Askolsun olur mu hic ole seyy sekerimm seviyom ben bi kere sizi taam miikramaya sende kdr gibi beni görmezdenmi gelicen??????
Askolsun olur mu hic ole seyy sekerimm seviyom ben bi kere sizi taam mi
Kiz ben bugun gezdim eve gec geldim kocamdaha dagc geldi yorgunluktan gribi yenilenmis burnunu ceke cek yatiyo yanimda sessiz olmaya calisiyom tik tik tus sesine uyuz olur kendisi
hoşbulduk kuzummm nasılsın bakemm...
masidede kesin geçmişe gömüldü.........
kızlar biz geldik oğlumla inanırmısınız yeni girdik evee çok yoruldum bugün dolaşmaktan ne zormuş ya evimin mobilyalarını daha kolay beğenmiştimm ama sonunda içime sinen bişe buldum inşallah siparişini vericez 3 hafta sonra teslim ediceklerr odayı siz neler yaptınızz bakalııımm
kociş evraklara gömüldü bende ona eşlik ediyom.. arada yardım ediyom.... sen bu saate ne yapıyon??
hoşgeldiinnnnnnnn.........
evet canım gömülmüştüüümm ama dedim bi yazayııımm geldimi haber edeyim yoksa gidecek kızlarr beni bırakıpp
dikkat et uyanmasın o zaman yazık adama..... ama seninkide yılın yarısını grip geçirdi nazarmı değiyo nedir adamcaza....
demek oğluşunun odasını aldınız:)))))) rabbim iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin
burdayım kuzum ben ne yapıyım hiçç uykum yok yaa kocişimle oruç tutuyoruz gece 3 te bişeyler hazılıcam yatarsam kalkamam burdayım yaniii :):):)
bende kocişim yorulup yatalım diyene kadar burdayım...... ve allah kabul etsin........
Deger tabii dalyan gibi adam baksana. Anasi valide sultan gibi harem kurmaya kalkiyor kendisine saka bi yana cok kosturuyo bu aralar son sinavlari var bitecek insaallah. Universite. Sabah aksam sinav proje bir de soniftakilerin odevlerini de yapiyor aksama kadar okulda kaliyor hafta sonu da ozel dersleri var bunye naapsin
Kiz seninkine de yazik Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim
hoşbulduukk tatlıım beniimm nasılsın elif nazımm nasııllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?