Nasılsın canım?az kaldı test gününün.neler hissediyorsun?
Hepınıze ıyı pazarlar kızlar,
nasılsınız??
kızlar sonucummm 98 çıkmış bugün 10. günüm dü ii değil mi dr um ii dedi arkadaşlarrr inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder
kızlar sonucummm 98 çıkmış bugün 10. günüm dü ii değil mi dr um ii dedi arkadaşlarrr inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder
ilk denemenmıydı nergız, sağlikli bı sekılde kucagına alırsın ınsalllah razı olsun herkesten ya anlatamam hem korku hem sevinç rabbi herkese yaşatsınnn tek isteğim ve sağlıklı devam etsin
ilk denemenmıydı nergız, sağlikli bı sekılde kucagına alırsın ıns
kan tahlili için 12.gunu beklmeye gerek yokmu 10.gunde belli oluyo o zamancanım 2. denemeydi yaaa adana başkentte oldu 8 hücreli 1. kalite koydular valla tarif edilemez duygular içindeyim
İlknurlevent,canım sen muhakkak araştırmışsındır tabi ama inan çok şaşırdım..Dr.un da biliyordur tabi ne yaptığını..Benim fsh 16 diye 1 ay sonraya ertelenmişti..1 ay sonra fsh yine aynıydı..Yine ertelendi..Yine fsh 16 dı..Eşimle dedik ki 1 tane bile yumurta oluşsa razıyız..Böyle fsh nın düşeceği yok...Kaderimizde varsa olur yoksa olmaz...Tedaviye başlamışsın artık ama şu mini tüp bebek yöntemini araştırsan ? Düşük rezervli,yüksek fsh lı ama düzenli adet görebilen hastalara uyguluyorlar..Benim 1 ay öncesinde kistlerim olduğu için tedavim ertelendi..1 ay doğum kontrol hapı kullandım kistler erisin diye..Şu an Fsh 17 lerde...Gerçi doğum kontrol hapları fsh yı yükseltebiliyormuş tahlillerde...
iyi geceler canım...
hiç belli olmaz hep diyorum bir anda herşey yoluna giriverir...
150 doz yeterli gelir...
şimdi anlatayım tatlım benim fsh yüksek ancak AMH :2.00 (ki bu ortalama bir değer) INHIBIN -B :13 oda bitik olmadığımı ama ii durumdada olmadığımı gösteriyor. rahimde de hiç menopoz durumu yok durumu iyi diyor doktorlar... sonuçlar böyle olunca bir tek fsh yüzünden vazgeçilmez dedi hakan bey ve bu tedaviye başladı bana yumurtlama arttırıcı ilaçlar bile verdiler düşünün.. sorunum şu anda fsh falan değil aslında yumiler büyümeli.. onlar çok şükür rabbime ki Rabbimin mucizesi eskiden hiç yok sayılırlardı son 2 yıldır beni hiç terketmiyorlar ama büyümüyorlarda(( ama büyücekler inanmak istiyorum ben de anne olmalıyım.. annemmm demeliyim.. ağladıkça ağlamalıyım... ama anne olmalıyım .. hepimiz hayırlısı ise eğer bu duyguyu yaşamalıyız...
ben çoğu zaman teselli için bu sınavım bu dünyada herkesin çocuğu mu var.. millet keyif için yapmıyor diyorum ama yok..anaç duygularımı kandıramıyorum.... rabbim yardımcımız olsun ..umarım hakan bey hayallerimi gerçeğe dönüştürmekte Rabbimden sonraki yardımcım olur... yada en büyük hayal kırıklığımı onunla yaşıyacağım.. ;İnşallah doğru yoldayızdırrr...
canım seni çok sevdim ben buradaki herkes çok iyi ama sen ne çok yapıcısın ve herkese yetişiyorsun..Allah razı olsun..seninde gönlündekini kalbindekini hayırlısı ile tez zamanda versin İnşallahhhh
Canım benim,benim 4 gündür kasıklarım ağrıyor ama hala yumurtalarım büyüdüğünden.yalnız dün gece vaginamın içinde acıyla uyandım.hayırlısı artık.umarım tutunmaya çalışiyorlardır.
Transferi olan arkadaşlar....umarım pozitif sonuçlarla gelirsiniz.Allah sabır versin beklemek çok zor../
Kızlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum.durumumu anlatayım.35 yaşındayım ilk tüp bebek denemem.önceden 1 aşılama yapıldı ama tutmadı.çrşamba transferim oldu 2 embryo.fakat kalanlar maalesef dondurulamamış.umarım hepimizin bu ay yüzü güler.....ayrıca ben de kan pıhtı sorunu var...iğnelere devam yani.hergün 3 iğne vurunmaktan süzgece döndüm valla
amin inşallah arka arkaya hepimiz doğum yaparız sağlıkla..yatıyorsun değil mi?doktorun ne önerdi?benimki hafta sonuna kadar çoğunlukla yat daha sonrada sonucun belli olana kadar arbaya bile binme dedi.progesteron iğne,östrojen bant. Coraspin ve folik asit kullanıyorum.ayrıca pıhtı için hibor.sen hangi ilaçları kullanıyorsun canım ve yatarak dinlenme konusunda doktorun ne tavsiyede kaldır bulundu?çok soru sordum galiba
şimdi anlatayım tatlım benim fsh yüksek ancak AMH :2.00 (ki bu ortalama bir değer) INHIBIN -B :13 oda bitik olmadığımı ama ii durumdada olmadığımı gösteriyor. rahimde de hiç menopoz durumu yok durumu iyi diyor doktorlar... sonuçlar böyle olunca bir tek fsh yüzünden vazgeçilmez dedi hakan bey ve bu tedaviye başladı bana yumurtlama arttırıcı ilaçlar bile verdiler düşünün.. sorunum şu anda fsh falan değil aslında yumiler büyümeli.. onlar çok şükür rabbime ki Rabbimin mucizesi eskiden hiç yok sayılırlardı son 2 yıldır beni hiç terketmiyorlar ama büyümüyorlarda(( ama büyücekler inanmak istiyorum ben de anne olmalıyım.. annemmm demeliyim.. ağladıkça ağlamalıyım... ama anne olmalıyım .. hepimiz hayırlısı ise eğer bu duyguyu yaşamalıyız...
ben çoğu zaman teselli için bu sınavım bu dünyada herkesin çocuğu mu var.. millet keyif için yapmıyor diyorum ama yok..anaç duygularımı kandıramıyorum.... rabbim yardımcımız olsun ..umarım hakan bey hayallerimi gerçeğe dönüştürmekte Rabbimden sonraki yardımcım olur... yada en büyük hayal kırıklığımı onunla yaşıyacağım.. ;İnşallah doğru yoldayızdırrr...
canım seni çok sevdim ben buradaki herkes çok iyi ama sen ne çok yapıcısın ve herkese yetişiyorsun..Allah razı olsun..seninde gönlündekini kalbindekini hayırlısı ile tez zamanda versin İnşallahhhh
bir sen..bir ben...birde bebeğim kalmışız............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?