Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın kızlarrrrr, herkese çok güzel bir hafta diliyorum...

cuma günü dr kontrolum vardı. herşey yolunda çok şükür, ense kalınlığı çok normal çıktı. 2li tarama test sonuçlarımıda yarın çıkıcak mail atıcaklar... hepinizi öpüyorum:16::16::16::16:

saat 8 olmuş ne su hatun gelmiş ne gülden nede emel :53::53:
kızlar iyimisiniz siz hiç bu saate kalmazdınız açardınız topiciği erkenden:18::27::126:

günaydın güzel insanlar :3:
herkese mutlu huzurlu ve güzel haberlerin geldiği bir hafta olsun

günaydınn canım geldim...
bugün soğan kürüne başlıyorum o yüzden mutfakta soğan suyu kaynatmakla meşguldüm anca geldim topiğe..
ılınmasını bekliyorum birazdan aç karnına içecem:37:

kızz onlıne sın amaaa nerelerdesınn ayol :9:
Tekrar gunaydin .m.. Anacim topic gezeyim dedim bu ay tedaviye basladigim icin millet ne yasamis ne demis soyle bir dolandim diger topiclerde amabiliyosunuz bu telden topige girmek bir dert geri donmek daha buyuk dert.. Bi yandan da yukaridan kayganamin tikirtilarini dinliyorum bakalim ne yapiyor. Tikir tikir dolaniyor evde...
Gulden. Bacim ic ic sifa olsun ohhohhh .. Bana faydasi olacagini bilsem icerim de bana hicbisey fayda etmii o kaDar bantlA alttan progestanla kalinlasmayan rahime ne yApilacaksa artik Sifaaaa ALLAH tan insaallaahh...

Tekrar gunaydin .m.. Anacim topic gezeyim dedim bu ay tedaviye basladigim icin millet ne yasamis ne demis soyle bir dolandim diger topiclerde amabiliyosunuz bu telden topige girmek bir dert geri donmek daha buyuk dert.. Bi yandan da yukaridan kayganamin tikirtilarini dinliyorum bakalim ne yapiyor. Tikir tikir dolaniyor evde...
Gulden. Bacim ic ic sifa olsun ohhohhh .. Bana faydasi olacagini bilsem icerim de bana hicbisey fayda etmii o kaDar bantlA alttan progestanla kalinlasmayan rahime ne yApilacaksa artik Sifaaaa ALLAH tan insaallaahh...

hee bende diorum bu kız baska topikte ne yapıyor boyleee:1: gitti gelemedi diorumm pekı kusumm gıt ama hemen gel hee bu kadar uzuzn durmaa:20:

cuma günü dr kontrolum vardı. herşey yolunda çok şükür, ense kalınlığı çok normal çıktı. 2li tarama test sonuçlarımıda yarın çıkıcak mail atıcaklar... hepinizi öpüyorum:16::16::16::16:

Maassallah. Canim bebeisine. Rabbim bozmasin gidisati herseyi hep boyle saglikli kve devam etsin.kiz gelisimine bakarsan cinsiyeti gorulebilirmis. Ne zamn ogreneceksiniz

Maşallah size:nazar:
Hep böyle sağlıklı sorunsuz ve keyifli bir gebelik geçir inşallah...

canım benim inşallah emeklerimizin karşılığını alacaz...
başladım bakalım eğer gebe kalırsam soğan kürcüler artacak topikte:1:

şifa olsun kuzum
arkasından incir kürüne başlaman gerekiyor biliyon demi

saol canım..
evet biliyorum incir kürüde var ama incir kürü e2 yi yükseltiyor bende de yumoş sayısı fala olursa ve hepsi birden incir
kürüyle büyürse sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyorum...ama yapmayı düşünüyorum 15 gün soğandan sonra...

ohh şifa olsunn canımm..iyi gelir insallahhhh:16:

inşallah canım şifa olsun da bebişime kavuşayım...

Ben bi koşo soğan kürü uygulayanlar topiğine gideyim..
Kardeş topiğim benim..
Gerçi sabit bir topik yok o alanda herkes bi konu açmış bende onları okuyorum...

kıslar acil yardım edin meraktan ders işleyemiyorum .... ben ayrıntıları yazarım tüp bebeğe başladım cuma günü gonal f yapmaya başlladım pazar saçımı boyattım bir sıkıntı olur mu yardım edin ne olur bu arada yaş 29 ilk denemem sayılır eşimde sorun yok bende yüksek fsh ancak minik yumilerim var ...

kıslar acil yardım edin meraktan ders işleyemiyorum .... ben ayrıntıları yazarım tüp bebeğe başladım cuma günü gonal f yapmaya başlladım pazar saçımı boyattım bir sıkıntı olur mu yardım edin ne olur bu arada yaş 29 ilk denemem sayılır eşimde sorun yok bende yüksek fsh ancak minik yumilerim var ...

saçını boyatman bir sorun yaratmaz için rahat olsun

Maassallah. Canim bebeisine. Rabbim bozmasin gidisati herseyi hep boyle saglikli kve devam etsin.kiz gelisimine bakarsan cinsiyeti gorulebilirmis. Ne zamn ogreneceksiniz

yaa evet aslında kesin görmüştür ama uyuz doktor çok prensipli söylemedi :14: 16. haftada söylüyorum dedi... bende sabırsızlıkla bekliyorum valla :16::16::16:

Maşallah size:nazar:
Hep böyle sağlıklı sorunsuz ve keyifli bir gebelik geçir inşallah...

