Tüp Bebek Günlüğümüz !

ikramaya sende kdr gibi beni görmezdenmi gelicen??????
Askolsun olur mu hic ole seyy sekerimm seviyom ben bi kere sizi taam mi
Kiz ben bugun gezdim eve gec geldim kocamdaha dagc geldi yorgunluktan gribi yenilenmis burnunu ceke cek yatiyo yanimda sessiz olmaya calisiyom tik tik tus sesine uyuz olur kendisi

dikkat et uyanmasın o zaman yazık adama..... ama seninkide yılın yarısını grip geçirdi nazarmı değiyo nedir adamcaza....

kızlar biz geldik oğlumla inanırmısınız yeni girdik evee çok yoruldum bugün dolaşmaktan ne zormuş ya evimin mobilyalarını daha kolay beğenmiştimm ama sonunda içime sinen bişe buldum inşallah siparişini vericez 3 hafta sonra teslim ediceklerr odayı siz neler yaptınızz bakalııımm

demek oğluşunun odasını aldınız:)))))) rabbim iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin

dikkat et uyanmasın o zaman yazık adama..... ama seninkide yılın yarısını grip geçirdi nazarmı değiyo nedir adamcaza....

Deger tabii dalyan gibi adam baksana. Anasi valide sultan gibi harem kurmaya kalkiyor kendisine saka bi yana cok kosturuyo bu aralar son sinavlari var bitecek insaallah. Universite. Sabah aksam sinav proje bir de soniftakilerin odevlerini de yapiyor aksama kadar okulda kaliyor hafta sonu da ozel dersleri var bunye naapsin
Kiz seninkine de yazik Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim

akasyacımm ben duş almaya gidiyorum beklersen bi kutlama yaparız ama yatarsan başka zaman inşallahh...

amin canım amin..... benimkinin işleri sıkıntılı bu ara adam kafayı yedi düzeltecem yoluna koyacam diye..... korkuyorum bişey olacak diye..... iki haftauyıda atlatırsak ve inşallah planladığı gibi olursa normale döner kocam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…