Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok sağolun kıslarr yaa inanaın kalbim sıkıştı hayatımın en önemli aşaması belki büyürlerde bebek olur diye umudumdan önceden boyatayım dedim insanlar azarlayo beni dehşet korktummm

Camenta bacim Allahtan gecen hafta pazardan siyah uzum aldim kuru kayisi ve incirle cerez niyetine tuketiyoruz kocisle bir kavanoz bogurtlen recelim vardi bir suredir de kahvaltida bir iki kasik atiyorum agzima ki hec huyum degildir recel tatli yemek hele de kahvaltida ... Siyah uzumde hic almazdim o da Allah tan sifa olur insaallah ben nar suyunu cok duydum ama gecen ay gunde 22 bardak ictim banamisin demedi tekrar baslayacam bugun yarin insaallah sifadir antioksidandir iceyim degil mi
Sagol bilgi icin kara kuru uzume devam o halde ben de kalkayim da yataktan kahvaltimi yapip ac karnimi doyurayim. Barii

Ecrinim geçmiş olsun canım,kıyamam ya :70: Aman dikkat et hasta olma.

Doktor randevunun iyi geçmesine,durumun iyi olmasına çok sevindim canım,inşallah öneriside hayırlı olur.Öngörüşme yapman kafandaki karşıklığı netleştirebilir.

Hakkında neresi hayırlısıysa orası olur inşallah canım :16:

kıslar acil yardım edin meraktan ders işleyemiyorum .... ben ayrıntıları yazarım tüp bebeğe başladım cuma günü gonal f yapmaya başlladım pazar saçımı boyattım bir sıkıntı olur mu yardım edin ne olur bu arada yaş 29 ilk denemem sayılır eşimde sorun yok bende yüksek fsh ancak minik yumilerim var ...

ıns sonu guzel olur canım
hayır hıc bır sorun olmaz merak etme

Günaydın kızlar.hazır dersler biraz hafiflemişken yzayım dedim.ben de tedaviye başladım.cerrahpaşa tıpta.3 aşılama yapıldı,sonuç hep negatif oldu.eşimde problem var.sayı fazla ama hareketlilik yavaş,morfoloji de %2.şimdi tüpe başladık.ctesi başladım gonal f'e.aynı zamanda lucrin de vuruyorum.bakalım sonuç ne olacak.hep güzel düşünmeye çalışıyorum,Allah'ın izniyle tutacak diyorum,inşallah öyle olur.çarşamba kontrolüm var.yazarım yine.

hayırlısı olsun canım benım
bebıslı olsun ınsss...

Camenta bacim Allahtan gecen hafta pazardan siyah uzum aldim kuru kayisi ve incirle cerez niyetine tuketiyoruz kocisle bir kavanoz bogurtlen recelim vardi bir suredir de kahvaltida bir iki kasik atiyorum agzima ki hec huyum degildir recel tatli yemek hele de kahvaltida ... Siyah uzumde hic almazdim o da Allah tan sifa olur insaallah ben nar suyunu cok duydum ama gecen ay gunde 22 bardak ictim banamisin demedi tekrar baslayacam bugun yarin insaallah sifadir antioksidandir iceyim degil mi
Sagol bilgi icin kara kuru uzume devam o halde ben de kalkayim da yataktan kahvaltimi yapip ac karnimi doyurayim. Barii

Evet canım birde nar suyu vardı :129:

Yemeye , içmeye devam,zararı olmayan şeyler sonuçta , inşallah şifa olurlar.:16:

Afiyet olsun canım :16:

günaydın arkadaşlar.:nazar:

günaydın şekerim..

