kızlar ben çıkıyorum.. dinleneyim...sizi kocaman öptüm...
hımmmm... ne desem ki... zaten anestezi almışım...böyle zor sorular sormayın....
ama elmalarımı döktüğüm gün diyeyim... eskiler öyle dermiş ya...
-anne ben ne zaman doğdum?
-tarlada tütün zamanı..
-kiraz zamanı..
Kız Gulden ben senı takıp edıyorum,
bak senın transferden sonra benımkı
senın gebelık haberınden sonra benımkı
senın kımyasaldan sonra benımkı
senın yumurtlamadan sonra benımkı
Bu ay senden hamıle haberı beklıyorum ona goree
şaapın ne demek açıklar mısın?benimki de sabah söyleniyordu orada bekar hayatı,burada bekar ne olacak benim halim diye...
kızlar ben çıkıyorum.. dinleneyim...sizi kocaman öptüm...
haklısın canım..annenin yaptığı ayıp..inş. sağlıklı olur gebeliğin ve görürsün keseni ve bebişini..sen de erdemdeydin sanırım seni gördüm test günü.sabah mı gelmiştin saat 10 gibi..
aaaa hatuna bak sen beni gebelik testi niyetine kullanacak
tabii canım ben zaten bu ay hamileyim biliyorsun az kaldı ben hemen resmileştiririm arkamdan da sen gelirsin...
şöyleki ademle havvadan gelen yasak elmanın yenmesiyle aç parantez ama bu elma defnelmanın kurtlu elması değil karıştırmayalım lütfen kapa parantezbugünlere kadar gelen vs...öffff neden tarihçesinden başladım ki kim yazcak şimdi o kadar üşendim...şaapmak demek topik tabiriyle ekşın demektir ekşın ne demek diye sorma onu açıklarsam +18 olur çocukların zihinsel ve psikolojik gelişimine uymayan bir saatteyiz gece 12 den sonra beni topikte bulabilirsen hatırlat anlatayım sonuçta bilmemek değil öğrenmemek ayıp değilmi
ecrinimmmmm............... birazdan çıkıyorum yazacaksın......... ben sana şimdiden iyi haftasonları dileyeyim..............
slm kızlar nasılsınız ..
bende durumlar asagı yukarı aynı sayılır ıgneyı bu aksam bır toz bır suya ındırdı
e2 costu yaa korkuyorum 3666 cıkmıs bugun ... dun 1980 falandı :18::18:
yumurtaların en buyugu 14 hala ne olcak bılmem
yarın trkrr kan ve ultrason var ..
yolalrda belım koptu valla ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun ...
bu son ıgnem olsa artık catlatmaya gecsek keske
dua edermısınız e2 yuzunden sıkıntı yasamaktan ve ıptal vs olmasından kokruyorum
İki tane 1. kalite bebişimi aldım geldim kızlar...
Dinlenmeye çelildik. 4 Haziran test günüm, lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
canım inşallah bebişlerin güzelce tutunur ..allahım sğsağlim kucağına almayı nasip eder inşallah,bende bol dua istiyorum yarında benim transferim var ve bütün gece kabus gördüm(((
canım inşallah bebişlerin güzelce tutunur ..allahım sğsağlim kucağına almayı nasip eder inşallah,bende bol dua istiyorum yarında benim transferim var ve bütün gece kabus gördüm(((
İki tane 1. kalite bebişimi aldım geldim kızlar...
Dinlenmeye çelildik. 4 Haziran test günüm, lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?