Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar sonucummm 98 çıkmış bugün 10. günüm dü ii değil mi dr um ii dedi arkadaşlarrr inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder

Nasılsın canım?az kaldı test gününün.neler hissediyorsun?

İyi valla cnm yaa salı gunu test gunüm. Cok sikayetciydim düne kadar neden bı yerim ağrımıyor diye ALlah duydu sesimi herhalde al sana ağrı dedi:)Dün geceden beri feci kasik ağrılarım var. Dinlenirken cok fazla değilde azıcık yorulduğumda resmen kasim kasim kasiliyo fena yani bildigin adet sancısı :/ Hayirlisi bakalim kötüye yormak istemiyorum. 4444 tefriciyeye okuyorum .1.100 tane kaldı . Salı'ya kadar yetiştirmem gerek. Test sonucunu alana karar bitirmek istiyorum ins. sonumuz İyi olur.Sende durumlar nasıl ?

kızlar sonucummm 98 çıkmış bugün 10. günüm dü ii değil mi dr um ii dedi arkadaşlarrr inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder

Hayirli uğurlu olsunn süper:) Normal test zamanında 12. Günde yaklaşık 200'u bulacak yani Nasıl hissediyorsun kendinii hiç bir belirti yasadın mi:)

alllah razı olsun herkesten ya anlatamam hem korku hem sevinç rabbi herkese yaşatsınnn tek isteğim ve sağlıklı devam etsin

Hay Maşallahhh...
kız 10.güne göre süpper bi değer...
1 embriyo konduysa ve bu kadar yüsek değer varsa tek yumurta ikizi olmasın:44:
çok tebrik ediyorum...
Rabbim sağlıklı ve keyifli gebelik nasip etsin inşallah....

şimdi anlatayım tatlım benim fsh yüksek ancak AMH :2.00 (ki bu ortalama bir değer) INHIBIN -B :13 oda bitik olmadığımı ama ii durumdada olmadığımı gösteriyor. rahimde de hiç menopoz durumu yok durumu iyi diyor doktorlar... sonuçlar böyle olunca bir tek fsh yüzünden vazgeçilmez dedi hakan bey ve bu tedaviye başladı bana yumurtlama arttırıcı ilaçlar bile verdiler düşünün.. sorunum şu anda fsh falan değil aslında yumiler büyümeli.. onlar çok şükür rabbime ki Rabbimin mucizesi eskiden hiç yok sayılırlardı son 2 yıldır beni hiç terketmiyorlar ama büyümüyorlarda(( ama büyücekler inanmak istiyorum ben de anne olmalıyım.. annemmm demeliyim.. ağladıkça ağlamalıyım... ama anne olmalıyım .. hepimiz hayırlısı ise eğer bu duyguyu yaşamalıyız...
ben çoğu zaman teselli için bu sınavım bu dünyada herkesin çocuğu mu var.. millet keyif için yapmıyor diyorum ama yok..anaç duygularımı kandıramıyorum.... rabbim yardımcımız olsun ..umarım hakan bey hayallerimi gerçeğe dönüştürmekte Rabbimden sonraki yardımcım olur... yada en büyük hayal kırıklığımı onunla yaşıyacağım.. ;İnşallah doğru yoldayızdırrr...
iyi geceler canım...
hiç belli olmaz hep diyorum bir anda herşey yoluna giriverir...
150 doz yeterli gelir...

canım seni çok sevdim ben buradaki herkes çok iyi ama sen ne çok yapıcısın ve herkese yetişiyorsun..Allah razı olsun..seninde gönlündekini kalbindekini hayırlısı ile tez zamanda versin İnşallahhhh

Hayırlısı ile kavuşursun inşallah canım..

inşallah canım tutunuyolardır aklına hiç kötü şeyler getirme

Transferi olan arkadaşlar....umarım pozitif sonuçlarla gelirsiniz.Allah sabır versin beklemek çok zor../

amiiiiiiiiiin

Allah yardımcın olsun canım inşallah hepimizin yüzü güler

canım doktor banada sürekli yatma günlük işlerini yap ama kendini çok yorma ağır kaldırma arabayada uçağada binebilirsin dedi

du bi sarılayım sana bi de öpeyim
AHM değerin çok iyi tamam FSH yüzünden yumoşlar inat ediyor ama sonunda yumoşun var şükretmek lazım...
FSH a teslim olmak yok...tabii bu işin maddi tarafıda var bi yandan onuda düşündüğünü biliyorum...Allah bu maddi manevi emeklerinin
karşılığını ilk denemende versin inşallah

bir sen..bir ben...birde bebeğim kalmışız............

haftaya bugün paşalarım geliyooo bende ufaktan evi hazırlıyorum o yüzden ara ara takılıyorum topiğe...
senin bebeğinide yerim ben taammı...
benim paşalardan birinemi alsam acaba elifnazını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…