Canım maşallah :nazar: İyiliğiniz daim olsun :16:
Canım böğürtlen ve siyah kuru üzüm (çekirdekli) iyi geliyormuş.Histeroskopi sonrası bende aynı dertten müzdaribim ve böğürtlen reçeli(bim'in ki süper),böğürtlen kökü,böğürtlen çayı ne bulursam alıyorum inşallah faydası olur.:97:
Canım hayırlı & uğurlu olsun,Allah yüzünü güldürsün inşallah :16:
Sarı meleğim benim günaydıııın :70::69:
Şifa olsun inşallah canım :7:

Amiinnnn inşallah olur kuzum:16:

yumurtalarım iyi hatta buna rağmen soğan kürünü tüpten önce ben de denemiştim belki bir faydası olur diye.hamile kalmadım ama çok fena söktürdü.ne varsa aktı gitti.aşılamalarda da çok güzel yumurtalar olmuştu.o zaman gonal f'i 75 vuruyodum.şimdi iki gün 375 vur dediler,bugün yarın da 225.hemen büyür dedim ben de çok fazla bu doz.hemşire lucrin2e devam edicen o dengeleyecek dedi.bakalım çarşamba görcez ne kadar olmuşlar.

doz yüksek gerçekten demek hızlı büyütmek istemişler ama lütfen e2 hormonunu ciddiye al..
ohss diye bir durum var aşırı yumurtalık büyümesi demek..
yumurta sayısı çok olanlarda daha çok görülüyor...

gunaydın guzel yureklı arkadaslarısmmmmm gecmıse bakındım ama cok net okuyamadım varmı bıseyyyy
cuma gunu hava kotu dedım sıze ve olanlar oldu fabrıkayı su bastı :1:
o dolu nasıl bıseydı yaaaa 3 kısıydık fabrıkada pacaları sıvadık bosaltmaya basladık tabı ama nafıle su gırmeye ve bız donmaya mahkum gıbıydık resmen
saat 7 ye kadar ugrastık baktık olmadı bıraktık cumertesı 2 ksıı geldı temızledı...
dunde annemler tasındı 5 kat esya cıkar ındır bındır olduk hala tıtrıyorum ve yıne yagmuru yedık ıns hasta olmam ....
cumartesı kaynanamın doktoruna gıttım 14-15 cm de 1 yumurtam varmıs cok guzel dedı esın azo olmasa kesın hamılesın dedı ve bana dosyama bakınca eskı yere gıtme dedı
eurofertıl hakan beye gıt dedı benım kafam ıyıce karsıtı yanı ....
oyyy benim arkadaşımı sel götürüyomuş nerdeyse..
kıyamam yaaa o suyla siz 3 kişi nasıl başedecektiniz bi de yemiş o kadar yağmuru...

Son düzenleme:
çok sağolun kıslarr yaa inanaın kalbim sıkıştı hayatımın en önemli aşaması belki büyürlerde bebek olur diye umudumdan önceden boyatayım dedim insanlar azarlayo beni dehşet korktummm

Bu taedavideki tek sart rahat olacaksin stres yapmaayacaksin yoksa yumoslarin buyumez igneler bosa gider Allah korusun guzel bir sekilde baslamisin insaallah bebeislerini alacaksin kucagina tedavin sonrasinda..m ben cok stres yapmisim ilk tedavim di igneleri bile zar zor isyerinde toplanti odasini kilitleyip vuruyordum bir gun. Cetrotide bir doz bir su karistirayim derken siringanin yarisini disariya dokerek vurdum meger igneyi siringaya oturtamamisim basinca yarisi sizdi buna ragmen 10 yumosum olustu coksukur Allahima.. Ben de bir iki gune boyaycam saclarimi cumaya kontrolum de var transferden sonraya kalmayayim da bisey olmaz Allah in izniyle

Ecrinim geçmiş olsun canım,kıyamam ya :70: Aman dikkat et hasta olma.

Doktor randevunun iyi geçmesine,durumun iyi olmasına çok sevindim canım,inşallah öneriside hayırlı olur.Öngörüşme yapman kafandaki karşıklığı netleştirebilir.

Hakkında neresi hayırlısıysa orası olur inşallah canım :16:

günaydın şekerim..

