- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
amin canım amin..... benimkinin işleri sıkıntılı bu ara adam kafayı yedi düzeltecem yoluna koyacam diye..... korkuyorum bişey olacak diye..... iki haftauyıda atlatırsak ve inşallah planladığı gibi olursa normale döner kocam....
iyiyiz çok şükür.... 15 dakka önce dürtüyodu gececi kızım........
akasyacımm ben duş almaya gidiyorum beklersen bi kutlama yaparız ama yatarsan başka zaman inşallahh...
hmm anladımm canım ama bence sen uyutursun eşinii:):):) çıkamam kocacım kutlama yapıcaz dee...:):)
yok be canım.... yatalım dediği anda ışık hızıyla yatağa koşarım:)))) uykum geldi bana sen yat diyoda onu yalnız bırakmak istemiyom......
yok be canım.... yatalım dediği anda ışık hızıyla yatağa koşarım:)))) uykum geldi bana sen yat diyoda onu yalnız bırakmak istemiyom......
rabbim şu üç ayların hürmetine eşinin sıkıntılarını gidersiin inşallahh canım arkadaşıımm korkm a inşallah herşey yoluna giricekk
iştee düşünceli sevgi dolu bi eş tebrik ederiiimm kuzuumm
tamam canım benim bi sorununuz mu var???
Canim insaallah guzel gunlerde kullansin oglusun odasini genc odasi aldigin gunlere kadar az kalmis sizin doguma maasallah akasya ile kirkiniz karisacak gibi gorunuyokızlar biz geldik oğlumla inanırmısınız yeni girdik evee çok yoruldum bugün dolaşmaktan ne zormuş ya evimin mobilyalarını daha kolay beğenmiştimm ama sonunda içime sinen bişe buldum inşallah siparişini vericez 3 hafta sonra teslim ediceklerr odayı siz neler yaptınızz bakalııımm
amin canım amin..... benimkinin işleri sıkıntılı bu ara adam kafayı yedi düzeltecem yoluna koyacam diye..... korkuyorum bişey olacak diye..... iki haftauyıda atlatırsak ve inşallah planladığı gibi olursa normale döner kocam....
Canim insaallah guzel gunlerde kullansin oglusun odasini genc odasi aldigin gunlere kadar az kalmis sizin doguma maasallah akasya ile kirkiniz karisacak gibi gorunuyo
Atlatiirsiniz insAallah canim mubarek aylara girdik kizinin rizki da cogaltir bereketlendirir isleriniz duzelir...bunaltmasi kendini yuvaya bebek gelince pek cok guzellik de pespese geliyor ... Yaa ben ac da degilim gec yemistim yatip kalksam mi ki sahura uykum da geldi ama napsam ki ne dersin
işi ile ilgili sıkıntıları var fundacım
bizimkide bugünn çok yorldu heralde hiç sesi çıkmıyo ama başlar birazdann
Canim insaallah guzel gunlerde kullansin oglusun odasini genc odasi aldigin gunlere kadar az kalmis sizin doguma maasallah akasya ile kirkiniz karisacak gibi gorunuyo
Atlatiirsiniz insAallah canim mubarek aylara girdik kizinin rizki da cogaltir bereketlendirir isleriniz duzelir...bunaltmasi kendini yuvaya bebek gelince pek cok guzellik de pespese geliyor ... Yaa ben ac da degilim gec yemistim yatip kalksam mi ki sahura uykum da geldi ama napsam ki ne dersin
anladım canım benim eşimde öyle elimden gelen destegi gösteriyorum ama nafile işinden memnun deyil napalım ALLAHIM bundan aşşagı etmesin...
amin bitanem..... dosyaları biraztoparladı,, yeni şirketlede sözde anlaştılar ama sözleşme imzalamadan ve dosyalarımız onaya girmeden gün yüzü yok beim kocişe... adam uykularında bile sayıklıyo..... rahatlatmaya çalışıyom ama oda haklı bütün emeği geleceğimiz önümüzdeki iki haftaya bağlı....
anne yorulunca bebekler daha az hareket edermiş.....
aminnn..... bizim kendi işimiz ama biraz karışık durumlar.... ama düzeliyo inşallah.....
ay canım beniim yazıkk vallahi kocana bi an önce kurtulsun inşallah şu sıkıntılarından yaa
valla adamcaz hastalanmadan atlaydık hayırlısıyla.......evet hiç sesi çıkmıyoo sabah epey hareketliydiii kuzuumm
anladım canım benim eşimde öyle elimden gelen destegi gösteriyorum ama nafile işinden memnun deyil napalım ALLAHIM bundan aşşagı etmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?