canım benim inşallah emeklerimizin karşılığını alacaz...
başladım bakalım eğer gebe kalırsam soğan kürcüler artacak topikte:1:

saol canım..
evet biliyorum incir kürüde var ama incir kürü e2 yi yükseltiyor bende de yumoş sayısı fala olursa ve hepsi birden incir
kürüyle büyürse sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyorum...ama yapmayı düşünüyorum 15 gün soğandan sonra...

inşallah canım şifa olsun da bebişime kavuşayım...

sağol egunacım güzel dileklerin için.. umarım herşey yolunda gider... :16::16::16::16:

Günaydın kızlar.hazır dersler biraz hafiflemişken yzayım dedim.ben de tedaviye başladım.cerrahpaşa tıpta.3 aşılama yapıldı,sonuç hep negatif oldu.eşimde problem var.sayı fazla ama hareketlilik yavaş,morfoloji de %2.şimdi tüpe başladık.ctesi başladım gonal f'e.aynı zamanda lucrin de vuruyorum.bakalım sonuç ne olacak.hep güzel düşünmeye çalışıyorum,Allah'ın izniyle tutacak diyorum,inşallah öyle olur.çarşamba kontrolüm var.yazarım yine.

Hiç bişeycik olmaz...
İnşallah minik yumoşlarına iğne iyi gelir ve büyütür...
Allah yardımcın olsun...

$images.webp

Hepimiz için sağlıklı,huzurlu,mutlu,müjdeli,sevinçli,sevgi dolu bir gün & hafta olması dileğiyle... :16:

Günaydın kızlar.hazır dersler biraz hafiflemişken yzayım dedim.ben de tedaviye başladım.cerrahpaşa tıpta.3 aşılama yapıldı,sonuç hep negatif oldu.eşimde problem var.sayı fazla ama hareketlilik yavaş,morfoloji de %2.şimdi tüpe başladık.ctesi başladım gonal f'e.aynı zamanda lucrin de vuruyorum.bakalım sonuç ne olacak.hep güzel düşünmeye çalışıyorum,Allah'ın izniyle tutacak diyorum,inşallah öyle olur.çarşamba kontrolüm var.yazarım yine.

hayırlı olsun canım...
inşallah 3 aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemende gebe kalırsın...
lucrin kullanıyorsan yumurta sayın iyi demektir...

Canım maşallah :nazar: İyiliğiniz daim olsun :16:

Canım böğürtlen ve siyah kuru üzüm (çekirdekli) iyi geliyormuş.Histeroskopi sonrası bende aynı dertten müzdaribim ve böğürtlen reçeli(bim'in ki süper),böğürtlen kökü,böğürtlen çayı ne bulursam alıyorum inşallah faydası olur.:97:

Canım hayırlı & uğurlu olsun,Allah yüzünü güldürsün inşallah :16:

günaydınnn güzel insannn:16:

Sarı meleğim benim günaydıııın :70::69:

günaydınn canım geldim...
bugün soğan kürüne başlıyorum o yüzden mutfakta soğan suyu kaynatmakla meşguldüm anca geldim topiğe..
ılınmasını bekliyorum birazdan aç karnına içecem:37:

Şifa olsun inşallah canım :7:

Kiz tuana Allah iyiligini versin dedektif gibi pesime takilmis o topicteki hatunla ayni gun kontrolumuz var ve buyuk ihtimalle transferimiz ayni gun cift emriyo olarak yapilacak bi cevap yazayim dedim K her zaman ki gibi yazana kadar ekran s:54:ayfa bi kackez karisti arada ancak ayzdim ki ne goreyim tuana pesimden gelmis hehehehh:34:

hayırlı olsun canım...
inşallah 3 aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemende gebe kalırsın...
lucrin kullanıyorsan yumurta sayın iyi demektir...

yumurtalarım iyi hatta buna rağmen soğan kürünü tüpten önce ben de denemiştim belki bir faydası olur diye.hamile kalmadım ama çok fena söktürdü.ne varsa aktı gitti.aşılamalarda da çok güzel yumurtalar olmuştu.o zaman gonal f'i 75 vuruyodum.şimdi iki gün 375 vur dediler,bugün yarın da 225.hemen büyür dedim ben de çok fazla bu doz.hemşire lucrin2e devam edicen o dengeleyecek dedi.bakalım çarşamba görcez ne kadar olmuşlar.

Canlar ben sizi aşılama topiğinden hatırlıyorum sanırım :44:

Hoşgeldiniz :71:

gunaydın guzel yureklı arkadaslarısmmmmm gecmıse bakındım ama cok net okuyamadım varmı bıseyyyy
cuma gunu hava kotu dedım sıze ve olanlar oldu fabrıkayı su bastı :1:
o dolu nasıl bıseydı yaaaa 3 kısıydık fabrıkada pacaları sıvadık bosaltmaya basladık tabı ama nafıle su gırmeye ve bız donmaya mahkum gıbıydık resmen
saat 7 ye kadar ugrastık baktık olmadı bıraktık cumertesı 2 ksıı geldı temızledı...
dunde annemler tasındı 5 kat esya cıkar ındır bındır olduk hala tıtrıyorum ve yıne yagmuru yedık ıns hasta olmam ....
cumartesı kaynanamın doktoruna gıttım 14-15 cm de 1 yumurtam varmıs cok guzel dedı esın azo olmasa kesın hamılesın dedı ve bana dosyama bakınca eskı yere gıtme dedı
eurofertıl hakan beye gıt dedı benım kafam ıyıce karsıtı yanı ....

Back
X