanırım kocamı öperde yollarım....... ama o gidice çaprazlama yayılıp yatağa uyuyom:)))))))
oo baya bişeyler almışsın vallaa ama alışveriş yapmak bebiş için çok zevkli inşallahh tüm kardeşlerimize en kısa zamanda nasip olsun
aminnnnnnnnnnn......... ve gerçekten çok zevkli okadar güzel minnacık elbiseler varki hani giyebileceğini bilsem alıcam ama annem kızıyo küçücük bebek bunları giyemez alma diyo....
yok ben illaki uyanırım kocamı öperde yollarım....... ama o gidice çaprazlama yayılıp yatağa uyuyom:)))))))
aminnnnnnnnnnn......... ve gerçekten çok zevkli okadar güzel minnacık elbiseler varki hani giyebileceğini bilsem alıcam ama annem kızıyo küçücük bebek bunları giyemez alma diyo....
valla fundacım almadım sanıyodum ama dolaba bakınca farkettim baya bişey olmuş:))))) insan dayanamıyo.... üstü yazılı zıbınlar var anne hakları çocuk hakları ile ilgiili kurallar yazıyo onlardan aldım eşim diyoki han baba hakları yazanı:)))))))))bişey almamışş sözdee bide alsann nasıl olacak acepp:):):):))feda olsun onlaraa:):):):)babalarının paralarını çatır çatır yesinlerrr:):):)
oyy kışa büyüycek annesi kalın örgülerde giyecek inşaallah..kızla rçok almayın yeğenimden biliyorum rabbim sağlık versin çabuk büyüüyolarr...
ben hiç dayanamam arkdaşlarada alrıdım yeğenime öyle kendimin olsa sizden çok bile alırımda
kızlar yatıyorum benn iyigeceler..ya bende güzle rüya görsem çok odlu görmeyeli bebeklerimiii
Eşim bana hamile yastığı almışş ona sarılıp uyuyorum ciddi rahat yanlız
valla fundacım almadım sanıyodum ama dolaba bakınca farkettim baya bişey olmuş:))))) insan dayanamıyo.... üstü yazılı zıbınlar var anne hakları çocuk hakları ile ilgiili kurallar yazıyo onlardan aldım eşim diyoki han baba hakları yazanı:)))))))))
evet tatlım ya oyüzden daha çok zıbın tulum tarzı şeyler alıyom çünkü annem haklı yeni doğduğunda başka bişey giyemez sonrda kış gelecek kışlık bişeyler almak lazım....... Bende önceden hep kuzenlere alırdım rabbim nasip etti kendi yavruma alıyom
Inşallah sende zeynebine alacaksın.............
o nasıl bişey???
Canlarımmmmm ben sıcacık yatagıma dogru uzuyorummkutlamayıda yaptıkkk iyi olduu herkeze iyi gecelerr allah rahatlık versinn öpüyorumm
kızlar yatıyorum benn iyigeceler..ya bende güzle rüya görsem çok odlu görmeyeli bebeklerimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?