du bi sarılayım sanabi de öpeyim
AHM değerin çok iyi tamam FSH yüzünden yumoşlar inat ediyor ama sonunda yumoşun var şükretmek lazım...
FSH a teslim olmak yok...tabii bu işin maddi tarafıda var bi yandan onuda düşündüğünü biliyorum...Allah bu maddi manevi emeklerinin
karşılığını ilk denemende versin inşallah
Hayırlısı ile kavuşursun inşallah canım..
o maddi boyutu çok zor ya ..eşim bir şey demesede sürekli kısmaya çalışmak eminim ona zor geliyordur.. ne bileyim garip bir duygu suçluluk hissediyorum..(
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin İnşallahhh... bende koccaman öptüm seniiii
canım benim çok sağol.. iyiki varsınız.. İnsanın onu tanımadan görmeden dua eden arkadaşları olması ne güsell...
haftaya bugün paşalarım geliyooo bende ufaktan evi hazırlıyorum o yüzden ara ara takılıyorum topiğe...
senin bebeğinide yerim ben taammı...
benim paşalardan birinemi alsam acaba elifnazını
Gönüller bir olsun,gerisi önemli değil canım..o maddi boyutu çok zor ya ..eşim bir şey demesede sürekli kısmaya çalışmak eminim ona zor geliyordur.. ne bileyim garip bir duygu suçluluk hissediyorum..(
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin İnşallahhh... bende koccaman öptüm seniiii
canım benim çok sağol.. iyiki varsınız.. İnsanın onu tanımadan görmeden dua eden arkadaşları olması ne güsell...
ayyyy... ne güzel geliyo paşalar valla o küçüğün yüz ifadesi öldürüyo beni... resminize her baktığımda keşke diyom olsalarda boğuşsam ......
kızlar birikmesin diye geçmişi okudum ..çıkıyorum....ama geliyorum yine...
günaydın şekerim...
ne güzel eşinde çalışıyooo anne kız başbaşa zaman geçireceksiniz bugün...
haftaya bugün annem kardeşim ve paşaları geliyoooo bende pek bi sevindirikim
ben varım cicim...
ayy ne güzel güldencim..evet süper birgün geçirdik..yeni gitti annem..
sende eminim çok mutlu olursun..iple çekiyorsundur şimdi gelmelerini
evet canım aynen öyle küçük paşam yüremeye başlamış ama tam kendini kontrol edemediğinden ona tehlike yaratmayacak şekilde evde değişiklikler yapıyorum..hafta içide dışarda olurum işlerim var...
bir ayda bende kalacaklar yani bana hasret kalacaksınız ama ara ara girerim topiğe...
ARKADAŞLAR hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. :) Transfer oldum....dinleniyorum
olsun cnm bnm..sanada eğlence çıkacak..ne güzel vallahi evde çocuk oldum mu zaman öyle güzel ve neşeli geçiyor ki değil mi?
sen mutlu olda biz idare ederiz artık..
şimdiden gözünaydın o zaman..bnm yerime mıncırırsın artık..çok tatlı resimlerinden gördüm minik kuşu
kızlar sonucummm 98 çıkmış bugün 10. günüm dü ii değil mi dr um ii dedi arkadaşlarrr inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?