Tüp Bebek Günlüğümüz !

o maddi boyutu çok zor ya ..eşim bir şey demesede sürekli kısmaya çalışmak eminim ona zor geliyordur.. ne bileyim garip bir duygu suçluluk hissediyorum..(
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin İnşallahhh... bende koccaman öptüm seniiii

Hayırlısı ile kavuşursun inşallah canım..

canım benim çok sağol.. iyiki varsınız.. İnsanın onu tanımadan görmeden dua eden arkadaşları olması ne güsell...

haklısın canım maddi manevi yoran bir süreç...
sonunda anne baba olsak umrumuzda olmaz maddi boyutu ama hem negatifi almak bi de giden para insanı 2 kere yıpratıyor...

haftaya bugün paşalarım geliyooo bende ufaktan evi hazırlıyorum o yüzden ara ara takılıyorum topiğe...
senin bebeğinide yerim ben taammı...
benim paşalardan birinemi alsam acaba elifnazını

ayyyy... ne güzel geliyo paşalar valla o küçüğün yüz ifadesi öldürüyo beni... resminize her baktığımda keşke diyom olsalarda boğuşsam ......

Gönüller bir olsun,gerisi önemli değil canım..

ayyyy... ne güzel geliyo paşalar valla o küçüğün yüz ifadesi öldürüyo beni... resminize her baktığımda keşke diyom olsalarda boğuşsam ......

bende boğuşma hayallari kuruyorum valla...
mıncıklayacam onları kurtulamayacaklar elimden...
öpücük manyağı yapcam onları..
yazarken bile içim kaynıyo valla...
bir ay bendeler sonra kırklareliye taşınacaklar işte

ayy ne güzel güldencim..evet süper birgün geçirdik..yeni gitti annem..
sende eminim çok mutlu olursun..iple çekiyorsundur şimdi gelmelerini

ayy ne güzel güldencim..evet süper birgün geçirdik..yeni gitti annem..
sende eminim çok mutlu olursun..iple çekiyorsundur şimdi gelmelerini

evet canım aynen öyle küçük paşam yüremeye başlamış ama tam kendini kontrol edemediğinden ona tehlike yaratmayacak şekilde evde değişiklikler yapıyorum..hafta içide dışarda olurum işlerim var...
bir ayda bende kalacaklar yani bana hasret kalacaksınız ama ara ara girerim topiğe...

olsun cnm bnm..sanada eğlence çıkacak..ne güzel vallahi evde çocuk oldum mu zaman öyle güzel ve neşeli geçiyor ki değil mi?
sen mutlu olda biz idare ederiz artık..
şimdiden gözünaydın o zaman..bnm yerime mıncırırsın artık..çok tatlı resimlerinden gördüm minik kuşu

cnm merhaba senin ikizlerin mi var?
Allah bağışlasın..ne kadar güzel..
tüp bebiş mi seninkilerde?

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. :) Transfer oldum....dinleniyorum

Eefileciğim hayırlı uğurlu olsun umarım hayırlı sonuç alırsın bebeğine hayırlısıyla kavuşursun. Timurda devam ettin sanırım. transferini kim yaptı?güzel sonuçlarını duyarız umarım

evet canım hemde ne eğlence eminim bir ay su gibi akıp geçecek ve ben her zamanki gibi doyamayacam paşalarıma...
mıncıklamammı tabii mıncıklarım...

kimse yok mu yaa

Şu anda bir haber izliyorum, inanılmaz kızlar ya.... Çin'de, anneyle bebeği yürüyorlar, park etmiş bir aracın arkasından yeşillik bir alana doğru geçerlerken başka bir araç gelip park halindeki arabaya çarpıyor ve anneyle bebek arabanın altında kalıyor!!!... Ama inanılmaz kötü bir şekilde!!!... Ama çok şükür annede bebeğide burnu bile kanamadan kurtulmuş o kazadan Allahın bir mucizesi başka hiç bir şey değil....

Son düzenleme:
koskoca topiğimizde kimse yok resmen çok ayıp

e bende köpek gezdirmeye gideyim madem

bu arada sokaktaki 2 kedimiz de doğurdu yavruların fotosunu bile çektim... toplamda 7 tane yavrumuz daha oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…