Tüp Bebek Günlüğümüz !

tamam şimdi oldu... günde 3 tane kan iğnesi vuruyosun sandım........ ben öteki iğneleri unuttum gitti.... inşallah hamiş olduğunu öğrenince sende unutacaksın..... şimdi sadece kan iğnesi vuruyorum...

bakın ne buldum ck da hosuma geldi:) nasıll sızce de hanı anlam?????olmak ıstıyorumm ne yapimmm

İyi Canım Pek bir şey topik sakin iki gündür..Gezmede misin yosa?

Ne gezmesi bacım telf kafayı yedi girmiyor topige ben gezsem de sizinleyim yatsamda normalde. Aksaya online yakalasam sohbet ederiZ kocisle geziyoruz kızıyor bana ilgilenmiyorum diye teli ayarlatiim aldığım yere de bitsin bu çile

Aynen benimki de söyleniyor.dün transferden sonra odaya çıktığımda hemen tel.bağlandım.ne diyor kızlar diyor imalı imalı.

Aynen benimki de söyleniyor.dün transferden sonra odaya çıktığımda hemen tel.bağlandım.ne diyor kızlar diyor imalı imalı.

benimkide ilk zamanlar çok söyleniyodu... baktı ben vazgeçmiyom kabullendi:))))) şimdi arada sırada ilgi isteyince söyleniyo birazda benle ilgilen diye..... onun haricinde topikcanların ne yapıyo bişey diyolarmı diye soruyo:)))))) oyüzden sakın vazgeçme zamanla kabullenecektir......

Ama benimki misafir ya bir kaç gün idare edeyim.Sonra ver elini tüp bebek günlüğümüz!

kızlar ya şimdi dr a gittim kan verdim 10. gün bugün dr ultrasonda baktı rahiim kalınlaşmış bu gebelik lehine dedi kızlar sizce doru mu sonuç 1.5 saat sonra falan çıkacak çok korkuyorum heyecanlıyım lütfeeeeeenn cevapppppp

Oyyy cok heyecanlı aynı gun transferimiz olmustu sanırım. Benimde bugum 10. Gunüm . Testi sali gunu yaptıricam bende. Dunden beri cok kasik ağrım var. :/ Evde dolaşırken bile ağrıyor. Hayirlisi bakalim hakkımızda ins. Hepimiz pozitifi görürüz .Sonucunu Sabirsizlikla bekliycemmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…