Sevindigim nokta elifle aynigun doktora gitmemiz oldu gecen tedavide beraber basladik benimki basta onunki ortada iptal oldu bu sefer gene Allah tan denk geldi insaallah topicte hamile sayimiz artacak yenilerde sirayla ha$mis kalacakyat semoşum dinlen.... bende kocişi bekliyom hadi desin hemen yatıcam..... gözlerimde yoruldu,,, sırtım kopuyo.........
canım benim eşim uykuyu yarı etti hemde homurdana homurdana gitti sabah gene 8 de kalk ben niye okudum bukadar funda her gece aynı muhabbetlerr allah eşlerimize güç kuvvet versinn........
ah zuzum ya hamilelik çok keyifli rabbim dileyen herkeze nasip etsin ama bir o kadarda zor..... sende ilerleyen zamanlarda göreceksin dilerim kolay ve sağlılklı bi hamilelik geçirirsin.........
Sevindigim nokta elifle aynigun doktora gitmemiz oldu gecen tedavide beraber basladik benimki basta onunki ortada iptal oldu bu sefer gene Allah tan denk geldi insaallah topicte hamile sayimiz artacak yenilerde sirayla ha$mis kalacak
hayat zor be funda.... ama çok şükür halimize rabbim bu günümüzü aratmasın..................
haklısın canım inşallah kolay olu olmasa da ne yapıym sonu güzel olacak deyip idare edecem şurda kaldı 6 ay :))))
senin az kaldı rabbim elifime sağlık versin tabi sana da babasınında gücünü kuvvetini artırsın...
Napıyonuz
Maasallah Topicte 7 uye 2 ziyaretci 9 kisi var ben kacayim yavas yavas optum sizleri tel de net oldugu icin sonuctan haberdar ederim sizi insaallah... Saat 1 gibi biter randevularim tabi psikiyatristi cildirtmasam iyidir
Maasallah Topicte 7 uye 2 ziyaretci 9 kisi var ben kacayim yavas yavas optum sizleri tel de net oldugu icin sonuctan haberdar ederim sizi insaallah... Saat 1 gibi biter randevularim tabi psikiyatristi cildirtmasam iyidir
aminnnn semoşum.......... kaç gündür aklımda soracam unutuyom sen niye listeni hazırlamıyon?????
amiinnnn zuzum..... önümdeki 4hafta önemliymiş onuda atlatırsak gerisi daha rahat geçicektir bizim için......... babamızda şu iki haftayı atlatsın inşallah herşey çok güzel olacak.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?