ne kadar ayıpben dün gece senin adına özel kutlama yaptım bikerem....
dualarımı ettim geldim..............
hoşbuldum canım............
ne kaynattınız diye bakıyodum zuzum......
bazen aşırı yumurtlamadan olabilir canım orası hassas oluyor inşallah öyledir
Heheh bende topigi okuyup ufleyim derken ziyaretci oluvermisim
okuyan ufleyen sarikafa istiyorumm banane banane :84:
:84::84::84::84::84::84:
akasyam bebeyimm bende senin için kutlama yapackatım ama yetiştin tatlımm..
akasyam bebeyimm bende senin için kutlama yapackatım ama yetiştin tatlımm..
ayy canım benim allah kabul etsin hoşgeldiniz
Burdayim bacim sabah erken kalkmasam doktora gidecek olmasam kalirdim ama gidip yatayim .gerci icerden kocisin horultusuu oyle bir geliyor ki. Gulermisin aglarmisin adamin hastaligi da cabasi bu aralar gozler burun kizarik yatiyo garibansemoşum gelmiş gitmiş...............
aaa bende yapacaktımmmm
sağol fundacım..... yine eşimi bekliyom,, yazıcı hala sehpanın ortasında duruyo ve şuan tıkır tıkır çalışıyuo:)))))) ama sırtım çok ağrıdı artık hiç dik oturamıyom............
aminnnnn zuzum..... ve tekrar hoşbuldum:))))
Burdayim bacim sabah erken kalkmasam doktora gidecek olmasam kalirdim ama gidip yatayim .gerci icerden kocisin horultusuu oyle bir geliyor ki. Gulermisin aglarmisin adamin hastaligi da cabasi bu aralar gozler burun kizarik yatiyo gariban
sağol fundacım..... yine eşimi bekliyom,, yazıcı hala sehpanın ortasında duruyo ve şuan tıkır tıkır çalışıyuo:)))))) ama sırtım çok ağrıdı artık hiç dik oturamıyom............
canım benim eşim uykuyu yarı etti hemde homurdana homurdana gitti sabah gene 8 de kalk ben niye okudum bukadar funda her gece aynı muhabbetlerr allah eşlerimize güç kuvvet versinn........
ah canım allah kolaylık versin n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?