Tüp Bebek Günlüğümüz !

akasyam bebeyimm bende senin için kutlama yapackatım ama yetiştin tatlımm..

sağol fundacım..... yine eşimi bekliyom,, yazıcı hala sehpanın ortasında duruyo ve şuan tıkır tıkır çalışıyuo:)))))) ama sırtım çok ağrıdı artık hiç dik oturamıyom............

semoşum gelmiş gitmiş...............
Burdayim bacim sabah erken kalkmasam doktora gidecek olmasam kalirdim ama gidip yatayim .gerci icerden kocisin horultusuu oyle bir geliyor ki. Gulermisin aglarmisin adamin hastaligi da cabasi bu aralar gozler burun kizarik yatiyo gariban

Burdayim bacim sabah erken kalkmasam doktora gidecek olmasam kalirdim ama gidip yatayim .gerci icerden kocisin horultusuu oyle bir geliyor ki. Gulermisin aglarmisin adamin hastaligi da cabasi bu aralar gozler burun kizarik yatiyo gariban

yat semoşum dinlen.... bende kocişi bekliyom hadi desin hemen yatıcam..... gözlerimde yoruldu,,, sırtım kopuyo.........

canım benim eşim uykuyu yarı etti hemde homurdana homurdana gitti sabah gene 8 de kalk ben niye okudum bukadar funda her gece aynı muhabbetlerr allah eşlerimize güç kuvvet versinn........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…