Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben çıkıyorum.. dinleneyim...sizi kocaman öptüm...

kendıne ıyı bak canımmmmmmmmm

benım anamda der oyle mısır zamanı -ekın zamanıııı

aaaa hatuna bak sen beni gebelik testi niyetine kullanacak
tabii canım ben zaten bu ay hamileyim biliyorsun az kaldı ben hemen resmileştiririm arkamdan da sen gelirsin...

şaapın ne demek açıklar mısın?benimki de sabah söyleniyordu orada bekar hayatı,burada bekar ne olacak benim halim diye...

şöyleki ademle havvadan gelen yasak elmanın yenmesiyle aç parantez ama bu elma defnelmanın kurtlu elması değil karıştırmayalım lütfen kapa parantezbugünlere kadar gelen vs...öffff neden tarihçesinden başladım ki kim yazcak şimdi o kadar üşendim...şaapmak demek topik tabiriyle ekşın demektir ekşın ne demek diye sorma onu açıklarsam +18 olur çocukların zihinsel ve psikolojik gelişimine uymayan bir saatteyizgece 12 den sonra beni topikte bulabilirsen hatırlat anlatayım sonuçta bilmemek değil öğrenmemek ayıp değilmi

evet canım erdem de yaptırdım. ama ben istanbul dışından geliyorum. testimi de bulunduğum şehirde yaptırdım. sen hangi aşamadasın

Bilmem ben gulden bu ay hamıle kaldın kaldın yoksa atlar yanına gelırım cunku ardından bende aynı sonucu alıcam

ecrinimmmmm............... birazdan çıkıyorum yazacaksın......... ben sana şimdiden iyi haftasonları dileyeyim..............

ecrinimmmmm............... birazdan çıkıyorum yazacaksın......... ben sana şimdiden iyi haftasonları dileyeyim..............

aynı anda yazdık sanırsam canım evet pazar ancak gelebılırm topıgeeee
yarın yıne bır macera bakalım hayırlısı canm elıfımı sev benım yerıme

İki tane 1. kalite bebişimi aldım geldim kızlar...
Dinlenmeye çelildik. 4 Haziran test günüm, lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

kızçeler ben geldim bugün doktorumda randevum vardı yumoşlar büyümüş bende hehe bi tarafım 18mlve altı öbür tarafımdakiler 14ml civarıymış.... yaklaşık 15 taneye yakın yumoşum varmış iğnelerim çoğaldı puregon -menegon ve kalçadan olan pazartesi tekrar sabahtan gidiyorum e2 değerime bakılcak hafta içine toplanırmış yumoşlar sizler nasılsınız

slm kızlar nasılsınız ..
bende durumlar asagı yukarı aynı sayılır ıgneyı bu aksam bır toz bır suya ındırdı
e2 costu yaa korkuyorum 3666 cıkmıs bugun ... dun 1980 falandı :18::18:
yumurtaların en buyugu 14 hala ne olcak bılmem
yarın trkrr kan ve ultrason var ..
yolalrda belım koptu valla ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun ...
bu son ıgnem olsa artık catlatmaya gecsek keske

dua edermısınız e2 yuzunden sıkıntı yasamaktan ve ıptal vs olmasından kokruyorum

lorkee tedavi iptal edilse benimki edilirdi herhalde daha e2 ye bakmadık ama yumoşların en büyüğü 18 olmuş bile sanırım hemen hemen aynı zamanda opu olucaz hayırlısı

selam guzeller nasilsiniz ozledim sizi doktor testitekrarlamayi gerek gormedi 5mayis keseyi goruceyiz insallah sizlerde ne var ne yox yeni bir haber falan

canım inşallah bebişlerin güzelce tutunur ..allahım sğsağlim kucağına almayı nasip eder inşallah,bende bol dua istiyorum yarında benim transferim var ve bütün gece kabus gördüm(((

kıslarrr iyi akşamlarrr:))))))) keşke hemen sabah olsaa::)) size bir sou daha yarın yumi kontrolüm var ya benim bu gece ekşın olmaz değil mi???:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım inşallah bebişlerin güzelce tutunur ..allahım sğsağlim kucağına almayı nasip eder inşallah,bende bol dua istiyorum yarında benim transferim var ve bütün gece kabus gördüm(((

offf bende yaklaştıkça heyecanlanıyorum sende kimbilir nasıldır müzik dinle kendini sakinleştir en sevdiğin yiyeceği falan ye unut transferi falan

allah yardimcin olsun canim insallah bebelerin siki siki tutunur sana bol bol dinlen yalniz wc ve yemeye kalk imkan varsa yemeyi 3 veya4 gun yataqta ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…