Amiinnnn inşallah olur kuzum:16:

doz yüksek gerçekten demek hızlı büyütmek istemişler ama lütfen e2 hormonunu ciddiye al..
ohss diye bir durum var aşırı yumurtalık büyümesi demek..
yumurta sayısı çok olanlarda daha çok görülüyor...

oyyy benim arkadaşımı sel götürüyomuş nerdeyse..
kıyamam yaaa o suyla siz 3 kişi nasıl başedecektiniz bi de yemiş o kadar yağmuru...

Sagolun canlarım ıns olmam
bakalım ama olucam gıbı duruyor bırde bu hafta evlılık yıl donumumuz hasta gecırmek ıstemıyorum bakalımmmm
valal egunalım felakettı yanı Rabbım bır daha yasatmasın

Cok iyi yapmissin.insan Boyle yaparak aslinda farkinda olmadan kendini gebelige psikolojik olarakta hazirliyor.bende 2nisanda tedaviye basladim.bruksel tup bebekte.esimde sperm hareket azligi ve sekil bozuklugu vardi.bende hamis kalirim diye saclarimi kestirmistim.olumlu olacagina kendimi iyice inandirmistim.cok sukur rabbime bugun 8.haftamiza girdik. Insallah hakkinizda en hayirlisi olsun.moral cok onemli.Ben teli bile kapattim.netede girmedim.tedaviye sirasinda herkesten élimi ayagimi cekmistim :)))

slmmmmmm

ooo burdada benim gibi bahceciye giden cok varrrrr

benimde ilk tup bebek deneme aralikta oldu ama tutmadi sindi tekrar basladik bu ay tekrar transferim olacakkkk

selam kızlarr,
nasılsınızzz? ben iyiyim çok şükür işe başladım artık :) sosyal hayatı unutmuşum açıkcasııı ve en kotusu de kıyafett yaa hiç bişe olmuyo aslında oluyo ama sıkıyo sıksın işstemiyorumm kıyafet sorununu acil çözmek gerekecek :)) herkesii öpüyorummm

Gecmisi okudum biraz.geldim.canim pembe hayali listede goremeyince merak etmistim. Ben kacirmisim.cok uzuldum.sebebi nedir?ayni donemde tedavi olmustuk biz.

keseyi görmüştü kalp atışını duymak için doktora giitiğinde kesenin boş olduğunu ve şeklinin bozulduğunu gördüler sonrasında da kürtaj olmak durumunda kaldı...

slmmmmmm

ooo burdada benim gibi bahceciye giden cok varrrrr

benimde ilk tup bebek deneme aralikta oldu ama tutmadi sindi tekrar basladik bu ay tekrar transferim olacakkkk

hayırlı olsun inşallah bu kez son olur bebeğine kavuşursun...
evet bahçeciye giden çok var.

keseyi görmüştü kalp atışını duymak için doktora giitiğinde kesenin boş olduğunu ve şeklinin bozulduğunu gördüler sonrasında da kürtaj olmak durumunda kaldı...

hayırlı olsun inşallah bu kez son olur bebeğine kavuşursun...
evet bahçeciye giden çok var.

tesekkur ederim canim insallah isteyen herkes bebislerine kavusurrrrr

selam kızlarr,
nasılsınızzz? ben iyiyim çok şükür işe başladım artık :) sosyal hayatı unutmuşum açıkcasııı ve en kotusu de kıyafett yaa hiç bişe olmuyo aslında oluyo ama sıkıyo sıksın işstemiyorumm kıyafet sorununu acil çözmek gerekecek :)) herkesii öpüyorummm

ne güzel bir sorunla karşı karşıyasın:1:
hiç üzülemicem bende istiyorum hiç bir kıyafetimin olmamasını:1:
kolay gelsin şekerim çok yorulma ilk günden...

tesekkur ederim canim insallah isteyen herkes bebislerine kavusurrrrr

Amiinnn inşallahhh...

Back
X