sağol canım hoşbulduk.3 iğne çünkü sabah akşam progesteron iğnesi ve günde 1 hibor kullanıyorum.gerçekten iğne işi zor oluyor
Bana tam aksine arada dinlen ama sürekli yatma günlük işlerini yap dedi.bo su iç dedi.ben protestan ,folbiol ve kan iğnesi oluyorum.
Selam kızlar kocisin telinden giriyorum ne var ne yok bakayim
Selam kızlar kocisin telinden giriyorum ne var ne yok bakayim
Akasya 35 İzmir napiyorsunuz kızlar
İyi Canım Pek bir şey topik sakin iki gündür..Gezmede misin yosa?
Aynen benimki de söyleniyor.dün transferden sonra odaya çıktığımda hemen tel.bağlandım.ne diyor kızlar diyor imalı imalı.Ne gezmesi bacım telf kafayı yedi girmiyor topige ben gezseNe m de sizinleyim yatsamda normalde. Aksaya online yakalasam sohbet ederiZ kocisle geziyoruz kızıyor bana ilgilenmiyorum diye teli ayarlatiim aldığım yere de bitsin bu çile
Aynen benimki de söyleniyor.dün transferden sonra odaya çıktığımda hemen tel.bağlandım.ne diyor kızlar diyor imalı imalı.
benimkide ilk zamanlar çok söyleniyodu... baktı ben vazgeçmiyom kabullendi:))))) şimdi arada sırada ilgi isteyince söyleniyo birazda benle ilgilen diye..... onun haricinde topikcanların ne yapıyo bişey diyolarmı diye soruyo:)))))) oyüzden sakın vazgeçme zamanla kabullenecektir......
Sağol canım iyiyiz.sen nasılsın ?kızın nasıl?Hepınıze ıyı pazarlar kızlar,
nasılsınız??
Kımse benımle konusmuyorr ben cıkıyorum
İnş.canım olumlu sonuçla gelirsin.bize de yaz sonucunu.kızlar ya şimdi dr a gittim kan verdim 10. gün bugün dr ultrasonda baktı rahiim kalınlaşmış bu gebelik lehine dedi kızlar sizce doru mu sonuç 1.5 saat sonra falan çıkacak çok korkuyorum heyecanlıyım lütfeeeeeenn cevapppppp
kızlar ya şimdi dr a gittim kan verdim 10. gün bugün dr ultrasonda baktı rahiim kalınlaşmış bu gebelik lehine dedi kızlar sizce doru mu sonuç 1.5 saat sonra falan çıkacak çok korkuyorum heyecanlıyım lütfeeeeeenn cevapppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?