Tüp Bebek Günlüğümüz !

rabbim şu üç ayların hürmetine eşinin sıkıntılarını gidersiin inşallahh canım arkadaşıımm korkm a inşallah herşey yoluna giricekk

akasyacımm ben duş almaya gidiyorum beklersen bi kutlama yaparız ama yatarsan başka zaman inşallahh...

hmm anladımm canım ama bence sen uyutursun eşinii:):):) çıkamam kocacım kutlama yapıcaz dee...:):)

yok be canım.... yatalım dediği anda ışık hızıyla yatağa koşarım:)))) uykum geldi bana sen yat diyoda onu yalnız bırakmak istemiyom......

rabbim şu üç ayların hürmetine eşinin sıkıntılarını gidersiin inşallahh canım arkadaşıımm korkm a inşallah herşey yoluna giricekk

amin bitanem..... dosyaları biraztoparladı,, yeni şirketlede sözde anlaştılar ama sözleşme imzalamadan ve dosyalarımız onaya girmeden gün yüzü yok beim kocişe... adam uykularında bile sayıklıyo..... rahatlatmaya çalışıyom ama oda haklı bütün emeği geleceğimiz önümüzdeki iki haftaya bağlı....

Canim insaallah guzel gunlerde kullansin oglusun odasini genc odasi aldigin gunlere kadar az kalmis sizin doguma maasallah akasya ile kirkiniz karisacak gibi gorunuyo

Atlatiirsiniz insAallah canim mubarek aylara girdik kizinin rizki da cogaltir bereketlendirir isleriniz duzelir...bunaltmasi kendini yuvaya bebek gelince pek cok guzellik de pespese geliyor ... Yaa ben ac da degilim gec yemistim yatip kalksam mi ki sahura uykum da geldi ama napsam ki ne dersin

yatarsan kalamassın ama uykun geldiyse en azından bi fincan çayını içip bişeyler atıştırıp yat tatlım zaten saat iki oldu

canııım çok teşekküürr ederiiizz güzel teyzesii amin inşallahh .evet akasyayla karışacak kırklarımız heralde hayırlısı olsunn

ay canım beniim yazıkk vallahi kocana bi an önce kurtulsun inşallah şu sıkıntılarından yaa

aminnn..... bizim kendi işimiz ama biraz karışık durumlar.... ama düzeliyo inşallah.....

düzelir inşallah canım benimm sıkmayın canınızı herşey olacagına varıyo bebeişin geliyo 3 ayın kaldı onunla beraber herşey çok daha güzel olucak inan bana... ben duşa gidiyorum öpüyorum..

anladım canım benim eşimde öyle elimden gelen destegi gösteriyorum ama nafile işinden memnun deyil napalım ALLAHIM bundan aşşagı etmesin...

Seni cok iyi anliyorum canim bizimki de 3 yilda. Coook is degistirdi ama su da bir gercek baskasina calismak. Her zaman zor memnun da edemezsin memnun zaten olamazsin... Yeni is eskisinden cok iyi olmuyor her isin baska negatif yonu oluyor... Kendi isin olunca da stresi bitmiyor uykularin kaciyor.Allah iyi insanlarla hayirli islerle karsilastirsin insaallah herkesi ...
Ben dayanamiycam bi siirimi okuyacam

Yatiyorum yaniii. Saat 4 gibi kalkar Atistirir ytarim artik opuyorum sizler
Tatli ruyalar akasya maside funda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…