evettt... o benimkiydi....nasıl endişelimiydi benimki.. kimseyle konuşmadım gazete okudum dedi....
yok canım.. çok rahattım ben.. ama şimdi biraz şişliğim var... birazda kasık batmalarım..
bu arada size sormak isterim bu jeli sıktıktan sonra kaç dakika yatmamız lazım...
ah kuzummm derdinimi depreştirdim...
bende şakasına takılıyorum derken kakamı oldu ne...
ayıp kız ayıp aaaaaaaaaa
hehe malesef yarın aksama canım hıc heveslenmesın yaaaaaaaaaaaa
doktora gıdecezya pehrız yapıyoz test verırısek dıye yaaaaaaaaaa
sor bakalım ne dıyecek ..benımkı once dudakalrın sorna popon dıye vucudumu sırayla sevıyo
sımıd kocıskom onemlı gunlerı hıc unutmaz ben unuturum o unutmaz oyel romantıktır canımmmmmmm
aynen once bebemız gelsın sabah dıyom zaten bı bebemız olsaydı sevgımız katlansaydı dedım yok rabbım bıızm aramıza sevgı sokmak ıstemıyor ondan vermıyor dıyo delı kocam benımmm
evet goklerın hakımı kartallarımız kartalıcelerımız geleydı ıyıdı onlarda gelecek bır gun
ben hıc bu yonden dusunmedıydım evet haklısın cnmmm
kızz ne fılmı ızlıceksınızz kı bakalımmm hehecok kotuyumm demıı yaa..nese tatlım olsun yarında guzell seyler ıcınn uğrascaksın sonuctaa ne varkı sonra kutlarsın bıze hergun bayram zatenn herseye yapcak bı kutlama buluyoz nasıl olsaaa...
yokk kızzz alıştım ben zaten..zaten çarsamba acıbademe gıtcem bı merak ettım ordakı doktoru hem konusayım hem fıyat alayım orda yaptıramam sanıyorum bızı asarr ama artık beklemekten sıkıldım unıversıtede kı gorusmem da 6 sında zatenn onda nasıl yol izlerız onu konusuruzz daha yolun cok basındayımm yanııı....
heeee napayımm aklıma geldı iştee...hanı ozell gun yaaasu pehrıze de sınır oluyorum heee bole yaparsak cocuk olmaz zatenn kı.. hehe
sor bakalım ne dıyecek ..benımkı once dudakalrın sorna popon dıye vucudumu sırayla sevıyo
sımıd kocıskom onemlı gunlerı hıc unutmaz ben unuturum o unutmaz oyel romantıktır canımmmmmmm
aynen once bebemız gelsın sabah dıyom zaten bı bebemız olsaydı sevgımız katlansaydı dedım yok rabbım bıızm aramıza sevgı sokmak ıstemıyor ondan vermıyor dıyo delı kocam benımmm
evet goklerın hakımı kartallarımız kartalıcelerımız geleydı ıyıdı onlarda gelecek bır gun
ben hıc bu yonden dusunmedıydım evet haklısın cnmmm
evet canım cok gergindi gazete okuyordu
ben örnek verip çıkarken orada oturuyordum yazık çok kötü görünüyordu
insallah yarına bişeyin kalmaz
sıktıktan sonra hemen kalkıp yürümelisin
evettt... o benimkiydi....nasıl endişelimiydi benimki.. kimseyle konuşmadım gazete okudum dedi....
yok canım.. çok rahattım ben.. ama şimdi biraz şişliğim var... birazda kasık batmalarım..
bu arada size sormak isterim bu jeli sıktıktan sonra kaç dakika yatmamız lazım...
e tabii bu durumda kurtlu elma makbuldür
valla canım bekleyenın de ısı zor heee adamlara da yazıkkk dermısımmmm...yazık deıl valla herseyı bız cekıyozz hıhhonu ben bılmıyom canımmm valla
evet canım cok gergindi gazete okuyordu
ben örnek verip çıkarken orada oturuyordum yazık çok kötü görünüyordu
insallah yarına bişeyin kalmaz
sıktıktan sonra hemen kalkıp yürümelisin
diziye takıldım.... yoksa buralardayım güzeller...........
valla bu hafta doktor ısımız olmayd ıyıydı cunku yumurta zamanımda 1 spermde yeterdı ama napalım dunde kandıldı zaten cnm yarına sakalsın kendını
valla bu hafta doktor ısımız olmayd ıyıydı cunku yumurta zamanımda 1 spermde yeterdı ama napalım dunde kandıldı zaten cnm yarına sakalsın kendını
evet bebegımız ıcın ugrasıyoruz o olusunda eksın hep yaparız
valla bızımkı getırıyor romantık komedı yada ask fılmı genelde her c.tesı ızlerız ama uzun zamandır ızlemedık ask ızlerız sanırsam
valla benim kociş ayırmıyooo oran buran diyeee...
açık büfe sunuyom o da hepsinden biraz alıyoooo
ayyy ne ayıp yaaa nerden geldik bu konuyaaa..
hiç yapmadığım şeyler o kadar da mutaassıp insanımdır hiç yakıştıramadım kendime
bize tercih ettiğin hangi diziymiş bakiimmm...
hemen söyle karalama kampanyası baştacam
düşen FHS üzerine doktor gel bi bakalım yumoşların varsa iğnelere başlarız demişti bi de gittiğinde ne görsün 1.5 cm lik nurtopu gibi kisti varmış..
bie cm üzerinde olunca iğnelere başlayamayız demiş ve yasmin vermiş 10 gün sonra kontrole gidecek...
onların ornek verme ısı cok zor yaaaaaaaaaa
canım jelı surunce kas kendını sonra kalk vucut ısını arttır kuzummmmmm
ne dizisi kız bu saatte?
ayyy... hadi ya... insallah güzel haberler alırız....
canım ben yattım ilk jelimde... ne olcek şimdi?
şimdi bölünme zamanı döllenme olmuştur...
işte bu sağlıklı bölünen embriyonun bebeğiEki Görüntüle 428057
bu da sağlıksız bölünen embriyonun bebeğiEki Görüntüle 428058
sana sağlıklısından versin Rabbim..
örtmenimmmmm..... kuzucuklarını bırakıp gelmişsin... inşallah herşey çoookkkk güzel olcak..............
valla benim kociş ayırmıyooo oran buran diyeee...
açık büfe sunuyom o da hepsinden biraz alıyoooo
ayyy ne ayıp yaaa nerden geldik bu konuyaaa..
hiç yapmadığım şeyler o kadar da mutaassıp insanımdır hiç yakıştıramadım kendime
düşen FHS üzerine doktor gel bi bakalım yumoşların varsa iğnelere başlarız demişti bi de gittiğinde ne görsün 1.5 cm lik nurtopu gibi kisti varmış..
bie cm üzerinde olunca iğnelere başlayamayız demiş ve yasmin vermiş 10 gün sonra kontrole gidecek...
bize tercih ettiğin hangi diziymiş bakiimmm...
hemen söyle karalama kampanyası baştacam
hmm anladım canım bız gene korku gerılım tarzı fılmler ızlıyoruzz oyle bır esım var yanıı hehe
beklesın valla şekerımm ohh olsunnn
heheben getırdım sanırsam ama napayımm yaa ecrın baslattıı evlılık yıl donumu dıyee tamam ozumuzee donuyoruzzzz
vayy vayy ecrın,guldenn bakınn hanımmmm dızı ıcın bızı bırakmıss ben ıs yerınde bakamadım dıyee laff olduu
onların ornek verme ısı cok zor yaaaaaaaaaa
canım jelı surunce kas kendını sonra kalk vucut ısını arttır kuzummmmmm
bak eziklenip utandım şimdi.......... desparate housewives türkçe meali umutsuz ev kadınları:))) çok şükür bitti artık final yaptılar....
demek sende ezikliyon beni.... ama azmettim 8 sezondur izliyom diziyi....... her nekadar artık sıkılmış olsamda son sezonuda izlemeden edemedim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?